2009 Kasm Anneleri

iyi geceler kıslarrr
anca okudum nan yazdıklarınızı
gene ne kaynatmısınız haaa
pijama takımı ben aldım 5 tane ama sadece hastanede giymek için bi pijamayla bi gecelik götürcem

yok nan ne duşu yok öle hemen duş felan hele sezeryanlılarda eve döndükten sonra bacım oda doktor söleyecek sağa ne zaman duş alabilceğini ben eve geldikten iki gün sonra duş alabilirsin dedi bağa
nan öle terli terli pis pismi kalacaz fotolarda yağlı terli saçlamı çıkacaz saçımızıda mı yıkayamayacaz mafoldumben

kendi odanda yoksa bile hastanenin banyosunu kullanabilirsin eger uzun kalirsan
burda hastanede 4gün falan yatiyosun dogumdan sonra sart oluyo dus almak..
ben bir takimda havlu yada ince bornozda koyucam cantama
çokmuş 4gün yaaaaaa orda normal doğurtuyolar genelde 4 gün napcanki

canim tabi zevk senin zevkin ama benim aldiklarim cok güzeldi biri acik pembe biride turkuaz desenli hatta üzerinde kurdele islemesi var schick duruyolar...bi arastir istersen
son zamandaki duruma göre alirsin bedeninide

he nan ben son ayımda tekrar bakem

pijama takımlarınızı öle düşük bel neyn almayın zati kışın doğacak bebeler bi,rde mesela 38 beden pijama giyiyorsanız 40 beden alın her zaman büyük olsun rahatlığınız açısından deyom yanee
kesikte göbek deliğinizin yarım karış aşağıdan oliii

anam ben hep doğum sonrasını düşündüydüm s beden giyerim dediydim hemen zayıflaycam ya güya ben 1 tane de m beden alam o zaman off offff hep masraf hep masraf

tabiki normal doğum bacım emme bi sorun varsa mecburen sezeryan olcek işte
ben vajinal muayene olamadığım için istem dışı kasılmalarım oluyodu o yüzden direk sezeryan oldum ama memnunum yani

ayy benim sezeryan fobim var yaaa cok korkuyom sezeryandan sonrası rahatmı peki agrı sızı olayı nasıl oluyo kimisinin senelerce tekrarlıyo o sızıları

kendi odanda yoksa bile hastanenin banyosunu kullanabilirsin eger uzun kalirsan
burda hastanede 4gün falan yatiyosun dogumdan sonra sart oluyo dus almak..
ben bir takimda havlu yada ince bornozda koyucam cantama

sezeryanlılar duş alabilecek kadar ayakta kalamıyo ve kesiğin ıslanmaması lazım hemen o yüzden eve döndükten sonra yap dedi doktor

off ya ben şimdiden sıkıldım hastane ortamından
anam milletin karşısına pis pismi çıkacaz
bide sütyen takamayız diyonuz
anacım millet ziyarete gelecek öle nasıl çıkacaz karşılarına memiş uçlarımız belli olur

emzirme sütyenlerinin pencereleri büyük olanlari var ben onlardan aldim
hem sunuda hesaba kat ki önden kopcali acilan sütyeni bi aciyosun diger memede otomatikman ortaya cikiyo hic kullanisli degil diyodu üst komsum heves etmis ondan almis sonra kaldirmis atmis..memesini toplamaktan rahatca emziremiyomus

abooooooowwwwwwwwwww
tok açın halinden ne anlar bacım anlamiler seni boşuna yakler mideni iç nan gizli kapaklı

canım doğumdan hemen sonra sütyen neynn takılmiii kuşum o yüzden heç boşuna hastaneye sütyen felan getürme çantayıda abartmaya gerek yok

kendin için
iki pijama takımı
bir çift terlik
5 tane kilot
3 tane atlet kışın olacağı için
3 çift çorap
bi yüz havlusu
göğüs kremi
ped
doğumdan sonra takmak için saç bandı ve ya taç kırmızı olsun

bebek için
bir hastane çıkışı
3 tane uzun kollu iç atlet
3 tane ayaklı pijama takımı eldivenli ve şapkalı takım
iyisinden bir battaniye hastane çıkışında battaniye var zati iki dene yeter
bir paket yeni doğan bebek bezi 3,6 kilo arası
yeni doğan ıslak mendil 2 paket
pişik kremi
küçücük ve ince bir yastık bebeği emzirirken başının altına koymak için kendin yapacaksın
ana kucağı yada bebek çantası işte hangisi varsa

