2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar size bu gece gördügüm o güzel rüyami anlatiyim..
tr deki yengemlere gitmisiz ben daha dogurmamisim ama ikizmis ikiside erkekmis sonra orada ikitane cok tatli erkek cocugu vardi kucagima aliyodm ayy ben simdi böyle iki cocuklami ugrascam diyorm nasil bas edicm diyorm sonra yengemlerde senin hic ikiz gibi karnin yok diyolar ama o tatli cocuklar cok süper di yaa

slm cnm biz iyiz hosgeldin bu arada
panik olma cnm sen daha dikkatli ol diye demistir eben:1hug:

kızlar ben geldimmmmhihoyyyt
kusura bakmayin gecmisi okuyamadim. umarim herkes iyidir.
haftasonu filan da cok giremedim. evde isler yogundu.
bu haftam son calisma haftasi oldugu icin isyeri de yogun, cpk giremeyecegim.
haber vereyim dedim.

allah kısmet ederse cumartesi bulusmasina bende geliyorum kizlar...

Oh maşallah kızına Dilekcim... İşin de rast gitmiş ne güzel... Sana kolay gelsin diyorum şimdiden, bu temizlik işi epey yoruyo adamı...
Damlacım akşama bekliyoruz aldıklarının resimlerini...

tünaydiiiiiiiiiiiiiin..
hepinize güzel bir hafta diliyorum safak sayan hatunlar..
iki sayfa actim..bi yandan gecmisi okuyorum bi yandanda sie katilmaya caliscam..
ne kadar gevezesiniz ya
-tatlicadiarzu-

Gözünaydın canım. Maaşallah kızın kocaman olmuş.
Kolay gelsin size.

Hacerim kokunu aldim geldim siteye :jeyyar:

Denizcim saat kac?
benim medical parkta randevum 10 da, 10.30 gibi cikarim insallah oradan.
olmadi gec katilirim araniza.

Hacerim kokunu aldim geldim siteye :jeyyar:

oooooo hacerimde gelmiss hosgelmiss

isigi gördüm geldim iste..hosbulmusum..
bugün yarim gün burdayim..

gelismeler degisiklikler varmi? yoksa normal olan sikayetleri var gecmiste, biri bisey diyebilermi please
şakkıdı

malum.. 35+küsür olanlar var.. subat anneleride 35+küsrlerde baslamislardi dogurmayada.. insanin akli kaliyor..

selam kızlarr ne güzel dün döktürmüşsünüz yine doktora gidecekler inş güzel haberlerle dönün bende hafif grip olmuşum sıcak içeceklerle atlatacağım inş

gelismeler degisiklikler varmi? yoksa normal olan sikayetleri var gecmiste, biri bisey diyebilermi please
şakkıdı

malum.. 35+küsür olanlar var.. subat anneleride 35+küsrlerde baslamislardi dogurmayada.. insanin akli kaliyor..

canım persembeden beri filan hic giremedim ben dogru durust.. ozet gecemicem o yuzden

ama sanırım genel sikayetler disinda herkes iyi

ohh ohh ne güzel bulusuyosunuz keyfini cikarn bide bolca fotograf cekinnde herbirinizi daha iyi görelimm
Çekcez inşallah!!! Sonra da sizinle paylaşıcaz onları... kaydirigubbakcemile2

Haydi bakalım, 70 imiz de hayırlı uğurlu olsun... kaydirigubbakcemile3Panik yapma bence de... Eeee, artık sona yaklaşıyoruz, olacak artık o kadar...

Hoşgeldin Elifcim. Cumartesi saat 11.00 Palladium. Hazır görmüşken söylüyorum hepinize...

Hoşgeldin Elifcim. Cumartesi saat 11.00 Palladium. Hazır görmüşken söylüyorum hepinize...

11 mi dediniz, tamam yetisirim insallah Denizcim,
iki adimlik yol zaten.
ilk defa gidiyorum ya o hastaneye (rapor icin)
saatinde aliyorlarmi, isler hizli ilerliyormu bilmiyorum, insallah kolayca halleder araniza katilirim.

Çerezim hoşgeldin canım. Nazanda kahverengi lekelenme dışında bizde önemli bişi yok canım. Sende ne var ne yok?
Öykübebek geçmiş olsun canım sana....

kizlar.. cumatresi misafrlige gitmistik ya..
hani demistim arkadasin 6 aylik bi bebesi var diye..
yavrum su cicegi cikariyormus.. vücudunda santim yer kalmamis cicek olmayan..
uykusunda bile inliyordu kuzum.. icim gitti...
gitti gitmesinede.. icimede kutr düsmedi degil.. benim bebeme bi zarari olurmuki acep??
ben bi rahat 10 sene önce gecirmistim su cicegi??

bi fikri olan?

Arkadaşlar irem bebenin krokisi hangi sayfalarda olabilir bilgisi olan var mı ya da krokiyi koyan arkadaş tekrar bir iyilik yapabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…