2009 kışı evleneceklerin paylaşım alanı...

merhabalar arkadaşlar,aranıza yeni katıldım.Benim nikah tarihim 7 şubat.Tam bir ay kaldı.Heyecan,endişe,kalp çarpıntısı diz boyu.Ev hazır.Nişanlım yalnız yaşıyordu.Çok birşey almadık.Herşeyin dört dörtlük olmasını bekleyemedik.Artık evlendikten sonra...Umarım hepimiz hayal ettiğimiz mutluluğu ve huzuru buluruz.

merhabalar arkadaşlar,aranıza yeni katıldım.Benim nikah tarihim 7 şubat.Tam bir ay kaldı.Heyecan,endişe,kalp çarpıntısı diz boyu.Ev hazır.Nişanlım yalnız yaşıyordu.Çok birşey almadık.Herşeyin dört dörtlük olmasını bekleyemedik.Artık evlendikten sonra...Umarım hepimiz hayal ettiğimiz mutluluğu ve huzuru buluruz.

hayırlı olsun ebediz a.s.
ekleyelim mi bacım senide listeye kaydirigubbakcemile4

1-Nradd 28 Aralık 2008 Pazar - - - MUTLULUKLAR
2-dilekdilek 3 Ocak 2009 Cumartesi - - - MUTLULUKLAR
3-PembeBeyaz 11Ocak 2009 Pazar
4-mısraaa 31 Ocak 2009 Cumartesi
5-katre 1 Şubat 2009 Pazar
6-clyfth2025 1 Şubat 2009 Pazar
7-ebediz 7 Şubat 2009 Cumartesi
8-kitty_n 7 Şubat 2009 Cumartesi
9-pınartuncay 14 Mart 2009 Cumartesi
10-ancil 15 Şubat 2009 Pazar
11-Asya642 15 Mart 2009 Pazar
12-tubiS 18 Nisan 2009 Cumartesi
13-şeker-leblebi ? ? ?

eşyaların hayırlı olsun. haftasonu gidince resimlerini görmek isteriz ona göresırnaşık şey
sen şimdi böyle anlatınca beni de heyecan bastı. nasıl neye göre ayarlayıp yetiştiricem ben bunları:1shok: şimdi dediğin gibi ne yaparsam yapayım zaman geçmiyo, hep böyle olacakmış gibi geliyo bana şimdi.

haftasonu mobilyaları aldık mı mayıs sonuna kadar alacak bişeyimiz kalmıyor. ev tutulunca da perdesiydi halısıydı bu telaşlar olacak asıl o zaman zamanı durduramayacağızkaydirigubbakcemile3

inşallah istediğimiz herşey gönlümüzce olur:Saruboceq:

zamaaannn zamannn :)) geçecek inşallaaaah :) ama yaklaşınca da insan ay yavaşlasın istiyo çok heyecanlıyım ben yaaaaaaa ooof :(
evet canım fotolarını çekicem koyarım burayada :) şimdide gelin arabasını kim kullanıcak,benim yanımda kim durucak diye düşünmeye başladık.yakın arkadaşım çok ama böyle de birşey için insan kimseye rahatsızlık vermek istemiyo :(

Ebediz! Hoşgeldin!!! seninle aynı gün evleniyoruz :) nerede olacak nikahın,saati kaç? çok heyecanlııııııı :) anlat bakalım hazırlıklar ne aşamada :)

Herkese slm nasılsınız arkadaşlar?Dün gelinliğimi ve nişanlığımı aldım harika durup durup bakıyorum inş nişanda düğünde herşey istediğim gibi olur :) .Rabbim herkesin gönlüne göre versin

günaydın
topik 2. sayfalara düşmüş
hepiniz düğün telaşındasınız tabi

Günaydınnnnn arkadaşlar.
Şeker-leblebi,ben hep buralardayım aslındada sizden kimsecikler olmayınca yaz gelinlerine takılıyorum.
Ebediz hoşgeldin cnm.
Pembe beyaz gelinliğinin ve nişanlığının içine sinmesine sevindim cnm.(Ne nişanlığı anlamadım ama,sen nişanlı değil misin zaten ? )

ooo bunlar ne güzel telaşlar böyle....... arkadaşlar bizim de artık herşeyimiz bitti bi nikah günü almak kaldı onu da hallettik mi başka bir işimiz yok allahın izni ile hepinize kolay gelsin.........

Pembe beyaz gelinliğinin ve nişanlığının içine sinmesine sevindim cnm.(Ne nişanlığı anlamadım ama,sen nişanlı değil misin zaten ? )

Nişan yapmadık biz henüz sadece sözdü yani bizim buralarda adet böyle.Nişan ve kına bir yapıcaz nişanlıkda kabarık nişan elbiselerinden.

