kesinlikle canim doktorlar hamile psikolojisini cok iyi biliyorlar ve kullaniyorlar kimse bebegini riske atmak istemez adam suyun azalmis gel seni sezeryan yapalim diyor ne yapsin kadincagiz caresiz kabul ediyo yada bebek 4 kilo diyo bi doguyo 3,5 kilo sanki doktor bilmiyodu bebegin 3,5kg oldugunu boyle cirkin entrikalar insani aptal yerine koymalari beni sinir ediyor. olan yine garibana oluyor dogum icin kredi ceken var ya.
neyse sezeryan olcak arkadaslari kotu etkilemek istemem sonucta kimileri gercekten sezeryan olmali durumlari geregi. hayirlisiyla bi atlatsak su donemi kizima kavuscagim gunu 4 gozle bekliyorum :)
damla anacim yazicam yazicam kac gundur unutuyorum
masallah ne sulale varmis sende de
geldilermi dun? ay nasil kiydilar kac aylık hamile kadina :bbo:
tatlişkom geldiler dün akşam en sonunda. ben 2 gün uğraştırmalarına ve sipariş vermelerine kızdım yoksa alışkınız misafire de. hem artık ağırlaşmışız da dün akşam baya belim ağrıdı çay servisine 2 kere kalktım gerisine kalkmadım valla teyzem yanına aldı çayı da rahat ettim. bende maşallah sülale kalabalık e annemler 6 babamlar 7 kardeş eeee birde bunların çocukları falan toplaşınca maşallah aşiret gibiyiz. :roflol:
ezgicim soylemeden gecemeyecegim;
özel saglik sigortalarina uygulanan fiyat politikalari da farkli
mesela bizim hastane de normal dogum ile sezaryen arasinda tammm 2 milyar fark var.
doktorlar sezaryene yonlendiriyor ki sigortadan da daha fazla alsinlarklava:
canlarım benı merak etmıssınız saolun bakın duygulandım sımdı senağlama
ıyıyım ıyıyım saolun.. Bugun Tracy nın kıtabına basladım da gelemedım kk ya..
Gecmısı okuyamıyorum basım agrıyor... neler oldu bugun.. Cerez ve Yasemının kontrollerı vardı...bugunku gundem neydı hihoyyyt
canlarım benı merak etmıssınız saolun bakın duygulandım sımdı senağlama
ıyıyım ıyıyım saolun.. Bugun Tracy nın kıtabına basladım da gelemedım kk ya..
Gecmısı okuyamıyorum basım agrıyor... neler oldu bugun.. Cerez ve Yasemının kontrollerı vardı...bugunku gundem neydı hihoyyyt
merak ettim beyaz lilyum kimki taniyomuyuz yani ama banada soyleyin. bide kizlar ben nickimi degistircem nasil degisiyor bilen varmiiiiiiiii?
merak ettim beyaz lilyum kimki taniyomuyuz yani ama banada soyleyin. bide kizlar ben nickimi degistircem nasil degisiyor bilen varmiiiiiiiii?
özeline yazdim
:smiley-cool::smiley-cool:
gündemimiz nasil dogum yapacagimiz..
kimimiz sezeryan istiyor, kimimiz korka korka normal diyor, kimide meydan okuyor korkmadan normal diyor canim..
benim dün kontrolüm vardi..hersy yolunda.. kafasi asagida.. ayaklari solumda..sirti sagimda..kurt gibi yatiyor iste yavrucak.. :asigim:
yasemininde kontrolü vardi malumun.. onunkide iyi gecmis.. kendiside burda zaten.. sözü ona birakiyorum hihoyyyt
(ay sunucu gibi oldum :roflol: )
özeline yazdim
:smiley-cool::smiley-cool:
özeline bak.. cevabi orda sakli :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?