2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

pöffff benn geldimmm slm kızlar yaa ....

ya ben bu kızla apıcam bole en ufakk pütürlü bişi verince agzına hemen öncei öğünde yediklerini usuyor (

az önce sulu köfte verim dedim baya bi ezdimm püre gibi bütün kahvaltıyı kustu cadı yaa..
gecen elma rendesi verdimm yine kustu ..
1 tane kuru fasulye ezip verdimm yine kustu...

ayy cıldırcam oyle boyle değilll fena kusuyor birde yaaa offfffffffffffffffffffffffffffffffff ....

bi geçmişe bakam da gelem bu cadı uyuyorkenn(

ceylinim2009, bocek_82, sibiko+, pnrhlt+, beyaz16, simal06, civciv1981, şekerkızcandy

ne güzel kalabalıkmışız valla.

kızımın çorbasını yoğurdunu yedirdim. babası küçük bir org almıştı dün onu çalıyor şimdi.
kafamı şişirdi cadı.

mrb canım hoşgeldina.s. benim ismim aynur opuyorumnanaktan
Hoşbuldum Aynurcum a.s. çok memnun oldum

Canım merhaba, reflü olmasın sakın, doktora götürdünmü
çok güzel kızın var maşallah bu arada

Afiyet olsun, yarasın Ceyline cokacimcoook

cnm aramıza h.g bizim kapı herkeze açıkkkk a.s.

çokkk gecmişş olsunn cnm valla fena bi donemeyiz Allah bebişlerimizi korusun hastalıklardan :bbo::bbo:

ohh maşAllah pınarcımm yine formuna donuyorsun anlaşılann hadi bakalımm boll şans hihoyyythihoyyythihoyyyt

off geçmişşş olsunnn cnm yaa bi yaaladımmı geçmek bilmiyor yaaa :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sanada gecmiş olsunn cnmm..benimde önceden cok ağrı yapardı ama doğumdan beri 2 defa regl oluyorumm önceki gibi agrım olmuyor şükürr:Saruboceq:

bu arada annen içinde gözün aydın cnm şükür ki bi sorun çıkmamışşş alkisalkisalkis

bu eşlerede arada bi bıramak lazım veletleriki kıymatımızı anlasınlarr

cnmm tekrar tekraaarr geçmişş olsunn ikinizede...

ya bende 2 dir banyoda yıkıyorumm ilk inde ablamla yıkadımm hiç sesi çıkmadı hatta uzun uzun yıkandıkk ve cıkmaya yakında bide fıskıyenın altında oyun oynadıkk ama sonrakinde eşimle yıkadımmm benimm kız kendini yırttı banyoda hemen çıkmak zorunda kaldıkk niye bole yaptı bende anlamadımmm :sinifsinif::sinifsinif:

oyy kuzumm yaa acaba yediği bişimi dokunuyor pınarcımm bi ara gazelde cok huzursuz uyurdu yoğurt a ara verdim düzeldi şükür ..bi kaç gundur tekrar başladık tabi...

şu kapı çalanlara sinirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oluyorummmmmmmmmmmm kötükedihüsokötükedihüso

cnm bu konuda bir dokun bin ah işit o yuzden yorum yapmayacagımmm a.s.a.s.

hoşgeldin öslemmmm a.s.

güle güle öslemmmm kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aslında haklsıısn cnm ,bizde de durumlar aynı farklı değil
ama biz alıştırıyoruz sanki
hediye almadım deyince sende olsun zaten bekliyorumdum gerek yok falan demişssin
adam gerçek sanmıştır
pek romantik değil cnm türk erkekleri genelde,yapacak bişy yok valla

aynen aynen:sinifsinif:
cnm ya bu kadar kusması normal değil bence dr.a göstersene bi tekrar
zeynepde pek sevmiyo verdiğim yemekleri öyle aman aman da yemiyo hülya
elma rendeledim şimdi yarım elma düşün yarısıını zorla teptim ağzına alışamadı yemeklere varsa yoksa mam istiyor
önceden çok kusardı ama şimdi kesildi cnm sisiznki bayadır devam ediyor yazık yavruma

ohh afiyet olsun yarasın kuzuyaa.s.

Hoşbuldum Aynurcum a.s. çok memnun oldum

Canım merhaba, reflü olmasın sakın, doktora götürdünmü
çok güzel kızın var maşallah bu arada

Afiyet olsun, yarasın Ceyline cokacimcoook

yok be cnm ya işine gelen şeyleri çiğniyor .yani reflü olsa sanırım her yediğini kusar...
hem gecen dr a da soledimmm bazı bebekler pütürlüye geç alışıyormuş..sanırım buda onlardan biri

a.s.a.s.

