Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın şekerleeerrrrrrrrrrrr Şeniz
yap yapsıra size gelioooopuyorumnanaktan
Günaydın Kasım Fıstıklarım ve Fıstık İçlerim a.s. a.s. a.s.
Bugün temizlik günüydü ama maalsef kadın gelmedi kaldı dönmemeiş memeleketinden insan bir arar yaa nasıl kızgınım tuhaf bu insanlar tuhaf yalan söylemeye ne kadar meraklı insancık varmış:)
Neyse az kaldıı zaten kendi işimi yapmayı özledim Rabbim sağlıkla göstersin o günleride şöyle bir evii kendi istediğim gibi hazırlıyayımopuyorumnanaktan
denizim erkenci davranmazsa 16 kasım olucak büyük ihtimalle opuyorumnanaktan
Bugün temizlik günüydü ama maalsef kadın gelmedi kaldı dönmemeiş memeleketinden insan bir arar yaa nasıl kızgınım tuhaf bu insanlar tuhaf yalan söylemeye ne kadar meraklı insancık varmış:)
Neyse az kaldıı zaten kendi işimi yapmayı özledim Rabbim sağlıkla göstersin o günleride şöyle bir evii kendi istediğim gibi hazırlıyayımopuyorumnanaktan
aşağıdaki hatunlar hoşgeldinizzzzzzzzz ebisce, mart09, mediha74, Msa, NazLı+, yarem21
Nazlımmmmm hosgeldin, seni çok merak ettim, kaç gündür nerelerdesin???
Bu arada bende sezeryana karar verdim yani Allahtan bir aksilik olmazsa Yağmur ve Ece aynı gün gelecekler:)
Nehir 10 günmü:1shok:
Anammmmm çok heyecanlı!!!
nazlı selam bukaa tesadüf olur benimde temizlik günümdü kadın gelmedi aramadıda kahvaltı yaypı aramayı düşünüom uyus oldum bendeeeelmaz:
sağlıkla gelsin cnmopuyorumnanaktan
günaydın nazlıcım opuyorumnanaktan
günaydın şekerleeerrrrrrrrrrrr Şeniz
Selam Nehircimm opuyorumnanaktan
Ya doğum hastasında olsam inan çok ama çok kızardım Allahtan değiliz yoksa kötükedihüso
Hiç sevmiyorum cnm yaa kimseyi habersiz bırakmam oldu aksi bir durum oldu sözümü tutamayacağım ararım binbir özürle bildiririm vsvsvs ama insanlar bir değil inanki ne haber ne birşey sonra arayıp binlerce özür ya iş güç bu vaktinde güzel olur herşey değilmi yerimseniben
Gümüşümm günaydın birtanesi nasılsın canım Denizimiz nasıl yakışıklı Paşam üzmüyor değilmi seni?
canım benim dr onu verirken özellikle söyledi prospektüsünde öyle yazıor ama rahatça kullanabilirsiniz gebelere veriyoruz diye benim ilk cumartesi 2 ampul çarşamba 2 ampul pazar 1 ampul yapıldı
Canım benim eşim doktor bende sağlık sektöründeyim ve bazen çok bilmek iyi olmuyor. Eşim hergün her ilacı yazarken bana gelince tedirgin oluyor. Biz birbirimizi tedirgin edip duruyoruz.
Aslında ilkinde 2 ampulu aldık elimize neyse allerji riski var deyip fikir değiştirdik ve tek ampul yaptık. Halbuki hocayada sormuştuk ama işte prospektüs ve içerik kafa karıştırıyor. Allahım bebeklerimizi korusun bazı şeyleri onlar için yapıyoruz ama korkuda olmuyor değil.![]()
Gümüşümm günaydın birtanesi nasılsın canım Denizimiz nasıl yakışıklı Paşam üzmüyor değilmi seni?
ya ben çok yemek yemeye başladım son günlerde benim gibi devamlı acıkan var mı ???
MUREDA, tugbaArif, unique_____ hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz