kızlar bende arife günü gittim kontrole..
kızım hareket ediyordu herzamanki gibi..
196 gr olmuş tomurcuğum benim.herşeyi iyiydi şükürler olsun..
Allahım sağlıkla sıhhatle kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah.
bu arada çerezime ayrı teşekkür ilgisinden dolayı..:Şeniz:
kizlar birde bu gece ruyamda oglumla benim pesimizde bir aslan vardi, Allahim aslandan kacmaktan yoruldum evlerin catilarina cikiyorum , o catidan baska catiya atliyorum felan cok aksiyonluydu:) birde oglumun pesine takiliyo bir suru cam kapilar vardi, kosuyorum bir cam kapiyi kapatiyorum biraz daha kosuyorum baska cam kapi kapatiyorum boyle onlarca ayyy bir yoruldum bir yoruldum, en sonunda aslan oglumu kapiyor altina aliyor yiyor, kendimi parcaliyorum oglum diye aslana saldiriyorum ver oglumu geri diye agzini zorla aciyorum bakiyorum ordami oglum, vuruyorum agzindan bir bebek dusuyor aslanin ama sevinmiyorum hayir bu degil oglumu istiyorum ben diyee nasil agliyorum
nazancım gerçekten o tür rüyalar insanı çok yoruyor ve moralini bozuyor. oğlunun ömrü uzamış canım inşallah. hayırlar olsun..
inşallah çerezim iyi haberlerini bekliyoruz burada senin.masallah Alya Derin´ e..
benimde randevum yarin 3te.. bugün bitmek bilmez artik ..
nazancım benim arkadaşımda da var bu durum.gunaydin kizlar, benimde bugun ebede kontrolum vardi carpintilarimi sordum tansiyonumu olctu 8-4 cikti normal diyo kadin kendini iyi hissediyosan sorun yok diyo, nasil yok carpintidan oluyorum diyorum size dedim daha ne sorun olsun oglene kadar elim ayagim tutmuyo titriyo, bayilcak gibi oluyorum kalbim sanki agzimda atiyo, bazi hamilelerde olurmus normalmis , tehlikeli degil yat gecene kadar diyo ama oglene kadar suruyo, deli etti beni anlayacaginizneyse bebisimin kalp atislarini felan duydum icim rahatladi
he birde bebis asagida duruyo dedim gobek deliginin tam altinda, orda durmasi gerekiyomus bu haftalarda , 2 haftaya kadar gobek deliginin ustune cikar dedi hayirlisi bakalim
bugun oglusumunda dogum gunu 9 yasina girdi kuzucum, nasil mutlu nasil heyecanli , erkekim benim:)
masallah Alya Derin´ e..
benimde randevum yarin 3te.. bugün bitmek bilmez artik ..
gunaydin kizlar, benimde bugun ebede kontrolum vardi carpintilarimi sordum tansiyonumu olctu 8-4 cikti normal diyo kadin kendini iyi hissediyosan sorun yok diyo, nasil yok carpintidan oluyorum diyorum size dedim daha ne sorun olsun oglene kadar elim ayagim tutmuyo titriyo, bayilcak gibi oluyorum kalbim sanki agzimda atiyo, bazi hamilelerde olurmus normalmis , tehlikeli degil yat gecene kadar diyo ama oglene kadar suruyo, deli etti beni anlayacaginizneyse bebisimin kalp atislarini felan duydum icim rahatladi
he birde bebis asagida duruyo dedim gobek deliginin tam altinda, orda durmasi gerekiyomus bu haftalarda , 2 haftaya kadar gobek deliginin ustune cikar dedi hayirlisi bakalim
bugun oglusumunda dogum gunu 9 yasina girdi kuzucum, nasil mutlu nasil heyecanli , erkekim benim:)
masallah ruhe-haben.. seninkide girmis 18. haftaya.. nerdeyse yolu yariladik yani..
cok sükür canim yolu yariladik Allahin izniyle ins yolun sonunuda görürürz hayirlisiyla
insallah canim insallah :Saruboceq:
bayram nasildi canim??
dün ne güzel bayram ettik.. bugün yine calisiyorum..
ah ahh türkiyede olmak var
canim ben bayram filan anlamadim oruc tutamadim zaten esimde izin alamadi namazada gidemedi calisti bende sabah 9 30 kalkdim sonra kayinvalideme gectim ordada kimse yok biri isde biri okulda biri disarda filan yok ya burda bayram filan yok bize senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?