ay canım eninde sonunda cıkacaklar ama heycan bastı valla benimki kanala girmiş yüzü artık sırtıma doğru bakıo ben bunları duyunca bide dr 10 günden sonra heran gelebilir hazır ol deyince bi tısrma durumu söz konusu oldu![]()
ayyy inanamıyorum yaa ne kadar az kalmış...

zaman hiç geçmiyo gibiydi şimdi ne kadar hızlı geçiyo

kızlar benim berram çok hareket ediyor ya hiç durmuyor niye acaba bir bebk bu kadar mı hareket eder
yaremim ne yedin kaydirigubbakcemile3
saol canımcım sanada gecmiş olsun kız sen ona cuvallamakmı dion bende kactane yeni bebek var bilionmu 98 li duysan akannehir sakın sorma sölemem:roflol::roflol:
kaç tane var söle de moral bulam :lepi:
bundan sonra da bi kaç paket 3 numara alam bari.. biraz da ıslak mendille deterjan stoklıyım...ıslak mendil ne aldın peki? unibaby almıştım ben 3 paket... sadece su ve pamuk olandan...hep ondan mı alsam acaba CADIARZU
he yaa sorma valla uyuz adam valla moral neyin bırakmadı ama bu doktorum cok ii hep moral veriyo hem nette de yazıyo 12 ye kadar normal diye benim daha 9 oldu ohh banane yicem işte :)))
kız son ayda 10 kilo alınmaz alsada dediğin gibi ödemdir o hemencik söner
valla benim dr.um çok iyi bu konuda... her kilo kontrolümden sonra süpersin diyo...hatta bu gidişimde seni gören 4,5-5 aylık hamile zanneder dedi uça uça geldim eve