Ben demiş olabilirim canım. Dr.um söylemişti banada. Bakalım burdakide yarın belli olacak. Sabahtan gidicem sağlık ocağına. İnşallah yapılıyordur görücez bakalım. Aşımın ikinci dozunuda yaptırıcam gitmişken,günü geldi.Yaaaa kızlar kim yazmıştı burda.. Gebelikte şeker yüklemesi sağlık ocaklarında yaptırabiliyor diye. Şimdi sağlık ocağını aradım yapılmıyormuş. Benim bu hafta şeker yüklemem var.
Gözünaydın canım. Kocaman bi maşallah kuzucuğuna. Tatlı tatlı büyüsün bebişin annesi.canlarımmmmmmmmmmm saolun merakınız için
geldimı sonunda sizleri merakta bıraktıysam kusura bakmayın özellikle elifcim
çok güzel çıktı sonuçlarımız maşallah kızım çok sağlıklı umarım hepimizinki böyle gider.Videosunu seyredip duruyorum.Bu arada 360gr olmuşuz :)
Çerezcim özlüycez seni canım. Dikkat et kendine çok ayakta kalma yorma emi.bende birazdan cikarim arkadaslar..
sali gününe kadar yokum.. sehir disina cikacagiz..
iyi bakin kendinze ve meleklerinize emi..
fazlada kaynatmayin.. okumasi zor oluyor sonradan..
özleyin biz tamammi.. öptük biz sizi
artik sabirdan baska carem yok zaten dusunmemeye calisiyorum psikolojim bozuluyo durmadan esime soruyorum sence yasiyormudur diye, ama artik ustune dusmiycem olayin bi amuda kalkmadigim kaldi prensesi kipirdatmak icin sositososito
kızlar bende dün renkli ultrasona girdim bebişim çok iyi çok şükür hersey normal darısı sizin bebişlerin basına inş
neden bozuyorsun moralini canım benimkide aynı durumda herhalde çokkkk uslu bebekler olacaklar Allah ın izniyle:)
albanian seninkidemi hareket etmiyo?
kızlar bende yarın sabahtan kayınvalideme gidiyorum..
orada geçiricem haftasonunu.
pazar akşamı döneriz kanımca..
kendinize dikkat edin bebişlerinize de çok iyi bakın..şimdi burdayımda hani şimdiden yazayım dedim:Şeniz:
arkadaşlar annemle ailesi barıştı ama eşim yüzüme bakmıyor keçiii işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?