2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

mrb arkadaşlar hepinize ii haftasonları herkes dışarlardamı ne foruma uğrayan yok gibi nerdeyse.bizde saat 9 da uyandık kahvaltımızı yaptık alperen mamasını yedi şimdide baba oğul şekerleme yapıyolarbende bulaşıkları attımmakinaya ewin içinde geziniyorum elmalı kurabiye yapacaktım ama pudra şekerim kalmamış uaynsınlar markete gidip alıp geleceğim kendimi artık daha i hissediyorum grip beni terk mi ediyor nekaydirigubbakcemile3 hadi inş.:Saruboceq: umarım herkes iyidir. haa bu arada bulaşma gerçekleşiyor galiba negüzel keşke bende olabilseydim sizlerle yüzyüzede konuşup tanışmak isterdim.neyse kızlar ben kaçayım bebişlerinizi ve sizleri kocaman öpüyorumopuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınız?zeynepten pek fırsat kalmıyo uğramaya bi de eşim evde olunca zor işte pc onda hep,umarım herkes iyidir şöyle bi baktım geçmişe oınar defne çok şeker olmuş maşallah banyoyuda seviyo ne güzel darısı benimkinin başına
eşim sınava gitti azcık bakem size dedim
yarın giremem gezmeye gidebilriz
pazartesi annemlere gidicem mutfağı boşaltmam lazım bu arada dolaplar değişecelk salıda onlar gelir eşim evde salı akşam gelirim anca eve bende temizle yerleştir bakalım en kadar sürecek
eşim bende yardım ederim hatat sana bırakamma diyor bakalım görücez pek alışkın olmayınca inanansım gelmedi valla
neyse bizden bu kadar fırsat bulunca girerim yine

slmm kızlarrr nasılsınızzzzzzzzzzzzboshayallersmile
ay cok ozledım hepınızıııııııdelikafadulden
kaynanam hala bızde yaaaa hala gıtdemedı sınır oldum artık ya bugun 11 ıncı gun neymiş cocuk bakıcakmıs azcık caıran yok eden yok kendı kendıne gelıo ya gelıo nezaman gıdeceıde bellı deılll sınır yanı...bugun ızınlıyım hawa manyak gusell bız ewdeyız nereye gıdeyım kaynanayla yaaaaa:kızgın:zaten uyuz oluorum içimden sınır olup yuzune gulmekten yoruldum artık 11 gundurrr poff yaniiiii:kızgın:
tum gun oturuoz ya bugun annemı aradım mewlude gıdecektı kaynanamıda gotur dedım aradı sordu yok gıtmıcem ded:kızgın:ı uyuz ya aslı uyursa cocuk bakarım dıo uyumıcam dıorummm yok genede gıtmedııı yanı....cocuk bakıvermesıde uyanıkken oyun oynuyo sadece g:kızgın:ce susturamıyo haylayamaıo oglanı uykusu zaten maşallahhh alamzsa sersem gıbı oluo gecelkerı gene ben yatıorum zaten yaızla ben işteyken bakıo sabah kalkıp bı cay bıle koymuyo yemegıydı toplamasıydı ben daha cok yoruluorum yanııı gıdemedı gıttı yaa ewımde rahat rahat kalmayı ozledım yaaaa..bıde o yaptıkları aklıma gelıo hep dahada bı sınır oluyorum..eşime dun akşam sole annene gıdebılır artık dedım younluk falan yok ya kadın ewıne gıtsın ıstıosa d:1ninca:dım ayy demez olaydımmm bıde ondan oturu atıstıkkkk......:kızgın:
bak mesela suan yagızın uyuması gerekıo duzenıne gore kadının uyutmaya nıyetı yok hala oynuyo cocukla sonra duzenı deişiyo tabıııı ....catlıcam yanı kısacası kızlarrrr yaaa sıkıntıdannnnnnnn pöfffffffffffffffffffffff

