2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın banucummm iyiyiz cnm selinimde iyi teyzesi.canım 2 evde güzeldi 2+1 biraz küçük ama dediğin gibi kira vermekten iyidir.2 kat tabiki daha iyi siz iyice düşünün canım fiyatıda alın hangidi hayırlısyla o olur inşallah.

günaydın herkese
bizde kuzula kalktık kahvaltı ettik kayu izliyoruz
çamaşırlarım çıktı onları asıcam
sonra canımın istediği bişey var akşadan beri onu alıcam marketten
akşama kadar sabır edemiycem daha
akşam bez ve mama almaya gidicez kocişle hemde zeynep gezmiş olur
başka ne yapsam acaba dye düşünüyorum hiç bişey yapasım yokk
benim sıpa az hareket ediyo yine dünden beri
belki hastaneye giderim

ferdacım canım çok sağolasın,Allah bir kere değil bin kere razı olsun valla,bu başına gelenlerden sonra bile aklına gelmesi beni çok mutlu etti,yapmış kadar oldun vallaopuyorumnanaktan

evet tatlım iyi düşünmek lazım haber gelsin diye sabırsızlanıyorum opuyorumnanaktan

özlemcim nasılsın canım

tülaycım mütaiti arayacaklar son fiyatı alacaklar bizde ona göre karar vereceğiz sizinkilerden haber bekliyoruz fiyat konusunda tatlım

selam kizlarr a.s.

ay regl oldum böyle içim kiyiliyor :) bişey yapasim yok valla :)

dün sabah hülyayla konusurken havada güzel ne yapican ne edicen derken bulusmaya karar verdik birden bire :) sögütlüçesmede bulustuk..ikimizede tek vasita orasi..ordan kadikoye yürüdük bi komediyle :) ben konusmaya konsantre olunca epey bi yürüttüm hülyayi :))) yemeğimizi yedik..ordan modaya ciktik..orda kahvelerimizi içtik..ordan gene kadikoy orda da tatlimizi yedik..ordan gene sögütlüçeşme :) aksama kadar hem oturduk hem yürüdük hem keyif yaptik anlayacaginiz :))) yorulduk morulduk ama degdi güzel bigün oldu :)

pinarcim tekrar gecmiş olsun canim a.s. acil şifalar inşaAllah a.s.

ferdacim canim cok gecmiş olsun ya..annemede girmişti 2 sene önce..aynen dedigin gibi..heryer heryerde..azcok tahmin ediyorum nasil şok oldugunu..Allah'indan bulsunlar pislikler..neyseki evde yoktunuz ve bişeyde almamişlar..inşaAllah cabucak atlatirsiniz şokunuda..

aysecim kandirmişsin kocayi tebrikler :) dantelli taytin bunda bi rolu varmiydi merak ettim :))))))

banucum bence dubleksi alin..öyle böyle ödeyeceksiniz nasilsa..2+1 cok küçük gelebilir size..tabi muhim olan evin düzeni..her dublekste oturulcak gibi olmuyor..iç dizayni cok sacma olabiliyor..nice 2+1ler onlarda cok kullanişli olabiliyor..sifir evle 4 senelik eve gelince bi laf vardir yeni evle cok eski evin derdi bitmez diye..oyuzden 4 seneliği tercih ederdim ben olsam :) hangisini secerseniz secin hayirlisi olsun hakkinizda inşaAllahh

özlemcim,tülaycim,gülşahcim günaydin kizlar a.s.

esencim tatile gidiyormussunuz :) nereye gidiyorsunuz kiz :)

nurten birsen gülhan ve herkes nerelerdeeee :)

kizcem uyandi..meyve yiyelim..off temizlikte lazim..bakalim belki yaparim..

merhaba kızlar hergün okuyorum ama keyfim yok biliyorsunuz
herkes yorum yapmış çok teşekkür ederim
agresif ve mutsuzum malesef elimde değil...
reglide oldum ama hala ruh halim değişmedi
bide üstelik çok fazla regli oluyorum bugün 3gün hala karnım şiş
ve ağrım var..p.tesi günü oldum ogün aliş hasta oldu
tedavisini yarım kestiğimiz için boğaz enfeksiyonu tekrarladı
eşim iş dönüşü bizi aldı ..ben o kadar kötüydümki
hastanede ikikere kustum ne yapacağımı şaşırdım başım felaket ağrıyordu
kusunca azda olsa rahat ettim..eve geldim alişin ilaçlarını verdim sofra kurdum yemek yedi
kaynanamla eşim..sonra uyudum ben......sabaha neyse daha iyiydim
alişin hareketlerini netten inceledim 2 yaş sendromu diyor
şaşırdım yaa 18 ayda başlar diye yazıyor ama belirtiler bizde var
sinirlenince ömeri ısırıyor bize saldırıyor
kafasını eğilip yere vuruyor...oyun oynarken bütün oyuncaklarını pat pat diye yere vuruyor...kepçelerle buzdolabına saldırıyolar...içindeki enerji atması için dışarı çıkarın diyolar
ama ben nasıl çıkaracağım..dün kayınvalide ile çıktık ...iki çocuğu ben çıkardım 6 kata pusteleri ben çıkardım..kaynanam kendisini zor taşıyor..markete gitmiştik bide poşet çıkardım elim ayağım boşaldı
eee eve girdim çocukların yoğurdunu yedir...hemen çorba attım ocağa yemek hazırladım kaynanam acıkmış...sofra kur kaldır...derken taze pişirdim..çocukları uyuttum..çamaşır çıkardım ...o kadar yoruldumki nefesim kesildi bi ara..........iş bitmiyor kaç gündür evi sili süpüremedim bugün ütü yapacağım...valla kayana yoruldum başım tutu diyor yan gelip yatıyor..ben ona gideyim yan gelip yatacam....yapmazsam ne olayım...çay bile koymuyor...........

