2009 kışı evleneceklerin paylaşım alanı...

Düğünüme tam 6 gün kaldı bu hafta çok çabuk geçicek inş herşey tam anlamıyla olur.Heyecan sardı beni yaa :)

canım hayırlı olsun inşallah su gibi akıp geçer şu 6 gün ve herşey gönlünce dilediğince olur
düğünü nerede yapıyorsunuz

Kitty cim benimki çok dekolte değil,dekolte istiyordum ama gelinlikçi kız ortayı açarsam yandan etlerin fışkırır dedi ii o zaman dedim bende.(Az tombiş olduğum için)
Benim gelinliğin her yeri simli,vücuduma sürer miyim bilmiyorum.
Ama sen sür cnm güzel durur.

Etol ü kaça aldınız?Ben bir türlü bulamadım burada.

Mısraacım özür dilerim canım bayadır girmiyorum bilmiyorum etolü almış mısındır,biz 175 e aldık bolero şeklinde aslında etol sayılmaz, kolları var ve önden kapanıyor.ama daha uygun da bulabilirsin bu bana kayınvalidemin jestiydi :)) normalde bijüterilerde yapay kürk ya da kürke benzer peluşlar var 25-50 arası değişiyodu.bulamasaydım onlardan alacaktım.
herkesin mesjını okudum ARKADAŞLAR HEPİNİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN GÜN ALANLAR,EŞYALARI TAMAMLANANLAR VE DİLEKDİLEK E MUTLULUKLAR DİLİYORUM BURADAN :) ben neler yaptım?

temizliğimiz bitti,davetiyeler basıldı bu hafta dağıtmaya başladık,davetiyeleri birlikte yazıyoduk nasıl oldu anlamadım birden birbirimize girdik avaz avaz kavgaya giriştik en son ben salya sümük ağlayarak davetiyelerimi torbama koyup evden çıktığımı hatırlıyorum :)) valla habire kavga halindeyiz bakalım nolacak :)))) bu hafta içi de eşyalarımız gelmeye başlicak tarih sırasına göre eğer aksatmazlarsa :sss
kızlar bişey sorucam biz foto cu dan randevumuzu aldık ordaki yetkili kız dediki,foto işlemi tamamlandıktan sonra evden gelin alma işlemini tamamlayın dedi.çünkü kızlar ağlıyor hep ve makyaj bozuluyo,surat düşüyo ve resimler iyi çıkmıyo dedi.ben de kararsız kaldım acaba gelin alma gibi bişey yapmasakmı??kayınvaldem takmış durumda illa gelin alma olayı yapılmalıymış..ne gerek var yaaaaaa ben kesin ağlarım babama falan bakıp,anneme :( şimdiden bile kötü oluyorum.

Kittycim fotoğrafcı kız doğru söylemiş cnm,önce resim işini halletmelisiniz.Kuaförden hemen sonra fotoğrafcıya gidin sonra eve,ordan gelin alması olur.

Etole halen bakamadım :((

Son durum;bugün koltuklarımız geldi :))))
Perde işinide hallettik baktık her yer benzeri fiyat veriyor kaçış yok dedik.İki oda bir mutfak birde yatak örtüsü 2.100 :(

günaydın kış gelinleri
PembeBeyaz biliyorsun seninle hemşoyuz o yüzden sordum düğün nerde diye
benim düğünümde salonda olmayacak
Mısraaacım seninde eşyaların hayırlı olsun allah mutlu huzurlu sağlıklı günlerde kullanmak nasip etsin
kitty_n kuaförden sonra fotoğref işini halletmeniz en mantıklısı şimdiden sanada hayırlı olsun

Son düzenleme:
kızlar bişey sorucam biz foto cu dan randevumuzu aldık ordaki yetkili kız dediki,foto işlemi tamamlandıktan sonra evden gelin alma işlemini tamamlayın dedi.çünkü kızlar ağlıyor hep ve makyaj bozuluyo,surat düşüyo ve resimler iyi çıkmıyo dedi.ben de kararsız kaldım acaba gelin alma gibi bişey yapmasakmı??kayınvaldem takmış durumda illa gelin alma olayı yapılmalıymış..ne gerek var yaaaaaa ben kesin ağlarım babama falan bakıp,anneme :( şimdiden bile kötü oluyorum.

kuaförden çıktıktan sonra fotografçıya gitmelisin kız doğruyu söylemiş. ağlayınca makyajda bozuluyo moralde:(:çok üzgünüm:

herkesee günaydınnnn :))))

sizlerin evlenmenize çok az bir zaman kaldııı
bize ise dahaa aylarr var

hepinize mutluluklar:))

Günaydın kızlar,

Nasılsınız hazırlıklar süratla devam ediyor. okudğum kadarıyla bende daha bir şey yok en son gelin benim daha mobilya bakmaya başlamadık bu ay sonu evi tutucaz, ona görede mobilyalara bakıcaz. Mobilya konusunda aklımda modeller var umarım istediğimi bulurum. Tv ünitesi ve masa alıcam konsol da alsammı sizce. Etraftakiler al misafirlik eşyaların oraya koyarsın mutfakta kalmasın diyorlar mantıklı ama karar veremedim net olarak.