kaynanam hala bızde yaaaa hala gıtdemedı sınır oldum artık ya bugun 11 ıncı gun neymiş cocuk bakıcakmıs azcık caıran yok eden yok kendı kendıne gelıo ya gelıo nezaman gıdeceıde bellı deılll sınır yanı...bugun ızınlıyım hawa manyak gusell bız ewdeyız nereye gıdeyım kaynanayla yaaaaa:kızgın:zaten uyuz oluorum içimden sınır olup yuzune gulmekten yoruldum artık 11 gundurrr poff yaniiiii:kızgın:
tum gun oturuoz ya bugun annemı aradım mewlude gıdecektı kaynanamıda gotur dedım aradı sordu yok gıtmıcem ded:kızgın:ı uyuz ya aslı uyursa cocuk bakarım dıo uyumıcam dıorummm yok genede gıtmedııı yanı....cocuk bakıvermesıde uyanıkken oyun oynuyo sadece g:kızgın:ce susturamıyo haylayamaıo oglanı uykusu zaten maşallahhh alamzsa sersem gıbı oluo gecelkerı gene ben yatıorum zaten yaızla ben işteyken bakıo sabah kalkıp bı cay bıle koymuyo yemegıydı toplamasıydı ben daha cok yoruluorum yanııı gıdemedı gıttı yaa ewımde rahat rahat kalmayı ozledım yaaaa..bıde o yaptıkları aklıma gelıo hep dahada bı sınır oluyorum..eşime dun akşam sole annene gıdebılır artık dedım younluk falan yok ya kadın ewıne gıtsın ıstıosa d:1ninca:dım ayy demez olaydımmm bıde ondan oturu atıstıkkkk......:kızgın:
bak mesela suan yagızın uyuması gerekıo duzenıne gore kadının uyutmaya nıyetı yok hala oynuyo cocukla sonra duzenı deişiyo tabıııı ....catlıcam yanı kısacası kızlarrrr yaaa sıkıntıdannnnnnnn pöfffffffffffffffffffffff

canım benim ya,işin çok zro çok iyi anlıyorum seni,zeynepten öncede bende böyle çektim şimdide çekicem
nisan sonu biz giidyoruz kaynanada bizimle dönecek biraz bizde kalacak sonra umreye gidip gelecek sonrada zeynebi sevecekmiş 2-3 hafta kalırmış be kadın zaten ağustısda tekrar gelşicen ne hayına kalıyon o kadar offf bitmez bu çile
çok iyi anlıyom seni cnm valla
kocan da aynı benimki gibi akannehirakannehirakannehir

selam hatunlar a.s.

annemmm noldu buraya :) herkesler kayip olmuss :)

yav kizlar su bulusma işi ne alemde yahuuuu :) 1 hafta kaldi daha bişey kesinleştiremedik :) ya buarada anadolu yakasi dedikte avrupadan da gelebilen gelsin muhakkak kizlar..hülya bile avcilardan gelecek inşaAllah :) bilemicem artik :)

kizcemin kahvltisini hazirlayayim :) öptüm hepinizi kocamannn :)

canım bende bulusuyorus cumartesı gunu ona gore ayarlayın kendınızı hepınızı beklıyorum gelebılen buyursun gelsın üsküdaar baglarbasındayım ayrıca ozelden gonderıcem adresımı opuyorumnanaktan

ayyy bu anlayışsız ınsanlarrr benı öldürecek bıgun ne denırkı kaynanan sonucta
kocana pek bısey deme cocuk gıbı alıngan oluyolarr vay sen benım annemı ıstemıyomusun dıyee kaynanana söle kıbarca anlar ınsallahh:kedi:

sositosositosositosositosositosositoben geldimmmmmmmmmmmmsositososito

herkeze selam hanımlar...

sonnunda evime yerleşebildim....ben yıllardır oturuyormuşum gibi çabuk alıştımda GAZEL baya bi zorlandı bi kaç gün üst üste elimde tutup ağlıyarak kapıya götürmeye çalışıyordu evimize gidelim der gibi :))
internetimde bugun açıldı şükür :lepi:
özlemişim sizi yaa...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

geçmişe bakmadım cok fazla birikmiş bakmaya çalışsamda gazelle pek mümkün olmayacak...
herşey tamamda pc ye bi yer bulamadım valla şu an bile ayakta yazıyorum oturduğum an gazel tepemde akannehirakannehir

Gazel baya baya yürüyor artık gittiğim her odada arkamda cadı...ama bi sorunumuz var ohaoldumsmile

bu kız her kelimeyi söylüyor birtek Anne demiyor yaaa hala Hülyacımmmm diye diye bagrınıyor evin içinde hatta gecen bi mağzaya girdik bu cadı Hulya diye bagrıyor birden müzik sesi kapanınca bu sesi iyice yükseltip Hülyacımmm diye bagrınmaya başladı herkez dönüp bize baktı kaydirigubbakcemile3 okadarda Anne diye tekrar ediyorum ama nafile...

gecen tubiş le görüştüm buluşma varmış he benden habersizzz kötükedihüsokötükedihüso
esen eger arabayla gelirse benide alırsa gelirim bende :dance:
yada tubişle kadıköyde buluşacaz tabi hava güzel olursa :dance:
nese kızlar şimdilik bu kadar öpüyorum hepinizi a.s.a.s.a.s.

pınarcım nasılsın tatlım defne nasıl:))) oyuncaklarınızı güle güle kullanın tatlım

Sağolasın canım iyiyz çok şükür a.s. Sende tatile çıktın hadi bakalım keyfini çıkar prenseslerinle a.s.

