2009 Kasm Anneleri

nehircimmm üzülme olur böyle şeyler elindne geldiğince kolunu koru
ilaçlarını da kullan
inş geçer
çok geçmiş olsun cnmmm

ah cnm geçmiş olsun ..ilaç içmek artık işkence gibi gelmeye başladı sinir oldum..bende antibiyotik içiyorum zaten vitaminler falanda var ..allah kurtarsın bizi..neyse ben azcık atıştırmaya gideyim..kendinize iii bakın..

geçmiş olsun nehiriver kolda iltihap nasıl oluyokii

kemk ve sinirlerde oluomus asırı kullanmaya bağalı canımcım solasın

nehircimmm üzülme olur böyle şeyler elindne geldiğince kolunu koru
ilaçlarını da kullan
inş geçer
çok geçmiş olsun cnmmm

saol bitanem dayancaz artık napalım

ah cnm geçmiş olsun ..ilaç içmek artık işkence gibi gelmeye başladı sinir oldum..bende antibiyotik içiyorum zaten vitaminler falanda var ..allah kurtarsın bizi..neyse ben azcık atıştırmaya gideyim..kendinize iii bakın..

saol canım ya allah hepimize su son ayda sabır ve sağlık versin... afiyet olsun bu aradaaaopuyorumnanaktan

eski sarkilardan CD dinliyorum. "gel tezkere" caliyo su an.

ayyy ben oglusumu nasil yolliycam askere ya. hala gobek bagini cuzdanimda sakliyorum ben. kesin bende giderim nereye giderse.:sinifsinif:

ayyy ben oglusumu nasil yolliycam askere ya. hala gobek bagini cuzdanimda sakliyorum ben. kesin bende giderim nereye giderse.:sinifsinif:

alemsin kız wanna
cüzdanında mı taşıyon millet okul bahçesine filan atıyo yaa:)))

sorma ben de pek zırlıyorum bakalım şimdi
bugün gene sulu bi gün olcak heral benim içinnnnnnnnnnnn

ay kızlaar yaa öğlen yemeğine gittim zaten böle bi halsizlik bi sıcak basması vardı üzerimde
sonra telim çaldı
bilinmeyen numara bi erkek sesi, işte tahmine t kimim falan diyo salak salak yok tahmin falan edemedim dedim yenge desem dedi ne bilem kim tanıyamadım sesi eşimin abilerinden birinin ismini dedi ben de abisi sandım ama hala anlamaya çalışıyom çünkü ne konuşma ne ses benziyo
şimdi bi de oysa diye konuşuyom bi yandan işte işe devam ediyom bilmemne falan diye ama garibime gitti yani ölesine konuşmak için aramaz çünkü abisi
sonra ya ben de senle özel bişe konuşcaktım demesinmi ee diyom sonra müsait olurmusun ama ayıp bişey erkeksel bi rahatsızlığım var yardımcı ol falan demeye başladı dedim siz kimi arradınız yanlış oldu heralde yoo doru diyo kimi aradınız diyom sölemedi de bişe soora kapattı ama beni varya resmen ter bastı yaaa
allan sapığı kimse artıkkk sinir oldum yaaa kötükedihüso
:roflol::roflol::roflol:tövbe yarabbim yaa ne insanlar var haydar dümeni ara deseydin bari:roflol::roflol:
kızlar ne hoş bi hikaye okuyun da moral bulun emiiii:))) ben hiç korkmadım okurkennn

"bende ikizlerimi normal dogum yapmıs biri olarak deneyimlerimi paylasmak istedim

evt bende hep zor dogum hikayelerini dinleyerek hamileliğimi gecirdim...aslında 35 haftaya kadar hersey normaldi...biz sezeryan gününü hastaneyi herseyi hazırladık...taki ben 1 hafta sonra sancılanana kadar bide bilsem bunun dogum sancısı oldugunu...doktor hersey yolunda 38 haftalıkken alırız bebekleri dedi bana....ve ben aksam 9da sancı hissettim ara ara devam eti bu sancılar...anemi aradım ne yedin aksam dedi kavun dedim tamaaaaam gaz yapmıstır dedi...biz gaz sancısı diye...esim sırtımı ovmaya basladı...esime dogummu yoksa dediimde yok yaa dogum sancısı olsa konusamassın bile dedi...nerden biliyosa işte öyle anlatılıyoki bu dogum biz genclere....

ben bi dusa gireyim dedim ve 9dan 1 e kadar girdim cıktım dusa ılık su okadar iyi geliyoduki bizde gaz sancısıya sıcak iyi geliyo diye düsünüyoz tabiiii..

