hayirli geceler kizlar a.s.
kandiliniz mubarek olsun..Rabbim beratini alanlardan eylesin cümlemizi a.s.
birsencim sende kaldi aklim..lütfen sıkma canini bukadar..Rabbim büyük..elbet bi kapi kapanir bin kapi açilir..hiçbişeyi kafana takma..emin ol herkes hayatinin belli zamanlarinda gerek maddi gerek manevi sıkıntılar cekiyor..ama şükredecek şeylerimizin yaninda okadar küçük kaliyorlarki..oyuzden hiç sıkmaya degmez..elbet gececek bugunlerde..cok sukur sagliginiz yerinde..evinizde elbet satilacak..annenide cok takma..gülhanin dedigi gibi biz bile tahammul edemiyoruz...kayinvalidene gitmeden de tasarruf yapabilirsiniz belki..bilemiyorum suanki durumu tabi..ama insan istedimi herşeyi yapar..sen cok akilli becerikli bi hatunsun..ben eminimki bu durumlari cokta kolay aşarsin..biraz sabir tatlim..Rabbim bu gecenini hürmetine sizi hayirlisiyla feraha ulaştirsin inşaAllahhh a.s. eşime bi tebrik mesaji gelmişti azönce kandil için..bi ayet yaziodu..nedense okuyunca sen geldin aklima..yarin yazarim hangi ayet oldugunu..huzurla alakadardi..oyuzden herhalde sen geldin aklima..öyle mutsuzum felan yazinca cok üzüldümama gececek bunlarda ve sen gene bizim güleryüzlü birsomuz olcaksin tez zamandaaaa
gülhancim canim seneye düşünüyorsun he :) helal valla tatlim :) d.günü konusunda haklisin valla..adam hediye almayi bile düşünmüyormus..laptop almiş ya..kakaladim demiyor da hediye aldim diyor :) neyse mubarek gecede dedikodusunu yapmiyim kocamin :) iyi adamdir diyim :))
gülşahcim maşaAllah canim seni bukadar aktif görmek cok mutlu ediyor beni :) sanada bişey diyecektim dagildi kafam unuttum bak şimdi :)
özlemcim canim heyecan durumlari nasil :) yormuyorsun dimi kendini? ay saka maka bitirdin kiz koca 9 ayi :) hayirlisiyla saglikla al inşaAllah kucagina mehmetimizi a.s.
pinarcim cok cok gecmiş olsun tatlim tirnagin için ya..inşaAllahhh biran önce gecer gider yaaa..h.sonuda güzel gecmiş..valla iyi yapmişsin fazla sokmamakla..h.sonu cok sicakti..hakli millet denize gitmekte valla..
isilik herkeste var galiba..istersen 5 vakit duş aldir..gene oluyor ya..ben geceleri serrosun heryerini pudraliyorum..en iyi o oluyor..duş aldirmanin bi faydasi olmuyor..cocuk 5dak sonra gene yapiş yapiş oluyor..
neysem hatunlar ben kacayim..duami edeyim yatayim :) hepinizi tek tek sayicam inşaAllah totiklerle :) Rabbim nice kandillere ulaştirsin bizleri :) öptüm hepinizi canlarim a.s. mucksssssssss
Herkese Günaydın kızlar,yine işteyim( çok uykum var dün akşam Begüm koltuktan düştü alnı oyuncağına çarptı çizildi 5dk sonrada kapıya kafasını çarptı kocaman bir şişlik ve morartı aynı yeri bu ikinci vuruşu kuzucum çok ağladı,düşe kalka bir akşam geçirdik:)
doğru diyorsunuz kızlar artık tamamiyle başlamamız gerekiyor ara ara ne bulursam veriyorum işine geleni öyle güzel yiyorki cadı.
Sağolasın canım ya inşallah düzelir bakalım a.s.
Hoşgeldin canım a.s. Yaramazlıklar tam gaz desene a.s. Bende uzun süredir kendi yemeklerimizden veriyorum. Az tuzlu ve baharatsız yapıyorum ne olsa yiyor çok şükür. Pütürle ilgili hiç sorun yaşamadık biz. Ben çok küçükten beri eline bişeyler veriyordum ondan heralde. Birtek sebze çorbası yapacağım zaman ona özel yapıyorum. Geri kalan herşeyi bizimkilerden yiyor canım sende geç biran önce a.s.
