2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ezgicim soylemeden gecemeyecegim;
özel saglik sigortalarina uygulanan fiyat politikalari da farkli
mesela bizim hastane de normal dogum ile sezaryen arasinda tammm 2 milyar fark var.
doktorlar sezaryene yonlendiriyor ki sigortadan da daha fazla alsinlar klava:

damla anacim yazicam yazicam kac gundur unutuyorum
masallah ne sulale varmis sende de
geldilermi dun? ay nasil kiydilar kac aylık hamile kadina :bbo:

tatlişkom geldiler dün akşam en sonunda. ben 2 gün uğraştırmalarına ve sipariş vermelerine kızdım yoksa alışkınız misafire de. hem artık ağırlaşmışız da dün akşam baya belim ağrıdı çay servisine 2 kere kalktım gerisine kalkmadım valla teyzem yanına aldı çayı da rahat ettim. bende maşallah sülale kalabalık e annemler 6 babamlar 7 kardeş eeee birde bunların çocukları falan toplaşınca maşallah aşiret gibiyiz. :roflol:

anemmmm yawrum o ne masallah ne kalabaliksiniz.
hayir onlarin sana bakmasi lazim yaa, dogurduk dogrucaz artik.
neyse cok sukurki bunyen kaldiriyor masallah
ben o kadar misafir agirlasam iki gun yatarim.

canlarım benı merak etmıssınız saolun bakın duygulandım sımdı senağlama
ıyıyım ıyıyım saolun.. Bugun Tracy nın kıtabına basladım da gelemedım kk ya..
Gecmısı okuyamıyorum basım agrıyor... neler oldu bugun.. Cerez ve Yasemının kontrollerı vardı...bugunku gundem neydı hihoyyyt

çerezcim maşallah bebişine dr iii dinle şeker dediklerini yap daha iyi olur inş ...:Saruboceq:

BU ARADA bize bağıra bağıra doğurcam diyenler nirdeeeee..... sezer yana çevirmişler... yok öyle valla ya tmm zaman geçtikçe insan tırsıyo ama ne o kıvırma o dönüş öleee klava:
ben saruboceq cim senin bağıra bağıra doğurcam yazmıştın yanılmıyosam o bğıra bağıra kelimen o kadar hoşuma gittiki eylem acı verici olsada inatçı kararlı azimli ne istediğini bilen gayet direçli sanki o işi ben de yapsam hayata meydan okuyacam gibi gelmiştii... ne bu şimdi sezeryan muhabetti kötükedihüso
biri sana normal doğumla ilgili kötu bişimi anlattı ki.kim anlattı yırtayım ağzını -tatlicadiarzu- olcvak bitcek jnm
sorun çıkarsa tabiki sezeryan olur ama onu o kadar merak ediyorum ki ilk ben görmek istiyorum... :lepi: :Saruboceq:
allah hepimizin kalbının ıstediği gibi hayırlı kolay doğumlar versin..... BANADAAA :roflol:

GULSAHCIM amacim kesinlikle sen ve senin gibi kendi istegiyle huzursuz olduklari icin sezeryan olmak isteyenleri uzmek degil, kisisel tercihleri yargilamak haddimede dusmez ben doktorlarin ve saglik sisteminin acimasizligindan bahsediyorum. ben nasil normal dogum tercih ediyorsam sende sezeryan ediyorsun yani konu tercihler degil canim. :1hug:

ewet elifcim aynen oyle yazik diyorum baska bisey deiyemiyorum.

canım bugün kimselerde sorun yok. bebişler gayet sağlıklı maşallah. hayatcım hala toparlanamamış. rutin bel ağrıları, kasık ağrıları ve sırt ağrıları devam ediyor. özet geçtim sana.a.s.

MELEKCİM HOŞGELDİNNNN... kitap kurdu oldun biliçli anne olmak ne güzel değil mi? bebişimin ne istediğini daha iii bilcez inş.nasıl davranmamız gerektiğinide bakalım bu bebişler bize neler öğretecek...
küçük meleğin nasıl?

gündemimiz nasil dogum yapacagimiz..
kimimiz sezeryan istiyor, kimimiz korka korka normal diyor, kimide meydan okuyor korkmadan normal diyor canim..

benim dün kontrolüm vardi..hersy yolunda.. kafasi asagida.. ayaklari solumda..sirti sagimda..kurt gibi yatiyor iste yavrucak.. :asigim:

yasemininde kontrolü vardi malumun.. onunkide iyi gecmis.. kendiside burda zaten.. sözü ona birakiyorum hihoyyyt
(ay sunucu gibi oldum :roflol: )

merak ettim beyaz lilyum kimki taniyomuyuz yani ama banada soyleyin. bide kizlar ben nickimi degistircem nasil degisiyor bilen varmiiiiiiiii?

kızlar ben gidiyorum hepinizi öpt.ben gelinceye kadar çok yazmayın sonra geçmişi oku oku bitmiyor.hepinizi öptüm göbüşlerinizdennnnnn...

teşk ederim çerezcim ;
melekcim bizimdee bi sorunumuz yok çok şükür suyumuz ıyı tepe taklak olmuş kafası artık bizim cadının da aşağıda 2 kilo 50 gr olmuşş... şubatta tekrar gidicez...çalışmaya deva ediyorum .p.tesi çalışabilir raporu alıp +5 hafta daha çalışcam bi aksilik olmazsa ....kısaca iiiiiyiz çok şükürrrrrr......

Damlacıgım saol ozet ıcın :1hug:

Yasemın melegım bebısım oglusum da ıyı.. bugun bıraz az hareket ettı yerı daralmaya basladı sanırım... eee yarın 33+0 gorecez artık.. Gun sayıyorum devamlı 36+0 gorunce bıraz rahatlıcam ama gun gectıkce zorlasıyor bebegımın baskısı artıyor :CüvCüv:

Ben geldim özlendinmi ??

Ben sizi coooooooooooook özleidm kusura bakmayin kizlar moraller alt üst bende : Araba, hastane, doktor, alis veris, misafir, dikis nakis, yikamak, evi tekrar toplama, tasinmak fln vs derken hic birseye zaman bulamadim beni gören kaciyor halime bakipta ...

ıyı ıyı masallah sevındım ıyı olmasına...

benım normal kacınılmaz gorunuyor zaten son anda bı aksılık olmazsa..Artı herseyın dogalından yanayım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…