2009 Kasm Anneleri

noldu nan burda mahalle baskısı mı var laelaelaelaelae
zatii bizim işyerinde de var ne biçim yemek çıkarmışlar bee tutsam daha iyidi hee :roflol:

yaa üff yaa şurda iki dk giriyoz herkes arazii 2 dk kayboluyoz 10 sayfa yazıyolar nasıl karılarsınız bee beni mi bekliyonuz

yaa üff yaa şurda iki dk giriyoz herkes arazii 2 dk kayboluyoz 10 sayfa yazıyolar nasıl karılarsınız bee beni mi bekliyonuz

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 anam dellenme kızzz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayrıca ölee dadlu prensesim yazmaklan isim aramaktan yırttım sanıyınn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım yaa sana ne alakası var müslümanlıkla yarım müzlümanlıkla filan uffyaaa şuna bakk
ben kendi sıkıntımı paylaşıyomm başarabilirsem ne ala sadece siz ne yaptınız merak ettim
zorlaştırmayın kolaylaştırın diye hadisi şerif var bide
(Allahü teâlâ, gebe ve emzikli kadına oruç tutmamak için ruhsat vermiştir.) [Ebu Davud, Tirmizi, Nesai]
Gebe ve emzikli kadın, kendisinin veya çocuğun sıhhatine zarar gelecekse, oruç tutmaz.) [Buhari, Ebu Davud]
(Hasta, çocuğuna zarar gelmesinden korkan hamile kadın, oruca gücü yetmeyen ihtiyar, oruç tutarsa öleceğinden korkan çok zayıf kimse oruç tutmaz.) [Deylemi]
sen beni çok yanlış anladın

yok canım ya ne yanlıs anlıycam ölesine söledim bakma sen banakaydirigubbakcemile5

kızım zati bu zeytun karusunun derdi o yaa cıbıl karu alışmış uzun gecelik giyemem deyu ei o zaman her ay göbeene kaçıncı ay olduğunu yazıyodun doğuma giderkende göbeene yazardın ojeynen 'game over' deyü açar gezersun oldumu :roflol:
jartiyerli takım alak gıı zeytine hastanede giyer :roflol: :roflol:
ay ben ankaraya gittiğimde ablamın yavruşunu kucağıma çok alamıyodum ya ağır velet bölee içim çekiliodu zaten ablam manyak mısın alma şunu diyodu arada bi kaçamak yapıyodum dayanamayıp özge kızıyodu valla içerden :))
hee bebiiş kıskanıyomuşş anne karnında bilee
:olmaz: dötümden ne istiyon gızzzz
anacım evde oturamıyom ki bu aralar
dün delü delü gezdik eminönüde ama herbişeyimi hallettim çok şükür
birazdan da beeşiği almaya gidiyoz
artık evde kıyafetleri yıkayıp ütülemem kalcak
şimdide ağırlaşmadan iftara misafirlerimi çağırayım dedim
yarından itibaren başlıyom sırayla alacam iftara
ayy yakın olsaydınızda siz de gelebilseydini ne iyi olurdu
sen neler yaptın bakim

nan gitcenmi peki ama çok sıcak hava yawww
anaam ağırlaşmadan deyüü ben ağırlaştım bile valla heeç misafir falan çağıramamm
kız ne cantası bajım ben 7.5 aylıgım daha bi geceliğim yok nan :roflol::roflol::roflol:

hayırlı olsun cicileriniz canımcım ateş ölcerini falan almayıda unutmayaydın zemuszemus

benmi bütün oda bitti perde aranıom bajım kaydirigubbakcemile5

gıı nehiiir sen ateş ölçerini şu 45 lira falan olanlardan mı aldın

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 anam dellenme kızzz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayrıca ölee dadlu prensesim yazmaklan isim aramaktan yırttım sanıyınn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol:
baaa nee yırttımben o işten kociş koycak heeç umrumda deel :dilcikar:

noldu nan burda mahalle baskısı mı var laelaelaelaelae
zatii bizim işyerinde de var ne biçim yemek çıkarmışlar bee tutsam daha iyidi hee :roflol:

adamım yaa öldürdün beni demek mahalle baskısı var haa kötü çıkıy yemekler :roflol::roflol::roflol:
valla bizim mahkemede millet yemekten çıkmasın deyu daha da guzel yapıler nan :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:
baaa nee yırttımben o işten kociş koycak heeç umrumda deel :dilcikar:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 dedim bu yırtıım sanıy galibaaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

adamım yaa öldürdün beni demek mahalle baskısı var haa kötü çıkıy yemekler :roflol::roflol::roflol:
valla bizim mahkemede millet yemekten çıkmasın deyu daha da guzel yapıler nan :roflol:

:roflol::roflol: oda eyi nann senin işine gelecüükk :roflol:

anam saat 2 olmuş yuh yaa ben hala yataktayım o kaaa mayışık bi moddayım ki annatamammm
abim gelmiş edirneden anama gitmem lazımmm ama dötumu kaldırmak istemiom şu an bi yarım saat kestirip gitsem mi ki

günaydin kizlarr keyifler nasil
biz oruc tutmasakta heskese hayirli ramazanlar......

kocami ise yolladim onun yemegini hazirliyayim derken vakit cabucaktan gecti,insallah cok acikmaz koncagülüm

jartiyerli takım alak gıı zeytine hastanede giyer :roflol: :roflol:

hee bebiiş kıskanıyomuşş anne karnında bilee

anaam ağırlaşmadan deyüü ben ağırlaştım bile valla heeç misafir falan çağıramamm

gıı nehiiir sen ateş ölçerini şu 45 lira falan olanlardan mı aldın

yok almadım daha ama braun 4520 olanı edos aldı 90 civarıı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back
X