kizlar.. cumatresi misafrlige gitmistik ya..
hani demistim arkadasin 6 aylik bi bebesi var diye..
yavrum su cicegi cikariyormus.. vücudunda santim yer kalmamis cicek olmayan..
uykusunda bile inliyordu kuzum.. icim gitti...
gitti gitmesinede.. icimede kutr düsmedi degil.. benim bebeme bi zarari olurmuki acep??
ben bi rahat 10 sene önce gecirmistim su cicegi??
bi fikri olan?
Çerezim hoşgeldin canım. Nazanda kahverengi lekelenme dışında bizde önemli bişi yok canım. Sende ne var ne yok?
Öykübebek geçmiş olsun canım sana....
11 mi dediniz, tamam yetisirim insallah Denizcim,
iki adimlik yol zaten.
ilk defa gidiyorum ya o hastaneye (rapor icin)
saatinde aliyorlarmi, isler hizli ilerliyormu bilmiyorum, insallah kolayca halleder araniza katilirim.
denizcim benim icin sorun degil. 13 de olur.Elifcim aslında saat 13.00 te idi ama Melek'in isteği üzerine 11.00 dedik. O da, senin ve kendisinin sabah doktor randevunuz var diye böyle olmasını istedi.Siz bugün-yarın Melekle konuşsanız da saat konusunu aranızda netleştirseniz... Ben diğerlerine sürekli değişik bilgi veriyorum çünkü. Ben ve Suzy de saat 13.00 ü falan tercih ederiz ama saat 11.00 olsun derseniz de uyarız, sorun değil... Ben Melek ve senden nihai karar bekliyorum canım.
ne güzel buluşacaksınız çok kıskandım bende yaza bebişimle gelirim inşalah bi buluşma daha düzenleriz dimi
ben geldim kızlar şimdi dinlenme zamanı....evimi şöyle bi toparladım kış güneşini hiç sevmiyom evin tüm pisliğini gösteriyor...asıl derin temizlik haftaya kısmetse annem ve ablam gelicek yardıma...eee ne kaldı şurda doğumlara ben bir ay diyorum ama inşallah kzıım acele etmez...
ördüğüm battaniyeyi yıkadım mis gibi oldu astım kurusun....kızımın odası bitti çok şükür ...çok güzel oldu...ama bizde bittik eşimle...
ayy bakıyorumda telaşlar başlamış lekelenmeler filan....bende leke değilde akıntıdan bıktım....İnşallah zamanında rahat ve kolay doğumlar yaparız...şöyle bi geçmişi okumaya devam edeyim...
Anadolu yakasında buluşma var sanırım...ay bende çok isterdim buluşmayı ama biraz uzak...o gün sabah benimde kontrolüm var....
ben geldim kızlar şimdi dinlenme zamanı....evimi şöyle bi toparladım kış güneşini hiç sevmiyom evin tüm pisliğini gösteriyor...asıl derin temizlik haftaya kısmetse annem ve ablam gelicek yardıma...eee ne kaldı şurda doğumlara ben bir ay diyorum ama inşallah kzıım acele etmez...
ördüğüm battaniyeyi yıkadım mis gibi oldu astım kurusun....kızımın odası bitti çok şükür ...çok güzel oldu...ama bizde bittik eşimle...
ayy bakıyorumda telaşlar başlamış lekelenmeler filan....bende leke değilde akıntıdan bıktım....İnşallah zamanında rahat ve kolay doğumlar yaparız...şöyle bi geçmişi okumaya devam edeyim...
Anadolu yakasında buluşma var sanırım...ay bende çok isterdim buluşmayı ama biraz uzak...o gün sabah benimde kontrolüm var....
kizlar.. cumatresi misafrlige gitmistik ya..
hani demistim arkadasin 6 aylik bi bebesi var diye..
yavrum su cicegi cikariyormus.. vücudunda santim yer kalmamis cicek olmayan..
uykusunda bile inliyordu kuzum.. icim gitti...
gitti gitmesinede.. icimede kutr düsmedi degil.. benim bebeme bi zarari olurmuki acep??
ben bi rahat 10 sene önce gecirmistim su cicegi??
bi fikri olan?
canım hosgeldin
demistin gerci bir ara giremeyecegim diye ama ben sana baya bi bakindim.
msn e filan gelmedin hic.
simdi rahatmi bilgisayar isi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?