kıl yumağı şeklinde dolaşıyorumklava: çok hassaslaştım epilasyonda canım çok acıyor bir de tüylerim nasıl coştu nasıl anlatamam ağzımın içine gircekler neredeyse Çok üzgünüm çoook kıroyum hem de kıllı kıro:tomato:
enelcim ozel mesajin kapalimi , sana mesaj atmaya calisiyorum ama olmuyor, acsana ozelini canimcim
ya bu arada dün bikaç arkadaşla buluştum,canımı çok sıktılar..karnım neden büyümemiş,çocukta bi problemmi varmış,3,5 aylık hamile göbeği böylemi olurmuş,neden çok az yemek yiyormuşum..ay valla çıldırttılar.....sizin göbişler büyüdümü,valla kafama takıldı....((
evin isleriyle ugrasirken acliktan olmusum ya yeni farkina variyorum cokacimcoook, elim ayagim titredi, oruc tutanlara helal olsun diyorum nasil dayaniyosunuz kizlar, benmi oburum benim bebismi cok obur anlamadim gitti:roflol:
Hadi bakalım kızlar yetişiyo erkeklere. kaydirigubbakcemile5
Bu cinsiyetler çok çekişmeli geçecek anlaşılan. :içelim:
evin isleriyle ugrasirken acliktan olmusum ya yeni farkina variyorum cokacimcoook, elim ayagim titredi, oruc tutanlara helal olsun diyorum nasil dayaniyosunuz kizlar, benmi oburum benim bebismi cok obur anlamadim gitti:roflol:
esit olsun ya hepimiz birer gelinle, damat bulalim bebislerimize:roflol: ama bence erkekler fazla olur kizlardan sizcekaydirigubbakcemile3
enelcim giriyorum acontuna haberin olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?