Kızlar merhaba birşey soracağım bebekleriniz desteksiz ne kadar oturuyor? Benim de 1 ağustosta doğması gereken ama 3 ay erken davranan bir bebeğim var. 10-15 dk. oturup sağa sola devriliyor. Normalde sizin bebeklerinizle aydaş.

Canım sen sıkma canını senin kuzun daha geriden gelir ama yakalar hepsini meraklanma a.s.

merhaba arkadaşlar nasılsınız umarım herşey yolunddır geçmişe akşam göz atıcm bikaç gündür net kopuktu.bursya gidemedik yağmur bronşit oldu bugün gittik zatürreye çevirmiş ciğerleri çok kötü dedi dr.4 gündür nöbet tutuyorum başında her öksürüşünde içim parçalanıyor.eski korkular yine geri geldi.ya bişey olursa diye öpüyorum kokluyorum sürekli başını oksuyorum bazen sıkılıp anne tamam yeter uyucam diyor.dr haftasonud geçmezse yatırıcaz dedi.pazar günü yalovaya geçicez damlasuyu anneme bırakıcam yaşar okuyanda yatırıcam.burda damlasuyu bırakıcak kimsem yok çünkü.meleğim iyi olsund katlanıcaz bikaç gün hasrete.prednol verdi günde 2 kez yaptırıcaz damlasuda nezle burnu akıyor sürekli.yıkanmaya gelmiyorlar hemen hastalanıyorlar.
dün duvarları sildim yosun bağlamış resmen deli oldum.çamaşır suyuyla heryeri sildim damlasuyla yağmuru odalarına koydum güzel güzel oynadılar.izin verdiler bana odanın şeklini değiştirdim eşim çok beğendi parlamış duvarlar diyor.ama çok yoruldum.damlasunun küçülenlerini depremzedelere yollamak istiyorum ama nasıl yolluycam bilmiyorum.bi bilginiz varmı?

bugün anahtarı bulamadım ev sahibi geldi kapıda bekledi ya yangın çıksa nabıcanız nasıl çıkıcanız diyo hemen kötüye yoruya.ardiyenin camından kirayı verdim gitti.eşimde birzdan gelir ben kaçtım şimdilik

Canım çok geçmiş olsun ya a.s.

kızlar bugün burası pek bir sakinmiş herkesin işi var galiba,bende yeni işten geldim çok kötü bir gün geçirdim işte,işlerle ilgili çok sinirlerim bozuk hala gerginim,evde kuzumla oynarım diyoedum ama oda bütün gün uyumamış eve geldiğimde yeni yatmış,yarında açıköğretim sınavları var amann onada boşu boşuna para yatırıyorum hiç çalışamıyorumki,kızı görümceme bırakıcam eşim beni sınava götürcek ordan işe gitcek sanırım akşm orda kalırız,geçen haftada evde değildim temizlik yapamadım bu haftda yapamıycam ev aldı başını gidiyor,canım hiç birşey yapmak istemiyor,çok canım sıkkın ya neyse ben çıkayım bişeyler yiyip geri gelirim tabi kız uyanmazsa öptüm hepinizi

Ay bende 2000 yılından beri açıköğretimdeyim. 3 sene adam gibi çalıştım 3.sınıfa geldim ama kaç senedir çalışamıyorum. Evlilik, hamileliki bebek derken kaldı. Dondurdum bu sene. Seneye devam edicem inşallah. Başarılar sanada a.s.

selam
yarın sabah işe gidiyorum görümcem ve çocukları kaynanam kaynım öğlen bize geliyor ta akşam saat 5 te evde olucam kızım napıcak bakalım şimdiden başım ağrıyor dün gece rüyamda taktığım için sanırım görümcemin oğlunun Türkizi kıskanıp bıçaklarken önüne geçtim ve öldüm ya kaynanam haftayada bana gelicekmiş haftayada yokum ne yapmAK İSTİYOR anlamadım ya

Kız dert etme bu kadar bak kötü rüyalar görüyorsun a.s.

