2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın tünaydın kızlarr..

herkesi bi sıkıntı almış gidiyoo..hava da tetikliyo sanırım...ay sıcaktan şikayet ediyoruz soğuktan şikayet ediyoruzz...insanoğluyuz işte hiçbirşeyden memnun olamıyoruzzz..

birsen geçmiş olsun cnmmm..
banu eşin neden ameliyat oldu bilmiyorum muhtemelen onun yanındasın geçmiş olsun cnmm..
özlem kız ne çabuk bitti senin hamişlik...ay ikisi de aradan çıkıyoo..inş sorunsuz yetiştirebilirsin cnmm..Allah yardımcın olsunn. zor olacak ama sonrasında rahat edeceksin inş...

ay geçen ay bende kazaya kurban gittim sandım he..adetim geciktii..bi de üstüne hiç bulanmayan midem bi bulandı kesin hamileyim dedim..eşim akşam geldiğinde ne o hastamısın yüzün düşmüş dedi..ben de yoo hamileyim sanırım dedimm bi gülüyoo:)yok ya olur mu dedi sonra..ben ağlamaklı oldum resmen..Erenin hakkını yiyeceğim yeni gelene de yazık vs demeye başladım...aslında ben de istiyorum biran önce 2. cocuğu aradan çıksın beraber büyüsünler sonra başka planlar kurayım yoksa çoluk çocukla ömrümüz geçecek valla...ama Eren emiyor ve 2 yaşa kadar emzirmeyi düşünüyorum...bi de çok düşkün memeye kesin psikolojisi bozulur yane..
neyse ki sadece üzüldüğümle kaldım..o akşam regl oldum şkr..şimdi güvenliği biraz daha arttırdım:)

Eren e uyuyo dedesi de..neyseki kocişin işi hallolmuş çok sevindimmm düzenimize geri döndükk...onun iş stresi beni sarmıştı valla..bugün daha iiiyim şkr..

aynur tülay merhabalar kıslarrr..

filiz canım hoşgeldin umarım tatilin güzel geçmiştir.

Sagol canim, pek tatil sayilmaz ama güzel gecti yine de. Özlemisim sevdiklerimi, kalabaligi ve tabi Istanbul'u...

kızlar yazamadım ya merhaba

bu sabah baş ağrısı ile uandım adet olcağüım bir damla gördüm bakalım gerisi ne zaman teşrif edecek
sıkıntı yaptı bana ...saat 7 de kalktım....giyindim başımda ağrıyınca ...gittim parka 9 kadar biraz yürüyüş ve parktaki spor aletlerini kullandım...eve geldim kuzular kalkmış...çayı koydum ocağa duşa girdim çıkmasan alişide yıkadım.....sonra çocukların kahvaltısını verdim kahvaltı yaptım..çamaşır yıkandı astım ..taze fasulye pişirdim...kek yaptım...yengem geldi ziyaerte annemi...şimdi sofra kurdum...
onlar çay içiyor bende alişi sallıyorum...herkes gidince evi süpüreceğim süpürme işini halledemedim...

buluşma işi iptal olmasın yaa ev sonucta orası ......zaten bidaha tadı kaçar...ben geleceğim...en azından..

ilgin geçmiş olsun cnm kocana allah yardım etsin erkekler çok fena

sibelim neden bu kadar sıkkınsın konuşalım bi ara...

özlem ,tülay,tutkun,hülya,nuran,simal ismi aklıma gelmeyen herkese merhaba

filizciğim önemli değil cnm tabiki ailenle olman daha mühim bol bol hasret giderseydiniz..güzel geçmesi çok iyi olmuşş...acıbadem en kazık ve saçma bir hastane neden gittin oraya yaa adı var oranın
keşke dediğim kişiye gitseydin cnm neyse kısmett

ben kaçar gelen giden bitmez artıkk

Ya teyzemin bir komsusu israrla bir doktoru tavsiye etti. Birde yanlis bilgi verdiler, sigortayla anlasmalari varmis diye. Ta Findikli'ya gittim, evrak düzenledim Almanya'nin sigortasindan bana verilen belgelerle. Meger sadece belli bölümler icin gecerliymis, bir ise yaramadi o kadar emegimiz ve masraf. Alman Hastanesine gidecektim aslinda, ne diye baskasinin aklina uyup vazgectim bilmem. Yakin oldugu icin sanirim. Senin önerdigin doktorda aklimdaydi aslinda ama kuzenimin internet baglantisi kesikti birkac gün, facebooktan o ara mesajlarima ulasamadim. Adida aklima gelmedi.

