2009 Kasm Anneleri

slm kızlar bizz geldik ya hani diyosunuz ya şekerli bişeyler yiyelimde bebekler hareketlensin felan nedenki şekerli bunun mantıklı açıklaması ne ?kafamçokkarıştı

Ayy anca buldum bİ yemek hem damagıma gore hem pratİk
sİz napıyonuzzz bakemmm
benİm kızz tepİklİyo kaburgalarımı sagdan sagdan calısıyo valla
ayyy ayaklarım duba gİbİ olmus
he ne yapçan kız:)))
pratik tarifler tam bana göreeeeeeee
ayaklarını kaldır veya ılık tuzlu suya koyyy
nazlımın mobilyaları gelecekti eksiklerini tamamlıyordur artık o kaydirigubbakcemile3
hmm bak unuttuydum ben onu geldi mobilyaları heralll
selam kızlar ben geldüm napiniz bakim
slm çıtır karuu

ben kactım az dinleniim kolum ağrıo yineeeee kolluğum gelene kadar dinlendiriyim kolumudaaaa görüşürüsss

:mymeka::mymeka:söyleme bari cikolata yedim diye..aferin asya vur vurr depikle ananii:dance::dance::dance:
baa yasak geldi kacamak biel yapamiyorum artik

:kedi::kedi::kedi:

sana neden yasak elifim yaa ??
( aslında hepimize yasak ya neyse...:olmaz:)

Elino Bebek Aksesuarları - Bebek Şekerleri

he bu linke bakın bebek şekeri düşünen arkadaşlar
ben düşünmüyom emme sizin için araştırdım buldum fikir edinirsiniz dimi?

yaa ben bebek şekeri falan almıycam üstünde minik biblolar olan çikolatalar var ya onlardan alırım bi de badem şekeri tamam işte diyodum... ama şekerleri gördükçe içim gitmeye başladı... ayrıca dediğim çikolatalardan çok daha ucuza geliyo hele de evde kendim yaparsam...napsam acep... eminönü şart oldu valla... şu beli nasıl doğrultsam da düşsem yollara kaydirigubbakcemile4

ben bugün minik kızıma bez aldım...2 paket prima yeni bebek bi paket de yeni doğan aldım... yeni doğan hiç mi almıcaktın yaa CADIARZU

yaa ben bebek şekeri falan almıycam üstünde minik biblolar olan çikolatalar var ya onlardan alırım bi de badem şekeri tamam işte diyodum... ama şekerleri gördükçe içim gitmeye başladı... ayrıca dediğim çikolatalardan çok daha ucuza geliyo hele de evde kendim yaparsam...napsam acep... eminönü şart oldu valla... şu beli nasıl doğrultsam da düşsem yollara kaydirigubbakcemile4

ben bugün minik kızıma bez aldım...2 paket prima yeni bebek bi paket de yeni doğan aldım... yeni doğan hiç mi almıcaktın yaa CADIARZU

yenidoğan prematüre bebişler için 2 kg dan baslıo yeni bebek alsaydın dahh ii olurdu canıcmımmopuyorumnanaktan

slm kızlar bizz geldik ya hani diyosunuz ya şekerli bişeyler yiyelimde bebekler hareketlensin felan nedenki şekerli bunun mantıklı açıklaması ne ?kafamçokkarıştı
tatlı şeyler bebeğe enerji verdiği için hareketlenmesini sağlıyor die biliyorum cnm dr lar bile çikolata ye demişti ultrasonda yüzünü göremedik deyüüü
takıldı diline bakıyom heee kopuk mopuk ne iş

selm kız naber nasılsın

selam canım napıyosun
iyidir bilg karıştırıyorum

hatunlar, kasılmalardan rahatsız olursak;

pozisyon değiştirin yani oturuyosanız kalkın ayaktaysanız oturun
ılık duş alın
4-5 bardak su için
eğer geçmiyosa, sıklığı şiddeti ve verdiği rahatsızlık artıyosa hemen dr.u arayın
diyo bi internet sitesinde kızlarrr
hepimiz kasılıyoruz ya ondan bi işe yara belkim dedimmmmmmmmmm

tatlı şeyler bebeğe enerji verdiği için hareketlenmesini sağlıyor die biliyorum cnm dr lar bile çikolata ye demişti ultrasonda yüzünü göremedik deyüüü

ılık duş alın
4-5 bardak su için
eğer geçmiyosa, sıklığı şiddeti ve verdiği rahatsızlık artıyosa hemen dr.u arayın

ayy saol tatlımmm işimize yarıcak bu bilgiler
tarif yukarda linki attım

ılık duş alın
4-5 bardak su için

4,5 bardak sumu nan ben 5 bardak suyu o anda içsem bebeği doğururum nan :roflol::roflol:

bebişe enerji oluyor annesikaydirigubbakcemile3
ben kactım az dinleniim kolum ağrıo yineeeee kolluğum gelene kadar dinlendiriyim kolumudaaaa görüşürüsss
hadi dinlen canım yorma kendini
takıldı diline bakıyom heee kopuk mopuk ne iş

selm kız naber nasılsın

selam canım napıyosun
nann sen bana aksiyoncu diyon ama olmadığım halde:dilcikar::dilcikar:

walla ben 2 numaradan başlıyacağım 3-6 kilo için olanından
ayyy geçen paketi açtım çekmeceye yerleştirmek için anaaa o da neee el kaaa şey yaaa kociş verde burnumu sileyim diyor:roflol::roflol:
enesin koca bezlere alışınca el kaaaa geldi bu bezler:roflol::roflol:
DAHA YAPMADIM DADLIM KOCİS GELCEK 6 DA ONU BEKLİOM
KIZZ VANNA BENİ TOPA TUTAR VALLA DİET YAPANLAR YİYEMEZZZZ
HAMUR İŞİ ADINI SÖLEMİYİM AMA LİNKİ VEREYİM
WANNACIM SENDE GİRME EMİ :))

http://www.kadinlarkulubu.com/hamur-isleri/263937

açılmadı yaaa
ama hamur işiyse kesin bayılacağım birşeydircokacimcoook

BU ARADA KIZLAR BU 35 HAFTADAN SONRA ANNE KıLO ALMIYORMUS BEBıŞ ALIYORMUS
SON HAFTALAR KıLO ALIMI DURURMUS HATTA KıLO BıLE VERıLEBıLıRMıŞ
BEN DOKTORUM SOYLEYıNCE COK RAHATLADIM opuyorumnanaktan

Back