2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar ben cikiyorm kocis yoldaymis aradi geliymos hazirlanayimda oglusumn perdesini ismarlamaya gitcez hehehehe cok mutluyumm öptüm sizi aksama görüsürüz yine bybybyby

yani diyorsunki daha dogrusu o kisi diyorki TURKIYENIN ekonomisi AVRUPADAN daha iyi oldugu icin sezeryan tercih ediyor. sanmiyorum be aslicim insan hayati burda cok onemli ayrica burda yasayan herkesin sezeryan yaptirma gucu var neden normal tercih ediyolarki kim hayatini tehlikeye atmak ister :uhm: zaten tr dede artik sezeryan sayisi azaltiliyo diye duydum hatta uygulanmaya baslamis bazi hastanelerde anlamadigim simdi o hastanenin hamilelerinin dar olan catilari birden genisledimi yada az olan sularimi artti nasil oluyorda birden bire normal dogum sayisi artiyor. ben dokulen paralara aciyorum 2 milyarlardan bahseden var bide birsuru eziyeti oluyo dogum sonrasi. tabi herkesin kendi karari kendi butcesi hepimizin tek istedigi bebislerimizi sorunsuz kucagimiza almak .

anaaamm kocis aradi kac sayfa test cozdun diyo sayfami !! ben daha kapagini acmadim yok ben gecemem o sinavi bu gidisle bu yastan sonra cekilmiyo be. aksam bakayim biraz bari.

aynen öyle canım bunları ben değil o doktor arkadaş diyor ben de ona şu soruyu sordum esasında disposable olup defalarca fasteril edilip farklı hastalar üzerinde kullanılan cerrahi malzemeler avrupa da gerçek amacına uygun ve disposable olarak kullanılıyor ondan kaçmayan avrupa sezeryanın üç kuruşluk anestezi ve dikiş parasından mı kaçacak ???? neticede bizler bu işin içinde olan insanların maliyet hesabını bizler yapıyoruz malları bizler satıyoruz bence de çok saçma tabi Türkiye deki doktorların açgözlülüğü de cabası çoğu amleiyat olunca cebe atacakları üç kuruş bıçak parasının derdindeklava:kötükedihüso

kızlar sezeryanın zaten korkusu var..risklerini hepimiz biliyoruz..
yaşayabileceğimiz zorluklarıda..
bence daha fazla korkutmayalım birbirimizi..
ben keyfimden yapmıyorum çünkü..
siz böyle konuşmaya devam ederseniz ben sezeryandan sonraki yaşadığım zor günleri kime anlatırım??

ben gidiyom bacılarım teyzellerim yengelerim delikafaduldendelikafadulden aptal vitaminsizle kavgalıyım yalnız yicem olsun kızım var yanımda bi de siz olursunuz enfes sofraaahihoyyytcokacimcoook

lazanyam ates almayami geldin..
bi geldinbide gittin kuzum..
hadi afiyet olsun sana..

adacimda girmis olmasi lazim doktora..hatta bu saatde cikmis bilem olmasi lazim dimi..
gelirmiki ben cikmadan acep?

bizim evdeki isim kavgasi nolucak yaaa benneyaptımki
yarin kayınvalidem gelicek ya; ben onu biraz ayartayimda kabul ettireyim istedigim ismi hehe :jeyyar:

kızlar yaa beyaz lilyum vardı ya(adını sölemem bu aralar gizemli takılıyor)nerelerde ya?
melekimiz nerde hakkaten.

kesinlikle canim doktorlar hamile psikolojisini cok iyi biliyorlar ve kullaniyorlar kimse bebegini riske atmak istemez adam suyun azalmis gel seni sezeryan yapalim diyor ne yapsin kadincagiz caresiz kabul ediyo yada bebek 4 kilo diyo bi doguyo 3,5 kilo sanki doktor bilmiyodu bebegin 3,5kg oldugunu boyle cirkin entrikalar insani aptal yerine koymalari beni sinir ediyor. olan yine garibana oluyor dogum icin kredi ceken var ya.

neyse sezeryan olcak arkadaslari kotu etkilemek istemem sonucta kimileri gercekten sezeryan olmali durumlari geregi. hayirlisiyla bi atlatsak su donemi kizima kavuscagim gunu 4 gozle bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…