çok sık giremiyorum notlardı sınavlardı deniz kaan sıcaklar... kendime zaman bulamıyorum... tekrar hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için... geçmişe şöyle bi göz attım Filiz'im hoş geldin... Doruk paşamın yeni fotolarını bekliyorum özledim vallahi:) birsen'cim ömer'im nasıl?
gazel,defne iyileşmişlerdir umarım. Melih Kaan'ımın eli nasıl oldu Ayşe'ciğim? aklımda bunlar kaldı hepinizi öpüyorum

Hosbulduk taze Anne.opuyorumnanaktan Tekrar tebrik ederim canim, cok sevindim inan. Dorugun resimlerini yükleyecegim bir ara, keltos oldu oglumbilmiyorumkismile

Allah iyiliğini versin Gülhan emi,nasıl güldüm,ben Dağhana astronotunu alıcam ne olur ne olmaz kar filan yağarda!! :))kaydirigubbakcemile3

Merhaba sibelsim,özledik nerelerdesin?Sorun varmış işyerinde galiba,aman sıkma canını atlatırsın umarım..
Yalovada görüşürüz...

cnm hoşgeldin bende diyorumki Filiz nerlerde acaba sorucam hep unutuyorum,demek geldin gittin bile,tüh görüşemedik üzüldüm,neyse bidahaki sefere inşallah

Bizde ateş yapmadı güzelim,yapmaz dedi doktor..Doğumgününün güzel geçmesine sevindim bu arada..

Evet canim, Istanbuldaydim iki haftaligina dügün icin. Görüsebilseydik iyi olurdu ama pek zamanim olmadi, kosturmacayla gecti günler. Kendim icin hic birsey yapamadim icimde kaldi. Kisa yine kafa atacagim galiba. Ekim'de ya da Kasim'da. O zamana mutlaka görüselim.

ooo ikiside geç yatıyor tamam sen uğraş dur gönderiyorum bak

yattım ve aynısaatte geldiiim

geçmiş olsun canım inşallah hemen düzelir sanada 3 bebek zor olmaz .Duruda iyidir inşallah ateşi var yazmışsın.
gerçekten görüşemiyoruz artık anca gece girebiliyorum

hayırdır canım niye sıkkın canın?ben sebamed aldım netten baya oldu ama

geldin döndük göremedik bile sanırım anadoluya geçmedin görüşmeyi çok isterdim ama anlıyorum senide

bizde ateş olmadı canımilk kez ama gitmeden minoset verdim ben

selam canım

çok zor Allah sabır versin hayatta yalnız kalmak bide yük olmak istemez şimdi
valla eşinlede Allah kavuştursun kızkaydirigubbakcemile3

canııııım kıyamam

selam canım valla hızına yetişemiyorum artık

oh süper iyi yapmışsın
bende işten geldim misafierim geldi vapartmandakiler gelenler iyiydi sevindim ondan sonra eşim geldi yemek falan Türkizi uyuttum bi bakayım dedim.Haftasonu SBS de görevim varmış almayı düşünmüyordum beni dün bulamayınca gelir demişler emirvaki oldu düğün var diye evde olayım diyordum eşime bahane çıktı zaten bütün gün evde yoktun falan bakalım ne olacak bizde böyle perşembe akşam yine misafirim var okuldaki bi kaç arkadaş gelecekler ailece bu ara hamur işi fabrikası gibiyim evde ful pasta çekiyorum

Maalesef Esra'cigim. Ama kisin gelme planlarini simdiden kurdum hatta biletlere bile baktim. O zaman sadece gezme ve kitap fuari icin gelecegim. Gelmeden iyice organize olur, bulusuruz canim. Tanismayi bende cok isterim.opuyorumnanaktan

OFFFFFFFFFF YAA şimdi girdim hastaneden içeri kuzuma nazar deydi
ömerim saat 19 gibi uyurken bir kusmuş kızlar yatak göl
ama hiç uyanmamış kuzum ya kafa göz kusmuk
şok olduk annemle...hemen kafasını yıkaya bileceğim yerlerini yıkadım ameliyattan yıkayamıyrouz da.
yoğurt verem dedim şakır şakır kustu...yine yıkadık bu kusmalar 6 bulunca kaynımı aradım cerrahpaşaya gittik ....salak bi kadına denk geldiö türkde değil sasnırım saçma saçma konuştu
çocuk normal.idrar testi dedi.
dedim yemek yemeyen içmeyen çocuk nasıl çiş yapsın
yapacak bişey yok dedi...bekle
kızdım özel g.o.p hastanesine gittik...salgın var dedi doktor...emedur iğne yapıldı
eğer yarımsaat sonra beslendiğinde kusarsa serum bağlayacağız dedi...iğne yapıldı huzursuz oldu
bekledik sadece su verdim...neyseki kusmadı......eve daha yeni girdim..yarık kakasımı çişini ben götüreceeğim tahlil olacak.........piyangodan çıktı bu hastalık ya ama 3 çocuk daha vardı aynı durumda offffff

Off kabus gibi olmali o manzara. Neyseki atlatmissiniz canim. Allah acil sifalar versin kuzuma...opuyorumnanaktan

geçmiş olsun cnm eine,bilirim zor bi ameliyat babam oldu hala kendine gelemedi adam ya
en zor senin işin Allah kolaylık versin bir sürü naz çekeceksina.s.

cnm ebnde almadaım daha

boşver işteki sıkıntıları gel buraya açılırsın cnm zaten kimseleruğramıyo artık eskisi gibi
inş halledersin işteki sorunlarını bi an önceŞeniz

maşallah seline konuşssunlar tülay ne güzel bayılıyorum valla
zeynep uzatıyo bazı şeyleri allllll,gelllllllllllll diyo normal dese yokkaydirigubbakcemile3
babammm annemmm yapıyo hep hoşuna gidiyo galiba zilliikaydirigubbakcemile3

hoşgeldin cnm
düğününüzde olmuş ,hayırlı olsun,Allah mutlu etsin inş.
acıbadem çok pahalı tabi keşke başka bi yere gitseydiniz
umarım doruk şimdi daha iyidir

cnm bizde yapmıştı biraz calpol verdim geçti,fazla olmadı ateşi,doğum günü kutlu olsun masalın,nice yaşlaraa.s.

