2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yazık yawruya yaa :çok üzgünüm: allah sifa versin.

olmaz bence rahat ol.

11 mi dediniz, tamam yetisirim insallah Denizcim,
iki adimlik yol zaten.
ilk defa gidiyorum ya o hastaneye (rapor icin)
saatinde aliyorlarmi, isler hizli ilerliyormu bilmiyorum, insallah kolayca halleder araniza katilirim.

Elifcim aslında saat 13.00 te idi ama Melek'in isteği üzerine 11.00 dedik. O da, senin ve kendisinin sabah doktor randevunuz var diye böyle olmasını istedi.Siz bugün-yarın Melekle konuşsanız da saat konusunu aranızda netleştirseniz... Ben diğerlerine sürekli değişik bilgi veriyorum çünkü. Ben ve Suzy de saat 13.00 ü falan tercih ederiz ama saat 11.00 olsun derseniz de uyarız, sorun değil... Ben Melek ve senden nihai karar bekliyorum canım.

denizcim benim icin sorun degil. 13 de olur.
siz kolayiniza bakin.
nasil daha kolay olacaksa o saatte gelirim, cunki esim birakacak.

slm güzeller ben doktora gidiorum bugün inşallah güzel haberlerle dönerim sizlere çok heyecanlıyım yarın gidicektik ama yarın doktorum yokmuş bugüne randevu verdi apartopar hazırlandım doğum hakkında da konuşucaz bakalım hayırlısı artık hepinizi çok öptüm saat 2 de randevum dönünce yazarım sizlere inşallah diğer arkadaşalarda güzel haberlerle dönerler bekle kızım bn geliorum.................

ne güzel buluşacaksınız çok kıskandım bende yaza bebişimle gelirim inşalah bi buluşma daha düzenleriz dimi

Çerez valla ben suçiçeği konusunda o kadra iç rahatlatıcı şeyler diyemicem çünkü 3 kere kabakulak geçirdim ben... Bu nedenle atlatılmış hiçbir bulaşıcı hastalığa bağışıklık kazanıldığına inanmıyorum... Birkaç gün dikkat et bakalım, bir de internetten baksana ne kadarmış bu hastalığın kuluçka süresi? Ona göre gider bi test yaptırırsın olmazsa... Seninki de iş yani, karnı burnunda kadın, bulaşıcı hastalıklı çocukla ne işin var!!!!!!!!!!!

Son düzenleyen: Moderatör:
ah adacim bilsem gidermiydim hic..
bulusmayi esler ayarlayinca böyle oluyor iste..
onlarda alem.. davet ettiler.. biliyosun dimi cocugun hasta, gelecek olan hamile.. is iste..
ama asi olmustum su cicegine karsi..
hayirlisi allahdan

ben geldim kızlar şimdi dinlenme zamanı....evimi şöyle bi toparladım kış güneşini hiç sevmiyom evin tüm pisliğini gösteriyor...asıl derin temizlik haftaya kısmetse annem ve ablam gelicek yardıma...eee ne kaldı şurda doğumlara ben bir ay diyorum ama inşallah kzıım acele etmez...
ördüğüm battaniyeyi yıkadım mis gibi oldu astım kurusun....kızımın odası bitti çok şükür ...çok güzel oldu...ama bizde bittik eşimle...
ayy bakıyorumda telaşlar başlamış lekelenmeler filan....bende leke değilde akıntıdan bıktım....İnşallah zamanında rahat ve kolay doğumlar yaparız...şöyle bi geçmişi okumaya devam edeyim...
Anadolu yakasında buluşma var sanırım...ay bende çok isterdim buluşmayı ama biraz uzak...o gün sabah benimde kontrolüm var....

günaydinlar, hepinize güzel bir hafta diliyorum..

hacerim bebegi kucagina filan aldinmi almadiysan bisey olmaz heralde aldiysanda bi doktora danis canim ne olur ne olmaz Allah korusun

amin canim ins güle güle kullanin odanizi

canım hosgeldin
demistin gerci bir ara giremeyecegim diye ama ben sana baya bi bakindim.
msn e filan gelmedin hic.
simdi rahatmi bilgisayar isi?

benim arkadaşım hamileyken su çiçeği geçirmişti. doktoru ne olur ne olmaz diye anneye test yapırdı. ankaraya gönderildi. annenin su çiçeği çıkarıldığı kesinleştirildi. kesin su çiçeği geçirdiğinden eminsen hiçbişey olmaz. ama mutlaka doktoruna danış..
küçümsenecek bi konu değil yani. ya ama hakketen eşlerin ihmalkarlığı gripden bile uzak duruoz hasta filan olmayalım diye bunların yaptığına bak. yinede canını sıkma doktaruna danış için rahatlasın..

canım hosgeldin
demistin gerci bir ara giremeyecegim diye ama ben sana baya bi bakindim.
msn e filan gelmedin hic.
simdi rahatmi bilgisayar isi?

artık rahatım canım....evdeki bilg. en sonunda bağlandı nete...biraz yavaş ama idare edicez..bağlantı olmadığı için sık sık giremedim ...eşimin bilg. fazla kullanmak istemedim nede olsa şirketin bilgisayarı...

msn yide yenilemek gerekiyor...live mesengerı nerden indirebilirim bilgisi olan varmı...eski bi msn var onu kullanmak istemiyom....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…