kimsecikler girmemiş görünce şaşırdım a.s

bende ayakta uyuyorum düngece oğlum sabaha kadar hatta bu saate kadar hiç uyumadı sürekli ağlıyordu bir yeri ağrıyordu galiba ama anlamadık ağrı kesici şurupta verdim ama fayda etmedi sürekli ağladı gözlerinden uyku akıyordu ama uyuyamıyordu bende mahvoldum resmen halada uyanık şuan bugün birazda temizlik ypmam gerekiyor bu halllede nasıl yapacaksam artık neyse kızlar ben şimdilik çıkıyorum gelirim yine...

bu arada evet ya buluşma yeri belli olmadı bende gelicem inşallahzemuszemus

Allah Allah niye uyumuyor kuzum ya :uhm: Bi sıkıntılarını anlatır duruma gelseler a.s.

mrb arkadaşlar hepinize ii haftasonları herkes dışarlardamı ne foruma uğrayan yok gibi nerdeyse.bizde saat 9 da uyandık kahvaltımızı yaptık alperen mamasını yedi şimdide baba oğul şekerleme yapıyolarbende bulaşıkları attımmakinaya ewin içinde geziniyorum elmalı kurabiye yapacaktım ama pudra şekerim kalmamış uaynsınlar markete gidip alıp geleceğim kendimi artık daha i hissediyorum grip beni terk mi ediyor nekaydirigubbakcemile3 hadi inş.:Saruboceq: umarım herkes iyidir. haa bu arada bulaşma gerçekleşiyor galiba negüzel keşke bende olabilseydim sizlerle yüzyüzede konuşup tanışmak isterdim.neyse kızlar ben kaçayım bebişlerinizi ve sizleri kocaman öpüyorumopuyorumnanaktan

Geçmiş olsun canım düzeldin sonunda valla zor geçti ama a.s.

slm kızlar nasılsınız?zeynepten pek fırsat kalmıyo uğramaya bi de eşim evde olunca zor işte pc onda hep,umarım herkes iyidir şöyle bi baktım geçmişe oınar defne çok şeker olmuş maşallah banyoyuda seviyo ne güzel darısı benimkinin başına
eşim sınava gitti azcık bakem size dedim
yarın giremem gezmeye gidebilriz
pazartesi annemlere gidicem mutfağı boşaltmam lazım bu arada dolaplar değişecelk salıda onlar gelir eşim evde salı akşam gelirim anca eve bende temizle yerleştir bakalım en kadar sürecek
eşim bende yardım ederim hatat sana bırakamma diyor bakalım görücez pek alışkın olmayınca inanansım gelmedi valla
neyse bizden bu kadar fırsat bulunca girerim yine

Sağolasın canım inşallah Zeynep kuzumda sever ya. Bizimki doğduğundan beri bayılıyor banyoya :nazar: Kolay gelsin yorma kendini bırak yapsın eşin a.s.

Allah yardımcın olsun canım ya zor valla tepende kaynanayla a.s.

canım bende bulusuyorus cumartesı gunu ona gore ayarlayın kendınızı hepınızı beklıyorum gelebılen buyursun gelsın üsküdaar baglarbasındayım ayrıca ozelden gonderıcem adresımı opuyorumnanaktan

Canım bende kısmese 1 saatte olsa gelicem inşallah a.s.

sositosositosositosositosositosositoben geldimmmmmmmmmmmmsositososito

herkeze selam hanımlar...

sonnunda evime yerleşebildim....ben yıllardır oturuyormuşum gibi çabuk alıştımda GAZEL baya bi zorlandı bi kaç gün üst üste elimde tutup ağlıyarak kapıya götürmeye çalışıyordu evimize gidelim der gibi :))
internetimde bugun açıldı şükür :lepi:
özlemişim sizi yaa...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

geçmişe bakmadım cok fazla birikmiş bakmaya çalışsamda gazelle pek mümkün olmayacak...
herşey tamamda pc ye bi yer bulamadım valla şu an bile ayakta yazıyorum oturduğum an gazel tepemde akannehirakannehir

Gazel baya baya yürüyor artık gittiğim her odada arkamda cadı...ama bi sorunumuz var ohaoldumsmile

bu kız her kelimeyi söylüyor birtek Anne demiyor yaaa hala Hülyacımmmm diye diye bagrınıyor evin içinde hatta gecen bi mağzaya girdik bu cadı Hulya diye bagrıyor birden müzik sesi kapanınca bu sesi iyice yükseltip Hülyacımmm diye bagrınmaya başladı herkez dönüp bize baktı kaydirigubbakcemile3 okadarda Anne diye tekrar ediyorum ama nafile...

gecen tubiş le görüştüm buluşma varmış he benden habersizzz kötükedihüsokötükedihüso
esen eger arabayla gelirse benide alırsa gelirim bende :dance:
yada tubişle kadıköyde buluşacaz tabi hava güzel olursa :dance:
nese kızlar şimdilik bu kadar öpüyorum hepinizi a.s.a.s.a.s.