merhaba cnm
maşallah birsen atom karınca gibisin valla
seninle tanışmayı isterdim valla bana sürün biraz çok ihtiyacım olacak doğumdan sonraboshayallersmile

geçmiş olsun cnm

geçmiş olsun birsen,hava burda da kapalı yağmış da gece

valla pınar gezente oldun iyice he boşladın bizi
defne nasıl oldu düzeldi mi artık iyice

hoşgeldin cnm
yoğun bi dönemdesin kolay gelsin

kız bu en hal
her gün her gün misafir
bi de çalışınca zor be ya
Allah koalylık versin

oy kıyamam kuzuma ya
geçmiş olsun birsenicm
inş çabucak atlatır
tüm bebişlere ne oldu anlamadım gitti

kolay gelsin cnm

afiyet olsuna.s.

günaydınopuyorumnanaktan

şimdiden geçmiş olsuna.s.

günaydın,taşındın mı cnm evine yerleştin mi iyice
işe de gidiyosun zor olmuştur

Daha iyi teyzesi, sagol. Acibadem mi? Bir daha asla...:umursamaz:

Günaydınlar Kızlar,

Ne kadar sıkıcı bir gün böyle hava fena bunaltıcı ama bir okadarda kapalı.Şöyle sağlam bir yağsada serinlese.Oda oda gezmekten gece uyuyamaz oldum.

Yağız evde sadece askılı bir badiyle duruyor.Günde iki kere banyo yapıyoruz kuzumu.İştahı kapandı sıcaklardan sadece su içmek istiyor.Suyla karnını doldurunca yemek yemiyor tabi.

Doruk'da Istanbul'da öyleydi, neyseki eve gelince acildi istahi biraz...Sicaklar bir dert, soguklar ayri...Keske dört mevsim bahar yasansa...

birsen geçmiş olsun cnmya.

kızlr banu izinliymiş.eşi ameliyat olmuş.20 gün rapor vermiş dr.pzt kadar işe gelmicek pazrad kayınvalidesi gelicekmiş.1 saat olmuş ameliyata gireli eşi çıkmamış daha:(

Insallah iyi gecer ameliyati, Banu'ya da Allah sabir, güc ve kuvvet versin...a.s.

Günaydin Kizlar,

Doruk uyudu 1 saat önce, daha da uyuyacak gibi. Gece uykularida düzeldi Türkiyeden döndügümüzden beri, deliksiz 7-8 saat uyuyor. Sabaha karsi uyanip emiyor, 1-2 saatte öyle uyuyor...Böyle gider insallah ya, sabah erken kalkmasina raziyim ama yeter ki gece uyanmasim...

Eski nesesi yok ama yavrucagin. Türkiye'de kalabaliga ve ilgiye cok alismis, yadirgadi evi ve sakinligi. Ama kendi basina oyalanacak birseyler bulabiliyor, yaramazligi bitti, uysal, masum ve alingan bir cocuga dönüstü iyice. Cok özlüyorum afacak hallerini...Dün gidip danisma aldim, 1-3 yas arasi cocuklari günde 1-2 saat birakabilecegimiz yerler var mi diye. Sadece oyun oynamasi, sosyal kontakt kurmasi icin. Birkac yer varmis, adreslerini verdiler. Gidip görüsecegim bakalim, fiyat uygun gelirse götürüp getiririm hergün. Icine kapanmasini hic istemiyorum, bende öyleydim cünkü ve cok acisini cektim.

Kizlar birde ben hala adet görmedim, hala emziriyorum o yüzden sanirim. Doktora gitmeyide garip bir duyguyla süreekli erteleyip duruyorum. Var mi hala adet görmeyen aranizda? 18 aya kadar normal oldugunu okudum ama bilmiyorum gercekten normal mi bu durum?
Birde Doruk bu ara gün icinde 3-4 kez kaka yapmaya basladi. Bazen biraz civik kivamli yapiyor. Sizde durumlar nasil? Doktora götürsem mi acaba?

herkesi bi sıkıntı almış gidiyoo..hava da tetikliyo sanırım...ay sıcaktan şikayet ediyoruz soğuktan şikayet ediyoruzz...insanoğluyuz işte hiçbirşeyden memnun olamıyoruzzz..

banu eşin neden ameliyat oldu bilmiyorum muhtemelen onun yanındasın geçmiş olsun cnmm..
özlem kız ne çabuk bitti senin hamişlik...ay ikisi de aradan çıkıyoo..inş sorunsuz yetiştirebilirsin cnmm..Allah yardımcın olsunn. zor olacak ama sonrasında rahat edeceksin inş...

