benim kasıklarımda oluyo. bacaklarıma daha gelmedi. ama bu tür ağrılar için magnezyum veriyolar suda eritilenlerden. tüm tanıdıklarıma veriyolar. bu erken doğumu da önlüyomuş.
herkese selam arkadaşlar inanım dünden buyana başım çoook kötü resmen zonkluyoo.doktor minoset vermişti ne çare resmen ağrısına ağladım gece.şimdi biraz daha iyiyim
saat 5de kontrlüm var arkadaşlar testimizin sonucunu öğrenmeye gitcez inşallah sorunsuz geliriz dua edin olurmu hamişler iyi çıksın.......
kızlar bacagına kıramp giren varmı hemde sıklıkla 2 gündür devam ediyor ölüyorum valla
kızlar canlarım merak edeniniz oldu mu bilmiyorum beni ama ben sizi özledim ayolkaydirigubbakcemile3 biraz yoğunlşatım iş ev bir de parti yöneticisiyim ben o işler de girdi seçim yakın ya çalışmalar başlayacak çok sosyal bir kadınım elimde değil:roflol::roflol:
canım sanada geçmiş olsun.inşallah geçer.bol bol kalsiyum almaya çalış canım.işimiz biraz zor ama sonu güze:1hug:l olucak inşallah.
ohh ne güzel, umarım sonuna kaDAR DA SORUN ÇIKMAZ.
ya başka konu açtım ama birileri artık bana yardım etsin... şu grafikler konusunda
göçen ankaranın neresinden canım
Kısllaaarrrr ben geldim. Dün doktordaydık güsel güsel haberler aldık. Bebekimizi çok iyi buldu doktor amcamız. Bütün kontrolleri yapıldı. Ense ölçümü 1,1 çok güzel dedi. Ayakları elleri, bütün iç organları, beyni kalbini bile gördük. Doktorumuz büyük ihtimalle kız ama yinede erken birşey söylemiyim dedi.
Sanıyorum aramıza bir Prenses daha katılıyor ne dersiniz :))):teytey:
arkadaşlar dün doktorumuza gittik bebeişim tam 63 günlük olmuş boyu 4,5 santim sizinkiler nasıl normalmi çok güzeel bir duygu kıpır kıpır bebişimiz hareket etmeye başlamış şuan çok iyi inşallah sonuna kadar böyle olur :)
ben ilçesindeyim elmadağ hangi hastaneye gidiyorsun canım
ben uzmanlar tıpa gidiyorum selma hanım var iyi birine benziyor bende bu ay başladım gitmeye fatih hastanesinde dogum ünitesi varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?