2009 kışı evleneceklerin paylaşım alanı...

bu topik neden hep sessiz
ben gidince geliyorsunuz
küstüm size bende gidiyorum bensiz kalın işte hıhh

mısraa hepimiz yüzleşicez o gerçekle kaçış yolu yok.

anam ilk defa 3 kişi topikte.

pınar ve şeker napıyonuz kızlar.

pınar bitirmedinizmi en son sağlık raporu kalmıştı. onuda aldımı zaten 10 dk işlem var nikah dairesinde.
düğün olucakmı.

kızlar ben tutuştum 24 gün kaldııı çok kötüyüm mide ağrısı çekiyorum

AAAA tatlım bu ne gerginlik böyle,herşey su gibi akıp gidiyor sonrasında çektiğin ağrılara üzüleceksin lütfen yapma.

Bugün sakinleştirici bitki çaylarından da birini al benim birincil kurtarıcım onlar.Melissa çayı bulabilirsen çok iii olur cnm benim.

Hadi ama ne o surat biraz gülümse bakiyim,hayatının bir daha geri gelmeyecek zamanına yaklaşıyorsun:1hug:

olucak canım işte daha sağlık raporunu alamadık sonra çankaya belediyesi dolmuş o tarihte çankayadan başka belediyeye izin alıp başka belediyeden nikah memuru gelicek istediğim gibi pasta müziği falan bulamıyorum gelinlik bitmedi

Tatlım bak ben gelinliğimi düğünüme 5 gün kala aldım ,müzik seçimi içinde çok kafanı yorma mutlaka çok beğendiğin aklının bir kenarında önceden not ettiğin bişeyler vardır.
Nikah işlemlerinizide bu hafta halledeceksiniz şimdi falına baktım :)))))))

Bizim öyle bildiğiniz düğünlerden olmadıki biz istemediğimiz için :)))
Küçük bir barda 110-120 dostumuzla eğlendik ,dolayısıyla müzik seçmeyede gerek kalmadı cnm.

yaşasın topik kalbalıklaştı
pınar stres bütün dertlerin başı
sakın
güzel telaşlar bunlar
herşeyi dolu dolu yaşa

Tatlım ben şeker lebleyiye seslenmiştim.
Bende gün içinde sık sık bakıyorum sonracığıma kimsecikler olmayınca yaz gelinlerine takılıyom

bende bakıyorum kimse yok
çıkıyorum
hiç denk gelmiyoruz birbirimize
bugün ne güzel oldu maşallah diyelim
dilimizi ısıralım
.ıçımızı kaşıyalım
:roflol:

pınar neden stres yapıyorsun. Allak korusun tam düğün üstü hasta falan olucaksın. olur herşey. bir ara bende yetişmeyecek diye stres yapmıştım. şimdi çok rahatım herşey sırayla oluyor. sakin ol mısrayı örnek al.

Bana takılınnnnnnnnn rahatlayın ,mutlu olun,gülümseyin.
Bizim parolamız İŞLER YETİŞİR TELAŞ YOK !!!!!! olsun mu?

Back
X