ay geçen ay bende kazaya kurban gittim sandım he..adetim geciktii..bi de üstüne hiç bulanmayan midem bi bulandı kesin hamileyim dedim..eşim akşam geldiğinde ne o hastamısın yüzün düşmüş dedi..ben de yoo hamileyim sanırım dedimm bi gülüyoo:)yok ya olur mu dedi sonra..ben ağlamaklı oldum resmen..Erenin hakkını yiyeceğim yeni gelene de yazık vs demeye başladım...aslında ben de istiyorum biran önce 2. cocuğu aradan çıksın beraber büyüsünler sonra başka planlar kurayım yoksa çoluk çocukla ömrümüz geçecek valla...ama Eren emiyor ve 2 yaşa kadar emzirmeyi düşünüyorum...bi de çok düşkün memeye kesin psikolojisi bozulur yane..
neyse ki sadece üzüldüğümle kaldım..o akşam regl oldum şkr..şimdi güvenliği biraz daha arttırdım:)

Eren e uyuyo dedesi de..neyseki kocişin işi hallolmuş çok sevindimmm düzenimize geri döndükk...onun iş stresi beni sarmıştı valla..bugün daha iiiyim şkr..

mrb canım benim nasıslın yakışıklı paşa eren nasıl?biz iyiyiz alpişin peşinden koşuyorum meyvesini yemek istemiyorda sıpa.yerse parka gidecek yemezse gitmeyecek cezagamyoncuiremsusırnaşık şey

Günaydin Kizlar,

Doruk uyudu 1 saat önce, daha da uyuyacak gibi. Gece uykularida düzeldi Türkiyeden döndügümüzden beri, deliksiz 7-8 saat uyuyor. Sabaha karsi uyanip emiyor, 1-2 saatte öyle uyuyor...Böyle gider insallah ya, sabah erken kalkmasina raziyim ama yeter ki gece uyanmasim...

Eski nesesi yok ama yavrucagin. Türkiye'de kalabaliga ve ilgiye cok alismis, yadirgadi evi ve sakinligi. Ama kendi basina oyalanacak birseyler bulabiliyor, yaramazligi bitti, uysal, masum ve alingan bir cocuga dönüstü iyice. Cok özlüyorum afacak hallerini...Dün gidip danisma aldim, 1-3 yas arasi cocuklari günde 1-2 saat birakabilecegimiz yerler var mi diye. Sadece oyun oynamasi, sosyal kontakt kurmasi icin. Birkac yer varmis, adreslerini verdiler. Gidip görüsecegim bakalim, fiyat uygun gelirse götürüp getiririm hergün. Icine kapanmasini hic istemiyorum, bende öyleydim cünkü ve cok acisini cektim.

Kizlar birde ben hala adet görmedim, hala emziriyorum o yüzden sanirim. Doktora gitmeyide garip bir duyguyla süreekli erteleyip duruyorum. Var mi hala adet görmeyen aranizda? 18 aya kadar normal oldugunu okudum ama bilmiyorum gercekten normal mi bu durum?
Birde Doruk bu ara gün icinde 3-4 kez kaka yapmaya basladi. Bazen biraz civik kivamli yapiyor. Sizde durumlar nasil? Doktora götürsem mi acaba?

mrb filizcim hoşgeldin.seni burda görmek çok güzel.doruk paşam tekrar eski afacan haline döner tatlım biz büyükler bile gittiğimiz ortamı beğeniyorsak sonra geri döndüğümüzde illa bi burukluk oluyor içimizde bence parka götür devamlı orda birsürü arkadaş edinir alpişi günde 3-4 defa götürüyorum parka onada banada çok ii geliyor gerçi bize park çok yakın karşımızda oyüzden hemen kucağım aldığım gibi parktayız ama bugün mamasını yemiyo bende götürmeyeceğimkaydirigubbakcemile3.canım o kaka bizdede öyle normalde kabızlık çekerdi şimdi 3-4 defa yapıyor bu sferede pişik oluyor.doktora götürmedim canım ben havalrdandır diyorum bi sıcak bi soğuk.bi tişört giyiyıo bide uzun kollu ne giydireceğimi şaşırıyorum bu yüzden midelerini üşütmüş olabilirler.bikaçgün daha bekleyeceğim ben olmazsa dr öyle gideriz.

Hatıce canım benımde annem bakıyor akŞam gıdınce annı dıye bır sarılıyor o zaman aman ıŞınede dıyorum ama vazgeÇıyorum:) sonuÇta onun geleceĞı ıÇın ÇalıŞıyoruz.allahtan emın ellerdeler.

Hatİce canım benİmde annem bakıyor akŞam gİdİnce annİ dİye bİr sarılıyor o zaman aman İŞİnede dİyorum ama vazgeÇİyorum:) sonuÇta onun geleceĞİ İÇİn ÇalıŞıyoruz.allahtan emİn ellerdeler.

evet ya aynen bende öyle akşam onun bana sırılışını görünce başlıcam işine diyorum ama dediğin gibi olmuyor bırakamıyorum günde kaç defa arıyorum nasıl konuşuyor bana telefonda ama çok şükür kayınvalidem çok güzel bakıyor bide benden uzaklaşıcak diyede korkuyorum

hoşgeldin pınarcıma.s. günlerinin dolu dolu ve güzel geçmesine sevindim defne prenses nasıl? bizim bugün biraz ateşimiz vardı şimdi biraz daha iyi.iyi uykular tatlım sana.opuyorumnanaktan

Sağolasın canım benim valla koşturmaca bitmiyor bende :) Ay canım inşallah şimdi iyidir kuzum. Valla salgın var fena halde aman dikkat et sende a.s.

