tülaycım tatlım iyiyim sen nasılsın fındık selinim nasıl:))ben çok heyecanlıyım iki gündür birlikteyiz akşamları yanımızda olduğun için teşekkürler tatlım Allah nasip kısmet ederse komşu olacağız iki dairedende fiyat alacaklar birinci kat ve diğer ikinci kattan bugün belli olacak hayırlısıyla canım ikinci kat olması daha iyi olur diye düşünüyorum ikimiz mutfağını falan beğenmiştik ya:)))
ferdacım hoşgeldin canım tatil dönüşü canınız sıkılmış çok geçmiş olsun benimde en çok korktuğum şeydir hırsız Allahtan içeride değildi siz geldiğinizde
pınarcım sanada geçmiş olsun inşallah bir daha tekrarlamaz
cerencim nasılsın sizde mi evi krediyle aldınız kaç yıl ödeyeceksiniz
ev için yorum yapan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim dubleksten vazgeçtik tülayla birlikte baktık 2+1 e karar verdik şimdilik küçükte olsa kira vermekten iyidir diye düşünüyoruz ileride ne olur bilinmez tabi
tülaycım günaydım cnm naılsın?selin nasıl?
günaydın banucummm iyiyiz cnm selinimde iyi teyzesi.canım 2 evde güzeldi 2+1 biraz küçük ama dediğin gibi kira vermekten iyidir.2 kat tabiki daha iyi siz iyice düşünün canım fiyatıda alın hangidi hayırlısyla o olur inşallah.
sağol nurancım gercekten çok ihtiyacım var bu tatile inşalllah güzel gecer beğeniriz otelia.s.
inşallah güzel gecer canım benim hadi kolay gele
benim kadın hala gelmedi temizlik kaldımı neeee
bu saatten sonra gelsede nekadar temızleyebılırkııı iş başa düşmüşşş bellıkı:)
nuran canım hoşgeldin...geçmiş olsun sağılk olsun artık yapıcak pek bişey yok gibi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?