2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bende dün renkli ultrasona girdim bebişim çok iyi çok şükür hersey normal darısı sizin bebişlerin basına inş
Gözünaydın canım.Allah kucağında görmeyide nasip etsin sağlıkla.

kizlar simdi doktorum aradi 3 lu test sonucumu verdi cok iyiymis :)) oh be hafifledim biraz simdi geriye detayli kaldi oda 11 kasimda ondan sonra rahat bi nefes alicam insallah.
Gözünaydın canım. Merak etme Allahın izniyle o da güzel geçecek.

arkadaşlar annemle ailesi barıştı ama eşim yüzüme bakmıyor keçiii işte

Oooooh bak bunlar güzel gelişmeler. İnşallah herşey yoluna girecek bebişin uğurlu gelecek ailenize canım. Babasıda düzelir. İnat yapıyo işte. Bırak eğlensin biraz kendi çapında. Sen görmemeye,duymamaya çalış inadı geçene kadar emi tatlım. Şeniz

HAMİŞ LİSTESİ

nilocan...........................23 Mayıs...............27 Şubat
ayshınce........................24 Mayıs...............28 Şubat..........cinsiyet.....Kız
xnazanx.........................20 Mayıs...............28 Şubat..........cinsiyet.....Erkek
glcncrn...........................20 Mayıs..............1 Mart..........cinsiyet.....Kız
yelcan1982.....................19 Mayıs..............1 Mart..........cinsiyet.....Erkek
cerez.............................25 Mayıs..............1 Mart..........cinsiyet.....Kız
gökçenn.........................25 Mayıs..............1 Mart..........cinsiyet.....Erkek
bavse.............................26 Mayis..............2 Mart..........cinsiyet.....Kız
buket-26.........................26 Mayıs..............2 Mart..........cinsiyet.....Erkek
Boddim..........................26 Mayıs..............2 Mart..........cinsiyet.....Erkek
SİBSeR..........................27 Mart................3 Mart..........cinsiyet.....Kız
Saruboceq......................30 Mayıs..............3 Mart..........cinsiyet.....Kız
İCl@l.............................28 Mayıs...............4 Mart..........cinsiyet.....Erkek
rehavet...........................29 Mayıs..............5 Mart..........cinsiyet.....Kız
selence..........................29 Mayıs..............5 Mart..........cinsiyet.....Kız
ruhe_haben.....................29 Mayıs..............5 Mart..........cinsiyet.....Erkek
annesininkuzusu.............29 Mayıs..............5 Mart..........cinsiyet.....Kız
aycacoskun....................29 Mayıs..............5 Mart
melek81.........................29 Mayıs..............5 Mart..........cinsiyet.....Erkek
luffee..............................29 Mayıs..............5 Mart..........cinsiyet.....Erkek
sheylaa..........................29 Mayıs..............5 Mart..........cinsiyet.....Kız
ledaelara........................30 Mayıs..............6 Mart
acıbiber2053...................30 Mayıs..............6 Mart..........cinsiyet.....Erkek
zeyno 2..........................30 Mayıs..............6 Mart..........cinsiyet.....Kız
rebeca............................3 Haziran.............6 Mart..........cinsiyet.....Kız
ikiz................................30 Mayıs..............6 Mart..........cinsiyet.....Kız
ELF-RCP.......................31 Mayıs..............7 Mart..........cinsiyet.....Erkek
bidibidim........................31 Mayıs..............7 Mart..........cinsiyet.....Erkek
deniz bayhan.................31 Mayıs..............7 Mart..........cinsiyet.....Erkek
nazo85..........................31 Mayıs..............7 Mart
mondschein2...................1 Haziran.............8 Mart
enel17.............................2 Haziran.............9 Mart..........cinsiyet.....Kız
karabiberim......................3 Haziran............10 Mart..........cinsiyet.....Kız
izmirlimmm......................3 Haziran............10 Mart
mystory...........................3 Haziran............10 Mart..........cinsiyet.....Kız
niloşş..............................3 Haziran.............10 Mart..........cinsiyet.....Kız
kozet..............................4 Haziran.............11 Mart..........cinsiyet.....Erkek
derence...........................4 Haziran ............11 Mart
pembiş............................21 Mayıs.............13 Mart..........cinsiyet.....Kız
paylaşım.........................30 Mayıs..............13 Mart
elale................................6 Haziran.............13 Mart..........cinsiyet.....Erkek
bemt...............................6 Haziran..............13 Mart..........cinsiyet.....Kız
umudum01......................6 Haziran..............13 Mart..........cinsiyet.....Erkek
little_suzy.......................6 Haziran..............13 Mart..........cinsiyet.....Erkek
CCEK.............................6 Haziran..............13 Mart..........cinsiyet.....Erkek
zakkum6644...................6 Haziran...............13 Mart..........cinsiyet.....Kız
Meltoo............................6 Haziran...............13 Mart..........cinsiyet.....Kız
nilaylay...........................7 Haziran..............14 Mart..........cinsiyet.....Erkek
Kızıl Deniz.......................8 Haziran.............15 Mart..........cinsiyet.....Erkek