çok sık giremiyorum notlardı sınavlardı deniz kaan sıcaklar... kendime zaman bulamıyorum... tekrar hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için... geçmişe şöyle bi göz attım Filiz'im hoş geldin... Doruk paşamın yeni fotolarını bekliyorum özledim vallahi:) birsen'cim ömer'im nasıl?
gazel,defne iyileşmişlerdir umarım. Melih Kaan'ımın eli nasıl oldu Ayşe'ciğim? aklımda bunlar kaldı hepinizi öpüyorum

Canım benim nasılsın ya biraz daha iyi hissediyorsundur inşallah kendini a.s.

kolay gelsin cnm,iyi bak kendine..

İyi geceler pınarcım,,

a.s.

selamlarra.s.
okuldan sonra sahilde dolaşmaya çıktık Ahsenle resmen kudurdu bir o yana bir bu yana koştu durdu velet bende arkasında tabi çok yoruldum
eve geldik yıkadım yedirdim emzirdim şimdi uyuttum yatırıp azıcık keyif yapıcam

Ohhh kızım eğlenmiş ne güzel annesi a.s.

İyi geceler herkese kızlar...

Yoğun bi geçirdim bugün,sabah Dağhanı ikinci uykusuna yatırmadan eltim aradı evdeysen çaya geliyorum diye,kızının yarışması vardıda okulda ona gitmiş öğleden sonraya almışlar,bana geldi işte neyse Dağhanı uyutup kahvaltı yaptık sonrada beraber gittik okula,Lara da birinci oldu ingilizce şarkı yarışmasında,Dağhan çocuklara bayıldı nasıl pür dikkat bakıyor onlara,,ordanda çıktık bizim yakına tepe home açılmış oraya gittik gezdik bişeyler aldık eve geldik,kahve filan derken hadi yemekde yapalım dedim akşama abimide çağıralım.neyse onlarda geldi çay may derken anca gittiler bizde Dağhanı uyuttuk ama daha şimdiden iki kere uyandı hayırdır inşallah..bende kalkıyım uykum var..hepinizi çok öptüm..

Gezgin hatun a.s. Arada beni de ara ;)

selam canım valla hızına yetişemiyorum artık

oh süper iyi yapmışsın
bende işten geldim misafierim geldi vapartmandakiler gelenler iyiydi sevindim ondan sonra eşim geldi yemek falan Türkizi uyuttum bi bakayım dedim.Haftasonu SBS de görevim varmış almayı düşünmüyordum beni dün bulamayınca gelir demişler emirvaki oldu düğün var diye evde olayım diyordum eşime bahane çıktı zaten bütün gün evde yoktun falan bakalım ne olacak bizde böyle perşembe akşam yine misafirim var okuldaki bi kaç arkadaş gelecekler ailece bu ara hamur işi fabrikası gibiyim evde ful pasta çekiyorum

Valla ben bile kendi hızıma yetişemiyorum canım ya kaydirigubbakcemile3

Kolay gelsin canım sanada a.s.

valla buluşmaya gelemiycem ama paket yapayım size
Bu arada buluşmaya gidenler Pendikten, kaçta gidecekler ve dönecekler deniz otobüsüyle bellimi

Düşünmen yeter canım sağolasın a.s. Pendikten kısmetse sabah 09:30 binişimiz canım a.s.

OFFFFFFFFFF YAA şimdi girdim hastaneden içeri kuzuma nazar deydi
ömerim saat 19 gibi uyurken bir kusmuş kızlar yatak göl
ama hiç uyanmamış kuzum ya kafa göz kusmuk
şok olduk annemle...hemen kafasını yıkaya bileceğim yerlerini yıkadım ameliyattan yıkayamıyrouz da.
yoğurt verem dedim şakır şakır kustu...yine yıkadık bu kusmalar 6 bulunca kaynımı aradım cerrahpaşaya gittik ....salak bi kadına denk geldiö türkde değil sasnırım saçma saçma konuştu
çocuk normal.idrar testi dedi.
dedim yemek yemeyen içmeyen çocuk nasıl çiş yapsın
yapacak bişey yok dedi...bekle
kızdım özel g.o.p hastanesine gittik...salgın var dedi doktor...emedur iğne yapıldı
eğer yarımsaat sonra beslendiğinde kusarsa serum bağlayacağız dedi...iğne yapıldı huzursuz oldu
bekledik sadece su verdim...neyseki kusmadı......eve daha yeni girdim..yarık kakasımı çişini ben götüreceeğim tahlil olacak.........piyangodan çıktı bu hastalık ya ama 3 çocuk daha vardı aynı durumda offffff

Çok geçmiş olsun canım ya salgın fena. Kimden duysam kuzular hasta :(

günaydin kizlar a.s.

geçmiş olsun birsencim yaaa :( üşütmüştür belki ya..inşaAllah hemencecik toparlar kuzum yaa..

ay hava nasil sogudu birden ya..bu gidişte c.tesi kişliklari giyicez :) gülhan hakli cikti,direk mont giydirelim cocuklara :)

kayinvalideme gidicem kahvaltiya..ögleden sonrada gelip işlerimi halledicem..temizlik vs..

yarinda anneme gidicem inşaAllah..dedem gelicek,annemde kalacak artik inşaAllah..ordan cuma dönerim muhtemelen..ay sonrada büyükkkk c.tesi geliyor :)

öptüm kizlar hepinizi ve tüm yegenlerimi :) Rabbim hepsini korusun hastaliktan,kötü şeylerden a.s.

