Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çiçekçiçek valla yazdıklarını yedım 2 hafta boyunca kuru üzüm ve fındık genellıkle 2 haftada 700 gr almış hihoyyythihoyyyt şimdide tombul kus olacak valla.
YA kızlarr allah tamamına erdirsin :) bende görebilecekmiyim bu kilolarını bebişimin merak ediyorum ve sizin yazdıklarınızı merakla takip ediyorum. bu arada kaçıncı haftalarda hissettiniz bebişinizin haaareketlerini. yazarsanız memnun olurum. heyecandan ölecek gibi hissediyorum valla
YA kızlarr allah tamamına erdirsin :) bende görebilecekmiyim bu kilolarını bebişimin merak ediyorum ve sizin yazdıklarınızı merakla takip ediyorum. bu arada kaçıncı haftalarda hissettiniz bebişinizin haaareketlerini. yazarsanız memnun olurum. heyecandan ölecek gibi hissediyorum valla
Canım sende göreceksin inşallah bu kiloları. Bebeğin hareketleri normalde 17-18.haftalarda hissediliyor ama ben biraz geç hissettim. 20.haftaydı sanırım