2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaydirigubbakcemile3, kiz ben seni sarisin, uzun boylu, balik etli bir gaci gibi hayal etmistim hep,baska biri cikti karsima ama guzel kadinsin demeden gecemiycemalkisalkisalkis
Seni hayal kırıklığına uğrattım nazanım üzgünüm senağlama
Desene bütün gizemim gittiii :roflol::roflol:

babası yapmış ilk fotolarından alkisalkisalkis
3469.jpg
Potboriye bayıldım. Nasıl yapılıyo bunlar?

bebeğim yıkanırken
3520.jpg
Suyu seviyo galibaaa.

buket maşallah oğluşuna ama ben göremedim senle onu kaçırdım:(((
1 gün kaldı sildim canım.

ben geldim teyzelerrrrrrrrr

utanmasa biberonu kendi tutacak sıpa
Senin bakışını yerim ben minnoşum.Niye utansın annesi tutmuş bile,kendi içiyooo.

dün gezmeye gidiyoduk burasi baya soguktu ayicigini giydi

Ay bu kostümlerede bayılıyorum,içindekileredeee. Ne tatlı olmuş maaşallah.

1767.jpg

nasıld akocaman çıkıyor resimlerde
1776.jpg
9 gün önceki halimiz
Zaten kocaman annesiii. Büyüdü tatlişkooooo.

Kızlar maşaallah kuzularınızaa :nazar: :nazar:
ŞİMDİ SIRA BİZDEE
SELAM ŞİŞKO TEYZOŞLARRR :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: ŞİMDİ ÇEKTİK TAZE RESİM sositososito

Şişko teyzoşların yesin seniiiiiiiiiiiiiii.. Artık toka tak kuzuuuuu....Maaşallah.

bu küvözdeki hali

bu da geçen hafta çekildi
Maaşallah..Sıkıntılı günler hep böyle geride kalsın inşallah..
Gökçede ablasına benziyo.

maşallah canım çok güzel toplamış.inşlallah benim kızda toparlanır.çok sağol canım öpüyorum seni.

buket teşekkürler ben beceriksizim eşim söyledi.google picasa 3 yaz ordan o proğramı indir kur.o proğramdan kolaj oluştır dersen istediğin resimlerle yapabilirsin.kolay gelsin.

Çok ciddi bu cimcimeee.Kocaman olmuş maaşallah.
Haala eldivenmi kullanıyosun Hayriyecim.

kızlar benim kızın babası gibi yanlarda saçları yok zaten olanıda tel tel mevlüdten sonra kazıtayım sık çıksın diyorum ne dersiniz.

sağol sorma buketcim benimki ıkınırken gözünü yüzünü çiziyor sinirden dikkat ettiysen dudağı ve alnı çizik içinde o yüzden çok nadir çıkarıyorum eldiveni en azından kaka sorunu gidene kadar böyle canım.

maşallah Ayliz'e
ne güzel büyümüş
hiç kazıtma Hayriyecim doğal halinde büyüsün Ece'nin 1 yaşına kadar saçı yoktu keldi resmen,herkes kazıt dedi inatla kazıtmadım bi faydası olucağını düşünmüyorum kazıtmanın

ne bileyim babası gibi olmasın babaanneside kel alnıda açık ya o öyle olursa büyüyünce anne saçım yok benim diye ağlamasın.

saç çıkmıycak yeri on kere de kazıtsan çıkmaz ki hem aylizin benim kızlara göre saçı daha çok görünüyor bekle bi 5 -6 aylık olsun çoğalır saçları daha çok küçük

peki bakalım bekleyelim inşallah çıkar canım dediğin gibi.

enelim ayliz cok tatli masallah ya, cok guzellesmis, burnuna bayildim ayrica, ne guzel bir burun o oyle masallah subhanallah

derya cok hosuma gidiyor kizin ya, minyatur gibi agzi burnu yerim ben onu yaa masallah

alya hanim da pek sIk , ayni annesine benziyor, kendine cokmu baktin kiz:) , cok tatlilar cok, kizlara ayri bir sempatim var, Allah bana bir kiz verseydi kesin oje, ruj ne varsa surup kokana yapip cekmistim resmini:roflol:

sağol nazancım babasının burnuna benziyor benim burun laz burnu.annem bebekliği çok güzel ama büyüdükçe çirkinleşir diyo moralimi bozuyor.
eşime hep diyodum senin dişi versiyonun nasıl olur diye kızım oldu:)))

nazancım büyüsün onu bende yapıcam koyarım buraya resmini.

sağol nazancım babasının burnuna benziyor benim burun laz burnu.annem bebekliği çok güzel ama büyüdükçe çirkinleşir diyo moralimi bozuyor.

pes diyorum annene canım başka da bişey bulamıyorum söyliyecek

a[I]yliz kocaman olmus ya annesi masallah...
kocaman acmis gözlerini.. pek bi ilgili bakiyor ..

hakikaten burnu ne güzel öyle..

allah kem gözlerden korusun kuzumu :nazar::nazar:
[/I]

Hayriyecim, çok güzel kızın... >Esner gibi ağzını açtığı resme ve kaşlarına bayıldımm,, maşallah! :nazar:Kaşlı gözlü kız olacak belli... Ayrıca hiç de minik durmuyor, sen abartıyorsun, yüzü toplu dediydin de ben de koca kafa minik vücutlu bişi bekliyorum... Gayet tatlı ve normal duruyor, hiç üzme kendini...

ben hep diyorum.. kaderi-yazgisi güzel olsun.. saglikli olsun, hayirli evlat olsun.. isterse cirkinler cirkini olsun benim kuzum benim gözümde prenses..

aylizde öyle.. ki cokda güzel.. güzellesti ve dahada güzellesecek...
annene hürmetler

yap valla, merakla bekliycem kokosuhihoyyyt

az once oglusumun gulusunu yakaladim:lepi: hep suratsiz gormustunuz oglusumukaydirigubbakcemile3

bu kadar sebeklik yeter birazda sekerleme yapalim dimi

Back
X