Hoşgeldin tatlım a.s. Yerim ben onun Hülya'cım diyen ağzını a.s.

Hayırlı olsun yeni evinde tatlım. Güzel günlerde otur inşallah a.s.

İyi geceler bacılar a.s.

Ohhh herkesler uykuda ben daha yeni geldim eve kafamçokkarıştı Dün kayınvalidemdeydim. Pazara gidip kızıma yazlık ciciler aldım. Akşamda dışarı çıkınca orda kaldık tabi.

Sabah önce Defdef'in kontrolü vardı. 385 gr almış kuzum bu ay. 10410 gr olmuş. Boyu uzamış görünmüyor bu ay. Herşey yolunda çok şükür :nazar: Doktor her hareketi çok güzel dedi a.s.

Ordan benim ayağım için genel cerraha yan odaya geçtik kaydirigubbakcemile3 Adam ayağıma baktı. Çocukluktan itibaren yanlış kesimden oluyor dedi. Bana tembih etti. Aman kızlar kuzularınızın el ve ayak tırnaklarını düz kesin. Sakın yanlarına dokunmayın dedi. Bırak yanları yüzünü çizsin hiç önemli değil. Eğer tırnakların yan uçlarını keserseniz bi batmaya başlarsa tırnak alışır öyle gider ilerde sıkıntı yaşar dedi. Neyse beni de aldılar operasyon odasına. Uyuşturdu ayağımı. Tırnağımın yan tarafını taaa kemiğe kadar kesti. Altında iltihap olduğu için kemiğe dokunmadı. Pazartesi pansumanım var. 2 ay iltihap kurusun ve ayak kendine gelsin diye bekleyecek. Ondan sonra parmağımı yarıp tam kemikten tırnağın çıkış kısmını yakıcak. (Ay ne normal bişeymiş gibi anlattım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3) O yan taraftan hiç tırnak çıkmayacak artık. Hiç rahatsız etmeyecek. Estetik olarak da sorun olmayacak hihoyyyt Neyse işlemi bitirdi ayağımı güzelce sıkı sıkı bileğime kadar sardı. Ağrı kesici al doğru eve basma üzerine dedi ama kurtlu Pınar cumartesi günü evde oturur mu kaydirigubbakcemile3

Hemen kayınvalideme gidip kayınbiraderimin 42 numara spor ayakkabılarını taktım ayağıma kaydirigubbakcemile3 Eşim de o sırada dışarıda Defdef'i oyalıyordu. Basabilirmişim üzerine dedim kandırdım adamı. Hem Defdef'in hemde bizim alışverişlerimiz vardı onları hallettik. Kızımın melek kanadını aldım. Tabi parmağım uyuşuk olduğu için hissetmedim bişey. Sonra uyuşukluğu geçince ağrıdı biraz ama geçti bi süre sonra. Şimdi hiç ağrı yok çok şükür. Sızı var biraz ama o kadar kurcalandı parmak olsun yani kaydirigubbakcemile3

Sonrada Defdef'i anneme bırakıp arkadaşlarla buluştuk. Az öncede kızımı alıp eve geldik. Mama yedirip uyuttum kuzumu. Size bakayım dedim yatıcam şimdi a.s.

Yarında kahvaltıdan sonra dışarı çıkarız yazamam belki. Geçmiş olsun dileklerini face'den yazan ve arayan herkese çok tşk ederim canlarım Allah razı olsun a.s.

Hadi ben kaçtım eşim yeteeerrr diye bağırıyor kaydirigubbakcemile3 Daha poşetler ortada offf neyse sabah hallederim onları kafamçokkarıştı

Kaçtııııııım a.s.

anaaaa gece gece ne yapiyonuz
hehe ben ne yapiyosam onu sanirim:)))
m
sabahannemle bakirkoye gittik gezdik aksam geldim misafir geldi ustune gece gec kalinca birakmadik burda kalicaklar bende namazdan once size bakayim dedim

pinarcimmmm gecmis olsun canim benim o halde de gezdin ya helallllllll:))

hulyacim ben gelmeyi cok istiyorum esime sorayim arabayi verirseseni muhakkak alirim vermezse de bulusup gideriz

tünaydınlar kızlarrr........

