merhaba canım iyiim sağoalsın sen naıslsın cnm?tülaycım aynurcum özlemcim merhaba kızlar nasılsınız
tülaycım seni çok merak ettim öyle alışmışım ki hergün telefonda bile olsa görüşmeye gerçekten değer verdiğim bir arkadaşımsın:) ilaçlar en kısa sürede toparlar inşallah tatlım selinin iyi olmasına çok sevindim
özlem hoşgeldin canım.ohh mis gibi olmuş zeynebin.banucum sende hoşgeldim güzel kızların nasıllar?
iyiyiz tatlım çok şükür sen nasılsın meleğin nasıl annesi
tülaycım aynurcum özlemcim merhaba kızlar nasılsınız
tülaycım seni çok merak ettim öyle alışmışım ki hergün telefonda bile olsa görüşmeye gerçekten değer verdiğim bir arkadaşımsın:) ilaçlar en kısa sürede toparlar inşallah tatlım selinin iyi olmasına çok sevindim
gülhan canım çok saol.şekerkızcandy sende saol canım bu arada ismin neydi? canım
günaydın kızlar a.s.
şekerkızcandy hoşgeldin canım. ismin ne canım.belki yazmışsın da kaçırmışımdır. benim adım ayşe.
slm kzıalr geçmiişi oku oku bitmedi valla
zeynebi banyo yaptırdım uyuttum ay ne çok ağladı ya sevmiyor suyu hiç
ne yapacağım bilmiyorum valal
tek başıma yıkamayacağım bundan sonra benide su yaptı ayakta duruyo oturtamıyorum
yordu beni şimdi kaltı aldım geldim ortalığı toplayayaım azcık çekmecelerim düzeltilecek,partmantoda ayakkabılar,terlikler falan,çamaşırlaım vara sılacak
sağlık ocağına gitmem lazım ama gidermiyim ki bugün bakarız artık duruma
Hoşbulduk canım sağol, Emel benim ismim kızlar :1hug:
Canım sağol , balık yağı için yazmışsın,
sen hamilemisin? öyle anladım sanki
ben ortalığı toplayayım gelriirm yine
iyi geceler canımm cidden büyüselerde dertlerini anlasak mis gibi yatak niye yatmazlar ki
PINARCIM ohh valla çok iyiolmuş spora gitmen. aman defne uslu sanırım maşallah. ben 1 saat eşime bırakıp hayatta gidemem. bizim ki sürekli beni istiyor. kız çacukları babaya düşkün olur derler defnede öylemi canım? mesela berkede bana düşkün. eşimde ağlarken ben kucağıma alınca susuyor.
herkese günaydın kızlar..
bütün gece mirzaberkenin burnu tıkalıydı saat 4 e kadar hiç kalkmadım ben babası baktı. akşamda 11 de yattım. bugün daha iyiyim. dün gözlerimin içi yanıyordu. şu oğluşum bir iyileşseydi yaaa.
iyiki bir hamama gittik. ben anlamıyorumki hiçmi evden çıkartmayacaz biz bu çocuğu. gerçi çıkartsakta hasta oluyor ayda 1 çıkartmasakta ...
pınarcım nasılsın canım yeni spor salonun hayırlı olsun tatlım bugün misafirin varmış şimdiden kolay gelsin sana
cerencim günaydın şekercim nasılsın yine uykusuz bir gece olmuş mirza berke biranönce iyileşir inşallah tatlım
kızlar herkese günaydın nasılsınız dün arkadaşlara gittik fazla oturamadık yağmur başladı erkenden eve gidelim uykum geldi diye duruda dün uyumadı orada bizde en fazla birbuçuk saat oturup kalkmak zorunda kaldık kıza ayıp oldu
Canım ne güzel spora başlamışsın, inşallah kilolarda eriyp gider hemencik bende istiyorum ama zor işte yoruluyorum zaten, akşam da yemek ye topla yıka çocuk derken sızıyorum resmen
Hoşbuldum canım, bende de en az 15 kg. var, şu mate işini bir araştırayım ben
Günaydın kızlar, nasılsınız bugün
ben acayip uykusuzum, dünde öyleydim işte durabilmek için bir sürü neskafe içtim süte geçti herhalde, yusuf kayra uyumadı gece yarısı, oyunlar , kikirdemeler, hoppucuklar
birde altını değiştireyim bizim yatakta dedim, yatağa işedi
bugün neskafesiz dayanmaya çalışıcam
diş çıkartıyor galiba çok zorlanıyoruz
bu arada yürüyen bebişler varmış, maşallah kırkbinkere onlara
günaydın arkadaşlarrra.s.