Afiyet olsun canım. Kayınvaliden yakın mı hemen gidip gelebiliyorsun kuzum ne güzel :uhm:

Günaydın kızlar,,a.s.

Yine erkenciyiz biz..uyumak istiyorum yaa..

Dağhana kahvaltısını yaptırdım ben hala yapmadım hiç cnm istemiyor,ütü yapıcam yine..sıkıldım..

Ay bende çamaşır yıkadım bacım. Yarına ütü fikri şimdiden geriyor beni ıyyyy kafamçokkarıştı

kızlar gecmişi okudum alıntı yaparken kitlendi şimdi kızın kahvaltısını yaptırıp aşı vurdurmaya gidicez
gelince görürşrüz
buarada herkeze günaydın ben keyifsizimkafamçokkarıştı

Selam canım a.s. Hadi geçmiş olsun şimdiden yerimseniben

günaydın kızlar nasılsınız?

Sağolasın canım sen nasılsın a.s.

havalardandır nurrancım ferdacım sızdekı sıkıntı:)
günaydın kızlarrrr

opuyorum hepınızı

Tünaydın canım a.s.

valla pınar gezente oldun iyice he boşladın bizi
defne nasıl oldu düzeldi mi artık iyice

Napim canım ya benim ev 35 derece düşün sıcağı. Evde durmak felaket. Ya mutfakta yaşayacağım yada evden kaçacağım. Bide kayınvalidemlerin orda bahçe varya serin serin rahat ediyoruz. Bende kaçıp duruyorum a.s.

Defne iyi canım ya çok şükür kendi de iştahı da yerine geldi a.s.

Senin kuzular nasıl? Mehmet paşam ne yapıyor ?

günaydın a.s
bizde erkencilerdeniz Ahsenin kahvaltısını yaptırdım tam bitti kustu hepsini biraz oyaladım üst baş değişti tekrar yaptırdım şimdi uyuştu uyuycak galiba bütün gece mıkır mıkır uyur tabi cadıı
bende kahvaltı yapsam ne güzel olurr çok açımm:))

tubişcim burda da yağmur yağacak gibi ama hava soğuk değil cumartesi de soğuk olursa içerde oturur gülhanın evini talan ederiz artık:)))

Haydaaa ne oluyor bu kuzulara birer birer kusup suruyorlar. Bi daha olmaz inşallah canım a.s.

Afiyet olsun sanada a.s.

Arkadaşım özleştik valla yaaaaa :(

Sorma bacım ya bu aralar hafta içi bi kaçış yap bana doğru beeeee çok özledim valla :( Gerçi cumartesi birlikteyiz Allah izin verirse ama sen yine de önümüzdeki hafta bi kaç a.s.

Günaydınlar Kızlar,

Ne kadar sıkıcı bir gün böyle hava fena bunaltıcı ama bir okadarda kapalı.Şöyle sağlam bir yağsada serinlese.Oda oda gezmekten gece uyuyamaz oldum.

Yağız evde sadece askılı bir badiyle duruyor.Günde iki kere banyo yapıyoruz kuzumu.İştahı kapandı sıcaklardan sadece su içmek istiyor.Suyla karnını doldurunca yemek yemiyor tabi.

Aynen canım ya Defne'de ya askılı badiyle yada sadece bezinin üzerine incecik elbiseyle geziyor. Gece bile öyle yatırıyorum Sabah bi kalkıyorki kafası falan sırılsıklam. Daha bu günlerde böyleyse yandık valla yazın :(

kızlr banu izinliymiş.eşi ameliyat olmuş.20 gün rapor vermiş dr.pzt kadar işe gelmicek pazrad kayınvalidesi gelicekmiş.1 saat olmuş ameliyata gireli eşi çıkmamış daha:(

Aaa çok geçmiş olsun ya inşallah biran önce çıkar sağ salim ameliyattan a.s.

tünaydınlar kızlar....ayyyyy gece neyseki sorunsuz geçti......sabah kalktım parka gittim serin mis gibi kafam yerine geldi bide adet oldum iyi geldi....

annem kaka ve çiş tahlili yaptırma boşuna dedi kızlar...bakalım şimdi kalktı ömer kahvaltıu vereceğimkusmazsa tahlilleri vermeyeceğim..

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar

bu sabah haberlerde dinledim perşembe cuma sıcaklık artacakmış
sibelin dediği gibi yağış bizi bulmasın tek........

Bekle bakalım bacım ya olmaz bi daha inşallah a.s.

HAdi canım gözün aydın kocişinin işi normale dönmüş a.s.