ferdacığım çok geçmiş olsun cnm çok kötü bişey yaaaaaaaaaaaa rabbim yasatmasın birdaha

pınarcığım çok geçmiş olsun cnm benim.....

banucuğum sıfır ev bence daha mantıklı ......böyle bir imkanınız varsa sıfır al derim...
sıfıra istersen masraf edersin cnm ...zevkine göre olması için yani...ama kullanılmış eve mecburen edeceksin bi yeri eski ise...zaten karar vermişsiniz ...........hayırlı olsun cnm

tubişimm ohhhhhhhhhh gezmişsinizz süperr

esen güle güle git cnm

özlemciğim doğuma az kalmış hayırlısı olsun cnm

tubacım tatlım sizin gittiğiniz syere gidiyoruz inşallah memnun kalırız eşim çok uzağa gidemiyor yeni bir atılım içinde olduğu için yalova yakın diye oraya gidiyoruz

bizde sabah kaltık şimdi Ahseni yatağına yatırdım kendi uyusun diye bekliyorum bakalım uyayacakmı ben kahvaltı yapıcam
evi dün süpürdüm bugün silicem anca yapıyorum ütü yapmam lazım daha bavul hazırlamadım oy anam oyyyyyyyyy hadi ben kaçayım yemek yiyip enerji toplayayım öpüyorummm

selam hatunlar ben nihayet evime döndüm
ama cok sıcak dayanamayıp geri baga kacabilirim
buzdolabım mahvoldu face de okumussunuzdur
bugun servis geldi ve hiç bişi yapamayız dediler bize 2 secenek sundular ya 700 tl trink bankaya arceliğin hesabına yatırcaz dolabmın aynsını yollicaklr yada yeni bir dolap alcaz karar veremedik bu aralarda maddi sıkıtılar yasıyoruz biraz neyse Allah buyuk kısmette ne varsa o olacak
birazdan kadın gelecek ev temizlicez ayy buzdolabından cıkardıklarımı bulasık makinasında yıkamıstım yıkamaz olayım bulasık makinasıda kokmus en iyisi ona bi temizleyici alayım
valla bende değişiklik yok hanzade hala dogru düzgün yürümüyor koltuktan karsı kolyuga falan geciyor ama masallah koltuga cıkıyor her işini hallediyor
bu ara iştahıda yerinde şükür
işte böle ben bi gecmişe bakınayım sonra işe koyulayım

esencim tatil işinizin olmasına cok sevindim aman yalovaya gidin yeterki tatil osun valla ben bi yerlere gidemedim kafayı yicem bide basımıza buzdoabı cıktı hiç biyere gidemem hayal oldu artık canım sana koay gelsin şimdiden ii tatiller

sağol nurancım gercekten çok ihtiyacım var bu tatile inşalllah güzel gecer beğeniriz otelia.s.

merhaba hatunlarrrrr
tugbacım ne guzel yapmıssınız hulyaylaa resımler super buarada..tam serranın ıstedıgı yanlızlıkmış neguzel hıc aglamamıs dıyodumkı sulamış ağlatmışın kuzuyuklava: inşallah ramazanda bı ıftar ayarlayabılırısde bulusuruz hepımız

bırsencım allah yardımcın olsun canım baya kotusun buaralar inşallah hersey tez zamanda duzene gırer

esen sende yalova yolcusuymuşsun ıyı tatıller canım sımdıden bende bavul hazırlamaıdm daha

bızımde rota bellı oldu ünv ev arkadasım vardı ızmırde onların yanına gıdıyorus haftasonu hafta basıda geze geze 1hafta takılıcaz otaraflarda cumada annemlere kızkardesımı ıstemeye gelıyorlarrr hayırlısıyla bakalım

bengı manısa oturuyodu yanlıs hatırlamıyosam onada ugramak ısterdım ama gece yola cıkacagımızdan ugrayamam gec olur ama fulya okursan burayı bornavaya gelıyorum ben telını ozelden atarsan ararım ben senı musaıd olabılırsem :)
yol uzerınden baska kk lı varmıydı ben uğraya uğraya gelırım :roflol:

bu saatten sonra gelsede nekadar temızleyebılırkııı iş başa düşmüşşş bellıkı:)

aynen şekerim ayyy brde baga alışmışım küfül küfül acayip sıcak geldi bura neyseki heryeri topladım
kadınıda aradım 1 saatten gelirim diyor daha of offf neyse ucundan baslayım bariii:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…