2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

erkek çocukları anneye düşkün olur derler ya bu gerçekten doğru oğlumdan biliyorum bana aşıktır babasını hiç aramaz :sm_cool: senin oğlunda galiba sana düşkün olacak baksana şimdiden babaya pas vermiyo.:hooray:

elifcim şimdi açtım bilgisayarı hayırla uğurla gelsin oğlun canım gözün aydın sonunda netleşti.
herşeyin iyi olmasınada çok sevindim. seni de minik prensimizide öptüm canım

biz yemeğe çıkıyoruz öptük sizi gelince görüşürüz

afiyet olsun kızlar
yemek dediniz benide acıktırdınız ya halbuki daha çok olmadı yiyeli :)) neyse biraz daha sabredeyim bari

selam kızlar benim 7 yaşındaki kızım hasta gece ateşliydi sonra istifra etmeye başladı sabahakadar sabahta ishal bugün okulada göndermedim okuldada toplantısı vardı katılamadım birazdan dr götürücam babasıyla karnımdaki bebişte gece biharektliydiki sormayın uyutmadı beni ablasının hastalığını hissetti herhalde üzüldü bebişim ben çıkıyorum hoşcakalın kızlar

Niloşş gecmis olsun canım. atlatir insallah kızın kısa zamanda..
kizlar doktor benim mandalina yiyebilme kapasitemi duyunca soka girdi.
meyva cok guzel mutlaka ye ama abartma bir ay sonra seker yuklemen var ve her meyvada az da olsa seker var dedi.
öhömmm bir oturusta 12 adet mandis yiyebilmisligim var da

geçmiş olsun canım ya çocuk hastalanınca insan daha bi huzursuz oluyor allah şifasını versin en kısa zamanda iyileşir inşallah

ciddimisin elifcim ya o kadarı yiyebiliyormusun?? eğer ciddiysen doktorun dediğini kulak arkası yapma bence şeker yüklemen meyve yüzünden tavan yapmasın

Selam arkadaşlar. Sabah erkenden sağlık ocağına gittim. Aç karna şeker yüklemesi yaptırıcam diye. Ama yapmadı ebem. Çünkü ebemin hesabına göre 22 haftalığım. Bana göre 24'ün içindeyim. klava: Dr.umla sizin hesabınız tutmuyor dedim. Sağlık bakanlığı doğru tarihte yapmamızı istiyor bizim hesabımız 40 haftalığa göre.18 kasımda geleceksin dedi. Eczaneden 50 gr. glikoz al,2 tanede limon getir çünkü aç karna miden bulanabilir,glikoza karıştırırız dedi.
Tansiyona kiloya baktı. 15 günde 1 kilo almışım. Dr.um bu duruma sevinecek çünkü ekmeği kıstımya kontrol altına almışım kilomu aferin bana.:sm_cool:
Elevit ve kan hapı yazdırdım. Eczane eleviti ödemedi.Neymiş 60 adet varmış içinde,30 dan fazlasını ödemiyormuş...vs.... Halbuki ilk kutuyu ödemişti. Hatta ilk folik asitimde gebeler hiçbir ücret ödemiyor denmişti,şu değişime bak daha neler görecez. kafamçokkarıştı Sanırım biz doğurana kadar doğum,rapor parası falanda kalkacak bu gidişle.
Neyse tetenoz aşımın ikinci dozunu da bugün vuruldum. İkinci doz biraz daha ağrıtabilir dedi ebem. Şimdilik bişey yok bakalım. Bir sonraki dozumuzda mayıs ayında olacakmış.

Elifcim oğluşun kesinleşti. Gözünaydın canım. Maşallah tosuncuğuna.

canım buralardayım ama eskisi kadar giremiyorum nete nedense bilgisayar uykumu getiriyor.
yarın renkli ultrasyona girecem sabah 10da randevum var bu gün çok hecanlıyım.:dance:
Hadi canım hayırlı haberlerle gel inşallah.. Selam söyle kuzucuğuna teyzesinden emi.

Boddim benim oğlanda öyle canım. Bıcırıklar şimdiden oynatıyolar bizi. Babasına pas yok. Ama geçen günde akşama kadar hiç kıpırdamadı. Babası işten geldi,sesini duydu başladı sesin geldiği tarafa tekmelemeye. Ben seviyorum bana yok,babası konuşuyo uzaktan laf atıyo o yöne doğru bi tepikler. Seni kerata valla çok haylaz olcak bu tosunpaşalar.