Günaydin Kizlar,

Hoşgeldin canım benim a.s. İyi geçmiş tatilin anladığım kadarıyla çok sevindim a.s. Maşallah Doruk paşama inşallah böyle gider uykuları a.s. Bende bi oyun sınıfı istiyorum aslında. Araştırayım aklıma gelmişken :uhm:

Valla benim komşum emzirdiği için 2 sene adet olmamış. Bıraktığı an olmuş. Belki öyledir seninde canım :uhm:

Defne'de 4 hatta 5 kez bile yapıyor kakasını. Bazen normal, bazen daha sıvı yada katı oluyor. Sorun olduğunu düşünmüyorum. Hatta 1 yada 2 kere yaparsa ne oldu diye düşünüyorum canım :uhm:

sağol canım iyiyim çalışmıyordum yeni başladım bebiş iyi babannesi bakıyor ama çok özlüyorum zor duruyorum yerimde

Hoşgeldin canım a.s. Ay bende yaz sonu çalışmayı düşünüyorum ama şimdiden stresi sardı Allah kolaylık versin sanada :1no2:

Canımya korkma Öyle olmaz.

ya biliyorum ama ne bileyim genede içimde bir korku var. bi akrabamız var kendisi çalışmış çocuğuna babannesi bakmış çocuk annesine ismiyle hitap ediyormuş babanneyede anne diyormuş bide benim annemde çalışıyordu ben annemi çok özlüyordum nasıl bir duygu biliyorum o yüzden bilmiyorum ya kafam karışık o yüzden kafamçokkarıştı

Selam bacılar a.s.

Ya herkes aynı dertten muzdarip. Bu ne sıcak ya kafamçokkarıştı Hava bu kadar kapalı olduğu halde 30 derece ev şuanda kafamçokkarıştı Çocukta pişiyor valla ne yapacağımı şaşırdım. Sabah yıkadım kuzumu. Akşama doğru bi daha yıkarım. Ancak öyle rahatlıyor yavrum.

Dünde babanesinin bahçesinde verdik eline su hortumunu. Hem bahçeyi suladı, hem betonları ıslattı. Hemde sularla oynadı durdu. Acaip hoşuna gidiyor su ile serinlemek. Sabahtan beride her fırsatta muslukları gösterip ıhh ıhh diye elini yüzüne sürüyor. Yazık kuzularımıza valla. Temmuz-ağustosta yandık ki ne yandık eyvahedigeldismile

Tatilimize de 1 ay kaldı hayırlısı ile. Valla gelse şu 2 Temmuz'da atsak kendimizi denize. 1 hafta iyi gelecek bize zemuszemus

Bugünde sabah spora gittim. Ordan geldim yerlerimi sildim, toz aldım. Renklilerimi yıkadım astı annem sağolsun. Şimdi de beyazlar yıkanıyor. Defdoş'u uyuttum. Annemle çay keyfi yaparken size bakayım dedim a.s.

Selam bacılar a.s.

Ya herkes aynı dertten muzdarip. Bu ne sıcak ya kafamçokkarıştı Hava bu kadar kapalı olduğu halde 30 derece ev şuanda kafamçokkarıştı Çocukta pişiyor valla ne yapacağımı şaşırdım. Sabah yıkadım kuzumu. Akşama doğru bi daha yıkarım. Ancak öyle rahatlıyor yavrum.

Dünde babanesinin bahçesinde verdik eline su hortumunu. Hem bahçeyi suladı, hem betonları ıslattı. Hemde sularla oynadı durdu. Acaip hoşuna gidiyor su ile serinlemek. Sabahtan beride her fırsatta muslukları gösterip ıhh ıhh diye elini yüzüne sürüyor. Yazık kuzularımıza valla. Temmuz-ağustosta yandık ki ne yandık eyvahedigeldismile

Tatilimize de 1 ay kaldı hayırlısı ile. Valla gelse şu 2 Temmuz'da atsak kendimizi denize. 1 hafta iyi gelecek bize zemuszemus

Bugünde sabah spora gittim. Ordan geldim yerlerimi sildim, toz aldım. Renklilerimi yıkadım astı annem sağolsun. Şimdi de beyazlar yıkanıyor. Defdoş'u uyuttum. Annemle çay keyfi yaparken size bakayım dedim a.s.

oh afiyet olsun

Günaydin Kizlar,

ay ne güzel doruk paşa deliksiz uyuyormuşş..benim oğlum gece illaki emmeye uyanacak.. denedim bikaç defa başka türlü uyutmayı yok uyutabilirsemde tekrar kakıyo emince daha rahat dalıyo..ben de 2 yaşına kadar oluruna bıraktım...sonra biraz daha bu konuda çabalayacağım inş ..tabi bu süre içinde bana zor olacak..hele de sıcakta..
ben de doğumdan sonra 5 ay regl olmamıştım normal diye biliyorum ama sen nette bir araştır istersen cnmm.

mrb canım benim nasıslın yakışıklı paşa eren nasıl?biz iyiyiz alpişin peşinden koşuyorum meyvesini yemek istemiyorda sıpa.yerse parka gidecek yemezse gitmeyecek cezagamyoncuiremsusırnaşık şey

biz iiyiz aynur teyzesii..Eren paşa da dedesinin peşinde dolanıyoo..oh be bi nefes aldımm..accukta dedesine yapışsınn...1 hafta daha sefasını süreyim şöle.zemuszemus
ben Erene istediği zaman yemek yediriyorum almazsa zorlamıyorumm..emiyor diye biraz daha rahatım ..ama gerekli şeyleri de yiyor çok şkr..alpişşte parkı hakeder inş bugün:)

