2009 Kasm Anneleri

kız hiçmi inmiyo karnımız.aynımı kalıyo.bende diyomki eşofmanla çıkarım hemide eskiden giydiklerimle.ay hayal kırıklığına uğradım.bacım bebiş dışarı öıkınca hiçmi farketmiyo.e doğumdan sonra 5-6 kilo gidiyomuş anam nerden gidiyo

iniyoda şöle 5 aylık hamile gibi oluyo tamamen eski halini almıyo canım hastaneye getirdiğin pijamalarınla çıkarsın canım üzerine bişey çek hırka felan çıkarsın işte
eskiler hemen öle olmaz kuşum sezeryanda beli küçük olan şeyler giyilmez

bide iç çamaşırlarınızı küçük almayın sakın ped kullanılacağı biraz büyük olsun

anam geçen gittiğimde dönmemişti bakalım bu gidişte ne diycek doktor.ama ben döndüğünü heeeeeç hissetmedim.ya sağ tarafta kafasımı var poposumu arada dikiyooo dışarı doğru.

valla bende hissetmedim döndüğünü kibar dönmüş erkekiimm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benim asrın hazretleri asrın gümbürtüsüyle döndü valla yara yara zaten pek kaba oğlum benim kızcağızı karnıma koydular kücük bebeği tekmeyi bastı valla suratına cocugun :))))))))))))))))))))))

kız çaturtuu benim arkadas yeni doğum yaptı kıza ped yetmemiş kızz bebenin yenidoğan bezinden komuşlar çok asırı geliymiş kanamasıı :1shok:

iniyoda şöle 5 aylık hamile gibi oluyo tamamen eski halini almıyo canım hastaneye getirdiğin pijamalarınla çıkarsın canım üzerine bişey çek hırka felan çıkarsın işte

kız iyiymiş o zaman.hımm o zaman öyle yaparuk bacım
valla bende hissetmedim döndüğünü kibar dönmüş erkekiimm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay umarım benimkide kibar dönmüştür.şu çatı muayenesi kaçıncı haftada yapılıyo yaaaa krispi anam sen biliyondur

camasır olayını bende anneme olcak gibi olanlardan aldım :roflol:
bez olayı için
4 5 tane alalım dimi krispim

bacım bu dikiş olayı beni çok korkuttu ne bilem.ay anaaaaaaaam ne etcez bakalım.

nan bebeyi yaparken iyiydi çatlak bunlar aklına gelmedi demi
ay ne kaaa korkaksın nan bebeni alacan kucağına hepsi vız gelir
zaten ister sezeryan ol ister normal doğur her ikisininde dikiş olayı var
sezeryanda diklenip hemen oturamıyon
normalde ise poponun üstüne oturamıyon:roflol::roflol::roflol:
seç beğen al:roflol::roflol:

anane kilodumu alcaz ay anam ne zor işlermiş yaaaaaa

bez olayı için

kız ben hamşle kilotu aldım öle güzelkii çokta kaliteli 2 liraya aldım 5 dene onnarı açmadım doğum arkası giyecem deyüü 5 dene daha alcam yeter :lepi: ben öle bi donlan gn bıyu duramam kızz ben çokm takıntılıyım yaaa mafoldumben

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: sen adamı öldürüsün nann :roflol:
ayy varyaa korkutmak gibi değilde benim yengem doğum yaptıydı normal eve çıktı ertesi gün dediki eda bi bak benim dikişimi attı ne oldu çok acıy altım ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bi baktım kızzz yemin ederim iki delik birleşmiş nannn :1ninca::1ninca::1ninca:
ben kaç ay unutamadım o görüntüyü 6 dikişi vardı ama poposuna kadar dikikti yaaa mafoldumbenmafoldumben

bez olayı için

pedler eczanede satılıyo hasta bez,i diye doğum yapanlar için de en küçüklerinden al onların en küçüğünü görsen şok olursun zatiiii
3,4 tane yetiyo sonra bebeğin bezlerinden kullanırsın çok rahat oliler ben ve ablamlar hep onlardan kullandık anakız primanın pezlerinden koyduk şeyimize
pedler kalın olduğu için kullanışlı olmuyo bebek bezi ince ve rahat kanatlarını kesersin evden ayarlarsın çantana koyarsın bunlar püfffffff noktaları

sen genel anestezimi oldun
benimde anestezi fobim var

anaaaaaaaaaaam sen daha bi çatlak.az bi moral verem korkutmayam yoooooook karı anca korkutuyo bizi.valla yaparkene heeeeeeeç bunlar gelmedi aklıma :kedi:

kimse beni sallamıyy bende surda spor yapem barii :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:hihoyyythihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:roflol::roflol::roflol:

pedler eczanede satılıyo hasta bez,i diye doğum yapanlar için de en küçüklerinden al onların en küçüğünü görsen şok olursun zatiiii
3,4 tane yetiyo sonra bebeğin bezlerinden kullanırsın çok rahat oliler ben ve ablamlar hep onlardan kullandık anakız primanın pezlerinden koyduk şeyimize
pedler kalın olduğu için kullanışlı olmuyo bebek bezi ince ve rahat kanatlarını kesersin evden ayarlarsın çantana koyarsın bunlar püfffffff noktaları

:1shok::1shok: kız eyiki dedin haa evden hazırlayak demi önceden bşde orda milletin içinde bez kesmeye uğraşmayakk :roflol::roflol:

Back
X