2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

helal egedeniz yanımdasın:))inşallahh:Saruboceq:
çerezim abna da ilk ben yapcam gibi geliyor ama hiç önemli değil..Allahım sağlıkla sıhhatle kucağıma versinde ilk veya son olayım..

slmlar yine ben celdimmm
dogumdn konusuyosunuz ay ben cok korkuyorum ya sezeryanla dogursam daha iyi olur gibime geliyo ikisinnde yasamadmki neler bekliyo beni bilmiyorm ondn cok tirsiyorum yaaaaaaaaaaaa senağlama

ben geldim kızlarr çalıştım bugün ben (((( össlediniz mi beni evet diye yırtındığınızı duyar gibiyim :)))) şımarasım geldi sizeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

slmlar yine ben celdimmm
dogumdn konusuyosunuz ay ben cok korkuyorum ya sezeryanla dogursam daha iyi olur gibime geliyo ikisinnde yasamadmki neler bekliyo beni bilmiyorm ondn cok tirsiyorum yaaaaaaaaaaaa senağlama

aa hadi kızlarrr.dünyada milyarlarca kadın normal doğurmuş.hangimizin annesi sezeryan olmuş yaww

slmlar yine ben celdimmm

şehnazcımm hoşgeldinn canım çok merak ettik seni iyisinizdir umarım geçmişi okuyacam bakalım iyi misin??????

EEEVEEEETTTTTTTTTTTTT :sm_cool:

mercü canım başağrısı ve mide yanması dışında iyiyiz biz de kızımla bir anestesi uzmanı arkadaşım var onun yanına gittik bugün nasıl doğuracan dedi normal olursa normal dedim sezeryan olsana dedi hönk dedim nası yanee avrupa da nie sezeryan yok dedim maliyet dedi WHO yane dünya sağlık örgütü de sezeryan lehine makaleler yayınlayıp duruyormuş ben onun yalancısıyım neye inanacağımı bilemiyorum tek isteğim sağlıklı bir şekilde kızımı kucağıma alabilmekhihoyyyt

yaaaaaaa biriniz kek biriniz asure diyo off nasil cekti canim anlatamm ama yiyemiyorum yaa senağlama

canım ya kıyamam sana ben yersinn daha dur biraz ööncede komuşum getirdi bana canım yerne yiyem bari zaten mide ağrıtıyotr sonradan boşver

canım ya kıyamam sana ben yersinn daha dur biraz ööncede komuşum getirdi bana canım yerne yiyem bari zaten mide ağrıtıyotr sonradan boşver

banane banae ben yemek istiyorum off bi dogurim valla 3 gün boyunca sekerli seyler yicem hep su gözümü doyurucam valla off sevmedigim seyleri bile canim cekiyo hep senağlama

hosgeldin dunurum
maliyet kısmıda vardır kesin ama su gercek sezaryenin sonrasi cok zorr cokkk
dikislerin bi yandan. bebegi emzirmeye calisirken dikisler yuzunden rahat pozisyo n alamiyorsun vs..
ne bilem gari hayırlısı :smiley-cool:
y

Sehnazim cok iyi anliyorum seni bende cok kizardim cok ozur dilerim canim ya dayan canim az kaldi tamam konuyu kapatiyoz yok artik tatliymis kekmis asureymis.klava:

ay evet bende ozur dilerim sehnazcim
ama bu adiler kac gundur asure asagi asure yukari beni delirttiler.
colde su bulmus gibi komsudan gelince tutamadim kendimi soyledim sorii

ay Allahım ben de kızardım ama ben de söyledim. çok özür dilerim. ya şimdi şunu yap bari bastırsın diycem onu da yapamazsan daha çok canın çekicek. elim ayağım bağlandı...

öenmli degil arkidisler ben yiyemiyorum diye siz konusmucak degilsiniz saka olsun diye didim ben ama cnm cekmedi degil hani ama bi dogurim hayirlisiyla valla gözümü doyurana kadar sekerli seyler yicem hihihihihih

kizlar üzmeyin kendinizi dogal seyler bunlar bosverin ne görsem canim cekiyo zaten alistim ben takmayin kafaniza siz sohbetinize devamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…