2009 Kasm Anneleri

Bas parmagımla bılegımın arasında o kadar kotu agrı varkı anlatamam kımıldadıkca canım yanıyo bıde cıtırtı gelıyo uyusan elımın bas parmagı ve bılek kısmı ayy doktorlarada soleyınce normal dıyolar neresı normal
deıl ıŞte

bak bende bi erkek anası olacam ona göreee
bi doğsun güzel olursa düşünürük
ben tembel gelin istemem amma
alacak olursak göccük alırık napak öretirik işleri
köle mi veriyokk nan edoşun muratı gibi damat bulamazsam yok falla kız mız :roflol: :roflol:
selam kızlar...napıyosunuz, keyifler iyi mi??
geçmişe bakamadım...inş bi yaramazlık yoktur...
bende çok fena mide bulantısı başladı bu ara...bi de nefes alamıyorum... ayy biraz önce ölüyorum sandım kafamçokkarıştı
anaa herkeste bi mide bulantısı gidii gıı
:roflol::roflol::roflol::roflol:
soraydın kııı neymiş erkeksel sorunu töbe yarabbim töbneeeeeeeeeeeeeee
:roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:karşımda bin dene erkek olmayaydıı ben ona bilirdim yapacamii

yaa teorik olarak öyleymiş..ben de bi çok yerde okudum ama geçenlerde bi ark. geldi... onun da ark.ı yeni doğum yaptı kız son ayda 10 kilo aldı diyo...akannehirakannehirakannehir bana pek mantıklı gelmedi vücudu ödem yaptı falan heralde dedim ısrarla hayır kilo aldı diyo... tırstım valla....

ben epidural normal istiyorum ama benim yaramaz hala dönmedi canım :emir_bebek:

kenyam bence o dr. bozdu senin psikolojini...valla benim kaynanam 1 senin dr. 2 :oklava::oklava::oklava: millet 30 kg alıyo umrunda diil...

ayy canımm geçmiş olsun ... :1hug: bende de bin bir türlü şey çıktı ve hiçbiri tedavi edilmiyo...inş doğumdan sonra geçer bu arızalar..

yeni bebek de aldım 2 paket 98 li... onlar bitene kadar da büyümez heralde hemen...yoksa değiştiriyim mi birini yaa... anam daha bezde çuvalladım ben :roflol::roflol::roflol:

oyyy yesinler o tosunu opuyorumnanaktan

saol canımcım sanada gecmiş olsun kız sen ona cuvallamakmı dion bende kactane yeni bebek var bilionmu 98 li duysan akannehir sakın sorma sölemem:roflol::roflol:

Bas parmagımla bİlegİmİn arasında o kadar kotu agrı varkİ anlatamam kımıldadıkca canım yanıyo bİde cıtırtı gelİyo uyusan elİmİn bas parmagı ve bİlek kısmı ayy doktorlarada soleyİnce normal dİyolar neresİ normal
deİl İŞte

nan bende aynı sikayetten gittim işteee ne normali ltihap adenitmi ne diolar ondan mıs kolluk verdi böle plastikli kazuk gibiii tedavisi varmıs gebelere yapılamıomus baska doktora gittt sen

doğumdan önce neler yapıcaz bu bilgileri kk nın muhtelif topiklerinden derledim haberiniz olaaa

Bol bol kavun yemek lazım.
Her gün 15-20 dk yürüyün.
Uzun süre ayakta durmayın.
Üzülmeyin.
Göğsünüze zeytin yağı sürün.
Son günler eğilip kalkmayın, ağır kaldırmayın.

38. haftada medine hurması ve rezene kullanın.

38. haftada bol bol tahin helvası ve su tüketin.

Meryem suresini suya 17 kez okuyun ve sancılanınca için.

10 gün öncesinden başlayarak zeytinyağlı pamukla masaj yapar gibi malum yerinize sürün....

bol bol kavunu anlamadim, niyeki acaba?:uhm:

yaa teorik olarak öyleymiş..ben de bi çok yerde okudum ama geçenlerde bi ark. Geldi... Onun da ark.ı yeni doğum yaptı kız son ayda 10 kilo aldı diyo...akannehirakannehirakannehir bana pek mantıklı gelmedi vücudu ödem yaptı falan heralde dedim ısrarla hayır kilo aldı diyo... Tırstım valla....