Gunaydın Kızlar,
Ben bu gece hıç uyanmadım yanı uyanamadım aslında.Regl oldum bırazda halsızım heralde.Butun gece Alp uysnmış Bora için ayakta sallamış,yatağına yatırmış yıne uyanmış sıpa.Sonrada almış yanına yatırmış.Sabah 6 dada uyanmışlar.Ben 7 de kalktım.Ayy cok zormuş gece bakmak dıyor tabı bı gece baktı havalar fecı benımkınde.
Şimdide bıraz temızlık var evde.
Ceren resımlerı ayırdım ama yukleyemedım canım imageshack ta sorun var sanırım.Denıycem gun ıcınde mutlaka kız senın msn yokmu ordan atayım barı.
Pınar bacım 5 ayda 18 kılo gıttı.Basta yavastı ama sonra hızlandı.Tabı dıet yanında spor da yaptım.Senıde gıder merak etme kafada bıtıyor bu iş tamam bıttı yeme işi de ve bak yokuna.
Kızlar gÜnaydın herkes umarım İyİdİr.bİz kızımla hala hastayız.ama selİnİm bugÜn daha İyİ.ben İse bİr sÜrÜ antİbİyotİk kullanmak zorundayım felaket hasta olmuŞum(( benİ arayan mesaj atan merake den tÜm arkadaŞlarıma teŞekkÜr ederİm..
günaydın kızlar
şekerkız hoşgeldin canım hatırladım seniii
günaydın kızlar a.s.
tülay'cım çok çok geçmiş olsun canım. hem sana hem selin kuzuma.çabucak iyileşin inşallah.
ceren'cim berkecik'te hastaymış. geçmiş olsun canım. bir de uykusuz halde işe gidiyorsun allah yardımcın olsun.
pınar yeniden spora başlamışsın. hadi bakalım elveda kilolar. bu sefer hepsi gider inşallah. misafirlerin için de kolay gelsin canım.
gülhan ve ferda okuduğum kadarıyla ikinizde manken gibi olmuşsunuz maşallah. ben de hamile kaldığım kiloya çoktan düştüm ama 5-6 kilo daha versem kızlık kiloma düşeceğim. şu anda 63 kiloyum. beni de gaza getirdiniz hemen bugün başlıyorum. hedefim 57 kilo...
şekerkızcandy hoşgeldin canım. ismin ne canım.belki yazmışsın da kaçırmışımdır. benim adım ayşe.
cnm kimse bu kadar sıkıntı da olduğumuzu bilmiyor,bide düğünde takılan takılar varya ohh diyorlar
eşimin memleketine gidicez cnm gitmesek olmaz
zeynep 1 yaşına geldi nerdeyse daha babnnesi kardeşi falan hiç görmediler
haklılar görmek istemekte
onlar geleceğine biz gidelim daha iyi onca kişiyi çekemem cmnm bu halde
hediye işine gelincede almadan öyle eli boş olmazki,geçen sene gitmiştik en son
uzak olsalar zaten almam 1 paket çikolata yeter de ailesi yapacak bişey yok
ama alışvereişe ben çıkarsam eşimin toplma 500 tl ye alacaklarını ben 150-200 e alırım ben çıkıcam inş bakalım
iyiyim canım bu bende nerdeyse 1 haftadır var geliyo geçiyo bi terleme hafif ateş oluyo ertesine ii oluyorum sonra tekrar geri dönüyor sanırım şiddetli bi grip olucam ama vücut savaşıyo galiba yenilmemek için.çok teşekkür ederim düşündüğün için:1hug:
slm kzıalr geçmiişi oku oku bitmedi valla
zeynebi banyo yaptırdım uyuttum ay ne çok ağladı ya sevmiyor suyu hiç
ne yapacağım bilmiyorum valal
tek başıma yıkamayacağım bundan sonra benide su yaptı ayakta duruyo oturtamıyorum
yordu beni şimdi kaltı aldım geldim ortalığı toplayayaım azcık çekmecelerim düzeltilecek,partmantoda ayakkabılar,terlikler falan,çamaşırlaım vara sılacak
sağlık ocağına gitmem lazım ama gidermiyim ki bugün bakarız artık duruma
Olsun canım aldırılırmı, insan evladına kıyarmı, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinevet cnm 2. geliyor
nerdeyse 4 aylık oluyor
korunduğumuz ahlde oldu bende aldırmak istemedim ikiz gibi büyürler artık
Bende hepinizle tanıştığıma memnun oldum Tülaycım a.s.emel mennun oldum bende tülay:)
doktora sorucam yazarım mate çayını canımVAlla bende anlamıyorum canım gece yine ağladı durdu kuzum :çok üzgünüm:
Sağolasın canım başladık bakalım inşallah bu sefer hedefe tam gaz
Valla mate çayı ile bilgi alırsan paylaş canım bizimle sevinirim a.s.
