2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ay sinir oldum ya. internet gidip geliyor yazdıklarımı gönderemiyorum. inşallah düzelir dışarıda fırtına var biryere de gidemem. net olmazsa sıkıntıdan patlarım heralde.

özlem, şimal, banu merhaba kızlar.

merhaba canım iyiim sağoalsın sen naıslsın cnm?
özlem hoşgeldin canım.ohh mis gibi olmuş zeynebin.banucum sende hoşgeldim güzel kızların nasıllar?

oldu teyzsi oldu missopuyorumnanaktan

iyiyiz tatlım çok şükür sen nasılsın meleğin nasıl annesi

bizde şükür iyiyiz canım alperende yanımda oynuyor teyzesi.bugün hava güzel oğluşumu dışarı çıksam mı diyordum ama bugün buranın halkpazarı var oraya gideyim yemeklik bişyeler alayım bari.

canım benimmmm ya çok saoll valla... umarımm düzeliriz yaaa..banu bu arada belki yarın saçımın rengini değiştirebilirimm cts farklı görebilirsinn beni:)):1hug:

ceylinim sanada merhaba canım

özlemcim sağol bende iyiyim işteyim

aynurcum hava güzelse al bebişinide dolay değişiklik olur tatlım

gülhan canım çok saol.şekerkızcandy sende saol canım bu arada ismin neydi? canım

günaydın kızlar a.s.

şekerkızcandy hoşgeldin canım. ismin ne canım.belki yazmışsın da kaçırmışımdır. benim adım ayşe.

Hoşbulduk canım sağol, Emel benim ismim kızlar :1hug:

Canım sağol , balık yağı için yazmışsın,
sen hamilemisin? öyle anladım sanki

iyi geceler canımm cidden büyüselerde dertlerini anlasak mis gibi yatak niye yatmazlar ki

VAlla bende anlamıyorum canım gece yine ağladı durdu kuzum :çok üzgünüm:

Sağolasın canım a.s. Valla Defdef ben evdeyken hep kucağımda, üstümde, paçamda ama ben yokken huysuz bi çocuk değil. Oyun oynadı mı sorun yok. Bide gece emmek için beni arıyor. O konuda rahatım bana bağımlı değil çok şükür a.s.

Ama babaya da öyle aşırı düşkünlüğü yok. Onunla oyun oynayan biri olsun yeter a.s.

Canım ya şans işte öyle düşünme. Dediğin gibi gitmesenizde hasta olacağı varsa olurdu. İnşallah düzelir hemencecik kuzum a.s.

Sağolasın canım a.s. Olsun arkadaşların anlayışla karşılar merak etme a.s.

Sağolasın canım başladık bakalım inşallah bu sefer hedefe tam gaz

Valla mate çayı ile bilgi alırsan paylaş canım bizimle sevinirim a.s.

Bak Ysuf paşaya yatağa işedi demek hınzır kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlarrra.s.

Günaydın canım a.s.

Ohhh harika valla 5 ayda 18 kilo süper. Bende 18 kilo versem 60'a düşerim ki benim için çok iyi bi rakam. Eşimle ilk tanıştığımda yani 6 sene önce 61 kiloydum süperdim yani :lepi:

Bakalım bu sefer kesin niyetliyim. Mesela sabah 2 dilim Uno Tam Tahıllı ekmeğin içine beyaz peynir koydum onu yedim. Sabah yumurtamı yemediysem kesin kararlıyım demektir kaydirigubbakcemile3

Eşinin ilgilenmesi iyi olmuş tatlım sen dinlenmişsin en azından biraz. Öyle kuru kuruya sevmek olmuyor anlasınlar azıcık a.s.

Selam canım a.s. Çok geçmiş olsun tekrar a.s. Selin'imin daha iyi olmasına çok sevindim. Biz neysede kuzular hasta olunca daha kötü oluyoruz valla :çok üzgünüm:

günaydın kızlar
şekerkız hoşgeldin canım hatırladım seniii

Günaydın canım a.s.