Ay o browniye bizim sıpa da bayılıyor ya kaydirigubbakcemile3
canım benim kızda browninin çikolatasına bayılıyor bizim ev market gibidir abur cubur hiç eksik olmaz şimdi yerlerinide öğrendi dolabı açıp aç diye getiriyor ,böyle şeyleri hiç ağzından çıkarmaz ama pütürlü yemekleri diliyle hemen çıkartıyor
canım Begüm dede var isilik boynunun altı saç dipleri ne yapsam geçmedi bebe yağı sürünce sanki biraz geçiyor gibi geldi bana ama sonra yine aynı bide pudrayı deneyim sıcaktan çok bunaldılar geceler çok zor uyuyor
Gecmıs olsun canım.Ahh o dusmeler bıtmedı hala cok dıkkatsız hareketlerı.
günaydın bacılarrr
aaaaaaaaaaaaa nazar deydıreceksınız bana yahuuuu:)aktıf olsan suc,olmasan nerdesınhihoyyyt
gulhancım ınsallah kalbıne gore bı eve tasınırsın ınsanın kendı evı gıbısı yok ben hala bu eve alısamasamda sonucta kendı evımız olması mutlu edıyo benı ayy daha mevlud okutamadım ev konuusu acılınca mahcup hıssedıyorum kendımı ramazandan sonra acıl mevlud sarttt.bora içinde sevındım hasta olmasınlar ya hep yuzlerı gulsun ınsallah
ıkıncı düşünüyomuşsun ıyı cesaret valla bende olsa ıkısı bır buyusun dıyorum bazen ama ılk 6ay gozumu cok korkutuyo cesaret edemem 2 3 yıl daha inşallah hayırlısı bacım
tugbacım allah dualarını kabul eder ınsallah saolasın canım.
aysecım bırak akışına canım keyıf almaya bak eşinlede kapışma bırak doysun oda anasına babasına
semracım gunaydın gecmıs olsun canım
bızım kırmızı noktalar sönmüş dun bıraz bakalım bugun ne olcakk
saolsun duru dun gece 1,30da uyudu sabah 8de kalktı sürünerek işe geldım havada cok sıcakkkk
mevlam hamılelere,yatan hastalara bıde bebeişlere kolaylık versın inşallahhh
benden bukadar bırazda iş yapalım gorusuruss....
Bayramdan sonra okutursun tatlım sıkma canını daha ne kadar oldukı.Insallah herkesın gonlune gore olur canım.Tubayada cocuk konusunu yazdım.Ben azıcık genc olduğumdan gözum kesıyo sımdılık:)))Kı dusun Bora nasıl bır bebektı.Kabus dolu 6 ay yasadım resmen.Ama zaten ben ıstıyorum desem bıle 3 yasında olur Bora.Ayy sıkıntı yaptım sıze yazınca neyse onumde daha 1 sene var.Kısmet dıyelım.Sonuc olarak tam rahata ermısken sıl bastan yasamak ıstemıyorum.
kızlar günaydınn herkese nasılsınız?
Gunaydın canım.Iyıyız valla sıcaklar dısında tabı.Senın nasıl gıdıyor.Iyımı Selıncık.
sağol cnm evde bişey bırakma derim.Berbat bişey..geçmiş olsun ferdacım(ayyyy benide korku aldı şimdi bizde gidicez cuma günü inşallah Allah korusun
merhaba herkese nasılsınız
tülayım günaydın tatlım dün için çok teşekkür ederim bitanem bizi çok iyi ağırladın sana zahmet verdik eşimlede eşinin anlaşmasına çok sevindim:)))))))))))))) bugün yine geleceğiz eve bakmaya iki ev arasında kararsız kaldık
kızlar tülayın kardeşi bize iki ev gösterdi birisi 2+1 sıfır diğeri dubleksk 180 m2 ama dört yıllık içinin biraz masrafı var kararsız kaldık sizce sıfır mı almak mantıklı diğeri mi herkesib fikrini bekliyorum
incihancım sağol canım inşallah hepimizin gönlümüze göre olur istekleri hayırlısı olsun herşey için
çok sağol cnm dediğin gibi Allahtan evde değildik...ferda canım benim çok geçmiş olsun inan tüylerim diken diken oldu.bende giderken çok korkuyorum allahım korumuş ama ya evde olsaydı tekrar çokg eçmiş olsun canım.
kandiliniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşallah hayırlı kandiller herkese
hastayım kızlar hiç halim yok başım ağrıyor burnum akıyor
birsencim hayattaki en önemli şey sağlık inan gerisi hiç önemli değil hayat okadar kısa ki takma bitanem hiçbirşeyi iki tane evladın var sağlıklı bundan daha güzel ne olabilir ki sen güçlü bir kadınsın tülayımın dediği gibi kocaman öptüm sıkma güzel canını
tülayımmmm bebeğimm nasılsın canım ev işi ne kadar stresliymiş öyle ya
pınarcım nasılsın canım
bizde kızımla gezmeye gittik geldik
kuzuma tokalar aldım,1-2 eksiği vardı onları aldım
kendime yelpaze aldımmmmmmm oh ne rahatmış beeee
yemekleri yaptık kociş aradı geç gelecekmiş
hasta ziyaretine gidecekmiş
bende çamaşırlarımı katlar yemeğimi yerim birazdan
gelince yesin o da bekle bekle nereye kadar
akşamda ütüyü yaparım oh bitti
geçmişi okuyamadım zeynep kucağımda bu sıcakta su oldum resmen kayu izliyoruz netten bakarım bi ara
öpüyorum hepinizi
ya kızlar dün girdim nete,vaktim de boldu. herkesten alıntıları yaptım.bi güzel cevapladım. tam göndericem pat pc kapandı!! neyse sonra bi daha yazdım hepsini üşenmeden. tam göndericem,pat yine gitti!! işte o zaman çıldırdım dandik bilgisayarı açmadım geri!!! o sebeplen kusuruma bakmayın artık(
bugünde kayınvalideler filan yoktu,tarsusa gittiler doktor kontrolüne. ben de arkadşımı çağırdım. okuldan öğretmen arkadaşım,onun annesigilin de evi var bizim yaylada. bu saate kadar oturduk. ohh bol bol dedikodu yaptık.:)) kısır poğaça filan yaptık,bide güzel yedik:))
kızlar,kaynımı işten çıkarmışlar. o da karısını almış yaylaya geliyormş şimdi. off yaa koloni halinde yaşayacaz artık burda kaldığımız günler( eski köy evlerindeki gibi. neyseki çocukları yok daha. ( valla millet işten çıkmasına üzüldü,ben buraya gelmelerine üzüldüm!! zaten hiç sevmem kendisini, aynı evin içinde en az 2 hafta daha budayız. kocama yalvarıyorum nerdeyse ramazanı evimizde geçirelim diye, yok anacım,zaten anasını babasını yazdan yaza görüyormuş,bırakacakmışım torunlarını doya doya seveceklermiş!! ya iyi bir kavga yapacaz,ya da sesimi çıkarmayıp oturacam burda. off yaaa!! ev ev üstünde lmuyor. kendi evim olsa burda sesimi çıkarmayacam mis gibi serin,temiz çam havası. ama misafir gibiyiz burda herşey valizlerde deli oluyorum!!! offf offff!!
amma yazmışım ha,napim çok sinirleniyorum aklıma geldikçe(
Herkese hayırlı kandiller
Hayırlı Kandıller Arkadaslar,,,
Şöle bır üsten gecmısı okuyabıldım.Aksı bır durum yok anlasılan.Bızde annemlerdeydık.Az önce eve geldık.Erkekler uyudu bende bırazdan yatıcam.Bora dunden berı ıyı arkadaslar.Ağız yarası gectı cok şükür.Bırde bırcok bebışte kızarıklık varmıs.Borada da dağınık olarak var vucudunda ama ben sıcaklardan dıye dusunuyorum acıkcası.
Pınar gecmıs olsun canım.Hem ses hem tırnak ustuste gelmıs.Basıt bırseylerdır ınsallah kolayca atlatırsın.Haftasonuda super gecmıs ohh sefan olsun.
Tubacım dun dökturmus.Bebek ozlemım hıc yok tatlım.Bana kalsa bır tane yeter.Ama malum benım kocayı bılıyorsunuz.Mecbur bırtane daha olucak.1 sene sonraya hazırlıyorum kendımı yavastan.