Bak Ysuf paşaya yatağa işedi demek hınzır kaydirigubbakcemile3
Kolay gelsin canım a.s.
Yanındamı yatıyor Defne canım, dönmüyormu uykusunda ben bir kere yanıma emzirmek için almıştım gece, dönmüş düştü çocuk çok korktumGünaydınlar bacılar a.s.
Bizde kızımla saat 10'da kalktık ama tüm gece çok huysuzdu yine. Sürekli uyandı 2 dk emip uyudu. Yanımda yatmasa bittim ben valla kafamçokkarıştı Az önce uyuttum yine size bakayım dedim. Biraz uyursa bende o arada öğlen için sebze çorbasını yapayım a.s
Kayınvalidemler gelicekler birazdan. Akşam için yemekleri yapıcaz.
Oyyy apartman temizlikçisi kapıyı çaldı Defne uyandı ya offf offff kafamçokkarıştı
Erkeklerin hepsi öyle, benim kocamda doğumgünümü unuttu, evlilik yıldönümümüzde gündüz şehirdışındaydı akşam geldi çok yorulmuş yattı uyuduya kızlar sinirlenmeyim diyorum olmuyor.cumartesi doğum günümdüya eşim varya hiçbirşey yapmadı. tamam zaten hamama gidiyorduk yapacak olsada yapamazdı ama ne bilim işte zaten yapmazki o. hiçbir doğum günümün unutulmaz geçtiğini hatırlamıyorum.
cumartesi saat 10 gibiydi turkcellden msj geldi bana 50 msj bedava diye.eşimin kullandığı hatta benim adıma onada geldi. bende dedimki gülerek o mesajlarda benim dedim. ben kullanacam dedim. sonra gel aşkım dedi kutlayacaktım da mesaj gelince ortaya çıktı dedi. sonra sarıldı iyi ki doğdun iyiki varsın filan diye sarıldı kusura bakma hediye alamadım dedi sanki ne zaman aldıysa neyse. bende zaten istemiyordum dedim kutlaman yeter dedim. sonra bana diyorki şaka ile neyse bu hamam sana hediye olsun diyor sanki gününü tam doğum günüme özellikle kendi ayarlamış gibi yaaaa. bende evet dedim sen özellikle ayarladınya dedim. güldük öyle ama gıcık oldum.
sonra hamamda akşam yemeğinde yaşpastalar vardı. gittiğimiz arkadaşların eşleri benim çok yakın arkadaşlarım. benden habersiz gitmişler pastadan biraz büyük bi dilim kestirmişler garsondan da mum istemişler baktımki ellerinde pasta ile geldiler şok oldum hiç beklemiyordum. eşim orda oturmuş yemek yiyor bunu onunmu yoksa arkadaşlarımın mı düşünmesi gerek acaba demi yaaa
kaç gündür sinir oluyorum içime atıyorum hep zaten.bu cumarteside kız kardeşimin doğum günü. biz 1 hafta arayla doğmuşuzda neyse. 6 sı ben 13 ü o.
onu görseniz bir eşi var nişanlıyken ve çıkarlarken bile neler neler yapardı. benim doğum günlerim hep öyle ruh gibi geçer. ona imrenirim.
bu cumartesine yapacak çok merak ediyorum.birde şimdi ilk defa evliyken doğum günü kutlayacaklar.
