• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

aslında sonra mı yıkasam yavruş yatana kadar gene tozlanır yaa CADIARZU

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: aboowww kız ben senin oğlanı kız yaptım haa sırnaşık şeysırnaşık şey anam kız mı olucak yoksa.... :teytey:

yaa zerencim zaten çok yiyemiyorum ki... özellikle kahvaltıdan sonra çok fena oluyorum... mide bulantısıyla başladık öyle bitiricez heralde...

evt canım bak şunu aldım...
kristalcuteangelespembe.jpg

yaa o zaman da demiştim ben daha uyku setlerine hiç bakmadım...belim de geçmeyince panik oldum illa bişey alayım istedim...netten baktıklarımın içinde de en çok bunu beğendim... bi de zaten başka yorgan alıcam yani yorganı ince mi kalın mı çok dert diil ... ayrıca bunu karyolasına sericem e zaten bilmem kaç ay park yatakta bizim odada yatıcak...biraz süs gibi oldu yani... o yüzden fazla umursamadım sadece göze hoş görünüp görünmediğiyle ilgilendim... şimdi dışarı çıkabilirsem cumt. falan bakarım söylerim sana...kumaşı sertse falan....

ok zemuszemuszemuszemuszemuszemus

ben diyom zati süprizde çıkabülü erkek diler emme kızda olabülü

görmedim kız ay çok şükür iyileştim
ben ölürüm falan diodum hatta eşime vasiyetim vardı
kızımı anneme ver demiştim vallaha ne senaryolar yazmıştım
annem geldi bakıo bana canım yaa

amaann allah korusun canım yaaaa.. neyse çok şükür iyileşmişsin.. hadi geçmiş olsun

aslında sonra mı yıkasam yavruş yatana kadar gene tozlanır yaa CADIARZU

yaa zerencim zaten çok yiyemiyorum ki... özellikle kahvaltıdan sonra çok fena oluyorum... mide bulantısıyla başladık öyle bitiricez heralde...

unicim hemen kullanmayacaksan ben ce de yıkama... ben de hemen yıkamıycam alınca... sererim öyle dursun gelen giden bakar belkimm.. kullanmaya geçmeden yıkmar temiz temiz sererim diyorum...

az kaldı canım biraz daha çekicez bu bulantıları

çok oturdum bi dolanam da gelem....

yarın da temizlik var...... ama bu sefer karışmıcam hiç bişeye...yoksa cumt gene çıkamam bi yere akannehir

slm kızlar nasılsınız benim kociş işte daha gelmedi aradım ne zaman geliceği belli değilmiş. bi bakayım dedim kimler var kimler yok diye ama pek kimse kalmamış galiba.
bu gün park yatağımız geldi kociş işe gidince meraktan kurayım dedim kullanma kılavuzuda bi işe yaramıyo deneme yanılma yöntemiyle sonunda başardım ve kurdum kociş gelince kızıcak duramadın kurdun hemen diycek ama ne yapayım merak ettim. hepsiburada dan aldım öyle internetten beğenmeyle olmuyo insan bi açıp görsün istiyo ne yapaıyım sırnaşık şey

ayy bu uykusuzluklarla nasıl enerji toplicaz biz yaa
yorgun hissediyorm kendimi
bas parmagımı kıpırdatamıyorum sanki kırılmıs gibi
doktora gidicem oglende bakalım ne diyecek
basından sagmaz umarım

ayy bu uykusuzluklarla nasıl enerji toplicaz biz yaa
yorgun hissediyorm kendimi
bas parmagımı kıpırdatamıyorum sanki kırılmıs gibi
doktora gidicem oglende bakalım ne diyecek
basından sagmaz umarım

son aylar normalmiş halsizlik diye biliyom ben. bide geceleri uyuyamayınca iyice artıyor halsizlik.

