2009 kuzuları hangi haftada kaç gram?

gulshenidil

düş hekimi !!!
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
4.460
11
358
46
İstanbul
yeni topic açmak gerekli oldu artık kontrollerde kaç gr olduğumuz söylenecek bizlere.....
ben ilk olarak son gidişimde öğrenmiştim....herkes kendini ekleyerek devam ederiz arkadaşlar....

rumelili..........14+2......100 gram:nazar:

rumelili yazmayı ne kadar çok isterdim ama bir buçuk aydır doktora gitmiyorum ekimin 20 sinde gideceğim o zaman yazarım

paşazademiz tam 165 gramdı geçen hafta:) yememiş içmemiş bir taraflarına biriktirmiş açıkca da gösterdi ultrasonda edepsiz:)

ben en son gittiğimde 12+3 ken 70 gr dı bebeişim şimdi kasım 11 de gidecez bakalım ne kadar olucak

17. hafta 203 gramız boyumuz belli değil çünkü ayaklarımızı karnımıza topladık ölçemedi dr. amca. Tahmini 16-17 cm olabilir dedi:))

19+2 de 280 gr 24 cm olmuşuz.....artık boy saptaması yapmıcak doktor amcamız....bundan sonra yapılan her boy ölçümü sağlıksız,tahmini şeyler olur dedi....sağlıkla gelsinler inşallah

benim bebisimde bugunki kontrolda 17+1gunluk,160gr,ve15cm en kucuk bebis benimki sanirim,bebgin daha iyi buyumesi ve kilo almasi icin özel birseyler yedinizmi arkadaslar?

bizde dün gittik.bizim doktor sormassam hiç söylemiyor. (16+2) 200 gr dedi bir bir nazla.

nefisem ben hiç özel bişey yapmadı, ayrıca bu aylardan ziyade bundan sonraki aylar daha önemli. bundan sonra yediğine içtiğine dekkat etmen gerekiyor. bebekler özellikle son aylarda güzel kilo alıyorlar.

bir arkadaşımın doktoru her kontrolunde bebğin tombiş oyduğunu söyleyip kızın gözünü korkutuyodu . oda zavallım ben bu bebği nasıl çıkaracam diye kara kara düşünüyordu. son aylarda da yediğine içtiğine çok dikkat etmedi. ve ne oldu.? erken doğum ve bebk 2,500 gr doğdu. çok şükür sağlıklı ama genede kilosu az.

Back
X