Elifcim maşallahın var yani. Zaten avatarına baktıkça seni tombul olarak tahmin ediyorum şimdi iştahını da söyledinya güldürdün beni yawf çok yaşa emi kaydirigubbakcemile3:roflol:
Geçmiş olsun niloşum. Biran önce iyileşsin kızın inşallah. Sende dikkat et kendine tatlım.

Merhaba kizlar,

Dün yine giremedim siteye,tikandi ya..anlamiyorum sorun nebenneyaptımki

Niloss gecmis olsun canim...Allah sifa versin..

Sonucu belli olan, ilk tepkini hisseden arkadaslara da selamlar:)) tebrik ederim kizlar hihoyyyt insallah hep böyle gider...

Bana gelince ben de simdi simdi hissetmeye basladim cok bariz hareketlerini. Meger 19.haftadan beri hissediyormusum ama onun o oldugunu bilmiyorumusum hihoyyyt onun icin hissedemeyen arkadaslar da belki benim gibi bir tecrübe yasayabilirler bence..

Cok yogun bir haftadan cikip cok yogun bir haftaya girecegim. CADIARZU Biradan hocamla görüsmem var. Bu dönem doktora derslerini bitirmem lazim yoksa hapi yiyecegim,cocukla birlikte götürmem cok zor olacak yoksafisfisfis.. dua edin bana lütfen,kasim sonuna yetismesi gereken bir calismam var,teslim edemezsem dersi takip etmemle kalicam sadece.. benneyaptımki

Bu arada Zakkumcum, sana cevap yazmistim hemen ama dedigim gibi site de sorun olusmustu. Canim burdaki sistem biraz farkli. söyle ki genelde ev doktorlarina ya da kliniklere gidiliyor,öyle hastaneler direk olarak süreci takip etmiyor. Ama onlarin istedikleri bazi tahliller ile yaptiklari kontroller var,nereye gidersen git muhakkak onun yani sira bir hastaneye kayit oluyorsun. Burda hem detayli kontrollerin oluyor, hem de dogumu burda yapiyorsun..vs.. Hastaneler cok gelismis aletlere sahip olduklari icin, doktorlar bütceleri gerecegi daha mütevazi aletler aliyorlar. Mesala benim Türkiye´deyken cektirdigim ultrason görüntüleriyle buradakiler cok farkli. Onun icin heyecanla hastaneyi bekliyorum ki insallah persembe günü kontrolüm var hastanede ve sonucu o zaman ögrenecegim insallah.

Öykübebek,önce kötü seyler sonra da iyi seyler olmus canim ama ben anlayamadim sorun ne? sanirim paylasmisin ama ben sitenin azizliginden okuyamadim bile klava: insallah düzelir,canini sikma emi..

hadi arkadaslar,öptüm hepinizi..ben artik cikayim. Ancak ön hazirlik yaparim hocayla olan görüsmem icin..hepinizi öptüm.byeesssss güzel mart anneleri a.s.

Son düzenleme:

Üzülme büyük geçmiş olsun.ama dikkat etmek lazım. Bu aralar çocuklarda çok hastalık duyuyorum. İşyerinde yanımda ki arkadaşında 6 yasındakı ogluna zature baslangıcı demısler

mrb kızlar bende şimdi sağlık ocağındn geldim aşı için gitmiştim eli baya ağırmış çok acıttı canımı bu arada elifcim oğlun hayırlı olsun

ya benim doktorum ameliyat olmuş, 5 gün önce(pazartesi) gitmem gerekiyodu. ama çarşambaya randevu aldım. günüme göre şeker ölçümüm, ayrıntılı ultrason gecikiyo mu?
şeker ölçümü nasıl yapılıyo ve aç mı gitmem gerekiyo? anlatırmısınız arkadaşalr...

merhabalar,

Elifcim gözünaydin canim.Masallah bebegine.Buarada mandalina konusunda masallahin var.Benimde eskisine göre cok mandalina canim istiyo ama bir oturusta 10 tane falan yiyemiyorum:)

Bavsecim umarim sen de hayirli haberlerle gelirsin.

Niloss gecmis olsun canm.kisa zamanda iyilesir umarim kizin.

yaa 2 günden bişey olmaz merak etme. şeker de 24.haftadan itibaren aç karna gitmek lazım

Buket doktor niye 22 haftalık dedi anlamadım.. ya bizim sağlık ocağına sordum yapmıyoruz dediler.. hastanede yaptıracam ben yarın mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…