ne grafigi arkadaşım:1hug:
uzmanlar tıpa çalışıyor başka bir hastaneye bağlımı ilmiyorum ama uzman dr ama dogum ünitesi yok fatih üniverstesinde muanede ücret veriliyormuymuş peki biliyormusun
canım muayene için ücret alıp almadıklarını bilmiyorum ama emekli sandığına bakıyorlarmış ama artık hepimiz bir yere bağlandık bakarlar sormak lazım a.s
zakkum yapamadınmı arkadaşım
evet ilk bebeğim. biraz zorlu geçiyo ama umarım hepimizinki sağlıklı dünyaya gelir ve öyle de devam eder...
off yoruldum kizlar ya temizlik yapiyorum belim agridi, meyve arasi verdim:) anacimla konustum telde ah orda olsamda islerinde yardim etsem diyo ah ah ne varsa insanin annesinde var ondan baska nasilsin diye soran yok:çok üzgünüm:
inşallah canım hepimizin duası o 2, bebege hiç bekleme hemen bundan sonra 2, de yap istiyorsan ben çok pişmanım
elbette bir kardeşi olmasını çok isteriz. bi sorun mu yaşadın bu konuda?
benim kızamıkçık a karşı bağışıklığım yokmuş. ilk 3 ay bana geçseydi bebeğimin sakat olma ihtimali %100 idi. risk, bu 3 aylık dönemde %50 ye düşüyo. sonra azalıyo baya. herkesten uzak durmalıymışım. yani bebek doğduktan bi süre sonra ki inşallah sağlıklı olur, bu aşıyı olmam gerekiyo. tabi emzirme olayı falan bitince. bebebişime geçmemesi için. yani bebeğimi doğurayım belli bi süre sonra düşünürüz ancak:)
off yoruldum kizlar ya temizlik yapiyorum belim agridi, meyve arasi verdim:) anacimla konustum telde ah orda olsamda islerinde yardim etsem diyo ah ah ne varsa insanin annesinde var ondan baska nasilsin diye soran yok:çok üzgünüm:
benim kızamıkçık a karşı bağışıklığım yokmuş. ilk 3 ay bana geçseydi bebeğimin sakat olma ihtimali %100 idi. risk, bu 3 aylık dönemde %50 ye düşüyo. sonra azalıyo baya. herkesten uzak durmalıymışım. yani bebek doğduktan bi süre sonra ki inşallah sağlıklı olur, bu aşıyı olmam gerekiyo. tabi emzirme olayı falan bitince. bebebişime geçmemesi için. yani bebeğimi doğurayım belli bi süre sonra düşünürüz ancak:)
dertlenmişsin bacım gurbettesin herhalde bilirim gurbetin ne oldugunu annenle babandan başka arayıp soranın olmaz allah onları başımızdan eksik etmesin
aman dikkat et nazancım.ben hiçbir şey yapmıyorum.çünkü sonra kalçam sanki kopuyor.bayrama doğru sanırım birilerini çağırıcam temizliğe.çok yorma sende kendini.yasakkelime
BENDE 20 MART DOĞUM YAPACAĞIM ALLAH İZİN VERİRSE ARAMIZDA 5 GÜN VAR MAŞALLAH ÇOK ERKEN ÖGRENMİŞSİN CİNSİYETİNİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?