Doğumgunun ıcınde bence sen takıl kafana gore yoksa bu oğlakla heyecanın ıcınde kalır gıder:))
Banucum ev arıyormussun ınsallah gönlune gore bulur yerlesırsın.Bızde de hafıften bı arayıs var ama kısmet bakalım.Şöle kucukte olsa bahcelı bır evım olsa baska bıesey ıstemem.
Bırsooooooo canım benım adet gergınlığı var ustunde sanırım.Annenı sen bızden daha ıyı tanıyorsun canım.Ama ınan kötu nıyetten yapmıyordur.Bız bıle cekemıyoruz bazen cocuklarımızı.Sen takma kafana bak en zor zamanları bıttı artık 1 sene daha sıkarsın dısını sonra daha rahat edersın.İnsallah evde satılır.Umutsuzluğa kapılma hemen.
Nurten böcekmı varmıs yaa.Allah Allah bırtek senımı yıyor bu hayvan.Tabı baktı fıstık gıbı kız.Saka ama ılaclar olmadı canım.Artık cok kolay o olay yıkaman fılan gerekmez hıcbırseyı.
Özlem canımmmm zaman ıyıce daraldı desene.Hayırlı haberlerını beklıyoruz ınsallah.
Baska neler vardı kı acaba.Alıntı yapmayıncada unutuyorum ıste yaa.
hayirli geceler kizlar a.s.
kandiliniz mubarek olsun..Rabbim beratini alanlardan eylesin cümlemizi a.s.
birsencim sende kaldi aklim..lütfen sıkma canini bukadar..Rabbim büyük..elbet bi kapi kapanir bin kapi açilir..hiçbişeyi kafana takma..emin ol herkes hayatinin belli zamanlarinda gerek maddi gerek manevi sıkıntılar cekiyor..ama şükredecek şeylerimizin yaninda okadar küçük kaliyorlarki..oyuzden hiç sıkmaya degmez..elbet gececek bugunlerde..cok sukur sagliginiz yerinde..evinizde elbet satilacak..annenide cok takma..gülhanin dedigi gibi biz bile tahammul edemiyoruz...kayinvalidene gitmeden de tasarruf yapabilirsiniz belki..bilemiyorum suanki durumu tabi..ama insan istedimi herşeyi yapar..sen cok akilli becerikli bi hatunsun..ben eminimki bu durumlari cokta kolay aşarsin..biraz sabir tatlim..Rabbim bu gecenini hürmetine sizi hayirlisiyla feraha ulaştirsin inşaAllahhh a.s. eşime bi tebrik mesaji gelmişti azönce kandil için..bi ayet yaziodu..nedense okuyunca sen geldin aklima..yarin yazarim hangi ayet oldugunu..huzurla alakadardi..oyuzden herhalde sen geldin aklima..öyle mutsuzum felan yazinca cok üzüldümama gececek bunlarda ve sen gene bizim güleryüzlü birsomuz olcaksin tez zamandaaaa
gülhancim canim seneye düşünüyorsun he :) helal valla tatlim :) d.günü konusunda haklisin valla..adam hediye almayi bile düşünmüyormus..laptop almiş ya..kakaladim demiyor da hediye aldim diyor :) neyse mubarek gecede dedikodusunu yapmiyim kocamin :) iyi adamdir diyim :))
gülşahcim maşaAllah canim seni bukadar aktif görmek cok mutlu ediyor beni :) sanada bişey diyecektim dagildi kafam unuttum bak şimdi :)
özlemcim canim heyecan durumlari nasil :) yormuyorsun dimi kendini? ay saka maka bitirdin kiz koca 9 ayi :) hayirlisiyla saglikla al inşaAllah kucagina mehmetimizi a.s.
pinarcim cok cok gecmiş olsun tatlim tirnagin için ya..inşaAllahhh biran önce gecer gider yaaa..h.sonuda güzel gecmiş..valla iyi yapmişsin fazla sokmamakla..h.sonu cok sicakti..hakli millet denize gitmekte valla..
isilik herkeste var galiba..istersen 5 vakit duş aldir..gene oluyor ya..ben geceleri serrosun heryerini pudraliyorum..en iyi o oluyor..duş aldirmanin bi faydasi olmuyor..cocuk 5dak sonra gene yapiş yapiş oluyor..
