2009 Kasm Anneleri

Günaydın Kasım Fıstıklarım ve Fıstık ıçlerim a.s. a.s. a.s.
Bugün temizlik günüydü ama maalsef kadın gelmedi kaldı dönmemeiş memeleketinden insan bir arar yaa nasıl kızgınım tuhaf bu insanlar tuhaf yalan söylemeye ne kadar meraklı insancık varmış:)
Neyse az kaldıı zaten kendi işimi yapmayı özledim Rabbim sağlıkla göstersin o günleride şöyle bir evii kendi istediğim gibi hazırlıyayımopuyorumnanaktan

Günaydın Kasım Fıstıklarım ve Fıstık İçlerim a.s. a.s. a.s.
Bugün temizlik günüydü ama maalsef kadın gelmedi kaldı dönmemeiş memeleketinden insan bir arar yaa nasıl kızgınım tuhaf bu insanlar tuhaf yalan söylemeye ne kadar meraklı insancık varmış:)
Neyse az kaldıı zaten kendi işimi yapmayı özledim Rabbim sağlıkla göstersin o günleride şöyle bir evii kendi istediğim gibi hazırlıyayımopuyorumnanaktan

nazlı selam bukaa tesadüf olur benimde temizlik günümdü kadın gelmedi aramadıda kahvaltı yaypı aramayı düşünüom uyus oldum bendeeee:olmaz:

denizim erkenci davranmazsa 16 kasım olucak büyük ihtimalle opuyorumnanaktan

sağlıkla gelsin cnmopuyorumnanaktan

günaydın nazlıcım opuyorumnanaktan

aşağıdaki hatunlar hoşgeldinizzzzzzzzz ebisce, mart09, mediha74, Msa, NazLı+, yarem21

Hoşbuldum Balımmm kaydirigubbakcemile5 :kedi:

Nazlımmmmm hosgeldin, seni çok merak ettim, kaç gündür nerelerdesin???

Bu arada bende sezeryana karar verdim yani Allahtan bir aksilik olmazsa Yağmur ve Ece aynı gün gelecekler:)

Canımmm dün akşam girdim hemen buraya yazdım çok özür dilerim habersiz bıraktım acayip oldu annemler ablalar herkez yardıma geldi ütüydü
yıkama yerleştirme evde varya hepsi birden havaya uçuştu bir anda yerleşiverdi herşey ama ben bittimmm dünden beri diyorum bir güne bırakmayın sakın işlerinizi bu halimizle zor..Birde hafif hafif sancılar yokluyor oda ayrı bir yoruyor ..Ama bugün çok iyiyim temizlik olmamasıda bir nevi iyi oldu sanırım bugün iyice toparlarım yarında nts nasipse doktora opuyorumnanaktan
Oyyyyyyyyyyyy prensesler ikisi bir aradaaa Allahım sağlıkla kurtarsın birtanem bizii yaa güzelliğe bakarmısın Yağmur Ece 23 Ekim maşallahhh :nazar::nazar:

nazlı selam bukaa tesadüf olur benimde temizlik günümdü kadın gelmedi aramadıda kahvaltı yaypı aramayı düşünüom uyus oldum bendeeee:olmaz:

sağlıkla gelsin cnmopuyorumnanaktan

Selam Nehircimm opuyorumnanaktan

Ya doğum hastasında olsam inan çok ama çok kızardım Allahtan değiliz yoksa kötükedihüso
Hiç sevmiyorum cnm yaa kimseyi habersiz bırakmam oldu aksi bir durum oldu sözümü tutamayacağım ararım binbir özürle bildiririm vsvsvs ama insanlar bir değil inanki ne haber ne birşey sonra arayıp binlerce özür ya iş güç bu vaktinde güzel olur herşey değilmi yerimseniben

günaydın nazlıcım opuyorumnanaktan

Gümüşümm günaydın birtanesi nasılsın canım Denizimiz nasıl yakışıklı Paşam üzmüyor değilmi seni?

Selam Nehircimm opuyorumnanaktan

Ya doğum hastasında olsam inan çok ama çok kızardım Allahtan değiliz yoksa kötükedihüso
Hiç sevmiyorum cnm yaa kimseyi habersiz bırakmam oldu aksi bir durum oldu sözümü tutamayacağım ararım binbir özürle bildiririm vsvsvs ama insanlar bir değil inanki ne haber ne birşey sonra arayıp binlerce özür ya iş güç bu vaktinde güzel olur herşey değilmi yerimseniben

Gümüşümm günaydın birtanesi nasılsın canım Denizimiz nasıl yakışıklı Paşam üzmüyor değilmi seni?

valla para kazanmak istemiosA kendibilir diycem gelmiosa baskasını alcam dieee uyuz bi durum :olmaz:

hoşgeldin tatlım. opuyorumnanaktan
sen yorma kendini bırak öylece kalakalsın evin. hepimiz özledik kendi istediğimiz gibi evimizi temizleyip pirpak etmeyei ama nabalım. az kaldı sabredecez

canım benim dr onu verirken özellikle söyledi prospektüsünde öyle yazıor ama rahatça kullanabilirsiniz gebelere veriyoruz diye benim ilk cumartesi 2 ampul çarşamba 2 ampul pazar 1 ampul yapıldı

Canım benim eşim doktor bende sağlık sektöründeyim ve bazen çok bilmek iyi olmuyor. Eşim hergün her ilacı yazarken bana gelince tedirgin oluyor. Biz birbirimizi tedirgin edip duruyoruz.
Aslında ilkinde 2 ampulu aldık elimize neyse allerji riski var deyip fikir değiştirdik ve tek ampul yaptık. Halbuki hocayada sormuştuk ama işte prospektüs ve içerik kafa karıştırıyor. Allahım bebeklerimizi korusun bazı şeyleri onlar için yapıyoruz ama korkuda olmuyor değil.:nazar::nazar:

yok teyzesi üzmüyor annesini oğluşum bol bol dinleniyoruz beraber cumartesi kontrolümz vardı 1900 olmuş paşam suyumuz gayet iyiymiş 16 kasım gibi alırız dedi erkenci davranmazsa kan değerim serumlardan biraz yükselmiş ama dr yeterli görmedi doğumdada kan kaybı olacak diye o yüzden bi parti daha verdi onları oluyoruz cumartesi loyaya uğradık alsncktakine bi tane gecelik sabahlık takımı kalmış ellerinde oda şansımıza mavi fiyatıda uygundu onu aldım pijamayıda halledersem kurtulucam sonunda bizde haberler böyle siz nasılsınız yağmurumla

MUREDA, tugbaArif, unique_____ hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

hoşbulduk cnmm opuyorumnanaktan
günaydın herkeseeeeee opuyorumnanaktan
2 gündür boynum tutulmuştu bugün 3.gün hala geçmedi yaaaaaa mafoldumbenmafoldumben kıpırdatamıyom nerdeyseeee mafoldumben

Back
X