2009 Kasm Anneleri

Hayırlısı canım benim ya geç olsunnn güç olmasın öyle yada böyle yemin ederim tek düşündüğüm sağlıkla doğmasıdır ki hepimizin içinde bu duygunun olduğuna eminim yerimseniben
İnan gerisi teferruat biliyoruz bunu..Bir beşiklede büyür bebekler sarayın içindede yeterki canı yerinde olsun sağlıkla gelsin :Saruboceq::Saruboceq:
Bu arada yardıma gelmezmiyiz yaaaa tecrübeliyiz bizz artıkın yerleştirme dizaynda hep kızlarda arkadaş olur kaydirigubbakcemile3 :lepi:

dun kizima nasil kavustugumuzun hikayesini yazmistim. o kadar zor gunler atlattim ki nazlicim, inan sadece saglikla kucagima almak icin dua ediyorum gece gunduz. oda falan hepsini bir cirpida yaparim ben insallah.

keske yakin olsakda arkadaslik etseler, ogluslarda ederdi.opuyorumnanaktan

evet ya, cok pahalilar. biraz arastirma yapiyorum, bakalim kaca bulabilirim.

yaa ben ne güzel 2 kg çikolata alıcam biticek diye rahat rahat oturuyodum... şimdi şeker çıkardılar başıma...netten bi bakim neler varmış dedim bakmaz olaydım :))) belim ağrıyo dedikçe başıma iş çıkıyo valla...
ben evlenirken de böyle yaptım aman süsülü bişey istemem herşey çok sade olsun nişan istemem kına gecesi istemem gelinlik abartı olmaın ayakkabı süslü olmasın...yavruşuma da öle yapmim bari yaa...kokoş kokoş hazırlıyım herşeyini...

abuuuuuu ben bu kaa sayfayı hayatta okuyamam nannn akannehirakannehir
çarşıya çıktık bugün ne emzirme yastığı,ne emzirme badisi,nede yan yatma yastığı var bizim köydee :mymeka::mymeka:
gene izmire kaldı bu iş yaaaaaa offfffffffff :mymeka::mymeka:

anam edoşum koş izmire...bu yazdıklarını almazsan hayatta olmaz...hepsi de olmazsa olmaz şeyler :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Selam Kasım Fıstıklarım ve Fıstık İçlerim a.s. a.s.

Hepinizi çok çok özledik..Odamız,parkyatak(Beşiğimiz),Hastane çantamız herşey hazır..Öyle cici olduki opuyorumnanaktan Ama herşey olduğundan beri nedense bir duygusallık aldı başını gidiyor bende odaya girip çıkıp Allahım nolursun kullanmayı nasip et diyorum ve gözlerden yaşlar akıyor..
İnşallah sağlıkla kurtarır Rabbim Yağmurum aldığım bütün cicileri bütün hazırlıkları kullanır :Saruboceq:

Kısaca kızlar ütülerimiz, yıkadıklarımız herşey ama herşey yerli yerinde artık.Yarında temizlik günü zaten 15 te bir temzilik oluyor şükürler olsun ne diyelim..Cumayada nasipse nts randevusu alıyorum tekrar haftada bir kuralımıza uyalım .. Sancılar sürekli yoklama çekiyor gece deseniz 1 kez uyansam sabaha karşı ya dalıyorum ya uyumadan kalkıyorum..Anlayacağınız son zamanların nazları bunlar oılsun varsın sağlıkla gelsinde ben hepsine razıyım..
Umarım kimsede yaramaz bir durum yoktur zira geçmiş bir hayli kalabalık .

Hepinizi Sevgiyle en tatlısından öpüyoruz a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

oyyy cankuşum sen nerelerdesin çok özledimmm ŞenizŞenizŞeniz

inanmıyorum nazlım 36. haftadasınnnn alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis maşallahhhh :nazar::nazar::nazar:
neyse hazırlıkları bitirmişsin benim de pek bişey kalmadı...herşeyi yerleştirdim...annem dolap örtülerini falan da dikti... bi uyku setini yıkıycam...bi de park yatağa çarşaf falan alıcam... :nazar:eriye bi tek odasını süslemek kalıcak....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

allahım bu günleri gösterdi çok şükür ben de düşününce hemen gözümden yaşlar akmaya başlıyo.... sağlıkla alalım inş hepimiz kucağımıza....:asigim:

yaa ben ne güzel 2 kg çikolata alıcam biticek diye rahat rahat oturuyodum... şimdi şeker çıkardılar başıma...netten bi bakim neler varmış dedim bakmaz olaydım :))) belim ağrıyo dedikçe başıma iş çıkıyo valla...
ben evlenirken de böyle yaptım aman süsülü bişey istemem herşey çok sade olsun nişan istemem kına gecesi istemem gelinlik abartı olmaın ayakkabı süslü olmasın...yavruşuma da öle yapmim bari yaa...kokoş kokoş hazırlıyım herşeyini...

bende evlenirken hersey sade olsun diye yirttim kendimi. kizlarimiz azcik kokos olsun bari.kaydirigubbakcemile3

selamun aleyküüümm garılaaa
eccük soona oğluşuma yaptıım bebek şekellerini ciciş topicinde sergüleyecüümm habarınız ossunn

hadi bekliyorummmm alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bende evlenirken hersey sade olsun diye yirttim kendimi. kizlarimiz azcik kokos olsun bari.kaydirigubbakcemile3

ayy ben yapamadım çocuğum yapsın moduna girdik :roflol::roflol::roflol: en sinir olduğum şey....çocuk istemez anneler zorlar yaa :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

inanmıyorum nazlım 36. haftadasınnnn alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis maşallahhhh :nazar::nazar::nazar:
neyse hazırlıkları bitirmişsin benim de pek bişey kalmadı...herşeyi yerleştirdim...annem dolap örtülerini falan da dikti... bi uyku setini yıkıycam...bi de park yatağa çarşaf falan alıcam... :nazar:eriye bi tek odasını süslemek kalıcak....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

allahım bu günleri gösterdi çok şükür ben de düşününce hemen gözümden yaşlar akmaya başlıyo.... sağlıkla alalım inş hepimiz kucağımıza....:asigim:

unişimmmmmmm uyku seti ne aldın hani geçen bi kaç tane göstermiştin netten 67 tl olan onnardan mı aldın gıı de heeleee

ya benim bebişimin sadece bi tane uyku seti var yaa daha bi nevresim takımıda lazım gıı almadım haa nevresim mi alsam yoksa ikinci bi uyku setimi alsam ne dersünüz gıı

ohh masallah herkes teker teker hallediyo. artik hep beraber gelir benimkileride hallediverirsiniz di mi?opuyorumnanaktan

hallederik kızz ayıp ettinn Şeniz

hafta sonu kendimi ii hissedersem bakırköye giderun bide orayı bi kolaçan edem :)

eminönü kesmedimi gııııı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anam edoşum koş izmire...bu yazdıklarını almazsan hayatta olmaz...hepsi de olmazsa olmaz şeyler :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hee kızz valla acil haletmem lazımm olmazsa doğuramam allah korusunn lülülülülülülülülülülülü

ya benim bebişimin sadece bi tane uyku seti var yaa daha bi nevresim takımıda lazım gıı almadım haa nevresim mi alsam yoksa ikinci bi uyku setimi alsam ne dersünüz gıı

nevresim al kızz ne etcen 2 dene uyku setinii :kedi:

nann 67 tl lik uyku setini nerden baktın de bakiim bağa

bende yeni aldıgımız cicişleri ekliyim bari ciciş topiğine
ele de sevekk gıı

dun kizima nasil kavustugumuzun hikayesini yazmistim. o kadar zor gunler atlattim ki nazlicim, inan sadece saglikla kucagima almak icin dua ediyorum gece gunduz. oda falan hepsini bir cirpida yaparim ben insallah.

keske yakin olsakda arkadaslik etseler, ogluslarda ederdi.opuyorumnanaktan

Nasıl güzel olurdu Ahh ahhhh hayali bile güzel opuyorumnanaktan
Wannam zynp Zeynep kurtuldu canım nasıl güzel bir bebeği var resmini gördüm az çok biliyorum geçmişi dimi amayerimseniben Bayıldım Rabbim analı babalı uzun ömürler nasip etsin..Darısııııı başımıza:lepi::lepi:Hepsi halolurr hiç sorun değil bu işler heleki tecrübeli annemize dimi amayerimseniben

Canımın içiiiiii bende çok özledim seni ama fimodan yazına bittim nasılda güzel yapmışsın ellerine sağlık opuyorumnanaktan

Evet cnm yaa 36, hafta kaldımı 23 gün öncesini bilemiyorum gelirmi ama ben tam gününde gelir diye düşünüp ona göre motive ediyorum kendimi kısaca doğumu hiçç düşünmüyorum kaydirigubbakcemile3
Çok zevkli bu işler birtanem yaaaa cicilibicili herşey pembiş pembiş rüya alemi gibi diyorum ya hep Nolursun Allahım kullanmamızıda nasip et :Saruboceq:
Süsleme en güzelinden yaparsın sennnnn opuyorumnanaktan Şeniz Şeniz

bende yaprak dokumu seyretmeye gidiyorum. hadi iyi geceler herkese.opuyorumnanaktan
Bende seğrediyorum Allahtan pcde tvde aynı yerde şuan kaydirigubbakcemile3
nazlım edacım afiyet olsunn
wannam iyi seyirler sanadaa
Canımsınnn yedik geldik hayat tokken daha güzel opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

Uyku seti olarak bilemem cnm tamamen zevk meselesi ama kışlık yorganı 2 tane olmalı nevresim zaten birkaç tane ..Ben park yatağa ikisinide aldım ama uyku seti olmuyor çarşafını bir kısmını kullandım içinede nevresim takımını yedekledim odasındaki yatağada aynen öyle hem nevresim takımı 2 tane hemde uyku seti
Kısaca en önemli kullanım yorganı nevresim takımıyerimseniben

Back
X