Kenyam bence o dr. Bozdu senin psikolojini...valla benim kaynanam 1 senin dr. 2 :oklava::oklava::oklava: Millet 30 kg alıyo umrunda diil...

he yaa sorma valla uyuz adam valla moral neyin bırakmadı ama bu doktorum cok ii hep moral veriyo hem nette de yazıyo 12 ye kadar normal diye benim daha 9 oldu ohh banane yicem işte :)))
kız son ayda 10 kilo alınmaz alsada dediğin gibi ödemdir o hemencik söner

he yaa sorma valla uyuz adam valla moral neyin bırakmadı ama bu doktorum cok ii hep moral veriyo hem nette de yazıyo 12 ye kadar normal diye benim daha 9 oldu ohh banane yicem işte :)))

senin ilk dr. kilo konusunda psikolojini bozdu valla. benim ilk dr. kendide kiloluydu, kadin hic takmiyordu.kaydirigubbakcemile3

aynenn gııı bağa bişiler oluyy emme ne oluy annamıyom herfalde bu gidişle bişi annamadan doorcazz
neen gülüon nan sen cerinden ucuza aldın hem de sebamed artıkın sidik yarışı mı dersiniz ne dersiniz bilmiom adına.
alacam nan zilli kızını hihoyyyt
bence akşam ara yardımcı oliim deseydin akşam da kocişin yardımcı oluverirdi bi zahmet gıı

hee nan sevincimden gülüom zatii :roflol: :roflol:
asebaa bak kızımın talibi var naaabeeerr lülülülülülü lülülülülülü

köle mi veriyokk nan edoşun muratı gibi damat bulamazsam yok falla kız mız :roflol: :roflol:

anaa herkeste bi mide bulantısı gidii gıı

:roflol: :roflol: :roflol:karşımda bin dene erkek olmayaydıı ben ona bilirdim yapacamii

üzülme kız bi dahaki arayışında sorarsın ne sorunu varmış:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

senin ilk dr. kilo konusunda psikolojini bozdu valla. benim ilk dr. kendide kiloluydu, kadin hic takmiyordu.kaydirigubbakcemile3

:)))
BENİM BAYAN DOKTORUM KÜÇÜCÜK İNCECİK BİŞİ KADINI SANKİ TEK ELLE KALDIRABİLİRİM GİBİ HİSSEDİYORUM
BAZENDE DİYORUMKİ BU KADIN BENİ NASIL DOGURTACAK ANNEMDE DİYORKİ SANKİ KUVVET UYGULICAKTA :))))))))))):roflol::roflol:

ben sağa şaka yapim kız bende şaka ya açığımdır haaaa hem yaparum hem yapılırsa bişe demem

bende bayıldım bende yapacam nan kenya teşekkür ederim tarif içi,n güzel beğendim

kesin benim kasılmalar harekettendir bunu biliyom

nann ben yiyemem kavunu hemen cırcır yapar doğumda bide onla uğraşmayak
ama lavman yapıyorlar bi vukuat olmaz heralde:1ninca::roflol:

ben çıkıyom kıslarr akşama görüşürüs
falla bütün gün size yetişemiom çohh imreniom gıı size çatır çatır çene falla :)

sen dusunmuyorsun, bizi ispiyonluyorsun di mi?lülülülülülü

benimde aklima oyle geldi. yogun heralde.

hem vermis linki hemde girme diyo.:oklava:
heee ispiyonladık emme bak gönlünü alıyoz işte ne kaa sevimli fikirler var verdiğim linkteee

Bas parmagımla bİlegİmİn arasında o kadar kotu agrı varkİ anlatamam kımıldadıkca canım yanıyo bİde cıtırtı gelİyo uyusan elİmİn bas parmagı ve bİlek kısmı ayy doktorlarada soleyİnce normal dİyolar neresİ normal
deİl İŞte
ay onlara göre herbişey normalll
artık bana bişi olsa da normal bu ya diyom geçiyom düşünmüyom heç üstündeee dr filand a aramıyom yaaa
saol canımcım sanada gecmiş olsun kız sen ona cuvallamakmı dion bende kactane yeni bebek var bilionmu 98 li duysan akannehir sakın sorma sölemem:roflol::roflol:
he sevabına dağıt barim kııızzz
kavun ve hurma peygamberimizin hadislerinde geçiydi wannam ben de ondan not almışım vaktiyle... vardır bi hikmeti diyom ama nedir tam bilemiyom
hurma da medine hurması mı ney olcakmış sancıları sıklaştırıymış galba
bi de hurmada tok tutucu bi özellik var ya enerji de veriy ondan öneriliy sanırsam

ye kız bi dha yemeye bahanemiz mi olcak
sonra dicez ki ayyy kilo vermemiz lazım doğumdan sonra kalmasın bu kilolar:))) yaaa bu kaa boğazlı olamıcaz heç
hem normal şekerim benm bi arkdş toplamda 30 kilo aldı şimdi 3-4 kilo anca fazlalığı varrr az kilolu olursak belimiz o ağırlığı nası taşıycak yaaa ben keşke daha alabilsemmm

nan bende aynı sikayetten gittim işteee ne normali ltihap adenitmi ne diolar ondan mıs kolluk verdi böle plastikli kazuk gibiii tedavisi varmıs gebelere yapılamıomus baska doktora gittt sen

kac tanesine gittim hepsi basından savdılar bekliyelim bakalım cünkü hepsi hamilelikten diyor artık sıkıldım doktorlardan

Back
X