neysem hatunlar ben kacayim..duami edeyim yatayim :) hepinizi tek tek sayicam inşaAllah totiklerle :) Rabbim nice kandillere ulaştirsin bizleri :) öptüm hepinizi canlarim a.s. mucksssssssss
Herkese Günaydın kızlar,yine işteyim( çok uykum var dün akşam Begüm koltuktan düştü alnı oyuncağına çarptı çizildi 5dk sonrada kapıya kafasını çarptı kocaman bir şişlik ve morartı aynı yeri bu ikinci vuruşu kuzucum çok ağladı,düşe kalka bir akşam geçirdik:)
doğru diyorsunuz kızlar artık tamamiyle başlamamız gerekiyor ara ara ne bulursam veriyorum işine geleni öyle güzel yiyorki cadı.
canım benim kızda browninin çikolatasına bayılıyor bizim ev market gibidir abur cubur hiç eksik olmaz şimdi yerlerinide öğrendi dolabı açıp aç diye getiriyor ,böyle şeyleri hiç ağzından çıkarmaz ama pütürlü yemekleri diliyle hemen çıkartıyor
canım Begüm dede var isilik boynunun altı saç dipleri ne yapsam geçmedi bebe yağı sürünce sanki biraz geçiyor gibi geldi bana ama sonra yine aynı bide pudrayı deneyim sıcaktan çok bunaldılar geceler çok zor uyuyor
günaydın bacılarrr
aaaaaaaaaaaaa nazar deydıreceksınız bana yahuuuu:)aktıf olsan suc,olmasan nerdesınhihoyyyt
gulhancım ınsallah kalbıne gore bı eve tasınırsın ınsanın kendı evı gıbısı yok ben hala bu eve alısamasamda sonucta kendı evımız olması mutlu edıyo benı ayy daha mevlud okutamadım ev konuusu acılınca mahcup hıssedıyorum kendımı ramazandan sonra acıl mevlud sarttt.bora içinde sevındım hasta olmasınlar ya hep yuzlerı gulsun ınsallah
ıkıncı düşünüyomuşsun ıyı cesaret valla bende olsa ıkısı bır buyusun dıyorum bazen ama ılk 6ay gozumu cok korkutuyo cesaret edemem 2 3 yıl daha inşallah hayırlısı bacım
tugbacım allah dualarını kabul eder ınsallah saolasın canım.
aysecım bırak akışına canım keyıf almaya bak eşinlede kapışma bırak doysun oda anasına babasına
semracım gunaydın gecmıs olsun canım
bızım kırmızı noktalar sönmüş dun bıraz bakalım bugun ne olcakk
saolsun duru dun gece 1,30da uyudu sabah 8de kalktı sürünerek işe geldım havada cok sıcakkkk
mevlam hamılelere,yatan hastalara bıde bebeişlere kolaylık versın inşallahhh
benden bukadar bırazda iş yapalım gorusuruss....
merhaba herkese nasılsınız
tülayım günaydın tatlım dün için çok teşekkür ederim bitanem bizi çok iyi ağırladın sana zahmet verdik eşimlede eşinin anlaşmasına çok sevindim:)))))))))))))) bugün yine geleceğiz eve bakmaya iki ev arasında kararsız kaldık
kızlar tülayın kardeşi bize iki ev gösterdi birisi 2+1 sıfır diğeri dubleksk 180 m2 ama dört yıllık içinin biraz masrafı var kararsız kaldık sizce sıfır mı almak mantıklı diğeri mi herkesib fikrini bekliyorum
incihancım sağol canım inşallah hepimizin gönlümüze göre olur istekleri hayırlısı olsun herşey için
Günaydın kızlar,
Ben Duru'nun kahvaltısını yaptırmaya çalışıyodum.Bir saati geçti hala bitiremedi.Bıraktım bende.Sabah mamurluğu var hala bende kafam biraz sersem.Canım da sıkılıyo ama gidecek yer yok ya.Evde çok sıkılıyor insan.
Duru'nunda düşmeleri başladı.Dün beraber banyoya girdik.Başını musluğa çarptı.Akşamda uyku sersemliğiyle kaşını zigon sehpaya çarptı.İçim gitti valla.Ama alılmak lazım herhalde bundan sonra bunlar olcak.
Şimdi de yanlız başına koltuklara çıkmayı öğrenmiş.İnmiyo tepelerinden.Korkuyorum ya bi şey olcak diye.Rabbim korusun bebişlerimizi.