lazım olanlar bunlar şekerim gerisi boş şeyler heç bboşuna dötünüze takmayın sütyeni doğumdan 10 gün sonra felan anca takabilirsiniz çünkü meme sürekli bebekte olacağı için gerek yok daha sonra lambada alın bence çok rahat

iyiymiş bacım be demek sütyene gerek yok o daha iyi oldu hehe
ne bilem kıızz su tecrübeli karılar yazsın helee

herhade marifettir emme ben istemem aanaam herşey zamanında eyidirr :lepi:

aa benim saf kızıım sezeryanda zati kesik ççok aşagıda olcak :roflol: sen daha asagı iindiririk diyon nan :roflol: göbek deliğinden mi kescekler sanıyon anam senn :roflol::roflol: düşük bel pijama almazsan bişecik olmazz

gııııııı ben ne bilem.bende sanıyom göbek delkiğinin hemen altı.
ben geldim bebeleri gördüm oğluma beşik kertmesi yaptım

hoşgeldin gıııııııı nere gitti dediydim bende hemende aradı gözüm haaaaaaa

senin istemenle degilki normal bile dogursan dinlenmen icin tutuyolar hastanede
bebegine onlar bakiyo ögretiyolar bakimini sen biraz iyi hissedince taburcu ediyolar..sonra evine ebe geliyo 2 hafta kadar...kizim burda gebeye dogurana bakim sonsuz öyle türkiyedeki gibi sabah dogur aksam gazin cikinca taburcu etmiyolarkaydirigubbakcemile3

ben zattın normal düşünüyom ama doktor sezaryan önüme koyarsa onu bilemem
bide bu sıkıntım var yawww
hastane hastane dolaşıp normal doğum yollarını mı araycam bide

ben geldim bebeleri gördüm oğluma beşik kertmesi yaptım

hoşgeldin cnmmm opuyorumnanaktan hayırlısı olsuunn kaydirigubbakcemile3

iyi geceler kıslarrr
anca okudum nan yazdıklarınızı
gene ne kaynatmısınız haaa
pijama takımı ben aldım 5 tane ama sadece hastanede giymek için bi pijamayla bi gecelik götürcem

hoşgeldin sende cnmm opuyorumnanaktan

nan öle terli terli pis pismi kalacaz fotolarda yağlı terli saçlamı çıkacaz saçımızıda mı yıkayamayacaz mafoldumben

all işte buda benden kızz ben varyaa allaha büyük laf etmeyemde asla duramam ölee
2 gün felan tikliyim anacım ben bitlenmiş gibi olurum kimseye göstermem kendimii :1ninca::1ninca:
ne etcem yaa dr.yıkanma derse heç değilse kafamı yıkarım anamda ıslak mendille siler gariiii mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

abooooooowwwwwwwwwww

iyiymiş bacım be demek sütyene gerek yok o daha iyi oldu hehe

gııııııı ben ne bilem.bende sanıyom göbek delkiğinin hemen altı.

hoşgeldin gıııııııı nere gitti dediydim bende hemende aradı gözüm haaaaaaa

he bebekleri gördüm yine msn i acık olanlar benim oğlumun dısarı cıkmıs halini görebilirlerr duyrulurrrzemuszemuszemuszemus

kız ağrılardan sızılardan malesef saçını başını düşünemiin şekerim hem zaten hastaneye giderken yıkanıp gidiyon iki gündemi yağlanıyon çatlak

hoşgeldin cnmmm opuyorumnanaktan hayırlısı olsuunn kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin sende cnmm opuyorumnanaktan

all işte buda benden kızz ben varyaa allaha büyük laf etmeyemde asla duramam ölee
2 gün felan tikliyim anacım ben bitlenmiş gibi olurum kimseye göstermem kendimii :1ninca::1ninca:
ne etcem yaa dr.yıkanma derse heç değilse kafamı yıkarım anamda ıslak mendille siler gariiii mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

he gız msn i acta sana bebeklerimiz dısarda olsalar nası olurlardı göstertemmkaydirigubbakcemile5

yaa ben biseyi anlamadim bu krispi karisi diyo ki emzirme sütyenine gerek olmuyo
benim bildigim süt gelen meme sanci yapar ve sütyen toparlayici oluyo byöle durumlarda
onuda gectim eger sütyen lazim olmuyosa niye gögüs pedi lazim olsun ki
o pedi nerede tutucak sütyenin icine koymak gerekmiyo mu

Back
X