Canım günaydın a.s. Çok sağolasın bakalım başladık inşallah tam gaz a.s.

Canım benim anlıyorum seni. Tabi görmek isterler ama sizde kendinizi sıkıntıya sokmayın. Neyse sen iini bilirsin alışverişi sen yap uyguna getir bari yerimseniben

Aman canım bol bol vitamin al a.s.

Kolay gelsin canım a.s.

Günaydınlar bacılar a.s.

Bizde kızımla saat 10'da kalktık ama tüm gece çok huysuzdu yine. Sürekli uyandı 2 dk emip uyudu. Yanımda yatmasa bittim ben valla kafamçokkarıştı Az önce uyuttum yine size bakayım dedim. Biraz uyursa bende o arada öğlen için sebze çorbasını yapayım a.s

Kayınvalidemler gelicekler birazdan. Akşam için yemekleri yapıcaz.

Oyyy apartman temizlikçisi kapıyı çaldı Defne uyandı ya offf offff kafamçokkarıştı

ya kızlar sinirlenmeyim diyorum olmuyor.cumartesi doğum günümdüya eşim varya hiçbirşey yapmadı. tamam zaten hamama gidiyorduk yapacak olsada yapamazdı ama ne bilim işte zaten yapmazki o. hiçbir doğum günümün unutulmaz geçtiğini hatırlamıyorum.

cumartesi saat 10 gibiydi turkcellden msj geldi bana 50 msj bedava diye.eşimin kullandığı hatta benim adıma onada geldi. bende dedimki gülerek o mesajlarda benim dedim. ben kullanacam dedim. sonra gel aşkım dedi kutlayacaktım da mesaj gelince ortaya çıktı dedi. sonra sarıldı iyi ki doğdun iyiki varsın filan diye sarıldı kusura bakma hediye alamadım dedi sanki ne zaman aldıysa neyse. bende zaten istemiyordum dedim kutlaman yeter dedim. sonra bana diyorki şaka ile neyse bu hamam sana hediye olsun diyor sanki gününü tam doğum günüme özellikle kendi ayarlamış gibi yaaaa. bende evet dedim sen özellikle ayarladınya dedim. güldük öyle ama gıcık oldum.

sonra hamamda akşam yemeğinde yaşpastalar vardı. gittiğimiz arkadaşların eşleri benim çok yakın arkadaşlarım. benden habersiz gitmişler pastadan biraz büyük bi dilim kestirmişler garsondan da mum istemişler baktımki ellerinde pasta ile geldiler şok oldum hiç beklemiyordum. eşim orda oturmuş yemek yiyor bunu onunmu yoksa arkadaşlarımın mı düşünmesi gerek acaba demi yaaa

kaç gündür sinir oluyorum içime atıyorum hep zaten.bu cumarteside kız kardeşimin doğum günü. biz 1 hafta arayla doğmuşuzda neyse. 6 sı ben 13 ü o.

onu görseniz bir eşi var nişanlıyken ve çıkarlarken bile neler neler yapardı. benim doğum günlerim hep öyle ruh gibi geçer. ona imrenirim.

bu cumartesine yapacak çok merak ediyorum.birde şimdi ilk defa evliyken doğum günü kutlayacaklar.
ve biz hamama gitmeseydik kardeşimle eşi pasta alıp geleceklerdi bize ama olmadı. yine benim eşim bunu da düşünmedi. birgün önceden alsa pastayı sabah evdeyken kapı çalsa getirseler olmazmıydı yaaa ama yok.

eşimden aslında çok memnunum kızlar.buraya girdikçede yazıyorum zaten bilenler biliyor herşeyinden memnunum ama böyle konularda hiç düşünceli değil.tamam kimsede dört dörtlük değil ama ne biliyim işteeee

ona diyemedim içimi size döküyüm dedim yoksa taşacaktım valla offf..
başınızı ağrıttım ama biraz boşaldım oh beee.

