Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nazlıcım odamız kuruldu ama havalandırıyorum cnmm yeni yapıldığı için mobilya kokusu henüz çıkmadı en az 15-20 gün havalandırıp öle yerleştirin dediler.
artık ya bayram öncesi yada bayram dönüşü yıkayıp koycam cicilerimizi.
perdemiz ve halımızda tamam odamızın eksiği kalmadı artık kaydirigubbakcemile2
allahım içinde egemin yattığı,oynadığı günleri göstersin inşallaahh :Saruboceq:
bu da yemekteyizdekiler gibi hee onu giyemem bunu giyemem
eyü çıplak gez sen :mymeka:
kızım zati bu zeytun karusunun derdi o yaa cıbıl karu alışmış uzun gecelik giyemem deyu ei o zaman her ay göbeene kaçıncı ay olduğunu yazıyodun doğuma giderkende göbeene yazardın ojeynen 'game over' deyü açar gezersun oldumu :roflol:
hayrlı ramazanlar oruç tutan var mı
Aminnnnnnnnnn İnşallah canımmm:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Bayağı kolayladın canım ellerine sağlık darısı başıma artık eylül ilk haftası mobilyacımızda uyardı ya alın ya yapayım anca kokusu çıkıyor dedi o yüzden tatilden döner dönmez ilk işimiz bu olacak Allahım nasip ederse .Sonrası azıcık hava serinledimi kim tutar beni delikafadulden
Çok güzel yaptığına eminim herşeyi yerleşmiş halini görmek için sabırsızlıkla bekliyorum :ecrin_bebek:
kızım zati bu zeytun karusunun derdi o yaa cıbıl karu alışmış uzun gecelik giyemem deyu ei o zaman her ay göbeene kaçıncı ay olduğunu yazıyodun doğuma giderkende göbeene yazardın ojeynen 'game over' deyü açar gezersun oldumu :roflol:
Muredam turban Marmaris içmelerde pazar giriş diğer hafta pazara kadar ayarlandı şimdi kaydirigubbakcemile5
nannnn özge sen çok gulme nan zaten oğlun kuduruk eice delirtecen bebeyi içerde nann kaydirigubbakcemile3
bu aradaa kimnen kerttin nan asrını hani benim kızım paşa gelini olacaaadı nan neen oynadın duygularımızlannn lülülülülülü
günaydın kaydirigubbakcemile5 kız cıldırdınızmı nerdeyse bebekler dogacak hangi kıcımızla ourc tutacazz gelen sorıyykaydirigubbakcemile
hişttttttttt ne oluyo orda bakem
hayırlı cumalar herkese
anam bu saat oldu bende bişey yemedim
sahurada kaltım atıltırmıştım kocişle
nan kartanesi napım yaa uzun uzun adım atmak bilem zor gelir bana
bide milletin içine öle gecelik sütyensizmi çıkcaz ayıp ayıp
cerin nerdesin nan adres verdim aldınmı
git bakem oralara da ama bugün hava çok sıcak sanırsam
bayılır kalırsun valla
hemen koycam cnm resimleri bi yerleştiremm :lepi:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
anaam bizim balayı yaptığımız otel nazlıımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Nazlıcım banada 1 saat felan ayırma sansın olursa seninle tanışmayı çok isterimm![]()