2009 kışı evleneceklerin paylaşım alanı...

:1shok: Bende 3 kilo aldım ama hamilelikten şimdiden bu kadar aldıysam 9 ay sonunu .ok merak ediyorum

ilk evlilik yıldönümü benim sanrım hadi bana akıl verin neler yapabiliriz o güne nereye gidebiliriz benim aklıma hiç bişey gelmiyor kızlar.

Kitty cim,yumurtalıklarımda birbirine yapışıküçüz kist çıkmıştı,tedavi oluyorum.Biri tamamen yok oldu,diğer ikiside epeyce küçüldü şükür.Üstüne birde bana mütamadiyen kilo aldıran troid rahatsızlığım çıktı,artık ömür boyunca ilaç içeceğim cnm.

Dilekcim evlilik yıldönümünü iyi oldu aklıma getirdiğin bende düşüneyim neler yapabiliriz.
ılk olarak mümkünse birgün önceden kırmızı kalpli kurabiyeler hazırla,güzel bir kutuya koy,içinede anlamlı bir msj yazıp eşinin işyerine gönder veya kendin götür.
Evin değişik yerlerine aşk dolu notlar yaz yapıştır.Yatak odasında aynaya,banyoya,salona....vs.
Şöylede yapabilirsin hazırladığın kurabiyeleri tek tek sarıp her birinin içine ayrı sevgi notları ekleyebilirsin.
Akşam için aranızdaki sevgi bağını anlatan bir yazı veya şiir yaz.
Güzel bir aşk filmi bul.
Akşama en sevdiği yemekleri hazırla,şöyle mumlar eşiliğinde romantik bir masa hazırla.Önceden hazırladığın yazı veya şiiri masayı hazırlarken eşinin sevis tabağına koy.Yemek almaya mutfağa git,birazcık oyalan.:))))))
Sonraaaa şeyet yapabilirsen küçük bir yaş pastayı birlikte kesin.
Şimdilik bunlar geldi aklıma cnm,değişik bir fikir bulursam yeniden yazarım

vaay müthiş fikirler mısracığım uygulamaya çalışıcam da kırmızı kalpli kurabiye nasıl yapılır ki bide bizim evlilk yıldönümümüz pazara denk geliyor ve belki o pazar babaannemin ölümünün kırkıncı günü ve o gün mevlüt okutulucak sanırım. Bizde de böyle bir şans oldumafoldumben

Dilekcim kalp şeklinde pasta kalıpları var plastik olanlar çok ucuz hemen hemen her yerde var,gondol markanınki güzel onlardan al ,herhangi bir kurabiye hamuru yoğur,bir parça kopar,poğaça yapar gibi elinle aç,kalp kurabiye kalıbıyla kes bu kadar.Kırmızı renk içinde aktarlarda gıda boyası var cnm ondan hamura yarım çay kaşığı kadar koy Pazara denk geldiği için şöylede yapabilirsin kurabiyeleri bulabilirsen kalp şeklinde kırmızı bir kutuya koy,yatak odasında eşinin yattığı tarafındaki komidinin üstüne yerleştir uyandığında görsün.

anaa kızlar gelmiş :)))) evlenen kaçtı gitti buralardan.dilekcim hamileliğin hayırlı olsun bende 3,5 aylık hamileyim :)

Mısracım.çok üzüldüm cnm geçmiş olsun..umarım en kısa sürede iyileşirsin..kistler çok tehlikeli..benimde 4 senedir göğsümde var,2 kere aldırdım yine oluştular.

fikirlerin muhteşemmm :) bende kalp kalıplar var.ama gıda boyası aklıma gelmemişti hiç :) yapıcam kesinlikle.ama kalp kutu bulmak lazım..ve evin her köşesine notlar yerleştirme fikri daha da nefismiş :) şimdiden düşüneyim bakalım :) mesela hediyesine ulaşana kadar notlar yazabilirim.şiir yazma konusunda çok yeteneksizim ama koca bi paragraf yazabilirim :) süpersin mısra valla kocan çok şanslı :)

evet yani iki hamilemiz mi var şimdi?ne güzel Allah tamamına erdirsin.biz şimdilik düşünmüyoruz.

çünkü daha ben ev işlerine fln anca alıştım diyebilirim.hatırlarsanız hiçbişey bilmediimden bahsederdim hep :))

hayırlı olsun,e tabi aslında şuanda da 2009 kış gelini oluyorsun :) bizlerin 1 sene olucak.bu zamanlarının kıymetini bil.şuanda da iyi gidiyor evlilik ama ilk zamanlardaki mutluluk şapşallığımı çok arıyorum ben :)

Mrb kızlar nasılsınız?
Elif cim görüşemez olduk sen nasılsın,bebiş nasıl,cinsiyeti belli oldu mu?

Ben bugün Sivas a gidiyorum dua edin benim için lütfen

Mısracık iyi yolculuklar :a015: kendine dikkat et dileğin dediği gibi üşütme sakın yasakkelime
akşama yemeğiniz var mı kızlaaaaaaaaar sırnaşık şey

Biz kocamla beraber hep annemlerde yiyoruz. Özellikle şu hamile kaldığım dönemde ilaç gibi oluyor yemeği yiyip oturuyorum kaldırmıyorum bilekaydirigubbakcemile3
bundan kocamda memnun bende annemde zemuszemuskaydirigubbakcemile3

Biz kocamla beraber hep annemlerde yiyoruz. Özellikle şu hamile kaldığım dönemde ilaç gibi oluyor yemeği yiyip oturuyorum kaldırmıyorum bilekaydirigubbakcemile3
bundan kocamda memnun bende annemde zemuszemuskaydirigubbakcemile3

aa çok iyiymiş yerimseniben yorma kendini tabi sen kaydirigubbakcemile5 bana da yemek yapmaktan fenalık geldi :sinifsinif: kocam her zaman tencere yemeği istiyo benneyaptımki bi gün de diyemiyorumki çok yorgunum dışardan sölesek ya da ne bilim kahvaltı yapsak falan... senağlama

yemek yapmak zevklidir kitty. Biz evde yediğimiz zamanda benimki hergün kahvaltı tarzı istiyordu bende sıkılıyordum inat ediyordum sıcak bişeyler hazırlıyordum. Kahvaltıyı severim ama her akşamda yenmez ki hem kahvaltıyla çok ekmek yeniyor buda kilo aldırıyor. ama arada yap kitty kahvaltılık felan çıkar patates kızart melemen yap alışsın. Ne ile başlarsa öle gidiyolar çünkü.

evet tatlım baştan alıştırdım herşeyi dörtdörtlük sofra hazır görmeye.zaten ben de hiç yemek yapmyim demiyorum :olmaz: tabiki vitaminsiz kalır insan hele hastalık ortamında.ama her akşam biraz bunaldım açıkçası.mafoldumben bir akşam da işten eve gelip ayağımı uzatıp hiçbişey yapmadan oturmak istiyorum yaaaaa :kahve:

Back
X