cerencim ya erkeklerin geneli böyle:) o yüzden takma.benim eşimde genelde unutur ben hatırlatsamda tamam istediğin bişey varsa layım der arada bir sürpriz yapar oda nadir.ama varya çıkarken 1 dk.ben,i görmek için neler yapardı.valla gezmediğğimiz yer kalmadı almadığı hediye ama evlenincee tuhaf bişi oldu:)))

evet cnm 2. geliyor
nerdeyse 4 aylık oluyor
korunduğumuz ahlde oldu bende aldırmak istemedim ikiz gibi büyürler artık
Olsun canım aldırılırmı, insan evladına kıyarmı, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
birkaç sene zorlanırsın, birdaha rahatlarsın ikisi birden büyüyünce

emel mennun oldum bende tülay:)
Bende hepinizle tanıştığıma memnun oldum Tülaycım a.s.

doktora sorucam yazarım mate çayını canım
Çok fena teyzesi benim oğlum düz duvara tırmanıcak bir yürüse

Yanındamı yatıyor Defne canım, dönmüyormu uykusunda ben bir kere yanıma emzirmek için almıştım gece, dönmüş düştü çocuk çok korktum
Kayınvalidende iyiymiş ne güzel yemeklerine yardım ediyor

Erkeklerin hepsi öyle, benim kocamda doğumgünümü unuttu, evlilik yıldönümümüzde gündüz şehirdışındaydı akşam geldi çok yorulmuş yattı uyudu klava:

Evlenince noluyo bu adamlara anlamıyorum Çok üzgünüm çoook

mrb canım hoşgeldina.s. benim ismim aynur opuyorumnanaktan

kız yok be boyumda çok uzun olmadığından ruh gibide değilim yani,ama beni sevindiren hiç uğraşmadan verdim kiloyu,rejim spor filan hiçbişey yok yanii,Dağhan sağolsun :))

Anladım cnm boşver sen alıştır yatağına bi kaç gece sefil olursun ama her yönden rahat oluyo ...
erkek milleti güzeim ne yaparsın..

Ohh geliyosun seviniyorum valla,eşimde yok ama haftasonu neyseki araba var bende görüşücez muhakkak,keşke banada gelsen cnm hatta,dışarda görüşmek zor olur dersen alırım seni bize geliriz,tamammı??
saol cnm gecmis olsun dileklerin icin,bende dusunuyorum koltugu bu aralar ,römer hic rastlamadim burda ama britax veya maxi cosi ye bakicaktim..hem guvenlikli olsun hemde bebisleri rahat ettirsin..
cnm römer ve brıtax markayı ben kullandım Dağhanın oto koltuğu römerdi arabaya uyumlu sadece oto koltuğunu alıp iskelete oturtuyorsun,ben çok memnundum.Dünyaca güvenlik ödülü var tavsiye ederim.
ohh ne güzel bende yüzmeye gitmek istiyorum.Aferin eşine bak ne güzel bakmış Anıl'da bakar zaten ben yokken pek iyi bizimkiside Defne gibi...:)
kız sen hala alıştırmadınmı yatağına ,,kıyamadın dimi...a.s
ya dedimya zaten ben 48 kiloyla hamile kalmıştım,boy da çok uzun değil,ondan sııfır beden değilim yani..kaydirigubbakcemile3
ohhh uyumuşsun hayatım iyi olmuş valla..bakacaklar tabiii,biz anneysek onlarda baba..
geçmiş olsun cnmmm...Allah şifa versin..
Hadi kolay gelsin cnm...kesin diş geliyordur yine..

haklısın cnm insan bekliyor ,bence de bişeyler yapması lazımdı,ama onu en iyi sen tanırsın,huyu öyleysede değiştiiremezsin o yüzden üzülme derim.....

Selam herkese kızlar..

Sözde bişeyler yazıcam ama Dağhan uyandı ve bacaklarımın arasında dolanıyor bended tv nin üstünden yazıyorum kolum koptu,,yazdırtmıyor yanii..

Çorbasını filan içiriyim bi rahatlıyım geliyorum hemen öptümm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…