2009 kışı evleneceklerin paylaşım alanı...

ya işte kızlar kimse alınmasın ama,bu tarz şeyler insanı bence evlilikten soğutuyor.açıkçası kayınvalidem de biraz adetleri uygulama konusunda meraklı hem akrabaları da kalabalık ama ben tavrımı baştan koydum.bizde yok böyle şeyler ve ben sıkılırım dedim.o da üzerime gelmedi.nişanlıma da söyledim.çünkü gerçekten dilekdilekcim imdaaat diyecektim bir ara.her cmts kayınvalidem beni alıp bi yerlere götürüyodu.e iyi de ben ev kızı deilimki çalışıyorum ve bi hafta sonum var.daralmıştım yani.nerdeyse evlenmekten vazgeçecektim.sinirim bozuk olduğundan gerginlikten nişanlıma herşey kıl tüy herşeye uyuzluk yapıyodum kapris yapıyodum acısını ondan çıkraıyodum sonra da kavga ediyoduk.bence eski zamanlarda kalmış adetler şimdiki düzene malesef uymuyor.çünkü herkes iş güç geçim derdinde ekonomik kriz var zaten.bence kimseyi özellikle de yenie vli gençleri bu şekilde daraltanlara çok kızıyorum.lütfen kimse alınmasın kızlar sonuçta akrabalarınız ama bence uygun dille anlatmak gerek benim kayınvalideme yaptığım gibi.

Kittyciğim bende senin gibi düşünüyordum ama kocamda bizim memleketli olduğu için her adet herşey ona göre oldu en sonlarında çok bunaldım ama belli etmemeye çalıştım anneme çatıyordum yeter yapmayın örf adet istemiyorum diye ama her iki tarafta herşeyi 4*4lük yaptılar milletin ağzına sakız olmayalım diye çünkü her iki tarafıda tüm köylülerimiz tanıyor ve anında dedikodu yapıyolar.

mısraaa döktürmüşsün
bende diyete başladım off düğüne kadar vermeliyim bu kiloları
inşallah başarırım
bu arada senin ağrılar ne alemde umarım geçmiştir canım

Şekercim fıtık ağrılarım azaldıda malum gün ağrıları başgösterdi.
Ben tombiş gelin olcammmmmmmm,dün 250 gr lık koca çikolatayı yedim bitirdim.:))))))))

Ben tombiş gelin olcammmmmmmm,dün 250 gr lık koca çikolatayı yedim bitirdim.:))))))))

oohhh afiyet olsun yarasın diyeceğimde bu da küfreder gibi olacak
düğüne denk gelmiyordur umarım malum günün
bitiyormu o güne kadar

mısraaa döktürmüşsün
bende diyete başladım off düğüne kadar vermeliyim bu kiloları
inşallah başarırım
bu arada senin ağrılar ne alemde umarım geçmiştir canım

zaten koşturmadan dolayı ister istemez verirsin kilo.Ben hiç diyet yapmadım ama düğün gecesine kadar zayıflamıştım.O kadar yememe rağmen yinede kilo vermiştim oyzden çok fazla da dert etme canım kilolarını

Eeee regle öncesi normaldir be arkadaım afiyet bal şeker olsun lop lop et olmasın:)))

Benim reglem 7 gün geçtikafamçokkarıştısenağlama

Korkmak istemiyorum olmaması lazım diyorum ama bir yandan da keşke olsa ne güzel olur diyorum çünkü bizimkiler çoık istiyolar torun sahibi olmayı ve kocamın aileside çok istiyor çünkü eşimin abisinin çocuğu olmuyor.Benim ilk gecem yumurtlama dönemime denk geliyordu o gün eminim ki bişey olmadı ama ondna sonraki günler ufak bir damlası bile yetiyormuş ya acaba olmuşmudur diye de korkuyorum.Benim normalde de gecikirde 3-4 gün 6-7 gün oldu bu cmtsiye kadar olmazsa gebelik testi alıcam.

hakkınızda hayırlısı neyse o olsun dilekcim
allah size bir can bahşetmişse bize söylenecek söz düşmez

O zaman yaz aylarında çalışmalara başlarsınız kışa yada bahar a bebiş gelir :)))))))
Yaşın kaç ki bu arada Dilekcim?Benden büyük olamazsın :))))

Dün konuştuk bu mevuzuyu ağustos gibi temel atma çalışmalarına başlıcaz:))) Allah herşeyin herkes için en hayırlısını nasip etsin.
Mısracaığım galiba senle aynı yaştız biz 28ime basıcam 11 şubatta.

Cnm yaş tibariyle hemen olsun isterim ancak bizimde epey borcumuz var,nişanlım 1 yıl sonra olsun diyor.Borçları daha erken kapatma şansımız olursa denemeler başlayabilir,tabi Allah kısmet ederse.Bakalım artık

Bizimkilerin söylediğini söleyim ozaman sana ÇOCUK RIZKIYLA GELİRMİŞ:))))Hayırlısı olsun canım yaa inşallah kucağımız boş kalmaz allah hayırlı zamanda bir bebek nasip eder hepimizede

dilekcim özel olmazsa bişey soracağım cvp vermek zorunda değilsin
ilk gece zormu geçiyor canıım yaa ben biraz tırsıyorum da kafamçokkarıştı
anneciiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
taktik ver tüyo ver senağlama

Back
X