LAVİNİA..........................8 Haziran.............15 Mart..........cinsiyet.....Kız
sehnaz52........................8 Mart..................15 Mart
akser..............................9 Haziran.............16 Mart..........cinsiyet.....Kız
burcusenk.......................10 Haziran...........17 Mart..........cinsiyet.....Kız
kapkara..........................10 Haziran...........17 Mart..........cinsiyet.....Kız
adayadayı.......................10 Haziran...........17 Mart..........cinsiyet.....Kız
kuzuum..........................10 Haziran...........17 Mart
surrender48.....................10 Haziran...........17 Mart..........cinsiyet.....Kız
sevilay.bayar...................10 Haziran...........17 Mart..........cinsiyet.....Kız
sarılale1981....................10 Haziran............17 Mart..........cinsiyet.....Kız
sabırsızım.......................10 Haziran...........17 Mart
Ardayasbu......................11 Haziran...........18 Mart
uglywife..........................12 haziran...........19 Mart
sudemnur........................12 Haziran..........19 Mart..........cinsiyet.....Erkek
edali368..........................12 Haziran..........19 Mart
existhunder.....................12 Haziran...........19 Mart..........cinsiyet.....Kız
desire06..........................12 Haziran...........19 Mart
evk.................................12 Haziran...........19 Mart..........cinsiyet.....Erkek
tebessüm22....................13 Haziran...........20 Mart
ayseeee__......................13 Haziran...........20 Mart
bebekecem17..................13 Haziran..........20 Mart
cyberyasar......................13 Haziran...........20 Mart..........cinsiyet.....Erkek
fencidmlrms....................14 Haziran...........21 Mart..........cinsiyet.....Erkek
16 eylül...........................15 Haziran..........22 Mart..........cinsiyet.....Erkek
huriye aydın.....................15 Haziran..........22 Mart
babyfacee.......................16 Haziran...........23 Mart
uğur ve eylül....................16 Haziran...........23 Mart
SUHENDAN....................16 Haziran...........23 Mart..........cinsiyet.....Kız
nehiray...........................16 Haziran...........23 Mart
subora............................17 Haziran...........24 Mart..........cinsiyet.....Kız
burser.............................17 Haziran...........24 Mart..........cinsiyet.....Kız
zuzucuuk........................17 Haziran...........24 Mart..........cinsiyet.....Kız
*annem*kızıyor................18 Haziran...........25 Mart..........cinsiyet.....Erkek
yadaji.............................19 Haziran...........26 Mart..........cinsiyet.....Kız
elif_bs............................20 Haziran...........27 Mart..........cinsiyet.....Erkek
DOGA6..........................20 Haziran...........27 Mart..........cinsiyet.....Erkek
EYDİEN.........................20 Haziran...........27 Mart..........cinsiyet.....Kız
çiçesu............................21 Haziran...........28 Mart..........cinsiyet.....Erkek
@ycel............................21 Haziran...........28 Mart..........cinsiyet.....Erkek
öykübebek......................25 Haziran...........28 Mart..........cinsiyet.....Kız
eskpınar.........................25 Haziran...........28 Mart
hekat.............................21 Haziran...........28 Mart
limbi33...........................22 Haziran...........29 Mart
MTS..............................23 Haziran...........30 Mart..........cinsiyet.....Kız
iklimsu...........................23 Haziran...........30 Mart..........cinsiyet.....Kız
Lazanya.........................23 Haziran...........30 Mart..........cinsiyet.....Erkek
che_guevera_.................23 Haziran...........30 Mart..........cinsiyet.....Erkek
ege-deniz.......................24 Haziran...........31 Mart..........cinsiyet.....Kız
mehlika10......................24 Haziran...........31 Mart..........üçüz annesi..........
albanian.........................25 Haziran...........1 Nisan..........cinsiyet.....Kız
galatea79.......................26 Haziran...........2 Nisan
HAYATist.......................28 Haziran...........4 Nisan..........cinsiyet.....Erkek
betül19...........................29 Haziran...........5 Nisan..........cinsiyet.....Kız
esranur-akyol.........................?.......................?..............cinsiyet.....Erkek
emelyucel..............................?.......................?..............cinsiyet.....Erkek
alyasulin................................?.......................?..............cinsiyet.....Kız
gizemre.................................?.......................?..............cinsiyet.....Erkek
kaderr...................................?........................?..............cinsiyet.....Kız
sewill....................................?........................?..............cinsiyet.....Erkek

Hadi bakalım cinsiyetlerde belli olmaya başladı kaydirigubbakcemile5
37 erkek 44 kız Yokmu arttıran?

.....kaderr
.....zuzucuuk..................kızınız

.....yelcan1982
.....sewill.......................oğlunuz uğurlu gelsin canlarım.....