nihaytinde evime geldim...evimi çok özlemişim dün sağolsun liseden arkadaşım
geldi annemlerden bizi aldı...beraber geldik eve o çocuklarla oynadı bende
eşyalarımızı yerleştirdim...sonra oturduk dışardan bişiler söyledi eşim yedik oturduk sohbet ettik
aksamıda benim eski müdürüm 1 sene sonunda çocuklarımı görmeye geldiler ..
annemdeyken kek yapmıştım yolda parçalanmış
eşim hazır bişiiler aldı evi topladım vs.arkadaşım gitti
onlar geldi...saat 11 gelirken kalktılar.....bizde hemen kuzuları uyuttuk sonra yattık
allahım gecede birkere kalktılar çok güzel uykumu aldım
şimdi kahvaltımızı yaptık kuzularım çok güzel oynadılar....
hava çok güzel ama eşim çıkmaz eve girdi birkere

ayyyy kızlarrr cuma gecesi başımıza ne geldi ananem annemlere gelmişti ya
cuma aksamı biz eşimi bekledik eşim gelince çeyiz görmeye gittik
çocuklara bakıyordu... ananemde giderken bana ilacımı verin dedi
annemde anne saati değil gelince vereceğim dedi...ama yaşlı kadın dinlememiş
almış ilaçları içmek için çıkarmış...sanırım ilaçlardan birini düşürmüş
ömer sen o ilacı al at ağzına
hemde ilaç depresyon ilacı lustural eşim demiş bu çocuk ne emiyor
ilaçmı demişşş ve ağzına dalmış bi bakmış ialç hemen ömerin ağzının içini yıkamış sanırım yeni atmış ağzına.....eşim çıldırmış ananenm korkudan altına kaçırmış bana tlf açtı
ben doktoru aradım bişey olmaz bitane emmiişse yememişse dedi...
eve geldim koşa koşa eşim kolları kople ıslanmış çocuğun heryeri ıslak
hemen herkes soyuldu bekledik çok şükür bişey olmadı ya........ucuz atlattık

Selam kızlar berbat bi gec eve gün geçiriyorum adet oldum ağrıdan ölüyorum gece gülce uyumak bilmedi sabah kahvaltı hazırladım mama sandalyesinde yanımda oturuyodu bi kustu bütün masa her yer kusmuk oldu benim keçiler kaçtı tabi babamızda bi yandan öğürüyo yardım edeceğine delirdim resmen offf hava çok güzel ama benim sinirler berbat halde ne güzel yemişti kuzum ya hesini kustu öksürük ilcaı vermiştim sanırım ondan oldu mafoldumben

Sağolasın canım iyiyz çok şükür a.s. Sende tatile çıktın hadi bakalım keyfini çıkar prenseslerinle a.s.

Canım sen sıkma canını senin kuzun daha geriden gelir ama yakalar hepsini meraklanma a.s.

Canım çok geçmiş olsun ya a.s.

Ay bende 2000 yılından beri açıköğretimdeyim. 3 sene adam gibi çalıştım 3.sınıfa geldim ama kaç senedir çalışamıyorum. Evlilik, hamileliki bebek derken kaldı. Dondurdum bu sene. Seneye devam edicem inşallah. Başarılar sanada a.s.

Kız dert etme bu kadar bak kötü rüyalar görüyorsun a.s.

Allah Allah niye uyumuyor kuzum ya :uhm: Bi sıkıntılarını anlatır duruma gelseler a.s.

Geçmiş olsun canım düzeldin sonunda valla zor geçti ama a.s.

Sağolasın canım inşallah Zeynep kuzumda sever ya. Bizimki doğduğundan beri bayılıyor banyoya :nazar: Kolay gelsin yorma kendini bırak yapsın eşin a.s.

Allah yardımcın olsun canım ya zor valla tepende kaynanayla a.s.

Canım bende kısmese 1 saatte olsa gelicem inşallah a.s.

Hoşgeldin tatlım a.s. Yerim ben onun Hülya'cım diyen ağzını a.s.

Hayırlı olsun yeni evinde tatlım. Güzel günlerde otur inşallah a.s.

saol cnm ...gel ye tetesi valla heee a.s.

İyi geceler bacılar a.s.

Ohhh herkesler uykuda ben daha yeni geldim eve kafamçokkarıştı Dün kayınvalidemdeydim. Pazara gidip kızıma yazlık ciciler aldım. Akşamda dışarı çıkınca orda kaldık tabi.

