Selam kızlaaar. Nassınız bakalım? Ben sağlıkocağına gidip geldim.. 10 günde 1 kilo daha almış ve 70 olmuşum.. Hayırlı uğurlu olsun vatana millete....
Bebişgom baya aşağıya inmiş. Fazla yorulma,ağır kaldırma ki erken doğum olmasın dedi ebem.. 36. haftayı tamamlasın dedi.Panik oldum bak yaa.
gunaydın kızlar biz geldik kızımla :))
bugun sabhadan kan tahlili yaptırmak için hastaneye gittim aman ne sıra vardı yaa ben beklemeyim dedi tuzla ana saglık gittim ilk defa işte bana kayıt yaptır falan dediler niyetim kan tahliliydi ama ücretsiz muanede oldum kızlar ılk defa kızımın yuzunu gordum yaa boyle gozlerını dudaklarını ellerını ayaklarını gordum hemde ılk yanı ya benım doktorum hıc gostermedı bunları bana valla hemde hıc ucret almadılar sigortalı oldugum ıcın herhalde 2400gram olmus kızım teyzeleri maşallah :)) bugun dr konturolum var ama gitmicem çarşamba gitcem bugun kardeşim ve arkadaşı geldiler genel temizlik var evde :)) hepinizi opuyorum ara ara girerim yine
gunaydın kızlar biz geldik kızımla :))
bugun sabhadan kan tahlili yaptırmak için hastaneye gittim aman ne sıra vardı yaa ben beklemeyim dedi tuzla ana saglık gittim ilk defa işte bana kayıt yaptır falan dediler niyetim kan tahliliydi ama ücretsiz muanede oldum kızlar ılk defa kızımın yuzunu gordum yaa boyle gozlerını dudaklarını ellerını ayaklarını gordum hemde ılk yanı ya benım doktorum hıc gostermedı bunları bana valla hemde hıc ucret almadılar sigortalı oldugum ıcın herhalde 2400gram olmus kızım teyzeleri maşallah :)) bugun dr konturolum var ama gitmicem çarşamba gitcem bugun kardeşim ve arkadaşı geldiler genel temizlik var evde :)) hepinizi opuyorum ara ara girerim yine
Hacerim kokunu aldim geldim siteye :jeyyar:
oooooo hacerimde gelmiss hosgelmiss
Bugün belim çok ağrıyooooooooooooooooooooooooooooo.
gelismeler degisiklikler varmi? yoksa normal olan sikayetleri var gecmiste, biri bisey diyebilermi pleaseşakkıdı
malum.. 35+küsür olanlar var.. subat anneleride 35+küsrlerde baslamislardi dogurmayada.. insanin akli kaliyor..
Çekcez inşallah!!! Sonra da sizinle paylaşıcaz onları... kaydirigubbakcemile2ohh ohh ne güzel bulusuyosunuz keyfini cikarn bide bolca fotograf cekinnde herbirinizi daha iyi görelimm
Haydi bakalım, 70 imiz de hayırlı uğurlu olsun... kaydirigubbakcemile3Panik yapma bence de... Eeee, artık sona yaklaşıyoruz, olacak artık o kadar...Selam kızlaaar. Nassınız bakalım? Ben sağlıkocağına gidip geldim.. 10 günde 1 kilo daha almış ve 70 olmuşum.. Hayırlı uğurlu olsun vatana millete....
Bebişgom baya aşağıya inmiş. Fazla yorulma,ağır kaldırma ki erken doğum olmasın dedi ebem.. 36. haftayı tamamlasın dedi.Panik oldum bak yaa.
kızlar ben geldimmmmhihoyyyt
kusura bakmayin gecmisi okuyamadim. umarim herkes iyidir.
haftasonu filan da cok giremedim. evde isler yogundu.
bu haftam son calisma haftasi oldugu icin isyeri de yogun, cpk giremeyecegim.
haber vereyim dedim.
allah kısmet ederse cumartesi bulusmasina bende geliyorum kizlar...
Hoşgeldin Elifcim. Cumartesi saat 11.00 Palladium. Hazır görmüşken söylüyorum hepinize...
Çerezim hoşgeldin canım. Nazanda kahverengi lekelenme dışında bizde önemli bişi yok canım. Sende ne var ne yok?
Öykübebek geçmiş olsun canım sana....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?