2009 Kasm Anneleri

haydin ben kaçar gayrı
yemek hazırlayam ayol
yok bi şey yicekkk
öptüm herkesleriiii
byeeeeeeeeeeeee

he bu arada elif zeytinyağını erken sürmeyin vajinanıza diyler çünkü o bölgeyi yumuşatıyormuş ve açılmayı da hızlandırıyormuş burda da eski ebeler evde doğum yapanlar kullanıyormuş yapanlar çok memnundu valla ben bütün topikleri okuyodum burayı bulmadan önce de öyle rast gelip not aldıydımmmm

canim 36. 37.haftadan sonra bir iki damla yagla yapilmasi gerekiomus zaten okudum ben dün birsürü sitede..acilmaya ve yumusamaya yardimci oluyomus..
ama ben bu is icin özel üretilen yag var onu alicam

eee kızlar siz söleyin bariii herhangi bir zeytinyağımı faeketmez değilmi şu vajina için rahat doğum için yaniiiiiiizemuszemus
hakiki zeytin yagi olmasi gerekli ama öyle güresciler gibi yaga bulanmak yok bir damla parmagina damlatip vajinanin cok az icini ve kenarlarina masaj yapican cicim

zeytinyağının iyi gelmediği bişey yok ki zaten... mesela ben pişik kremi almadım onun yerine zeytinyağını kullancamzemuszemus

vallahi zerencim ben resim eklicem deyüü görmedim
şincikte şu zeytinyağını okuyodum

ben kaçar kızlar kociş yanımda onunla ilgileneyim
soora bana kızmasın kızları görünce unutuyon beni diye
hepinizi öpeyrumm opuyorumnanaktan

kızlar anca okudum hemen nasılda ilerlemişsiniz. şimdide çıkmam gerekiyor. zeytinyağı süper fikir bende yapıcam mutlaka. ama bebeğe zeytinyağı demiş bir arkadaşım çok hızlı geçtim isimi çıkartamadım şimdi özür ama zeytinyağında asit var onu dikkate alın. hemde güçlüdür yani yeni bebeğe ağır gelebilir cildine. hurmayıda kesinlikle yapıcam inşallah. ben ümreye gittiğimde getirmiştim halada var evde medine hurması bunun için lazım olacağını hiç düşünmemiştim inşallah faydası olur. kendinize çok iyi bakın. bebişlerinzede tabi. iyi akşamlar..

yemegim pisiyo bakalım nasıl olacak
yaa bu mac gec saate degilmiydi yaa dısarı cıkcaktık bizz offffffffffffff

nan lavantamı millete şeker yerine lavantamı dağatıcan nan pinti karu:roflol::roflol:

hee lavanta alam dediim olmaz mı gıııı :uhm:
ya şimdi şekeri yiyen ya atarsa gerisinniiiiii en iisi lavanta koyam da sandıklarına falan koyarlar belkim gııı :roflol:

harbi nan illa da şekermi koymak lazımmm CADIARZU

abuuuuuu ben bu kaa sayfayı hayatta okuyamam nannn akannehirakannehir
çarşıya çıktık bugün ne emzirme yastığı,ne emzirme badisi,nede yan yatma yastığı var bizim köydee :mymeka::mymeka:
gene izmire kaldı bu iş yaaaaaa offfffffffff :mymeka::mymeka:

Selam Kasım Fıstıklarım ve Fıstık ıçlerim a.s. a.s.

Hepinizi çok çok özledik..Odamız,parkyatak(Beşiğimiz),Hastane çantamız herşey hazır..Öyle cici olduki opuyorumnanaktan Ama herşey olduğundan beri nedense bir duygusallık aldı başını gidiyor bende odaya girip çıkıp Allahım nolursun kullanmayı nasip et diyorum ve gözlerden yaşlar akıyor..
ınşallah sağlıkla kurtarır Rabbim Yağmurum aldığım bütün cicileri bütün hazırlıkları kullanır :Saruboceq:

Kısaca kızlar ütülerimiz, yıkadıklarımız herşey ama herşey yerli yerinde artık.Yarında temizlik günü zaten 15 te bir temzilik oluyor şükürler olsun ne diyelim..Cumayada nasipse nts randevusu alıyorum tekrar haftada bir kuralımıza uyalım .. Sancılar sürekli yoklama çekiyor gece deseniz 1 kez uyansam sabaha karşı ya dalıyorum ya uyumadan kalkıyorum..Anlayacağınız son zamanların nazları bunlar oılsun varsın sağlıkla gelsinde ben hepsine razıyım..
Umarım kimsede yaramaz bir durum yoktur zira geçmiş bir hayli kalabalık .

Hepinizi Sevgiyle en tatlısından öpüyoruz a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

Back
X