ve biz hamama gitmeseydik kardeşimle eşi pasta alıp geleceklerdi bize ama olmadı. yine benim eşim bunu da düşünmedi. birgün önceden alsa pastayı sabah evdeyken kapı çalsa getirseler olmazmıydı yaaa ama yok.
eşimden aslında çok memnunum kızlar.buraya girdikçede yazıyorum zaten bilenler biliyor herşeyinden memnunum ama böyle konularda hiç düşünceli değil.tamam kimsede dört dörtlük değil ama ne biliyim işteeee
ona diyemedim içimi size döküyüm dedim yoksa taşacaktım valla offf..
başınızı ağrıttım ama biraz boşaldım oh beee.
Evlenince noluyo bu adamlara anlamıyorum Çok üzgünüm çoookcerencim ya erkeklerin geneli böyle:) o yüzden takma.benim eşimde genelde unutur ben hatırlatsamda tamam istediğin bişey varsa layım der arada bir sürpriz yapar oda nadir.ama varya çıkarken 1 dk.ben,i görmek için neler yapardı.valla gezmediğğimiz yer kalmadı almadığı hediye ama evlenincee tuhaf bişi oldu:)))
Olsun canım aldırılırmı, insan evladına kıyarmı, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
birkaç sene zorlanırsın, birdaha rahatlarsın ikisi birden büyüyünce
Bende hepinizle tanıştığıma memnun oldum Tülaycım a.s.
doktora sorucam yazarım mate çayını canım
Çok fena teyzesi benim oğlum düz duvara tırmanıcak bir yürüse
Yanındamı yatıyor Defne canım, dönmüyormu uykusunda ben bir kere yanıma emzirmek için almıştım gece, dönmüş düştü çocuk çok korktum
Kayınvalidende iyiymiş ne güzel yemeklerine yardım ediyor
Erkeklerin hepsi öyle, benim kocamda doğumgünümü unuttu, evlilik yıldönümümüzde gündüz şehirdışındaydı akşam geldi çok yorulmuş yattı uyuduklava:
Evlenince noluyo bu adamlara anlamıyorum Çok üzgünüm çoook
kız yok be boyumda çok uzun olmadığından ruh gibide değilim yani,ama beni sevindiren hiç uğraşmadan verdim kiloyu,rejim spor filan hiçbişey yok yanii,Dağhan sağolsun :))Masallah masallah arkadasım.Görünmiycen yakında böyle gıderse.Borada hangı resımde gördun bılmıyorum canım ama yan tarafı pleksı olan beyaz bı beşikte yatıyodu.Kız bakma öle durduğuna içi cok genış.Kalkınca duşme durumu var ama benım yatakla sıfır yapıyodum idare ettık sımdıye kadar.Bende 6.ayından berı istıyorum odasında yatmasını ama gece cok sallanmak istıyo canım.Yatağında yatırınca sallamıyor tabı ağlayınca hemen uyanıyor ve 1 saat gerı uyutmaya calışıyorum.Ama artık caresı yok ben yere kurdum yatağı alışana kadar surunucem.
Kız 5 kılomu kaldı ne ara verdın dığer kıloları.
Selam canım.Ohh işler bıtmış yıne.Yarın içinde kolay gelsın.Gercı afacanlar uslu durunca iş yormuyor ınsanı da umarım keyıflı olur.Spor işinide cok iyi yapmışsın.Bakıyorum yaz gelıyo dıye herkesde bı kıpırdanma var.Hadı hayırlısı sekerim.
Hoşgeldın canım.Olsun burdakı bebışlerin bı coğuda nısan doğumlu ama hep bırlıkteyız bız.
Gecmış olsun canım hepinize.Oto koltuğunu bende bu hafta almayı duşunuyorum.Römer dıye bı markayı duydum ama hıç bakmadım.
erkek milleti güzeim ne yaparsın..Ayy ıkısıde uyudu bu erkeklerin.Evde bı bayan var bıraz ilgi gösterelım fılan yok.Bende buraya takılayım dedım.Kıtap aldım ama hıç havamda deılılm bu aksam.Bırazdan yatarım bende.Yavastan valız hazırlıyorum bı taraftan .En azından Boranın gıysılerını ayırdım koydum cantaya.
