artık rahatım canım....evdeki bilg. en sonunda bağlandı nete...biraz yavaş ama idare edicez..bağlantı olmadığı için sık sık giremedim ...eşimin bilg. fazla kullanmak istemedim nede olsa şirketin bilgisayarı...
msn yide yenilemek gerekiyor...live mesengerı nerden indirebilirim bilgisi olan varmı...eski bi msn var onu kullanmak istemiyom....
Ayşincim, google a yaz live messenger diye çıkan linklerden tamindir yazan siteye gir, ordan yükle canım...
ben çıkaramam ki, hiç denemedim daha önce. ama midem kötü cidden
yüzüm de yanıyo
canim parmak sokmayi denesene bende az önce ezik sandigim cürük elmayi yedim sonra farkettim migdemde bisey yok ama tedirgin oldum yinede senin migdende kötüymüs git bi parmak sok bogazina dogru korkma bisey olmaz benim migdem bulandiginda ve kusamadigimda yapiyorum rahatliycaksin bak cekme bosuna
canım yaptım. 3 defa çıktı. sabah kahvaltıda yediklerim yoktu. bişi olur mu. gözlerim yanıyo. hamileliğimde de hiç çıkarmadım.migrende safra gelene kadar istemen çıkıyodu. kötü etkisi gitmişmidir.
canım yaptım. 3 defa çıktı. sabah kahvaltıda yediklerim yoktu. bişi olur mu. gözlerim yanıyo. hamileliğimde de hiç çıkarmadım.migrende safra gelene kadar istemen çıkıyodu. kötü etkisi gitmişmidir.
karılarrrrr ben geldimmmm...
size uyarı yapmaya geldim..kayınvalidemdeyim biliyosunuz kaşlarımı aldırmaya giderken babama uğradım da sizede yazayım dedim..
yarın saat 1de rabişle(annesinin kuzusu) buluşuyoruz biliyosunuz.
buluşacağımız avm de kablosuz bağlantıda mevcut.
laptopumuda götürücem..size ordan canlı bağlanabilelim diye..
msnde toplu bi konferans yaparız emi..uayrmı la size..
görüşürüz kızlar..benim çıkmam gerekiyor.
ben açık olurum.sizde müsait olursanız görüşürüz o zaman.öpüyourmj
Saruboceq, ADACYO+, ayshınce+, burcusenk, dozkan, ege-deniz, elif_bs, hasretim34, luffee, melek81, zakkum6644
ZAKKUM seni korkutmak istemedim ilk mesajimda ama sanirim bazen gercekleri acik yazmak lazim arkadasim ikizlerini kaybetti 7 aylik hamileyken gida zehirlenmesinden. bende kusmaktan nefret ederim ve cok zorlanirim ama kar zarar olayini dusunursen neyi secmen gerektigini biliyorsun yedigin sey bozuksa git cikart hemen lutfen hadi cikart gel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?