Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ulus çarşısı varya avlu avlu onun ikinci avlusunda köşede penti nü mağazası
kızlar bugün daha ekimin 1 i ama ekim anlarının yarısı doğurmuş
destnacım nasılsın? oğluş nası?
kıslar bişi dicemmm benim annem tüm doğumlarını 39+ da yapmış hani derler ya annenize benzersiniz diee kıızz ben de mi 39 da doorurum ki dr. da bişi demio benimm
hofffff 37 den itibaren oluverse diom da ben
ne memişi gıııııııııı malum yerekaydirigubbakcemile3
tamam canım sağolll
sezeryan olanlar mı doğurmuş yoksa normal doğum olanlar da varmı dilmuhcum..
hadi sende canım byyyyyyopuyorumnanaktan
yaaa memişlere mi olacak z.yağı masajı fransız kaldım bu konuya:roflol:
canım 1 kişi normal yapmış gerisi sezeryan
canım lansinoh diye bi krem var meme ucu çatlamaması için bide bebk emicek ya uç yapması için doğumdan evel kullanmak gerek diye duymuştum doktorda bu gittiğimde yazmadı çünkü bebeiş zaten aşağıda kremlede memeye masaj yapınca uyarılırlıyormuş doğum daha erken olabilirmiş nstye geldiğinde yazarım dedii
sezeryan olanlarinkide cok erken alinmis gibi geldi bana. niye bu kadar acele ettiler ki acaba?
sezeryan olanlarinkide cok erken alinmis gibi geldi bana. niye bu kadar acele ettiler ki acaba?
walla ben kullanmaya başladım çünkü göğüs ucum pek yok:kedi:
enesi başta emzirirken zorlanmıştım bunda da aynı sorunu yaşamayım diye şimdiden başladım
36. hafta ii yazmışlar ya ben bilmiimmkızlar şimdi hangi haftada başlayalım onu söliyin gıı kaçıncı hafta erken sürmeyelim ben diyomki 36.haftada gelsin amakaydirigubbakcemile3
ben de ele diiim yaadeliiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
hımm ben o zaman alamda sürmeye başlayam haftaya.
kız seninki daha erken başlama.ben haftaya başlayam diyom.
aboooo akannehir akannehirsevinirim ama artık erkek olmasınada seviniyorum özellikle masraflar artınca iyikide erkek olmuş enesle kullanırlar giysilerini diyorum:roflol::roflol:
ben katılınca izlersin dadluuum:roflol::roflol:
benim annem beni 40.haftada doğurmuş eşimide kayınvalidem 40.haftada doğurmuş.bende oğluşumu 40.haftada doğurdum buda öyle olur heralde 40landık yaniiii:roflol::roflol:
yaaa bide ben doğum için hast.giderken vajinama sürmeyi düşünüyorum çünkü muayene ederken birden sokuyor dr.parmağını çok canım yanmıştı kaygan olursa belki o kaa acımazkaydirigubbakcemile3
ya 38de gelirse gıı süremeden kaydirigubbakcemile3sen 38 39 da yap 40 da gelsin:roflol::roflol:
naberin kartanesii kısss hoşgeldin yengemle kuzenim burdaydı şimdi gittiler anca gelebildim zeytinyağı masajı çok iyyimiş ama doğru zamanda kullanmak lazım doğuma 10 gün kala deyiler bide ben geçen gittiğimde doktora lansinohu yazdırcaktım nstye geldiğinde yazalım meme ucu uyarılınca bile erken geliyor bebeklerr dedii
cok kiziyorum bencil davranan doktorlara.lmaz:
36. hafta ii yazmışlar ya ben bilmiimm
ben de ele diiim yaa
aboooo akannehir akannehir
ya 38de gelirse gıı süremeden kaydirigubbakcemile3
iidir tatlımm
aboooo o zaman memişleri ii korumak lazım ya gıı dokundurtmamak lazım yaane :kedi:
36. hafta ii yazmışlar ya ben bilmiimm
ben de ele diiim yaa
aboooo akannehir akannehir
ya 38de gelirse gıı süremeden kaydirigubbakcemile3
iidir tatlımm
aboooo o zaman memişleri ii korumak lazım ya gıı dokundurtmamak lazım yaane :kedi:
şimdi herkes kendi derdinde vallacok kiziyorum bencil davranan doktorlara.lmaz:
kız ben başlamadım erken değil dimi başlayam artık.gerçi uç sorunu yok bende bayyaaa var çünkü