cnm römer ve brıtax markayı ben kullandım Dağhanın oto koltuğu römerdi arabaya uyumlu sadece oto koltuğunu alıp iskelete oturtuyorsun,ben çok memnundum.Dünyaca güvenlik ödülü var tavsiye ederim.saol cnm gecmis olsun dileklerin icin,bende dusunuyorum koltugu bu aralar ,römer hic rastlamadim burda ama britax veya maxi cosi ye bakicaktim..hem guvenlikli olsun hemde bebisleri rahat ettirsin..
ohh ne güzel bende yüzmeye gitmek istiyorum.Aferin eşine bak ne güzel bakmış Anıl'da bakar zaten ben yokken pek iyi bizimkiside Defne gibi...:)İyi geceler kızlar a.s.
Aslanlar gibi 1,5 saat sporumu yaptım geldim :lepi: Defdoş'u çıkarmayalım diye eşimin arkadaşı götürdü spora beni. Zaten oda kayıtlı oraya. Neyse kaydımı yaptırdık. 1 saat spor yaptım. Yarım saatte havuzda yüzdüm... Süper bi yermiş ya. Diğer gittiğim yer spor salonu bile değilmiş yani. Mis gibi duşumu da aldım geldim opuyorumnanaktan
Defdoş'da babasıyla güzelce oturmuş. Sadece bana huysuzluk yapıyor valla belli oldu. Karnı acıkınca mamamamama demiş , babası da yapmış mamasını içirmiş. Uslu uslu oynamış. Aman beni görünce bi çığlıklar ayyyy ayyyy ayyyy diye diye bi hal oldu zilli kaydirigubbakcemile3
Bende mutfağımı falan toparladım. Etraftaki fazlalıkları kaldırdım. Yarına bi yemek bide küvetle duşakabinimi ciflemek kaldı. Zaten kayınvalidem sabah kahvaltıdan sonra gelicekmiş.
Bi geçmişe bakayım hemencik aklım kaldı, kaçayım sonra. Yarın giremem belki. Perşembeye görüşürüz a.s.
kız sen hala alıştırmadınmı yatağına ,,kıyamadın dimi...a.sŞurda geçmişi okuyup yazana kdar Defdef 3 kere çığlık çığlığa uyandı. Bi derdi var ama offf büyüselerde ne olduğunu söyleseler en azından :uhm:
Bi daha uyanmadan yatayım da belki kokumu alınca dalar uykuya güzelce a.s.
ya dedimya zaten ben 48 kiloyla hamile kalmıştım,boy da çok uzun değil,ondan sııfır beden değilim yani..kaydirigubbakcemile3PINARCIM ohh valla çok iyiolmuş spora gitmen. aman defne uslu sanırım maşallah. ben 1 saat eşime bırakıp hayatta gidemem. bizim ki sürekli beni istiyor. kız çacukları babaya düşkün olur derler defnede öylemi canım? mesela berkede bana düşkün. eşimde ağlarken ben kucağıma alınca susuyor.
SEMRACIM inan akşam berke uyuyordu şöyle bi kafamı koyuyum dememle sanki beni görüyor gibi ağlayarak kalktı hayret ettim valla. ben nerde uyuyacam. ama gece allahtan saat 4 e kadar eşim baktı.
gerçi 4 ten sonra yine hiç uyumadım.kalkıp işe geldim.
GÜLHAANNNN hani resimler şekerim...
FERDA canım 50 kilomuuuuuuu kız bu ne böyle bir şişko bizmiyiz ne tubaaaaa
ohhh uyumuşsun hayatım iyi olmuş valla..bakacaklar tabiii,biz anneysek onlarda baba..Gunaydın Kızlar,
Ben bu gece hıç uyanmadım yanı uyanamadım aslında.Regl oldum bırazda halsızım heralde.Butun gece Alp uysnmış Bora için ayakta sallamış,yatağına yatırmış yıne uyanmış sıpa.Sonrada almış yanına yatırmış.Sabah 6 dada uyanmışlar.Ben 7 de kalktım.Ayy cok zormuş gece bakmak dıyor tabı bı gece baktı havalar fecı benımkınde.
Şimdide bıraz temızlık var evde.
Ceren resımlerı ayırdım ama yukleyemedım canım imageshack ta sorun var sanırım.Denıycem gun ıcınde mutlaka kız senın msn yokmu ordan atayım barı.
Pınar bacım 5 ayda 18 kılo gıttı.Basta yavastı ama sonra hızlandı.Tabı dıet yanında spor da yaptım.Senıde gıder merak etme kafada bıtıyor bu iş tamam bıttı yeme işi de ve bak yokuna.
geçmiş olsun cnmmm...Allah şifa versin..Kızlar gÜnaydın herkes umarım İyİdİr.bİz kızımla hala hastayız.ama selİnİm bugÜn daha İyİ.ben İse bİr sÜrÜ antİbİyotİk kullanmak zorundayım felaket hasta olmuŞum(( benİ arayan mesaj atan merake den tÜm arkadaŞlarıma teŞekkÜr ederİm..
Hadi kolay gelsin cnm...kesin diş geliyordur yine..Günaydınlar bacılar a.s.
Bizde kızımla saat 10'da kalktık ama tüm gece çok huysuzdu yine. Sürekli uyandı 2 dk emip uyudu. Yanımda yatmasa bittim ben valla kafamçokkarıştı Az önce uyuttum yine size bakayım dedim. Biraz uyursa bende o arada öğlen için sebze çorbasını yapayım a.s
Kayınvalidemler gelicekler birazdan. Akşam için yemekleri yapıcaz.
Oyyy apartman temizlikçisi kapıyı çaldı Defne uyandı ya offf offff kafamçokkarıştı
ya kızlar sinirlenmeyim diyorum olmuyor.cumartesi doğum günümdüya eşim varya hiçbirşey yapmadı. tamam zaten hamama gidiyorduk yapacak olsada yapamazdı ama ne bilim işte zaten yapmazki o. hiçbir doğum günümün unutulmaz geçtiğini hatırlamıyorum.
cumartesi saat 10 gibiydi turkcellden msj geldi bana 50 msj bedava diye.eşimin kullandığı hatta benim adıma onada geldi. bende dedimki gülerek o mesajlarda benim dedim. ben kullanacam dedim. sonra gel aşkım dedi kutlayacaktım da mesaj gelince ortaya çıktı dedi. sonra sarıldı iyi ki doğdun iyiki varsın filan diye sarıldı kusura bakma hediye alamadım dedi sanki ne zaman aldıysa neyse. bende zaten istemiyordum dedim kutlaman yeter dedim. sonra bana diyorki şaka ile neyse bu hamam sana hediye olsun diyor sanki gününü tam doğum günüme özellikle kendi ayarlamış gibi yaaaa. bende evet dedim sen özellikle ayarladınya dedim. güldük öyle ama gıcık oldum.
sonra hamamda akşam yemeğinde yaşpastalar vardı. gittiğimiz arkadaşların eşleri benim çok yakın arkadaşlarım. benden habersiz gitmişler pastadan biraz büyük bi dilim kestirmişler garsondan da mum istemişler baktımki ellerinde pasta ile geldiler şok oldum hiç beklemiyordum. eşim orda oturmuş yemek yiyor bunu onunmu yoksa arkadaşlarımın mı düşünmesi gerek acaba demi yaaa
kaç gündür sinir oluyorum içime atıyorum hep zaten.bu cumarteside kız kardeşimin doğum günü. biz 1 hafta arayla doğmuşuzda neyse. 6 sı ben 13 ü o.
onu görseniz bir eşi var nişanlıyken ve çıkarlarken bile neler neler yapardı. benim doğum günlerim hep öyle ruh gibi geçer. ona imrenirim.
bu cumartesine yapacak çok merak ediyorum.birde şimdi ilk defa evliyken doğum günü kutlayacaklar.
ve biz hamama gitmeseydik kardeşimle eşi pasta alıp geleceklerdi bize ama olmadı. yine benim eşim bunu da düşünmedi. birgün önceden alsa pastayı sabah evdeyken kapı çalsa getirseler olmazmıydı yaaa ama yok.
eşimden aslında çok memnunum kızlar.buraya girdikçede yazıyorum zaten bilenler biliyor herşeyinden memnunum ama böyle konularda hiç düşünceli değil.tamam kimsede dört dörtlük değil ama ne biliyim işteeee
ona diyemedim içimi size döküyüm dedim yoksa taşacaktım valla offf..
başınızı ağrıttım ama biraz boşaldım oh beee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?