HÜlyacım Çok saol.tÜh ya hÜlya tavuk Çorbası versen hafıf lımon sıksan belkı ıyı gelır.

cnm normal yediği şeyi kusmuyor artık şükürler olsunn..ama dediğim gibi pütürlü olunca yapıyor yani sevmediği yada sulu yemek tarzında ki şeyleri...

kızlar aklımdayken size sorayım
cinsiyetleri hep genelde 2 lide öğrenmiştik ya sonradan değişen oldu mu başta söyledğiyle çelişen falan
şimdi dr.kıza benziyo ebnce kız dedi
babannemler halamlar tutturmuş sen bi başka olmuşssun zeynepteki gibi değilsin bu farklıdır diye
yok diyorum az daha bekle bişey almak için diyorlar
bende şimdi yazlıklar uygundur bir iki parça bişey alacaktım kuzuma çarşıya çıkınca
ne yapsam bilemedim
şimdi ultrasonlar falanda teknolojik bişey olacağını sanmıyorum ama boşuna para vermek istemem madden böyleykenzemuszemus

cnm normal yediği şeyi kusmuyor artık şükürler olsunn..ama dediğim gibi pütürlü olunca yapıyor yani sevmediği yada sulu yemek tarzında ki şeyleri...

o zaman dediğin gibi cnm alışması zor olacak gazelin her bebek aynı olmuyor işte
olsun sağlığı yerinde olsunde sen çamaşır yıkayacaksın annesi hepkaydirigubbakcemile3

Kızlar sağolun hepiniz ayrı ayrı yorum yapmışsınız. evet eşimin huyu bu. aslında böyle özel günlerde yapmayacağını bilirim hemde her zaman umarım sonrada ağlarım. hala alışamadım....
yinede sağolun iyiki siz varsınız içimi döktüm sizlere..

hülya canım hoşgeldin a.s. berkede aynı pütürlü hiçbirşey yemiyor bulanıyor ve zorlarsam kusuyor...

Son düzenleme:
cnm ben 14. haftamda çakma bi dr a gitmiştimmm erkek demişti ..
ama 16.haftamda kendi dr uma gittim %99 kız dediii :lepi::lepi:

o zaman dediğin gibi cnm alışması zor olacak gazelin her bebek aynı olmuyor işte
olsun sağlığı yerinde olsunde sen çamaşır yıkayacaksın annesi hepkaydirigubbakcemile3

oyyy oyy orası öyle tabi cnm sağlık olsunn yeter ..zaten bende ilerde nasıl olsa yiyecek diyip tuba gibi kendimi avutuyorum artık :bbo::bbo:

Özlem canım az daha bekle ben dedıĞın gıbı bıŞey yaŞamadım hep kız dedı kız oldu:)))

işimiz zor valla bu veletlerle fisfisfisfisfisfis

sağolun kızlar.

tülay'cım sabah sana geçmiş olsun demiştim. görmedin galiba canım. inşallah daha sen de selin'de
daha iyisinizdir. aradın mı anneni nasılmış selin?

hülya eğer kusuyorsa bence verme pütürlü şeyler. nasılsa günü geldiğinde yiyecektir. tuğba'nın kızı da aynı gazel gibi kusuyor demişti. o da vazgeçmiş pütürlülerden.

AYŞECıMM ÇOK ÖZÜR DıLERıMYA.BEN DÜN GELMEDıMYA ıŞLER BıRıKMıŞ GÖZÜMDEN KAÇMIŞTIR( evet az önce yine aradım iyiymiş ateşi hiç çıkmamış sadece öksürüyormuş bunada şükür ateşi çıkmasında

Cnm Allah kolaylık versin,evet bazı çocuklar biraz zor geçiyor pütürlüye olsun ama sen vazgeçme ne kadar vazgeçersen o kadar geç alışır..püreye yakın yap ama yinedee tam püre olmasın bence..

artıkm böyle görünmek imkansız gibi dimi bizler için..,,
sorma bizde bi çorba yedik ama bittim yanii,tavuklu şehriye çorbası yapmıştım,çok severdi ama birazını bıraktı ve cee lerle yedik yoğurtla beraber..üstüm başım battı..ikimizinde tabii.bide artık ver ben kendim yicem diyo veriyorum oynuyoo çorbayla yandım...
ferdacım saol canım

a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…