Doblebump inan zaman su gibi açıp geçiyor,sizinde çok uzak değil aslında :)
Tubişcim ben de hiç konsol istemiyordum şimdi iyiki almışım dedim. O kadar çok eşya topluyorki inanamazsın.Yemek takımım,kahvaltı takımım...vs misafir için kullanacağım en özel ve en güzel eşyalarımın bir kısmı orada,almanı öneririm cnm.

2009 un 3. gelinisin sen mısra, herkesin gözü sende:)))
bizimde vakit yakın ama şimdiden strese girdiysem ilerde ne hale gelirim bilmiyorum

Konsolualıcam büyük ihtimalle ev kira olacağı için taşınma olacağından diğer bir evin mutfağı nasıl bilemem konsolda her şeyim temiz durur sanırım mutfakta buhar oluyor dolap içinde olsada günlüklükler sürekli yakanıyor. Misafirliklerim özel olsun :)

mısracım çok üzülerek bildirmek isterim ki şubat ayına kadar deniz restaurantta hiç boş gün kalmamış.dayım aradı az önce söyledi ve çok üzüldümm.

evet şekerleblebi ve de doublebump :) fotodan sonra şu meşhur gelin alım olayı olacak galiba :)) benim de köşe takımım gelmiş!gelmiş diyorum evet çünkü şuanda oturduğum ev,yeni oturacağım eve uzak ve işten geç geliyoruz,nişanlımın annesi babası saolsun başlarında durdular.bizde hafta sonu gidip bakıcaz.birkaç eşyada yavaş yavaş götürücem pazar günü.önümüzdeki hafta içide yatak odam ve beyaz eşyalarım gelecek inşallah.darısı herkesin başına burdaki tüm kış gelinlerinin :)) doublebump cım, mısraa doğru söylüyo,ben de daha şubata çooook var diyodum,ekim bitmedi bi türlü,ay kasım ayı amma uzadı aralıktı yılbaşıydı derken şimdi ocak ayının başındayız ama kaç tane hafta sonum kaldı nasıl hazırlanacağım,regl tarihimi ayarlamam lazım,kilo vermeliyim,ağda olayını nasıl denk getiricem gibi sorularla buldum kendimi :)) inan çabuk geçiyo,bana derlerdide inanmazdım.hoş gerçi bizim de henüz tamamına ermedi ama,az kaldı diye avutuyoruz kendimizi :)) Allah hepimizinkini ennn kısa sürede tamamına erdirsin,hepimizin işleri su gibi akıp gitsin inşallaaahh :)

evet şekerleblebi ve de doublebump :) fotodan sonra şu meşhur gelin alım olayı olacak galiba :)) benim de köşe takımım gelmiş!gelmiş diyorum evet çünkü şuanda oturduğum ev,yeni oturacağım eve uzak ve işten geç geliyoruz,nişanlımın annesi babası saolsun başlarında durdular.bizde hafta sonu gidip bakıcaz.birkaç eşyada yavaş yavaş götürücem pazar günü.önümüzdeki hafta içide yatak odam ve beyaz eşyalarım gelecek inşallah.darısı herkesin başına burdaki tüm kış gelinlerinin :)) doublebump cım, mısraa doğru söylüyo,ben de daha şubata çooook var diyodum,ekim bitmedi bi türlü,ay kasım ayı amma uzadı aralıktı yılbaşıydı derken şimdi ocak ayının başındayız ama kaç tane hafta sonum kaldı nasıl hazırlanacağım,regl tarihimi ayarlamam lazım,kilo vermeliyim,ağda olayını nasıl denk getiricem gibi sorularla buldum kendimi :)) inan çabuk geçiyo,bana derlerdide inanmazdım.hoş gerçi bizim de henüz tamamına ermedi ama,az kaldı diye avutuyoruz kendimizi :)) Allah hepimizinkini ennn kısa sürede tamamına erdirsin,hepimizin işleri su gibi akıp gitsin inşallaaahh :)

eşyaların hayırlı olsun. haftasonu gidince resimlerini görmek isteriz ona göresırnaşık şey
sen şimdi böyle anlatınca beni de heyecan bastı. nasıl neye göre ayarlayıp yetiştiricem ben bunları:1shok: şimdi dediğin gibi ne yaparsam yapayım zaman geçmiyo, hep böyle olacakmış gibi geliyo bana şimdi.

haftasonu mobilyaları aldık mı mayıs sonuna kadar alacak bişeyimiz kalmıyor. ev tutulunca da perdesiydi halısıydı bu telaşlar olacak asıl o zaman zamanı durduramayacağızkaydirigubbakcemile3

inşallah istediğimiz herşey gönlümüzce olur:Saruboceq:

Back
X