Sabah önce Defdef'in kontrolü vardı. 385 gr almış kuzum bu ay. 10410 gr olmuş. Boyu uzamış görünmüyor bu ay. Herşey yolunda çok şükür :nazar: Doktor her hareketi çok güzel dedi a.s.

Ordan benim ayağım için genel cerraha yan odaya geçtik kaydirigubbakcemile3 Adam ayağıma baktı. Çocukluktan itibaren yanlış kesimden oluyor dedi. Bana tembih etti. Aman kızlar kuzularınızın el ve ayak tırnaklarını düz kesin. Sakın yanlarına dokunmayın dedi. Bırak yanları yüzünü çizsin hiç önemli değil. Eğer tırnakların yan uçlarını keserseniz bi batmaya başlarsa tırnak alışır öyle gider ilerde sıkıntı yaşar dedi. Neyse beni de aldılar operasyon odasına. Uyuşturdu ayağımı. Tırnağımın yan tarafını taaa kemiğe kadar kesti. Altında iltihap olduğu için kemiğe dokunmadı. Pazartesi pansumanım var. 2 ay iltihap kurusun ve ayak kendine gelsin diye bekleyecek. Ondan sonra parmağımı yarıp tam kemikten tırnağın çıkış kısmını yakıcak. (Ay ne normal bişeymiş gibi anlattım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3) O yan taraftan hiç tırnak çıkmayacak artık. Hiç rahatsız etmeyecek. Estetik olarak da sorun olmayacak hihoyyyt Neyse işlemi bitirdi ayağımı güzelce sıkı sıkı bileğime kadar sardı. Ağrı kesici al doğru eve basma üzerine dedi ama kurtlu Pınar cumartesi günü evde oturur mu kaydirigubbakcemile3

Hemen kayınvalideme gidip kayınbiraderimin 42 numara spor ayakkabılarını taktım ayağıma kaydirigubbakcemile3 Eşim de o sırada dışarıda Defdef'i oyalıyordu. Basabilirmişim üzerine dedim kandırdım adamı. Hem Defdef'in hemde bizim alışverişlerimiz vardı onları hallettik. Kızımın melek kanadını aldım. Tabi parmağım uyuşuk olduğu için hissetmedim bişey. Sonra uyuşukluğu geçince ağrıdı biraz ama geçti bi süre sonra. Şimdi hiç ağrı yok çok şükür. Sızı var biraz ama o kadar kurcalandı parmak olsun yani kaydirigubbakcemile3

Sonrada Defdef'i anneme bırakıp arkadaşlarla buluştuk. Az öncede kızımı alıp eve geldik. Mama yedirip uyuttum kuzumu. Size bakayım dedim yatıcam şimdi a.s.

Yarında kahvaltıdan sonra dışarı çıkarız yazamam belki. Geçmiş olsun dileklerini face'den yazan ve arayan herkese çok tşk ederim canlarım Allah razı olsun a.s.

Hadi ben kaçtım eşim yeteeerrr diye bağırıyor kaydirigubbakcemile3 Daha poşetler ortada offf neyse sabah hallederim onları kafamçokkarıştı

Kaçtııııııım a.s.

çok geçmiş olsun cm inş tekrarlamazzz a.s.

anaaaa gece gece ne yapiyonuz
hehe ben ne yapiyosam onu sanirim:)))
m
sabahannemle bakirkoye gittik gezdik aksam geldim misafir geldi ustune gece gec kalinca birakmadik burda kalicaklar bende namazdan once size bakayim dedim

pinarcimmmm gecmis olsun canim benim o halde de gezdin ya helallllllll:))

hulyacim ben gelmeyi cok istiyorum esime sorayim arabayi verirseseni muhakkak alirim vermezse de bulusup gideriz

tamam cnm haberleşiriz araba olmasada dediğin gibi buluşup kadıköye gideriz ordanda tubayla buluşup yolumuza dvm ederiz :sm_cool:

eşyalarımızı yerleştirdim...sonra oturduk dışardan bişiler söyledi eşim yedik oturduk sohbet ettik
onlar geldi...saat 11 gelirken kalktılar.....bizde hemen kuzuları uyuttuk sonra yattık

ilaçmı demişşş ve ağzına dalmış bi bakmış ialç hemen ömerin ağzının içini yıkamış sanırım yeni atmış ağzına.....eşim çıldırmış ananenm korkudan altına kaçırmış bana tlf açtı

ayy geçmiş olsun bacım Allah korumuş kuzumu yaa :1hug:

