2009 Kasm Anneleri

hoşbulduk canımcım valla sorma aynı iş bendede var kolay gelsin. ama sonra yemesi çok güzel olucak afiyetler inşallah

domates gerçekten çok çok iyi oluyor canım. diyorum ya bende nefret ederim kabuğundan ama rondo onu okadar çok eritiyoki kabuk diye birşey kalmıyor. senin içine sinsin soy kabuklarını ama bir poşette dediğim gibi denemeni tavsiye ederim canım benim.

canım dur hemen panikleme bir tek orasımı var. ben istanbulda bir yere 170 e çektirdim o risk var falan deyince 450 tl ya atıl yüksele gittim ama normal hastaneler 80 120 aralığında çekiyor. ayrıca amacın sadece bebeğini görmekse ki bu tarihten sonra öyle olur. aradığında ben renklide bebeğimi görmek için girmek istiyorum de. çünkü onlar risk çıkması durumunda aldırma olayını göze alarak tarih veriyorlar Allah korusun

sağol canım.ya hem yemeklik hem menemenlik yapam ben.kışın domatesler çok kötü oluyo beyaz beyaz hormonlu.

hoşbulduk canımcım valla sorma aynı iş bendede var kolay gelsin. ama sonra yemesi çok güzel olucak afiyetler inşallah

domates gerçekten çok çok iyi oluyor canım. diyorum ya bende nefret ederim kabuğundan ama rondo onu okadar çok eritiyoki kabuk diye birşey kalmıyor. senin içine sinsin soy kabuklarını ama bir poşette dediğim gibi denemeni tavsiye ederim canım benim.

canım dur hemen panikleme bir tek orasımı var. ben istanbulda bir yere 170 e çektirdim o risk var falan deyince 450 tl ya atıl yüksele gittim ama normal hastaneler 80 120 aralığında çekiyor. ayrıca amacın sadece bebeğini görmekse ki bu tarihten sonra öyle olur. aradığında ben renklide bebeğimi görmek için girmek istiyorum de. çünkü onlar risk çıkması durumunda aldırma olayını göze alarak tarih veriyorlar Allah korusun

yaa soyledim bebegimi gormek istiyorum yüzünü merak ediyorum dedim kız tam bir salak yaa konusması falan hiç bişi anlamıyo ama fiyat olarakta orası uygun diger yerler 170 den baslıyo

bağa bi kahvaltı hazırlasana bee hacııı heeeee :kedi::kedi:

gel gıı gel ben kahvaltı ettüm ama saada hazurlarummm :lepi:

görüştüm canım benimkide tabi tutabilirsin dedi öyle çok zorlanmıyorum açıkçası
Allah kolaylık wersin canımmm
uyuz yaa gecen gittigimizde küöük kus kadar bişi goremezsiniz dedi simdide büyük goremezsiniz diyo oooffffffffffff gidip oldurucem kızı yaaaaaa
arkandayızz bacımmmm turkbayragi
tuğba bana dr çektircez dedi çektirdim ne bileyim cd filan verildiğini ben sonra burda sizden öğrendim başka dr çekti ama aynı hastanede sonra çok üzüldüm keşke cd isteseydim die ama adam resim bile çekemedi benim oğlanın poposundan:(
o zaman şimdi tam zamanıı canımm
iyi bi yer bull bu haftalardaa çektirr
bendee şimdi araştırmaya başlıcamm
çüş dimi.ben medicalparka gidiyodum herşey çok pahalıydı bacım.ama doktorum süperdi.

medical park mııı :1shok:
anam hayatta gitmem o hastaneyee
hayatta bölee tutarsız bi hastane görmedimmm fiyatlarıı çok tutarsızdıı :umursamaz:

gel gıı gel ben kahvaltı ettüm ama saada hazurlarummm :lepi:

Allah kolaylık wersin canımmm

arkandayızz bacımmmm turkbayragi

o zaman şimdi tam zamanıı canımm
iyi bi yer bull bu haftalardaa çektirr
bendee şimdi araştırmaya başlıcamm

medical park mııı :1shok:
anam hayatta gitmem o hastaneyee
hayatta bölee tutarsız bi hastane görmedimmm fiyatlarıı çok tutarsızdıı :umursamaz:

evet fiyatları tutarsız ama doktorum çok iyiydi o yüzden gidiyodum.şimdide van medicalparka gidiyom.anam burda hiçbişeye para almıyolar.o kadar tahlil yaptırdım şeker yüklemesi muayene ayrıntılı ultrason bedava.doğumda 200+yatak ücreti

yaa soyledim bebegimi gormek istiyorum yüzünü merak ediyorum dedim kız tam bir salak yaa konusması falan hiç bişi anlamıyo ama fiyat olarakta orası uygun diger yerler 170 den baslıyo

sen orda başka biriylen konuşsanaa
belkii kız bilmiyodur yeni falan başlamıştırr bi daha şansını dene istersennn

evet fiyatları tutarsız ama doktorum çok iyiydi o yüzden gidiyodum.şimdide van medicalparka gidiyom.anam burda hiçbişeye para almıyolar.o kadar tahlil yaptırdım şeker yüklemesi muayene ayrıntılı ultrason bedava.doğumda 200+yatak ücreti

neeeee :1shok:
anam ben hemen doğuma wana geliyommm kaydirigubbakcemile4

abooooooo sudan ucuz bende antalya medicalparka gidiom
herşey para doğumda normal olursa 1000 tl sezeryan olursa 1500 civarı çocuk için tahlil ıvır zıvırda extra para

yana kay gıı ben de geliyooom kaydirigubbakcemile2

gelin bacım gelin doğurak hep beraber ne güzeeeeeeeeel.
ya geçen gidişimde tüm kan tahlilleri idrar tehlili şeker yüklemesi beş kuruş vermedim.valla sonuç aldığımda şok oldum 6-7 sayfa kan tahlili sonucu aldım.bunları istanbulda yaptırsaydım batardık valla.düne gittim kan idrar verdim gene para vermedim.

nan bana cd verdiler 30 sn kadar resimde vercez dediler siyah beyaz ultrason görüntüsü başından attı kadın yani şimdi dr min muaynehanesine gidip çektirebilirim yeniden
30sn miii 15dkdan aşşağa kabul etmem :umursamaz:
yana kay gıı ben de geliyooom kaydirigubbakcemile2
de hadi gidekk bacımm kaydirigubbakcemile
:roflol: anaam duydun şimdi ucuzu 2.yide hemen patlat gıı :roflol:

patlaturum tabiiii :emir_bebek:

Back
X