belimde belim agriyo ama ne yapayim bende baska yapacak kimse yok esiminde umrumda degil, icimde rahat etmiyor boyle oglum sagolsun evi birbirine katiyo, dinlene dinlene yapiyorum bende biraz daha devam edeyim bakarim yine size daha iftar yemegi yapcam of offf
belimde belim agriyo ama ne yapayim bende baska yapacak kimse yok esiminde umrumda degil, icimde rahat etmiyor boyle oglum sagolsun evi birbirine katiyo, dinlene dinlene yapiyorum bende biraz daha devam edeyim bakarim yine size daha iftar yemegi yapcam of offf
Merhaba herkese.Geçmedi gitti şu bulantılar.Açım ama yiyemiyorum.
kızlar ya ne çabuk öğreniyorsunuz özel dr gidiyorsunuz yoksa hastanedemi öğreniyorsunuz
kıl yumağı şeklinde dolaşıyorumklava: çok hassaslaştım epilasyonda canım çok acıyor bir de tüylerim nasıl coştu nasıl anlatamam ağzımın içine gircekler neredeyse Çok üzgünüm çoook kıroyum hem de kıllı kıro:tomato:
kıl yumağı şeklinde dolaşıyorumklava: çok hassaslaştım epilasyonda canım çok acıyor bir de tüylerim nasıl coştu nasıl anlatamam ağzımın içine gircekler neredeyse Çok üzgünüm çoook kıroyum hem de kıllı kıro:tomato:
canım cinsiyeti bellimi bebişin bir yerde okudum erkek çocukta kıllar çogalıyormuş birde artıyormuş diye
yok belli değil ama bana da erkekmiş gibi geliyo hemen şişti karnım memişlerim kız da geç olurmuş biraz şişme işlerihayırlısı olsun:CüvCüv:
NAZANCIM HİÇ ÜZÜLME BİZ VARIZ BE BURDAN YETERİZ SANA... KENDİNE VE BEİŞE DİKKAT ET SEN.jnm benim bebişide yorma.allah kolaylığını verir jnm benim .sen yorulmamaya çalış kendini zorlama.:1hug:
Edali kraker midem daha fena yapıyor.Yapışıyor mşdeme daha fazla kıvranmaya başlıyorum.Arkadaşlar temzilik falan yapıp yormayın kendinizi.Dinlenmeye çalışın bol bol....
kızlarya ben bayılacakmışım gibi hissediyorum.ayağa kalktığım an düşcem senki hemen oturmasam kesibn bayılcam.bide parfum kullanan varmı bebişi etkiyo diyorlar ne kadar doğru acaba.bide ben kullanmak zorundayım bi koku itici gelirse hemen başka alıyorum ev yerım parfumlerle doldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?