Selam kızlar berbat bi gec eve gün geçiriyorum adet oldum ağrıdan ölüyorum gece gülce uyumak bilmedi sabah kahvaltı hazırladım mama sandalyesinde yanımda oturuyodu bi kustu bütün masa her yer kusmuk oldu benim keçiler kaçtı tabi babamızda bi yandan öğürüyo yardım edeceğine delirdim resmen offf hava çok güzel ama benim sinirler berbat halde ne güzel yemişti kuzum ya hesini kustu öksürük ilcaı vermiştim sanırım ondan oldu mafoldumben

kuzum yaa seni iyi anlıyorum valla coğu zaman gazel cadısıda yapıyor aynı şeyi :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

oyyy bende çok yoruldum yaw ...
sabah markte alış verişe cıktık eve geldik pazara cıktık...
tekrar eve gelip heryeri temizledik eşimle ...
sonra yine sahile ordanda parka gittik ..
az önce eve geldik gazelle bıcı bıcı yapıcaz umarım ağlamaz banyoda yine :(
ay daha yemek yapıcam pöfff kaçtım ben .....grşz ...

hülyam yoğunsun ohh gezmişsiniz ben miskinim adet oldum yaaa ilkkez bu kadar erken oldum
acaba ilaçlardanmı yaww...

bende yarın temizleyecemm

bırsencım hosgeldın evıne tatlımmmm
ömusumude allah korumus ta hepsını yememıs ılacın yaramaz oldu bunlar be tutana askolsun benımkıde yerde ne bulsa agzına atıyor

sağol aysuncuğum benim evimde ilaç vs.yok
ama ananem gözüde görmüyoo düşürmüşşş
ucuz atlattık

selam kızlar o kadar yorgunumki bende adet oldum bide 2 gündür okulda göevliydim üstüne bide kaynanam kaynım görümcemler 4 çocukla bizdeydi.Türkiz bide kabız oldu çırım çırım çıkartmaya çalışıyor bide kaynanam demezmi ben 10-15 gün sizde kalıcam kimse ikna edemedi.ensonunda ben biz bütün gün işteyiz Türkize bakıcaksan kal dedim.ben bakamam dedi o zamn gideyim dedi biraz önce postaladık evin heryeri yatak yorgan kahvaltı masası dahi duruyodu hemen kaldırdım yemek yaptım onlara insan bu kadın çocuklu işte şu an şu sofrayı bari yoplayım demezmi ya

selam kızlar o kadar yorgunumki bende adet oldum bide 2 gündür okulda göevliydim üstüne bide kaynanam kaynım görümcemler 4 çocukla bizdeydi.Türkiz bide kabız oldu çırım çırım çıkartmaya çalışıyor bide kaynanam demezmi ben 10-15 gün sizde kalıcam kimse ikna edemedi.ensonunda ben biz bütün gün işteyiz Türkize bakıcaksan kal dedim.ben bakamam dedi o zamn gideyim dedi biraz önce postaladık evin heryeri yatak yorgan kahvaltı masası dahi duruyodu hemen kaldırdım yemek yaptım onlara insan bu kadın çocuklu işte şu an şu sofrayı bari yoplayım demezmi ya

esracım hosgeldın benımde gunum geldı ama daha olamadım
kaynanada ıyı demıssın de kalmamıs ne kadar meraklı oluyolar keyfıyetten kalmaya

esracım hosgeldın benımde gunum geldı ama daha olamadım
kaynanada ıyı demıssın de kalmamıs ne kadar meraklı oluyolar keyfıyetten kalmaya
[/QUOTEsorma canım annem o olunca gelmiyor bize demiyorki bu kadın nasıl bakıcak çocuğa neymiş ben diğer odada otururm çıkmam falan olcak işmi ya birbirlerini yicekler olan bize olucak
Dırım çok geçmiş olsun tatlım Allah korumuş
Pınar takma diyosunda ben yokken görümcemin çocukları tükenmez kalemle koltukları sehpaları çizmiş nasıl çıkcak şimdi eve geldim bi baktım kahvaltı masası bile duruyo heryer yatak kaldırın bari dimi ya masayı topladım kaynana gitcek hemen onlarda tabi yemek yaptım yediler gittiler demiyoki bu kadın çalışıyo çocuk var yok himetçiyim be ya gıcık ya
Siribron seni çok iyi anlıyorum tatlım sabır versin Allah
Civcivim yerleşmişsin hadi
Claries çok geçmiş olsun sizede
Ben kaçar evi toplayım çalış çalış

Back
X