2009 Kasm Anneleri

nazlıcım odamız kuruldu ama havalandırıyorum cnmm yeni yapıldığı için mobilya kokusu henüz çıkmadı en az 15-20 gün havalandırıp öle yerleştirin dediler.
artık ya bayram öncesi yada bayram dönüşü yıkayıp koycam cicilerimizi.
perdemiz ve halımızda tamam odamızın eksiği kalmadı artık kaydirigubbakcemile2
allahım içinde egemin yattığı,oynadığı günleri göstersin inşallaahh :Saruboceq:

Aminnnnnnnnnn İnşallah canımmm:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Bayağı kolayladın canım ellerine sağlık darısı başıma artık eylül ilk haftası mobilyacımızda uyardı ya alın ya yapayım anca kokusu çıkıyor dedi o yüzden tatilden döner dönmez ilk işimiz bu olacak Allahım nasip ederse .Sonrası azıcık hava serinledimi kim tutar beni delikafadulden
Çok güzel yaptığına eminim herşeyi yerleşmiş halini görmek için sabırsızlıkla bekliyorum :ecrin_bebek:

bu da yemekteyizdekiler gibi hee onu giyemem bunu giyemem
eyü çıplak gez sen :mymeka:

kızım zati bu zeytun karusunun derdi o yaa cıbıl karu alışmış uzun gecelik giyemem deyu ei o zaman her ay göbeene kaçıncı ay olduğunu yazıyodun doğuma giderkende göbeene yazardın ojeynen 'game over' deyü açar gezersun oldumu :roflol:

:roflol:
kızım zati bu zeytun karusunun derdi o yaa cıbıl karu alışmış uzun gecelik giyemem deyu ei o zaman her ay göbeene kaçıncı ay olduğunu yazıyodun doğuma giderkende göbeene yazardın ojeynen 'game over' deyü açar gezersun oldumu :roflol:

ay bu karualr beni öldürecek game over haaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

nannnn özge sen çok gulme nan zaten oğlun kuduruk eice delirtecen bebeyi içerde nann kaydirigubbakcemile3
bu aradaa kimnen kerttin nan asrını hani benim kızım paşa gelini olacaaadı nan neen oynadın duygularımızlannn lülülülülülü

hişttttttttt ne oluyo orda bakem
hayırlı cumalar herkese
anam bu saat oldu bende bişey yemedim
sahurada kaltım atıltırmıştım kocişle
nan kartanesi napım yaa uzun uzun adım atmak bilem zor gelir bana
bide milletin içine öle gecelik sütyensizmi çıkcaz ayıp ayıp

Aminnnnnnnnnn İnşallah canımmm:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Bayağı kolayladın canım ellerine sağlık darısı başıma artık eylül ilk haftası mobilyacımızda uyardı ya alın ya yapayım anca kokusu çıkıyor dedi o yüzden tatilden döner dönmez ilk işimiz bu olacak Allahım nasip ederse .Sonrası azıcık hava serinledimi kim tutar beni delikafadulden
Çok güzel yaptığına eminim herşeyi yerleşmiş halini görmek için sabırsızlıkla bekliyorum :ecrin_bebek:

hemen koycam cnm resimleri bi yerleştiremm :lepi:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Muredam turban Marmaris içmelerde pazar giriş diğer hafta pazara kadar ayarlandı şimdi kaydirigubbakcemile5

anaam bizim balayı yaptığımız otel nazlıımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Nazlıcım banada 1 saat felan ayırma sansın olursa seninle tanışmayı çok isterimm :utangac::utangac:

nannnn özge sen çok gulme nan zaten oğlun kuduruk eice delirtecen bebeyi içerde nann kaydirigubbakcemile3
bu aradaa kimnen kerttin nan asrını hani benim kızım paşa gelini olacaaadı nan neen oynadın duygularımızlannn lülülülülülü

zemuszemuszemuszemus zaten oynuo teyzesi içerde 30- 32 nci haftalar aminyon sıvısı nispeten fazla olmasından ötürü dahada kuduracakmıs boku yedim ben :roflol::roflol::roflol:

kız aksam hastaneye gttimde orda oğlum kadaa bi bebek vardı karnıma koyduk ama benim kuduruk beğenmedi herhal bi tekmeyi bastı zavasllı zaten ell kaadaa neye ugradıgını sasırdı oda hala karnıma yapısıo cocuk bizimkide alttan alta gecirio cok komikti yaa:roflol::roflol::roflol::roflol:

Oruç tutabileceğimi sanmıyorum ben ya sabah zaten kalkar kalkmaz gece dahil acayip su içiyorum ve sabahları azıcık geçiyor ben yemek yiyorum dayanamam zaten doktorda kızıyor eşim zaten kesinlikle olmaz dedi.Onu içeride besleyen büyüten sensin uyku düzenin değişecek yemen içmen onu etkileyecek son aylar zaten herşey etkilenir dedi Allahım affetsin hiç bırakmadım orucumu ama bu sene tutamıyorum:(

hişttttttttt ne oluyo orda bakem
hayırlı cumalar herkese
anam bu saat oldu bende bişey yemedim
sahurada kaltım atıltırmıştım kocişle
nan kartanesi napım yaa uzun uzun adım atmak bilem zor gelir bana
bide milletin içine öle gecelik sütyensizmi çıkcaz ayıp ayıp

naber nan koca popolu görüşemioz nezamandırropuyorumnanaktan

hemen koycam cnm resimleri bi yerleştiremm :lepi:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

anaam bizim balayı yaptığımız otel nazlıımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Nazlıcım banada 1 saat felan ayırma sansın olursa seninle tanışmayı çok isterimm :utangac::utangac:

Ya ne demek o öyle sana saatler feda olsun opuyorumnanaktan bende çok ama çok isterim Muhakkak görüşürüz canım benim dibine kadar gelip görmemek olurmu :olmaz: kaydirigubbakcemile5

nazlıcım slm
kız ne orucu hamiş hamiş
borçlarımızı tutarız bir ara
bu arada güncellemelri yaptınmı canım
kızımın ismini yaz da görem
ipekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkhihoyyyt

Back
X