önemli değil elifciğim ne demek
dün oğluşum tekme atıyodu uzanmışdım babası gel bak oğlun tekme atıyo dedim ben gelince hiç birşey yapmıyo sıpa beni sevmiyo dedi:)) gerçekden geldi bekledi oğlumda tık yok çok bozuluyo babası ama ne yapalım dr gittiğimizdede bir önceki randevuya gelememişdi oğlum nasıl hareketliydi neler yaptı bana en son beraber gittik poposunu döndü yüzünü bile göstermedi babasına ondada çıldırdı inşallah bir sonraki randevuda gösterir kendini babasına yoksa adam isyan bayraklarını kaldıracak
elifcim şimdi açtım bilgisayarı hayırla uğurla gelsin oğlun canım gözün aydın sonunda netleşti.
herşeyin iyi olmasınada çok sevindim. seni de minik prensimizide öptüm canım
Elifcim oğluşun kesinleşti. Gözünaydın canım. Maşallah tosuncuğuna.kızlar ben geldimmm gelir gelmez yazayim dedim.
masallah bebegimiz gayet iyi. 476 gr cikti.bir hafta onden gidiyor.
detayli ultrason icin gun aldik. 18 kasimda insallah.
veeeee erkekkkk kesinlesti
bu arada tetanozu sordum, bu hastane icin gerek yok ama istersen yaptir dedi.
simdi eski sayfalari okumadim daha. hemen haber vereyim dedim.
islerimi toparlayip ogleden sonra gelirim yine
optum hepinizi
Hadi canım hayırlı haberlerle gel inşallah.. Selam söyle kuzucuğuna teyzesinden emi.canım buralardayım ama eskisi kadar giremiyorum nete nedense bilgisayar uykumu getiriyor.
yarın renkli ultrasyona girecem sabah 10da randevum var bu gün çok hecanlıyım.:dance:
Boddim benim oğlanda öyle canım. Bıcırıklar şimdiden oynatıyolar bizi. Babasına pas yok. Ama geçen günde akşama kadar hiç kıpırdamadı. Babası işten geldi,sesini duydu başladı sesin geldiği tarafa tekmelemeye. Ben seviyorum bana yok,babası konuşuyo uzaktan laf atıyo o yöne doğru bi tepikler. Seni kerata valla çok haylaz olcak bu tosunpaşalar.önemli değil elifciğim ne demek
dün oğluşum tekme atıyodu uzanmışdım babası gel bak oğlun tekme atıyo dedim ben gelince hiç birşey yapmıyo sıpa beni sevmiyo dedi:)) gerçekden geldi bekledi oğlumda tık yok çok bozuluyo babası ama ne yapalım dr gittiğimizdede bir önceki randevuya gelememişdi oğlum nasıl hareketliydi neler yaptı bana en son beraber gittik poposunu döndü yüzünü bile göstermedi babasına ondada çıldırdı inşallah bir sonraki randevuda gösterir kendini babasına yoksa adam isyan bayraklarını kaldıracak
Elifcim maşallahın var yani. Zaten avatarına baktıkça seni tombul olarak tahmin ediyorum şimdi iştahını da söyledinya güldürdün beni yawf çok yaşa emi kaydirigubbakcemile3:roflol:Niloşş gecmis olsun canım. atlatir insallah kızın kısa zamanda..
kizlar doktor benim mandalina yiyebilme kapasitemi duyunca soka girdi.
meyva cok guzel mutlaka ye ama abartma bir ay sonra seker yuklemen var ve her meyvada az da olsa seker var dedi.
öhömmm bir oturusta 12 adet mandis yiyebilmisligim var da
Geçmiş olsun niloşum. Biran önce iyileşsin kızın inşallah. Sende dikkat et kendine tatlım.selam kızlar benim 7 yaşındaki kızım hasta gece ateşliydi sonra istifra etmeye başladı sabahakadar sabahta ishal bugün okulada göndermedim okuldada toplantısı vardı katılamadım birazdan dr götürücam babasıyla karnımdaki bebişte gece biharektliydiki sormayın uyutmadı beni ablasının hastalığını hissetti herhalde üzüldü bebişim ben çıkıyorum hoşcakalın kızlar
selam kızlar benim 7 yaşındaki kızım hasta gece ateşliydi sonra istifra etmeye başladı sabahakadar sabahta ishal bugün okulada göndermedim okuldada toplantısı vardı katılamadım birazdan dr götürücam babasıyla karnımdaki bebişte gece biharektliydiki sormayın uyutmadı beni ablasının hastalığını hissetti herhalde üzüldü bebişim ben çıkıyorum hoşcakalın kızlar
ya benim doktorum ameliyat olmuş, 5 gün önce(pazartesi) gitmem gerekiyodu. ama çarşambaya randevu aldım. günüme göre şeker ölçümüm, ayrıntılı ultrason gecikiyo mu?
şeker ölçümü nasıl yapılıyo ve aç mı gitmem gerekiyo? anlatırmısınız arkadaşalr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?