ayy devam etmesin yaa enerjimi geri istiyorum bide gece uykuyla uyanıklık arasında hep kasınıyorum farkettigimde tırnaklamıyım diyorum ama surekli kasınıyorummafoldumben

günaydın millettt
kıyamam kimse uyuyamamışmı yaaa
falla ben eele bi uyuyomkiii maç başlayınca sızdım kaldım gene koltuk başında

günaydın kasım yamukları :roflol::roflol::roflol:
anaaam bende erken hortlamak zorunda kaldım arkadaslar geliyo ya bugün kahvalti hazırladım gebriim nan gece 2 de hala uyuyamadımdı,bi ara gene sancım olduu,nasıl midem bulandı annatamam :sinifsinif::sinifsinif: bu son ay geçermi nann :sinifsinif:

hmmm şöyle anlatayım efenim size laelaelaelaelae

Şimdi Kartanem seni aldım 70 ekranlık bir tv kutusunun içine koydumhadi bakalım buyur azıcık kıpırdasannn kutuyu deleceksin gibi hadi ayağını uzatacaksın birşeyleri iktirmen gerekliiii eeeeeeeee olmuşsun kocaman kafan bir yerdeee ayakların biryerde kaplıyorsun koca kutuyu yerimm darrrrrrrr yerim darrr diye bağırmazmısın ben güzelim kafamçokkarıştı
:lepi: :lepi: :lepi: şimdi annadııımm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
etrafimdaki bircok kisi katil dedi kac kez. ama dedigin gibi yolarim ben onlari. hatta ogrencilerim hocam siz katilsaniz reyting patlamasi olur demisti.:roflol: o kadar cadiyim yani.kötükedihüso
:roflol: :roflol::roflol:
ayy 10 katın üstüme ineceğini bilsem gene gitmem onun yanına :roflol::roflol::roflol:

ayy hiç sorma dilmuhum yaa ben de belim yüzümden kapandım eve ...artık aklımı kaçırıcam... bi dr.a gittim geldim o da arabadan in dr.a görün geri gel...12 gündür şiştim evdeeee senağlama
kaynanana gideydin de iki lafın belini kıraydınız unimm o kaa sıkıldıysan :roflol: :roflol: :roflol:
anaaam bende erken hortlamak zorunda kaldım arkadaslar geliyo ya bugün kahvalti hazırladım gebriim nan gece 2 de hala uyuyamadımdı,bi ara gene sancım olduu,nasıl midem bulandı annatamam :sinifsinif::sinifsinif: bu son ay geçermi nann :sinifsinif:
abooo böğün kafaltı sırası sende mi gıı
ee o kaa yemenin bi bedeli olacaduu elbet hihoyyyt hihoyyyt
ben de şimcik kafaltımı ettim hemen halsizlik başladıı yaaa kafamçokkarıştıöffff

bende hiç uyuyamadım bu gece kızlar bide daha kötüsü o uyku sersemi halimle bebişimin üstündemi debelendim acaba diye korkuyorum simdik:(

Bebişim kıpırdıyormu kıpırdamıyormu onuda anlayamadım kıpırdamıyor sanırım:(

bende hiç uyuyamadım bu gece kızlar bide daha kötüsü o uyku sersemi halimle bebişimin üstündemi debelendim acaba diye korkuyorum simdik:(

yok yok merak etme bişey olmamıştır
valla ben gece sırtüstü de yatıyom napiim yaa sırtım falan ağrıyo yoksa mekanizma ona göre işliyodur diye düşünüyom yoksa biz uyurken nerden bilcez nasıl yattımızı yaa kafamçokkarıştı

günaydın millettt
kıyamam kimse uyuyamamışmı yaaa
falla ben eele bi uyuyomkiii maç başlayınca sızdım kaldım gene koltuk başında
günaydın cnm falla ben de eeeelee bi uyuyom ki horul horull akşam saat 9 da yattım sabah zor kalktım gııııııııııı
günaydın ne hazırladın gıııııııııııı ayy benim canım kafaltıda bişi istio emmeee dimem yerimseniben

Back
X