ve saat 1 de sancılarım artık gaz sancısından cıkmıstı anlamıstık bunu... doktorumu aradıgımda hemen rahat bişeyler giyinip gelmemi söyledi ve gittiğide canım sen nekadar sancı cekmişşin bebekler geliyo dedi... hemen eve döndük ama bu arada bende sancı kalmadı ...kurtulusun yok dedi doktorum

eve döndük cantamı aldık gittiğimde hersey hazırlanmıs doktorum normal yapabilecegimi söyledi hiç tereddüt etmeden tamam dedim adet sancısından biraz fazla bi agrı cektim 4 saat ve20 dakikada ikisinide kucagıma aldım

bu arada ben farkında olmadan cok güzel bişey yapmısım sık sık banyo dogumumu kolaylastırmıs

bebek bekleyen güzel anneler normal dogumdan sakın korkmayın "
yuhhh be hemde ikizi normal doğurmuşakannehir

ayyy wannam sen birde bana sor benimde çantamdadır enesin göbek bağı
ben ikisini nasıl gönderirim bilemem hatta bunları evlendirmem ben beee:roflol:
uyudum uyudum geldim sonunda dağ kadar beni bekliyor beklesin bakalım çok bekler daha benilülülülülülü

Son düzenleme:

len niyee hala göbek bağını atmadın millet okusun deyü okula felan atar sende benden ayrılmasın deyümü yaında taşiiiin

yaa ortak bu şekercik seni ispiyonladı hemen

ay ne bileyim sızı çok deyince... sıra bana da geliy:))
ayy ben daha 8in başındayım diye kasılıyodum ama haftaya 9. aya giriyorum he:))) haftaya dr a da gidicem tvekkeli ondan o zaman çağırdı herüf beni:)) ayda bi gidiyom zati
bundan sonra heralde 15 günde bi çağırır
benm dr rahat yaaa tam benlik ben biraz paniğim de bana böyle dr lazımdı:)
sira geliyyyy hemde bagira bagirakaydirigubbakcemilehala <ayda bir mi gidiyon doktora anammm senin doktor baya genis adammis

ben anlamadım bu hesaplama işini:umursamaz:
beklenen dogum tairihini de bensana hesapliimm cicim

aha yazdım yukarı kolumda iltihap varmıs nası iş anlamadım :umursamaz:

gecmis olsun canim nasil oluyomus ki kolda iltihap neden olmus bise demedi mi doktorun

sira geliyyyy hemde bagira bagirakaydirigubbakcemilehala <ayda bir mi gidiyon doktora anammm senin doktor baya genis adammis

beklenen dogum tairihini de bensana hesapliimm cicim

gecmis olsun canim nasil oluyomus ki kolda iltihap neden olmus bise demedi mi doktorun

saol canımcım aşırı kullanmaktan oluomus kemik arasındaki bi sıvı dısarımı ne tasıomus mide bulantısından adamı doğrudüzgün dinleyemedimki valla :sinifsinif:

ayyy wannam sen birde bana sor benimde çantamdadır enesin göbek bağı
ben ikisini nasıl gönderirim bilemem hatta bunları evlendirmem ben beee:roflol:
uyudum uyudum geldim sonunda dağ kadar beni bekliyor beklesin bakalım çok bekler daha benilülülülülülü
anaaa gıı sizler mannakmısınız çocukların göbüşleri hala yanınızdamı geziii
aboo onları alacak kızlara Allah sabır versin bencil analarla nidecekler aceba

nehriver canım geçmiş olsun yaa benim yengem de ilk hamileliğinde kolu çok ağrımıştı hatta sabaha kadar yatamamıştı dr a gittik onada senin gibi kolunda iltihap olduğunu sölediler ilaç verdi ama yengem kullanmak istemedi halam gelmişti ve yengemin koluna iyice dövülerek ezilmiş kuru üzümü az zeytinyağıyla pişirip ılık bi şekilde sardılar tülbente koyup sardılar üzerinede sargı bantları varya ondan 2 günde geçmişti yapmak istersen hiçbi yan etkisi yok ilaçlardan daha zararsız

ayyy bi paket çikolata yedim... opuyorumnanaktan
benim kız azdı kudurdu karnımı delip çıkıcak sanki :roflol::roflol::roflol:

kızlar yaa cersudan haber var mı ???

yersen o kadar çikolatayı kudurur tabii
canım dün akşam gelmiş ve iyi olduğunu sölemiş cersu

kıs senide göreceğizlaelaelaelaelae
yok beaa ben sizler kadar delüü deelim kafamçokkarıştı

saol canımcım aşırı kullanmaktan oluomus kemik arasındaki bi sıvı dısarımı ne tasıomus mide bulantısından adamı doğrudüzgün dinleyemedimki valla :sinifsinif:

azcik kolunu dinlendirmen gerekiyo ozaman diger kolunla is gör...
mide bulantisi deme yaaa herkeste bi bulanti bide kasilma var..hamileligin basi gibi olduk herseyimiz yine ayni

:mymeka::mymeka:söyleme bari cikolata yedim diye..aferin asya vur vurr depikle ananii:dance::dance::dance:
baa yasak geldi kacamak biel yapamiyorum artik

Back
X