2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

exist canım yazdım ama site bu günlerde gıcık bana çıkmamış maşallah kızına gülşah doğru diyo yokmu vesikalığı

bende birazdan cikarim arkadaslar..
sali gününe kadar yokum.. sehir disina cikacagiz..
iyi bakin kendinze ve meleklerinize emi..
fazlada kaynatmayin.. okumasi zor oluyor sonradan..
özleyin biz tamammi.. öptük biz sizi

Selam arkadaşlar. Ev gezmesine gittik bugün annemle. O yüzden yoktum yine aranızda.
Öykücüm umarım gelmiş geçmiş olur. Bugün herşey düzelmiş olur inşallah canım. Belki esmişlerdir eşine. Seninde dediğin gibi özür diler pişman olmuştur yaptıklarına. Sen bebişini düşün annesi.

Yaaaa kızlar kim yazmıştı burda.. Gebelikte şeker yüklemesi sağlık ocaklarında yaptırabiliyor diye. Şimdi sağlık ocağını aradım yapılmıyormuş. Benim bu hafta şeker yüklemem var.
Ben demiş olabilirim canım. Dr.um söylemişti banada. Bakalım burdakide yarın belli olacak. Sabahtan gidicem sağlık ocağına. İnşallah yapılıyordur görücez bakalım. Aşımın ikinci dozunuda yaptırıcam gitmişken,günü geldi.

Gözünaydın canım. Kocaman bi maşallah kuzucuğuna. Tatlı tatlı büyüsün bebişin annesi.

bende birazdan cikarim arkadaslar..
sali gününe kadar yokum.. sehir disina cikacagiz..
iyi bakin kendinze ve meleklerinize emi..
fazlada kaynatmayin.. okumasi zor oluyor sonradan..
özleyin biz tamammi.. öptük biz sizi
Çerezcim özlüycez seni canım. Dikkat et kendine çok ayakta kalma yorma emi.

little suzzy umarim dayin en kisa zamanda sagligina kavusur bende cok severim dayilarimi yerleri apayridir benim icin,

exist canim haberler cok guzel masallah bebisine ,gozunaydin canim

yarin doktora gitcek arkadaslar hayirli haberlerle gelin insallah

cerezcim ozliycez seni iyi bak kendine

kızlar bende yarın sabahtan kayınvalideme gidiyorum..
orada geçiricem haftasonunu.
pazar akşamı döneriz kanımca..
kendinize dikkat edin bebişlerinize de çok iyi bakın..şimdi burdayımda hani şimdiden yazayım dedim:Şeniz:

kızlar bende dün renkli ultrasona girdim bebişim çok iyi çok şükür hersey normal darısı sizin bebişlerin basına inş

kizlar simdi doktorum aradi 3 lu test sonucumu verdi cok iyiymis :)) oh be hafifledim biraz simdi geriye detayli kaldi oda 11 kasimda ondan sonra rahat bi nefes alicam insallah.

artik sabirdan baska carem yok zaten dusunmemeye calisiyorum psikolojim bozuluyo durmadan esime soruyorum sence yasiyormudur diye, ama artik ustune dusmiycem olayin bi amuda kalkmadigim kaldi prensesi kipirdatmak icin sositososito

neden bozuyorsun moralini canım benimkide aynı durumda herhalde çokkkk uslu bebekler olacaklar Allah ın izniyle:)

herkese iyi aksamlar,
öykübebek yazdiklarina cok üzüldüm.umarim kisa sürede düzelir hersey.
ege-deniz , exit , karabiberim gözünüzaydin iyi haberlerinize sevindim masallah hepinize.

Sende kendine iyi bak canım. Görüşürüz. Alya derinimize de tabi Şeniz

arkadaşlar annemle ailesi barıştı ama eşim yüzüme bakmıyor keçiii işte

canım yazdıklarına sabah çok uzuldum ama kendını yıpratma bu kadar ne guzel ıkı aıle barısmıs esın yuzune bakmasada emınım sana soyledıklerı ıçın çok uzulmustur enınde sonunda oda dayanamayıp senınle konusacak merak etmea.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…