2009 kışı evleneceklerin paylaşım alanı...

dilek hoşgeldin nasılsın ?

herkes altın takmazlar diyor ya işyerimdekilerde para takarlar altını unut diyor.

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar işe girdim yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Artık devir hesap devri mısracığım bana 10 takan bile oldu olsun gelsinlerde bişey takmasalarda olur onları orda görmek bile yetiyor en azından salon boş kalmıyor

Ayyyyy Dilekcim çok sevindim demek işe girdin.Bak Allah yuva kurana yardım ediyor gerçekten :)))))
Kar mıııı ne güzel uzun yıllar oldu görmeyeli,siz bıkmışsınızdır tabi :)

Ayyyyy Dilekcim çok sevindim demek işe girdin.Bak Allah yuva kurana yardım ediyor gerçekten :)))))
Kar mıııı ne güzel uzun yıllar oldu görmeyeli,siz bıkmışsınızdır tabi :)

keşke kar yağsın ben hiç bıkmam çok severim karı
kışın doğduğum için galiba
burayada fazla yağmıyor artık koca kışta bu 3.yağışı

keşke kar yağsın ben hiç bıkmam çok severim karı
kışın doğduğum için galiba
burayada fazla yağmıyor artık koca kışta bu 3.yağışı

Eee tabi dünyanında ekolojik dengesi değişti.Önceden bir kar yağardı,saçaklardan buzlar sarkardı,günlercede kar yerden kalkmazdı.Ben Isparta lıyım iii bilirim,akrabalarımda Ankara da olduğu için sık sık Akşehir yolunu kullanıp ,arabaya zincir takıp,Ankara ya giderdik.Konyadada bir dayım uzun yıllar oturdu,güzel bir şehirdesiniz

evet canım dengeler alt üst oldu
mesela sabah lapa lapa yağan kar şimdi durdu
evet şehrimiz güzeldir en azından yaşam kolay

Huuuuuuuuuu ha bre uyuklayan gelindaşlarım günaydın.Şöyle biraz silkelenin kendinize gelin ,hadi çaylarınızıda alın başlayın yazmaya.

günaydın 2009 kış gelınlerııı napıosunuz bakem...
ay kızlar bende sımdıkı calıstıgım yerden evlenınce cıkıcam inş.bende iş bulabılırım cunku cok borcumuz olcak cokkkkk Allah yuva kuranın yardımcısı olsun.

Günaydın arkadaşlarımmmmmmmmmmmmmmmmm
biliyosunuz yeni işe başladım çok yoruluyorum artık hergün ne yesek diye düşünmekten de bıktım. Eşim hergün kahvaltı yese bıkmıyor ama ben sıkılıyorum sıcak sıcak yemekleri özlüyorum öğlen burda yesemde annemin yemeklerinin yerini tutmuyor.

günaydıııııııııııııınnnnnnnnnnnnn
nasılsınız cicişler
cumanız mübarek olsun
mırsaaacım ben aldım elime çayımı içiyorum sıcak sıcak
yarımda simit yedim malum diyet :lepi:

Bende hep bırakıcam diyordum evlendim baktım çok borcumuz var bide kriz var otur oturduğun yerde dedim ama oturamadım patronum beni işten attı:)) 9 Senelik elemandım orda atamaz diyordum valla öle güzel kovdu ki ben bile şaşırdım:1rolleyes: 3 hafta aradan sonra zar zor iş buldum inşallah burda başarılı ve uzun soluklu olurum borcum için rahatım için herşeye katlanmak zorundayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…