ah gülüm kıyamam benim bu ikinci yapışım gel ikram edeyim koca bir tencere hepsi senin olsunŞeniz
slmlar yine ben celdimmm
dogumdn konusuyosunuz ay ben cok korkuyorum ya sezeryanla dogursam daha iyi olur gibime geliyo ikisinnde yasamadmki neler bekliyo beni bilmiyorm ondn cok tirsiyorum yaaaaaaaaaaaa senağlama
slmlar yine ben celdimmm
dogumdn konusuyosunuz ay ben cok korkuyorum ya sezeryanla dogursam daha iyi olur gibime geliyo ikisinnde yasamadmki neler bekliyo beni bilmiyorm ondn cok tirsiyorum yaaaaaaaaaaaa senağlama
ben geldim kızlarr çalıştım bugün ben(((( össlediniz mi beni evet diye yırtındığınızı duyar gibiyim :)))) şımarasım geldi sizeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
şehnazcımm hoşgeldinn canım çok merak ettik seni iyisinizdir umarım geçmişi okuyacam bakalım iyi misin??????
ben geldim kızlarr çalıştım bugün ben(((( össlediniz mi beni evet diye yırtındığınızı duyar gibiyim :)))) şımarasım geldi sizeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
EEEVEEEETTTTTTTTTTTTT :sm_cool:
yaaaaaaa biriniz kek biriniz asure diyo off nasil cekti canim anlatamm ama yiyemiyorum yaa senağlama
canım ya kıyamam sana ben yersinn daha dur biraz ööncede komuşum getirdi bana canım yerne yiyem bari zaten mide ağrıtıyotr sonradan boşver
yaaaaaaa biriniz kek biriniz asure diyo off nasil cekti canim anlatamm ama yiyemiyorum yaa senağlama
mercü canım başağrısı ve mide yanması dışında iyiyiz biz de kızımla bir anestesi uzmanı arkadaşım var onun yanına gittik bugün nasıl doğuracan dedi normal olursa normal dedim sezeryan olsana dedi hönk dedim nası yanee avrupa da nie sezeryan yok dedim maliyet dedi WHO yane dünya sağlık örgütü de sezeryan lehine makaleler yayınlayıp duruyormuş ben onun yalancısıyım neye inanacağımı bilemiyorum tek isteğim sağlıklı bir şekilde kızımı kucağıma alabilmekhihoyyyt
Sehnazim cok iyi anliyorum seni bende cok kizardim cok ozur dilerim canim ya dayan canim az kaldi tamam konuyu kapatiyoz yok artik tatliymis kekmis asureymis.klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?