Günaydınnnnn arkadaşlar.
Şeker-leblebi,ben hep buralardayım aslındada sizden kimsecikler olmayınca yaz gelinlerine takılıyorum.
Ebediz hoşgeldin cnm.

mısraaacım burada fazla kişi olmayınca bende geziyorum aralarda avare avare. bende takılıyorum yaz gelinleri topiğine

PembeBeyaz canım hemşom benim son 3 kaldı heyecan ne alemde
birde sorularım var acil cevap
1-gelinliği nerden, ne kadara aldın/kiraladın
2-saçını hangi kuaföre yaptırıyorsun, fiyatı
3-sözde çıtçıt mı postiş mi ne kullandığını yazmışsın onu nereden aldın, fiyatı
resim varsa eklermisin a.s. a.s. a.s.
benimde saçlarım çok az bende düşünüyorum fikir olması açısından
biliyorum çok masraflı oldum ama yap bir güzellik be hadi hacı bee :ecrin_bebek:
başka soru aklıma gelirse sorarım şimdilik bu kadar
saygılar, hürmetler sengözlerimebaksanab

kıslaaaar selammm ya ben heyecandan gebereceğim!!!!!!!
biz bu hafta sonu perde işini halledicez bizim evimiz 1+1 olduğundan sadece yatak odası ve salona lazım.omları da stor perdemi diyolar katlanmalı,onlardan istiyorum.ikea ya mı baksak,nereye baksak?

biz perdeleri birillad dan yaptırdık fiyatları gayet iyiydi kalitesine göre onu tavsiye edebilirim canım bizimkiler önümüzdeki hafta içi gelecek inşallah..zaten o kadar iyi ilgileniyorlar ki sen leb demeden onlar anlıyorlar ve fikirde veriyorlar işin erbabı olarak ben memnun kaldım.

kızlar selaaamm yaa topiğimiz kaçıncı sayfalarda :çok üzgünüm: hadi yazın bişeler.yoksa yorgunluktan bitap mı düştünüz? mirmirmirmir valla ben de öyleyim aslında. daha çeyizleri götürüp yerleştirmedik ama gene de yorgunum. davetiyeleri dağıttım bugün.bazılarına da mail attım ne yapayım.postaneye gidecek vaktim yok. :dilcikar: kozadan yaptırdık ama söyliyim çok titiz değilller,mesela bizim 7 şubat tarihimiz,ama 7 yi 1 gibi yapmışlar.herkes 1 şubat mı diye soruyor,umarım herkes yanlış anlayıpta 1 şubatta gelmesss :1no2:

Pembebeyaz anladım cnm,ama ilk kez duyunca şaşırdım,çok ilginçmiş geleneğiniz.

Şekerleblebi bende iki gündür pek yazamıyorum kk ya işlerim yoğun ama her saat başı azcık bakıyorum.Diğer topikler çok hızlı ilerliyor biz yerimizde sayıyoruz gibi .Gerçi tek bir açıklaması var az kişiyiz ve düğün tarihlerimiz çok yakın,herkes telaşta :))))

Kiity_n, bende perdeleri brillant'a yaptırdım cnm taç tan falan daha uygundu fiyatları.
Azcık şıngırdak olanlardan seçtiğim için salon ve yatak odası+yatak odasının fonundan yatak örtüsü 2.1oo tl tuttu cnm .Pazartesi veya Salı gibide eve gelecek ,resimleri paylaşacağım sizlerle.

Birde kitty cim,ben davetiye olayını şöyle biliyorum hatta 1 saat önce ablamlardaydım eniştemle konuştuk.Koza davetiye nin markası sadece ,davetiyeyi beğeniyorsun,beğendiğin firma büyük bir yerse seçtiğin yazı boyutu-rengi vs de ekleyerek kendi matbaasında basıyor.Küçük bir firmaysada dışarda bir matbaaya bastırıyor.Yani harf hataları davetiyenin markasındaki firmayla değil basılan matbaayla ilintili.

günaydın kıslar
ooofffffff çok kötüyüm bugün heryerim ağrıyor
evde olmak uyumak istiyorum ben yaaa

Günaydın arkadaşlar.Şekerleblebi bende çok kötüyüm bugün cnm,acaip tansiyonum düşük,işyerindede son 3 gündür işlerden başımı kadıramıyorum.Akşamlarıda eve geç gidip uyumaya çalıştığım için yetersiz oluyor :(((((

selam arkadaşlar nasılsınız bakalım bizim davetiye işi de bitti nihayet ve baskısı çok da güzel olmuş zaten grafiker yanımızda çizdi bizim ki hazır bi model degildi kendimiz çizdik önce sonra grafiker detaylarıyla ilgilendi çok da güzel olmuş sagolsun 600 adetini 200 bastırdık.. sizce fiyatı iyimi çok araştırmadık çünkü gittik tarif ettik yaptırdık çıktık zamanımızı onunla kaybetmek istemedik..

Back
X