Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewt memişleri koruyun kızlarr mazallah:kedi: ben hazırlaniyim arkadaşıma gidicem prensesii 1 buçuk aylık olmuşş ne tatlıdır kimbilirr öpüyorum sizii
Nerede acele etmişler kızlar sezeryanda???? merak ettim
Bizim doktorumuz sezeryan içinde bebek içinde en iyi zamanlama 38+2 ler başlar dedi ve ona göre hesapladık ..Zira önceside sezeryan bizim sancı ağrı yaşamamızı istemiyor ki bende madem sezeryan olacağım istemiyorum..Epıdurel anestezi nasipse olacak ..Hatta bugünde bir arkadaş sezeryan oldu Esra burada kkdan oda sezeryan ama 40ları geçti bebek normal beklendi kordon dolanmış sezeryanla alındı ikiside iyi maşallah topaç gibi kızı oldu :)
hee bi konuşalım bakalımmmKartanesi senin çalıştığun yerde şirket değilmi ? Ben 32 hafta raporunu verirken bizim şirketle konuştum 3-5 hafta muhabbeti yapmayalım dedim. Bnen ne zaman izne ayrılırsam üstüne 4 ay ekle dönüş tarihim odur dedim onlarda tamam dedi. Sende konuş belki kabul ederler.
e artık koru bacım :kedi:
:roflol::roflol:heee kıs iyi koru bak badigart falan tut istersen:roflol::roflol::roflol:
hadi byyyy canımopuyorumnanaktanewt memişleri koruyun kızlarr mazallah:kedi: ben hazırlaniyim arkadaşıma gidicem prensesii 1 buçuk aylık olmuşş ne tatlıdır kimbilirr öpüyorum sizii
Nerede acele etmişler kızlar sezeryanda???? merak ettim
Bizim doktorumuz sezeryan içinde bebek içinde en iyi zamanlama 38+2 ler başlar dedi ve ona göre hesapladık ..Zira önceside sezeryan bizim sancı ağrı yaşamamızı istemiyor ki bende madem sezeryan olacağım istemiyorum..Epıdurel anestezi nasipse olacak ..Hatta bugünde bir arkadaş sezeryan oldu Esra burada kkdan oda sezeryan ama 40ları geçti bebek normal beklendi kordon dolanmış sezeryanla alındı ikiside iyi maşallah topaç gibi kızı oldu :)
hadi byyyy canımopuyorumnanaktan
ekim annelerinden bahsediyoruz canım erken alınmamış mı diye
bazı dr.lar yok ben o tarihte yokum gel şimdi alalım falan diyor yaa onlara sitemimiz![]()
ayyyy dağ gibi ütü beni bekliyor sanırım bu ütü dünde bekliyordu beniCADIARZU:roflol:
ayyy bende birazdan kalkıp yapıyım diyorum ama o birazdan hiç gelmiyor:roflol::roflol:benimde utuler kac gundur bekliyo. aksam aski memnu seyrederken yapayim bari.
yaa akşam kurtlar da var yaa neen ikisini aynı güne koyiiler
ben vadiyi izliyoduumm akannehir
naber kızlar doğumdan konuşuyonuz yine
yaaa benim oğlan heçç durmuyoo ama çok garip oynuyoo bu günlerde
tekmeden ziyade dönüyomu bişeler yapıyo vallahii
sağ tarafımda kaburgamı sıkıştırıyo bu velet ayağını mı dayıyooo neee
ayyy bende birazdan kalkıp yapıyım diyorum ama o birazdan hiç gelmiyor:roflol::roflol:
yuhhh be sen mi izliyorsun:roflol::roflol:bende kocişe unutturmak için birşeyler yapmam lazımCADIARZU