Gözünaydın canım.Allah kucağında görmeyide nasip etsin sağlıkla.kızlar bende dün renkli ultrasona girdim bebişim çok iyi çok şükür hersey normal darısı sizin bebişlerin basına inş
Gözünaydın canım. Merak etme Allahın izniyle o da güzel geçecek.kizlar simdi doktorum aradi 3 lu test sonucumu verdi cok iyiymis :)) oh be hafifledim biraz simdi geriye detayli kaldi oda 11 kasimda ondan sonra rahat bi nefes alicam insallah.
arkadaşlar annemle ailesi barıştı ama eşim yüzüme bakmıyor keçiii işte
buketcimmehlika
nazan
lazanya
bavse
lavinia
MTS
nerlerdesiniz kızlar özlettiniz kendinizi
:sm_confused:niye kimse mutluluğumu paylaşmıyor benimlesenağlama.
selam kızlar öykücüm çok üzüldüm canım inş herşey yoluna girer ailenle ve eşin barışır canım kızlar nerdeyse 1 haftadır sayfaya girmiyorum kimse yokluğumunbile farkında değil aşkolsun çok darıldım:dilcikar: sizlere neyse dün dr gittim bebişimiyiymiş çok şükür kilosu 490gr boy 26cm 23+2 haftalığım ayın 15 renkli ultrasyon için gün aldım sabırsızlıkla bekliyorum:ecrin_bebek: renkli ultrasyonda CD mi veriyorlar eğer veriyorlarsa bende alayım hepinizi kucaklıyarak öpüyorumŞeniz mart ayının güzel anneleri:CüvCüv:
albanian seninkidemi hareket etmiyo?
kızlar 3lü test sonuçlarım:afp 32,1 ue3 7,02 hcg 12821 dir. afp düzeltilmiş 0.93 UE3 3,26 hcg 0,56dır.sonucumda Trisomy 21 sonuvuna göre 6352 de 1 yazıyor.ama yüksek UE3 değeri şüphelidir.yazıyor.
buna göre 3 lü testim riskli mi?normal mi_?
dr 6352 de 1 çok iyi dedi.şüpheli UE3değeri var ama ankaradan o önemli değil diyolar ve aminosentez yapmıyolar dedi.ue3 değeri şüpheli olan var mı?sonuçlarınıza bir bakarsanız sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?