2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

anladim ayşincim, gec olsun güç olmasın napalim :smiley-cool:
inndir.com diye bi site vardi bi zamanlar, ben oradan indirmistim sanirim.şakkıdı

Ayşincim, google a yaz live messenger diye çıkan linklerden tamindir yazan siteye gir, ordan yükle canım...

Ayşincim, google a yaz live messenger diye çıkan linklerden tamindir yazan siteye gir, ordan yükle canım...

yaptım ama windovs installer eski diyor...sanırım bilg. format atılması ve xp nin tekrar kurulması gerekecek...kaldırmıyor galiba bilgisayar...şimdilik eskisiyle idare edeyim bir ara eşime yaptırırm...

helloo canlarim gecmise bakacagim simdi birazdan donerim
ZAKKUM mutlaka cikar sartlarin ne olursa olsun hemen git biyere cikar. KESINLIKLE bekleme!!!

Selamlarr..

Benımde basım cok agrıyor.. Sımdı lostumu ızledım.. Bırde bır fılm attırayım bakayım onlıne netten.. Sızler nasılsınız herkes ıyı mı?

Bu arada bulusma 11 de olsun kı hastane cıkısı eve gıdıp tekrar donmek zorunda olmayalım. Medıcalden yakın Paladıum.. Cumartesı 11.30 olsun hadı en fazla. Ben ıstersenız 1 de de gelırım ama eve gıdıp tekrar cıkmam lazım.. O kadar zaman dısarılarda bekleyemem..

Arkadaşlar bebişi daha dönmeyen var mı aranızda???

karılarrrrr ben geldimmmm...
size uyarı yapmaya geldim..kayınvalidemdeyim biliyosunuz kaşlarımı aldırmaya giderken babama uğradım da sizede yazayım dedim..
yarın saat 1de rabişle(annesinin kuzusu) buluşuyoruz biliyosunuz.
buluşacağımız avm de kablosuz bağlantıda mevcut.
laptopumuda götürücem..size ordan canlı bağlanabilelim diye..
msnde toplu bi konferans yaparız emi..uayrmı la size..

ben çıkaramam ki, hiç denemedim daha önce. ama midem kötü cidden
yüzüm de yanıyo

canim parmak sokmayi denesene bende az önce ezik sandigim cürük elmayi yedim sonra farkettim migdemde bisey yok ama tedirgin oldum yinede senin migdende kötüymüs git bi parmak sok bogazina dogru korkma bisey olmaz benim migdem bulandiginda ve kusamadigimda yapiyorum rahatliycaksin bak cekme bosuna

görüşürüz kızlar..benim çıkmam gerekiyor.
ben açık olurum.sizde müsait olursanız görüşürüz o zaman.öpüyourmj

Saruboceq, ADACYO+, ayshınce+, burcusenk, dozkan, ege-deniz, elif_bs, hasretim34, luffee, melek81, zakkum6644

Son düzenleme:

canım yaptım. 3 defa çıktı. sabah kahvaltıda yediklerim yoktu. bişi olur mu. gözlerim yanıyo. hamileliğimde de hiç çıkarmadım.migrende safra gelene kadar istemen çıkıyodu. kötü etkisi gitmişmidir.

ZAKKUM seni korkutmak istemedim ilk mesajimda ama sanirim bazen gercekleri acik yazmak lazim arkadasim ikizlerini kaybetti 7 aylik hamileyken gida zehirlenmesinden. bende kusmaktan nefret ederim ve cok zorlanirim ama kar zarar olayini dusunursen neyi secmen gerektigini biliyorsun yedigin sey bozuksa git cikart hemen lutfen hadi cikart gel.

canim cikarttiysan bisey olmaz ins ama yinede cok bilgili degilim bu konuda doktoruna tlf edip sorabilirsen sanirim daha iyi olur ins bisey olmaz ince konular bunlar

kendini iyi hissediyorsan gitmistir canim sen bi kasede yogurt ye iyi gelirmis. dikkat et kendine.

Selam Gülşahcım!!! Ben de yarın bir aksilik olmazsa msn açık beklerim... hatta webcaminiz varsa görüntülü bile konuşabiliriz... Bekliyorum anacııımmm!!!!

Ben de seni öptüm kocaman!!!

Ayşincim geçmiş olsun, inşallah bişi olmaz... Ne yedin sorması ayıp? Zehirleme yapma olasılığı yüksek bişey mi ki? Aradın mı doktorunu?

oh ne guzel herkesler bulusuyor GULSAH cok iyi dusunmusun laptop olayini :)) bizede kiskancliktan catlamak dusuyor bu durumda :)) istanbul anneleride buluusyor super ya.

bu yazından önce 3 defa çıkardım. ama sonra emin olamadım şimdi banyodan geldim. çok zor bişey bu. hem çıkardım hem ağladım bişey olcak diye. şimdi daha rahatım. dayanamadım annemi de aradım. uyuma dedi. yoğurt ye dedi o da. şu anda daha iyiyim. yüzümdeki yanma gitti ya da yüzümü yıkadığımdan gitti. biraz bekleyim. deniz canınız istemez artık sanırım aşure yemiştim. ama beklemiş biraz. ben koku ve tat alma konusunda iyi değilim. eşim de hep uyarır ama dayanamadım. bekleyim biraz.

banyo da battı. temzileyip dışarı çıkıyım. yoksa evdemi bekleyim. eşime de diyemem çok kızar yediğim için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…