Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy benim sezeryan fobim var yaaa cok korkuyom sezeryandan sonrası rahatmı peki agrı sızı olayı nasıl oluyo kimisinin senelerce tekrarlıyo o sızıları
senin istemenle degilki normal bile dogursan dinlenmen icin tutuyolar hastanede
bebegine onlar bakiyo ögretiyolar bakimini sen biraz iyi hissedince taburcu ediyolar..sonra evine ebe geliyo 2 hafta kadar...kizim burda gebeye dogurana bakim sonsuz öyle türkiyedeki gibi sabah dogur aksam gazin cikinca taburcu etmiyolarkaydirigubbakcemile3
çocuğun çamaşırları kurumaz diye anamın kurutma makinasını aldım kargoyla yolladı
senin istemenle degilki normal bile dogursan dinlenmen icin tutuyolar hastanede
bebegine onlar bakiyo ögretiyolar bakimini sen biraz iyi hissedince taburcu ediyolar..sonra evine ebe geliyo 2 hafta kadar...kizim burda gebeye dogurana bakim sonsuz öyle türkiyedeki gibi sabah dogur aksam gazin cikinca taburcu etmiyolarkaydirigubbakcemile3
yaa ben biseyi anlamadim bu krispi karisi diyo ki emzirme sütyenine gerek olmuyo
benim bildigim süt gelen meme sanci yapar ve sütyen toparlayici oluyo byöle durumlarda
onuda gectim eger sütyen lazim olmuyosa niye gögüs pedi lazim olsun ki
o pedi nerede tutucak sütyenin icine koymak gerekmiyo mu
yaa ben biseyi anlamadim bu krispi karisi diyo ki emzirme sütyenine gerek olmuyo
benim bildigim süt gelen meme sanci yapar ve sütyen toparlayici oluyo byöle durumlarda
onuda gectim eger sütyen lazim olmuyosa niye gögüs pedi lazim olsun ki
o pedi nerede tutucak sütyenin icine koymak gerekmiyo mu
ee anacım yani sonuçta bir karış kadar kesi oluyo onun için o kadarda acıycak yani acıdan ziyade sezeryanlılarda gaz problemi çok oluyo gaz çıkaramiiin çünkü accuk sıksan kendünü yaran aciii gaz bu sefer karnında kalii o da sancı yapiii ilk 2 gün zor geçecek emme ondan sonra rahatlisiniz
krispi hastaneden çıkarken geceliklemi çıkacaz yaaa
yuuuhh niye gecelikle çıkıyon kııı neyle geldiysen hastanete onunla çıkıyon çünkü karnın öle foooossss diye sönmüyo zaman gerek ve rahat kıyafetle çıkman lazım o yüzden aynen hamile kıyafetini giyip çıkarsın
kızlar ben çok korktum şimdi bu sezeryandan.ay benim bebiş daha dönmedi galiba.ya bebişler ne zaman dönüyo.ay son ana kadar belli olmuyo dimi.
yuuuhh niye gecelikle çıkıyon kııı neyle geldiysen hastanete onunla çıkıyon çünkü karnın öle foooossss diye sönmüyo zaman gerek ve rahat kıyafetle çıkman lazım o yüzden aynen hamile kıyafetini giyip çıkarsın
kızlar ben çok korktum şimdi bu sezeryandan.ay benim bebiş daha dönmedi galiba.ya bebişler ne zaman dönüyo.ay son ana kadar belli olmuyo dimi.
kız bende heç kışlık hamile kıyafeti yok hep şort hep şorttt :roflol: kasımda sortlan hastaneden çıksam bu karı tutuşmuş derler herhalll :roflol::roflol::roflol:
ne korkin nan ödlek karu ben gayet memnunum bak yine sezeryan olacam iki gün zorluk çekecen o kaaa
sende pijama takımınla çıkarsın üzerinede hırkanı çekersin olur biter zaten hemen hastanenin önünden binecen arabaya
valla beniki 1 ay önce dönmüştü kız dr.dedi başı aşağıda diye bende dedim bişe olmasın erken değil yok dedi dönsün daha iyi normal olma sansın artarr :lepi: