işimiz zor valla bu veletlerle fisfisfisfisfisfis
Cnm Allah kolaylık versin,evet bazı çocuklar biraz zor geçiyor pütürlüye olsun ama sen vazgeçme ne kadar vazgeçersen o kadar geç alışır..püreye yakın yap ama yinedee tam püre olmasın bence..
artıkm böyle görünmek imkansız gibi dimi bizler için..,,
sorma bizde bi çorba yedik ama bittim yanii,tavuklu şehriye çorbası yapmıştım,çok severdi ama birazını bıraktı ve cee lerle yedik yoğurtla beraber..üstüm başım battı..ikimizinde tabii.bide artık ver ben kendim yicem diyo veriyorum oynuyoo çorbayla yandım...
a.s.
çok sevindim canım. allah şifa versin en acilinden.
Kızlar sağolun hepiniz ayrı ayrı yorum yapmışsınız. evet eşimin huyu bu. aslında böyle özel günlerde yapmayacağını bilirim hemde her zaman umarım sonrada ağlarım. hala alışamadım....
yinede sağolun iyiki siz varsınız içimi döktüm sizlere..
hülya canım hoşgeldin a.s. berkede aynı pütürlü hiçbirşey yemiyor bulanıyor ve zorlarsam kusuyor...
pöffff benn geldimmm slm kızlar yaa ....
ya ben bu kızla apıcam bole en ufakk pütürlü bişi verince agzına hemen öncei öğünde yediklerini usuyor(
canım bende çok muzdaribim bundan ya aynı benimkide öyle eger pitürlü vermezsem yiyo veirisem ne varsa kusuyo
az önce sulu köfte verim dedim baya bi ezdimm püre gibi bütün kahvaltıyı kustu cadı yaa..
gecen elma rendesi verdimm yine kustu ..
1 tane kuru fasulye ezip verdimm yine kustu...
işte ezince yemiyoanca blendırdan yada süzgeçden geçecek
ayy cıldırcam oyle boyle değilll fena kusuyor birde yaaa offfffffffffffffffffffffffffffffffff ....
aynı canım aynı alışmayacaklar bunlar
bi geçmişe bakam da gelem bu cadı uyuyorkenn(
Hoşbuldum Aynurcum a.s. çok memnun oldum
canım sende burdasın
Canım merhaba, reflü olmasın sakın, doktora götürdünmü
çok güzel kızın var maşallah bu arada
reflü deigldir bendede var bitane çünkü
Afiyet olsun, yarasın Ceyline cokacimcoook
yok be cnm ya işine gelen şeyleri çiğniyor .yani reflü olsa sanırım her yediğini kusar...
hem gecen dr a da soledimmm bazı bebekler pütürlüye geç alışıyormuş..sanırım buda onlardan biri
aynen benimkide canım neolacak bilmemya
a.s.a.s.
aynı valllaya bukadarmı olur ne güzel bebkler herşeyiyyiolar bende hiç bişey veremiyorumcnm normal yediği şeyi kusmuyor artık şükürler olsunn..ama dediğim gibi pütürlü olunca yapıyor yani sevmediği yada sulu yemek tarzında ki şeyleri...
merhaba beni belki hatırlarsınız önceden yazıyordum siz beya güzel paylaşımlarda oldugunuz için giremedm aranıza haziran annelerine yazdım ama arada hep okurum bahsederim arkadaşlara çok güzel paylaşımları var diye benim adım hülya kızım melis 25 mayıs dogumlu sizlerden çok şeyler ögreniyorum teşşekkürler hepinize inş arkaşdaşlıgıız hep böyle olur
merhaba beni belki hatırlarsınız önceden yazıyordum siz beya güzel paylaşımlarda oldugunuz için giremedm aranıza haziran annelerine yazdım ama arada hep okurum bahsederim arkadaşlara çok güzel paylaşımları var diye benim adım hülya kızım melis 25 mayıs dogumlu sizlerden çok şeyler ögreniyorum teşşekkürler hepinize inş arkaşdaşlıgıız hep böyle olur
wow çakma dr.heekaydirigubbakcemile3cnm ben 14. haftamda çakma bi dr a gitmiştimmm erkek demişti ..
ama 16.haftamda kendi dr uma gittim %99 kız dediii :lepi::lepi:
oyyy oyy orası öyle tabi cnm sağlık olsunn yeter ..zaten bende ilerde nasıl olsa yiyecek diyip tuba gibi kendimi avutuyorum artık :bbo::bbo:
Özlem canım az daha bekle ben dedİĞİn gİbİ bİŞey yaŞamadım hep kız dedİ kız oldu:)))
15.haftamdayım şimdi haftaya dr.a giderim büyük ihtimalel 16.olurum artık bilir herhalde kesinleşir iyice ondan sonra alayım bari ,sağolun kzılarözlem'cim sen biraz erken öğrendin cinsiyetini. yanılmış olabilir. 16. haftada kesin belli oluyor cinsiyeti.
afiyet olsun dağhanageldimmmm...
Zor bi beslenme saatinin ardından geldik,neyse zorda olsa terbiyeli,şehriyeli tavuk çorbası ve yoğurt yedik..Pisi kedi kitaplarımızı okuduk,üstümüzü değiştirdik,şimdide yürüye yürüye bütün evi turlamakla meşgulüz,hızına yetişemiyorum kızlar ...
neyse sabah komşum geldi kahvaltı yaptık öğlende okula gitti o öğretmende..bende çorba bulaşık uğraştım,,bulaşık mak.bozulduda,servis çağırıcaz,elde yıkadım aman hiç bitmiyomuş bee..
Şimdide kayınvalidem geliyomuş,ben çıkıyım biraz,görüşürüz...
tekrar hoşgeldin cnmmerhaba beni belki hatırlarsınız önceden yazıyordum siz beya güzel paylaşımlarda oldugunuz için giremedm aranıza haziran annelerine yazdım ama arada hep okurum bahsederim arkadaşlara çok güzel paylaşımları var diye benim adım hülya kızım melis 25 mayıs dogumlu sizlerden çok şeyler ögreniyorum teşşekkürler hepinize inş arkaşdaşlıgıız hep böyle olur
ceylin'i yatağına koydum birazdan uyur meleğim.
ben de yavaş yavaş mutfağa geçeyim. yemek yapmam lazım.
pc açık arada uğrarım yine opuyorumnanaktan
Gunaydın Kızlar,
Ben bu gece hıç uyanmadım yanı uyanamadım aslında.Regl oldum bırazda halsızım heralde.Butun gece Alp uysnmış Bora için ayakta sallamış,yatağına yatırmış yıne uyanmış sıpa.Sonrada almış yanına yatırmış.Sabah 6 dada uyanmışlar.Ben 7 de kalktım.Ayy cok zormuş gece bakmak dıyor tabı bı gece baktı havalar fecı benımkınde.
Şimdide bıraz temızlık var evde.
Ceren resımlerı ayırdım ama yukleyemedım canım imageshack ta sorun var sanırım.Denıycem gun ıcınde mutlaka kız senın msn yokmu ordan atayım barı.
Pınar bacım 5 ayda 18 kılo gıttı.Basta yavastı ama sonra hızlandı.Tabı dıet yanında spor da yaptım.Senıde gıder merak etme kafada bıtıyor bu iş tamam bıttı yeme işi de ve bak yokuna.
canım tekrar gecmıs olsuna.s.Kızlar gÜnaydın herkes umarım İyİdİr.bİz kızımla hala hastayız.ama selİnİm bugÜn daha İyİ.ben İse bİr sÜrÜ antİbİyotİk kullanmak zorundayım felaket hasta olmuŞum(( benİ arayan mesaj atan merake den tÜm arkadaŞlarıma teŞekkÜr ederİm..
ohh masallah kıloları vermıssın bıde kızlık kılona dusmeyı dusunuyosun vayy benım halımee daha dogumdakıler duruyo bu ara pek azımlı goruyorum kızlar sızı masallah azmetmeye devama.s.günaydın kızlar a.s.
tülay'cım çok çok geçmiş olsun canım. hem sana hem selin kuzuma.çabucak iyileşin inşallah.
ceren'cim berkecik'te hastaymış. geçmiş olsun canım. bir de uykusuz halde işe gidiyorsun allah yardımcın olsun.
pınar yeniden spora başlamışsın. hadi bakalım elveda kilolar. bu sefer hepsi gider inşallah. misafirlerin için de kolay gelsin canım.
gülhan ve ferda okuduğum kadarıyla ikinizde manken gibi olmuşsunuz maşallah. ben de hamile kaldığım kiloya çoktan düştüm ama 5-6 kilo daha versem kızlık kiloma düşeceğim. şu anda 63 kiloyum. beni de gaza getirdiniz hemen bugün başlıyorum. hedefim 57 kilo...
şekerkızcandy hoşgeldin canım. ismin ne canım.belki yazmışsın da kaçırmışımdır. benim adım ayşe.
canım yanlız yıkama tabı artık cok hareketlıler bıde sen ıkı canlısın ani bı hareket falan yaparsın allah muhafaza cok dıkkat eta.s.slm kzıalr geçmiişi oku oku bitmedi valla
zeynebi banyo yaptırdım uyuttum ay ne çok ağladı ya sevmiyor suyu hiç
ne yapacağım bilmiyorum valal
tek başıma yıkamayacağım bundan sonra benide su yaptı ayakta duruyo oturtamıyorum
yordu beni şimdi kaltı aldım geldim ortalığı toplayayaım azcık çekmecelerim düzeltilecek,partmantoda ayakkabılar,terlikler falan,çamaşırlaım vara sılacak
sağlık ocağına gitmem lazım ama gidermiyim ki bugün bakarız artık duruma
kolay gelsın canım hayırlı olsun buara spora baslamıssın yüzmeyede gıdıyosan gıder kılolar merak etmee yaza kadarGünaydınlar bacılar a.s.
Bizde kızımla saat 10'da kalktık ama tüm gece çok huysuzdu yine. Sürekli uyandı 2 dk emip uyudu. Yanımda yatmasa bittim ben valla kafamçokkarıştı Az önce uyuttum yine size bakayım dedim. Biraz uyursa bende o arada öğlen için sebze çorbasını yapayım a.s
Kayınvalidemler gelicekler birazdan. Akşam için yemekleri yapıcaz.
Oyyy apartman temizlikçisi kapıyı çaldı Defne uyandı ya offf offff kafamçokkarıştı
bazen bu kocalar tam sopaalık oluyorya kızlar sinirlenmeyim diyorum olmuyor.cumartesi doğum günümdüya eşim varya hiçbirşey yapmadı. tamam zaten hamama gidiyorduk yapacak olsada yapamazdı ama ne bilim işte zaten yapmazki o. hiçbir doğum günümün unutulmaz geçtiğini hatırlamıyorum.
cumartesi saat 10 gibiydi turkcellden msj geldi bana 50 msj bedava diye.eşimin kullandığı hatta benim adıma onada geldi. bende dedimki gülerek o mesajlarda benim dedim. ben kullanacam dedim. sonra gel aşkım dedi kutlayacaktım da mesaj gelince ortaya çıktı dedi. sonra sarıldı iyi ki doğdun iyiki varsın filan diye sarıldı kusura bakma hediye alamadım dedi sanki ne zaman aldıysa neyse. bende zaten istemiyordum dedim kutlaman yeter dedim. sonra bana diyorki şaka ile neyse bu hamam sana hediye olsun diyor sanki gününü tam doğum günüme özellikle kendi ayarlamış gibi yaaaa. bende evet dedim sen özellikle ayarladınya dedim. güldük öyle ama gıcık oldum.
sonra hamamda akşam yemeğinde yaşpastalar vardı. gittiğimiz arkadaşların eşleri benim çok yakın arkadaşlarım. benden habersiz gitmişler pastadan biraz büyük bi dilim kestirmişler garsondan da mum istemişler baktımki ellerinde pasta ile geldiler şok oldum hiç beklemiyordum. eşim orda oturmuş yemek yiyor bunu onunmu yoksa arkadaşlarımın mı düşünmesi gerek acaba demi yaaa
kaç gündür sinir oluyorum içime atıyorum hep zaten.bu cumarteside kız kardeşimin doğum günü. biz 1 hafta arayla doğmuşuzda neyse. 6 sı ben 13 ü o.
onu görseniz bir eşi var nişanlıyken ve çıkarlarken bile neler neler yapardı. benim doğum günlerim hep öyle ruh gibi geçer. ona imrenirim.
bu cumartesine yapacak çok merak ediyorum.birde şimdi ilk defa evliyken doğum günü kutlayacaklar.
ve biz hamama gitmeseydik kardeşimle eşi pasta alıp geleceklerdi bize ama olmadı. yine benim eşim bunu da düşünmedi. birgün önceden alsa pastayı sabah evdeyken kapı çalsa getirseler olmazmıydı yaaa ama yok.
eşimden aslında çok memnunum kızlar.buraya girdikçede yazıyorum zaten bilenler biliyor herşeyinden memnunum ama böyle konularda hiç düşünceli değil.tamam kimsede dört dörtlük değil ama ne biliyim işteeee
ona diyemedim içimi size döküyüm dedim yoksa taşacaktım valla offf..
başınızı ağrıttım ama biraz boşaldım oh beee.
canım bı ıhtımal var tabı kız deyıpte erkek olankızlar aklımdayken size sorayım
cinsiyetleri hep genelde 2 lide öğrenmiştik ya sonradan değişen oldu mu başta söyledğiyle çelişen falan
şimdi dr.kıza benziyo ebnce kız dedi
babannemler halamlar tutturmuş sen bi başka olmuşssun zeynepteki gibi değilsin bu farklıdır diye
yok diyorum az daha bekle bişey almak için diyorlar
bende şimdi yazlıklar uygundur bir iki parça bişey alacaktım kuzuma çarşıya çıkınca
ne yapsam bilemedim
şimdi ultrasonlar falanda teknolojik bişey olacağını sanmıyorum ama boşuna para vermek istemem madden böyleykenzemuszemus
geldimmmm...
Zor bi beslenme saatinin ardından geldik,neyse zorda olsa terbiyeli,şehriyeli tavuk çorbası ve yoğurt yedik..Pisi kedi kitaplarımızı okuduk,üstümüzü değiştirdik,şimdide yürüye yürüye bütün evi turlamakla meşgulüz,hızına yetişemiyorum kızlar ...
neyse sabah komşum geldi kahvaltı yaptık öğlende okula gitti o öğretmende..bende çorba bulaşık uğraştım,,bulaşık mak.bozulduda,servis çağırıcaz,elde yıkadım aman hiç bitmiyomuş bee..
Şimdide kayınvalidem geliyomuş,ben çıkıyım biraz,görüşürüz...
gelelim bızee kac gundur yazmaya fırsat bulamıyorum
hafta sonunu beklıyorum dort gozle anneme gıdıcez 1gece kalabılıyorus ama olsun evın kokusu bıle degısık gelıyor yaa yazarken bıle gozlerım doldu cok ozledım galıbaa annemı senağlama
işlerde garıp bı yogunluk varr sureklı bıseyler yetıstırmeye calısıyorum koştur koştur eve gıt duruyla oyna dızı izle yat uyu sabah tekrar eve gel hava soguk dıye bu ara monotona bagladık hayatı ondan sıkıldım bırazz
dun gece duru koltugun uzerınde uyuyordu kapı caldı acıp yanına gıdıyodumkı bı baktım benımkı dönüyo kütt asagı zor yakaladım yerde ama uyurken yuvarlanınca baya korktu agladı cok
butun gece bacaklarım agrıdı boşaldı sankı belımden asagısı öle aglayınca duru :1no2:cok dıkkat etmek lazım okadar hareketlıkı ıkı kısı basedemıyorus valla
neyse yazarım yıne bıraz iş yapayım gorusurusyerimseniben
gelelim bızee kac gundur yazmaya fırsat bulamıyorum
hafta sonunu beklıyorum dort gozle anneme gıdıcez 1gece kalabılıyorus ama olsun evın kokusu bıle degısık gelıyor yaa yazarken bıle gozlerım doldu cok ozledım galıbaa annemı senağlama
işlerde garıp bı yogunluk varr sureklı bıseyler yetıstırmeye calısıyorum koştur koştur eve gıt duruyla oyna dızı izle yat uyu sabah tekrar eve gel hava soguk dıye bu ara monotona bagladık hayatı ondan sıkıldım bırazz
dun gece duru koltugun uzerınde uyuyordu kapı caldı acıp yanına gıdıyodumkı bı baktım benımkı dönüyo kütt asagı zor yakaladım yerde ama uyurken yuvarlanınca baya korktu agladı cok
butun gece bacaklarım agrıdı boşaldı sankı belımden asagısı öle aglayınca duru :1no2:cok dıkkat etmek lazım okadar hareketlıkı ıkı kısı basedemıyorus valla
neyse yazarım yıne bıraz iş yapayım gorusurusyerimseniben
özlem'cim ceylin uzun zamandır kendi kendine uyuyor.
küçük bir bez bebeği var ya ona ya da yastığına sarılıyor
5-10 dakika sonra bakıyorum uyumuş üstünü örtüp çıkıyorum.
gülşah hoşgeldin canım. nasılsın duru nasıl?
ay maşallah canım ceyline
nasıl alıştırdın tatlım ya
zeynepte alışsa süper olur
hem benim için hemde kendi için doğumdan sonra benim ilgilendiğim gibi kimse ilgilenmez yavrumla
ben saatlerce sallarımda millet sallamaz ona üzülüyorum en çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?