Selam bacılar a.s.

oyy 30 derece he...temmuz ağustosu düşünemiyorum o zaman...bizim ev accuk serin şkr ...sırf bu yüzden üst kata taşınmak istemiyorum valla sıcakta çok bunalıyorum ben...
sen de tatili düşün cnm serinlersinkaydirigubbakcemile3

Selam bacılar a.s.

evde bulsam arıcamda güzelim seni bulana aşkolsun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 gezgiç hatun..ne zaman müsaitsen görüşelim cnmartık haftasonuda geldi ama yinede bu hafta olsun dersen haberleşelim.
Ne güzel dimi tatil planları,siz dönüyosunuz biz gidiyoruz galiba,tarihler çöakışsaydı orda bi gece görüşürdük,Diidim Bodruma yarım saat zemuszemus ..Ayy sanki burda görüştükde orası kaldı tövbe yarabbimm..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ohh siz şimdi çay keyfindesinizdir,hadi afiyet olsun öptüm kuzuyu..

merhaba cnm,aman dur biraz sende hayatım dikkatli ol... opuyorumnanaktan
Günaydin Kizlar,

slm cnm kaka olayı banada normal geldi Dağhanda öyle yani,gece uyuma işine sevindim valla,dün gece Dağhanda bişey vardı acaba onundamı dişi geliyo!!
Cnm benim annem de sütten kestiği zaman adet olurmuş,normaldir yani,hatta şimdi seni süt koruyodur,öyle derler...

çok geçmiş olsun
Canım hoşgeldin nasıl geçiyor hamilelik?

Arkadaşım özleştik valla yaaaaa :(

İşle ilgili tatlım ya hakkımda hayırlısı olsun bir karar aşamasındayım o yüzden.

Çok geçmiş olsun Birsen'cim kıyamam kuzuma yaa noluyo böyle nazamı değiyor bebişlerimize.

Tubiş allah iyiliğini versin ne montu bu Haziran sıcağında :)) ne kadar yağsada halen bunaltıcı bir hava var.Dün burda yağmur birden bastırdı ama bardaktan boşanırcasına 5 dk yağdı insanlar sokaklarda sırıl sıklam oldular.Öyle yağmura denk gelmeyelimde gerisi boş.

Sıkıltılı bir gün Ferdacım bende bu kararmış havaya bakınca bunalıyorum.Evde vakitte geçmiyor bazen.Kolay gelsin.

Doğru diyosun Özlemcim vallahi düşün düşün daha çok bunaltıyor,burda anlatınca kafam dağılıyor aslında.Ama bazen içime kapanıp yanlız kalmak isteyebiliyorum :(
sen evdemisin cnm hayırdır??
Günaydınlar Kızlar,

ben hala öyle gezdiremiyorum Dağhanı tişört,şort filan giydiriyorum hatta çorap bile :utangac:
günaydın canım bende erlkenciyyim ama alpiş uyuyo tabi gece geç yattı kerata şimdi uyuyo.sen nasılsın canım dağhan nasıl? ben bi kahvaltımı yapayım geliyorum
sağol cnm iyiyiz bizde benimkide uyuyo bende sütçü bekliyorum zile basmasın diye sinir oldum gelmedi..
havalardandır nurrancım ferdacım sızdekı sıkıntı:)
günaydın kızlarrrr

opuyorum hepınızı
olabilir cnm bizde seni öptük.
günaydın a.s
bizde erkencilerdeniz Ahsenin kahvaltısını yaptırdım tam bitti kustu hepsini biraz oyaladım üst baş değişti tekrar yaptırdım şimdi uyuştu uyuycak galiba bütün gece mıkır mıkır uyur tabi cadıı
bende kahvaltı yapsam ne güzel olurr çok açımm:))

tubişcim burda da yağmur yağacak gibi ama hava soğuk değil cumartesi de soğuk olursa içerde oturur gülhanın evini talan ederiz artık:)))
slmm cnm daha geçmedimi kusması nedir bu ya??Gülhancım yandı valla..
herkese günaydınnnn
dün zeynep uyumak bilmedi akşamda geç yattı sabah yine aynı satte ayakta ohh işim var valla bu kızla
akşam üstü hava serinleyince azcık gezdirdik kzuumu parka falan gittik çok hoşuna gitti,koşup duruyo sağda solda ama bugün hava kapalı çıkamayız sanırım
altta köpek dişleri çıkıyordu biri patlamış,bi baktım üstte de 2tane var kabarmış iyice
anam nasıl olacak hepsi birden işimiz var valla yazık yavruma
dün eşime dondurma aldırdım kasede 1 kg.lular varya
öyle yanmışım ki bi oturuş da hepsini yemişim valla
eşim yok sana daha diyo yazın hamililek zormuş valla
oturduğumuz odayı mutfağı süpürdük zeuneple paspas yaptık uyudu kzuum bende mutfağı toplayayım hemen azcık kıvrılırım yanına uyursa tabi
bizden böyle

ohh afiyet bal şeker olsun cnm...

Back
X