.....kaderr.....sewill.....mondschein2.....nazo85..... aramıza hoşgeldin canım. Dilerim sorunsuz bir hamilelik geçirirsin.

mehlika
nazan
lazanya
bavse
lavinia
MTS
nerlerdesiniz kızlar özlettiniz kendinizi

KIZLARRR,
:dance:YAAA ÇOK MUTLUYUM OĞLUM HİÇ DURMADAN TEKME ATIYOkaydirigubbakcemile3 AYYYY ÇOK GÜZEL YA İLK DEFA BU KADAR AREKETLİ ÇILDIRCAMMhihoyyyt
ALLAHIM HERKESE BU GÜZEL DUYGULARI NASİP ETSİN..:Saruboceq:
ÖYKÜCÜM ÇOK SEVİNDİM GELİŞMELERE EŞİNDE SANA NAZ YAPIYORDUR UMARIM EN KISA ZAMANDA HALLOLUR HERŞEY.
ÇEREZCİM ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİNa.s..
TAHLİLLERİ BELLİ OLAN ARKADAŞLAR GÜZEL HEBERLERİNİZLE BENDE ÇOK MUTLU OLDUMkaydirigubbakcemile5

kimse yoktu ben de baska sayfalara dalmisim.simdi gördüm fenci.cok güzel ya masallah.umarim bebegin sana bugünkü gibi hep mutluluk getirsin.bizim bebis de tekmelerse ben de haber vercem:)

selam kızlar öykücüm çok üzüldüm canım inş herşey yoluna girer ailenle ve eşin barışır canım kızlar nerdeyse 1 haftadır sayfaya girmiyorum kimse yokluğumunbile farkında değil aşkolsun çok darıldım:dilcikar: sizlere neyse dün dr gittim bebişim iyiymiş çok şükür kilosu 490gr boy 26cm 23+2 haftalığım ayın 15 renkli ultrasyon için gün aldım sabırsızlıkla bekliyorum:ecrin_bebek: renkli ultrasyonda CD mi veriyorlar eğer veriyorlarsa bende alayım hepinizi kucaklıyarak öpüyorumŞeniz mart ayının güzel anneleri:CüvCüv:

ayy ne güzel:) ben de haftaya gidicem dr.a. daha ayrıntılı yapılmadı ama geç değil sanırım. çok heyecanlıyım ben de. bu arada müdavimle:1hug:r olmak lazım burda hatırlanmak için. bu da doğal sanırım. üzülme. ben de hergün okusam da mesaj yazmayabiliyorum.buna rağmen hepinizi düşünüyorum

iyi geceler kizlar herkez yatti heralde, birkac gundur bakamadim fazla ozledim sizi, optum hepinizi

Herkese günaydınlar kızlar.. İlk günaydın benden olsun.. Çalışan anneler bugün Cuma gözümüz aydın. Bir haftayı daha devirdik.

Herkes iyidir inşallah. Ayrıntılı ultrasonlar başladı bitiyor.. Herkes bebişlerini doyasıya görüyor.

Hareketler de yoğun şekilde başladı. Hepimizin anneliğin kutsallığı hareketler arttıkça içimizde bebişlerimizi taşıdıkca daha iyi anlıyoruz.

Eeee kimsecikler de yok sanırım :) Ne oldu bugün herkese ya Tamam İstanbulda hava kapalı ama önemli olan bizim havamızhihoyyyt

kızlar 3lü test sonuçlarım:afp 32,1 ue3 7,02 hcg 12821 dir. afp düzeltilmiş 0.93 UE3 3,26 hcg 0,56dır.sonucumda Trisomy 21 sonuvuna göre 6352 de 1 yazıyor.ama yüksek UE3 değeri şüphelidir.yazıyor.
buna göre 3 lü testim riskli mi?normal mi_?
dr 6352 de 1 çok iyi dedi.şüpheli UE3değeri var ama ankaradan o önemli değil diyolar ve aminosentez yapmıyolar dedi.ue3 değeri şüpheli olan var mı?sonuçlarınıza bir bakarsanız sevinirim...

tatllım benim ikili test sonuçları iyi cıkınca 3'luye gerek duymadı doktor. 3'lü testte yer alan kandaki alfa protein ölçümü yapıldı sadece.O yüzden bir yorum yapamayağım ama birasdan kızlar gelir yardımcı olurlar sana..

takma hemen kafana.. doktora götürmedin daha sonuçları değilmi?

canım kendi 3 lü testime baktım benim ue3 3.11 düzeltilmiş 1.23 ama risksiz bölgededir yazıyo ve doktorum çok iyi dedi

teşekkürler ya götürdüm dr 6352 de 1 iyi dedi.ue3 şüpheli değeri de önemli değil dedi.çok istersen git aminosentez yaptır dediçok takmıyorum.zaten çoğu dr yaptırmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…