Şimdi kaynanam aradı gel de halalara gidelim dedi.Hava sıcak ama ne yapayım canım sıkıldı.Kızı hazırlayıp çıkçam şimdi.
Görüşürüzzzz
Selam kızlar a.s.
Ben geldim artık,nihayet evimdeyim..Güzel bi tatil yaptık eşim gelince daha da iyi oldu,Dağhandan dolayı denize biraz az girebildik ama olsun dinlenmek güzeldi herşeye rağmen.Tatil iyiydi ama bizim için sonu biraz can sıkıcı oldu.
Pazar akşamı saat 10 gibi eve geldik,kapıyı açtık eve girdik,gözüm horidordaki komidine ilişti,ilk çekemcesi açık içinden bir iki parça biley çıkmıştı,Anıl son anda bişey aldı heralde diye düşündüm sonra bide ileriye doğru göz attımki,çeyiz sandığım komple boşalmış,gözlerime inanamadım,hemen mutfağa girdim Anıl hırsız girmiş dedim,ne hırsızı yaa diyo Anılda şaşırdı kaldı adam git bak istersen heryer darmaduman dedim,ama adam belki hala evdedir dye korktuk,yatak odasına doğru gidemedik,komşuyu çağırdık,hemen indi neyse anılla bi geçtiler ki arkaya,gördüğümüz o manzara aklımdan hiç silinmicek kızlar,bitane çekmece bile kalmamış boşaltmadığı.Hepsi açık odanın içi yığıntı halinde,iç çamaşırlarım,giysilerim çoraplarım dahi hepsi heryana dağılmış.Deli gibi ağlamaya başladım,Dağhanın odasına geldik,yavrumun odasını altüst etmiş resmen heryer korman çorman.Zaten onun odasının camından girmişler.Offf hala kalbim hızla atıyo düşündükçe,tüğlerim diken diken oluyor.çıldırdım resmen tek tesellim,hiçbişey alamadan evden çıkması oldu,ufak tefek şeylerim vardı onlarda yanımdaydı zaten,salonda hiç girmemiş yoksa dvd yi filan alabilirmiş.Ya ses filan duydu yada biz geldik o anda bilmiyorum ama sanki yarım kalmış giibiydi.çok korktuk geldiğimizden beri çamaşır yıka,heryeri dezenfekte et öldüm resmen.Dağhanı da odasına yatıramaz olduk iki gecedir yanımızda yatıyor.o da çok korktu.Allah belasını versin,avcunu yaladı ama bana bıraktığı korku,yorgunluk,tiksinti kar kaldı.Bütün iç çamaşırlarım meydandaydı yaa nasıl sinirlerim bozuldu anlatamam kızlar size..
Neyse biraz atlattık temizlik yaptım camlar kaldı,halıları yıkamaya verdik.şimdi kendimizi toplamaya çalışıyoruz.Sizi özledim bi bakıyım dedim,geçmişe bakamadım ama fırsat bulursam Dağhanı uyutmuşken bi göz atıcam.
Hepinizi öptüm şimdilik.
Birsencim sıkma canını sonu iyi olur diliyorum bu günlerin.İnanaki herkes az çok iyi kötü bişeyler yaşıyor hayatında.Sende biraz daha sabırlı ol inşallah güzel günler çok yakında....
Banucum ev alıcakmışsınız ne güzel,bencede sıfır evi tercih et ama 2+1 de çok küçük değilmi cnm??
Gülhancım boranın iyileşmesine sevindim cnm..çocuk düşündende beni çok şaşırttı açıkçası :)) şaka şaka olucak tabi,unuttuk bile o günleri dimi...pazar günü Anıl biraz dinlensin diye ben kullandım bursaya yakın yerde,Anıla seslendim duymadı bende hızlı feribot tabelasına döndüm,meğer ordan değilmiş dönüş yalovaya kadra inicekmişim biliyodum ama yalova tabelası yoktu neyse Bursada bi tur attık,biraz kızdım kendimede ondada yoksa valla çıkıp gelicektim sana..vakit kaybıda olmasın dedim,sanki evin halini biliyomuş gibi...bu arada sen gelicektin ne oldu??
Pınar geçmiş olsun güzelim.çabucak atlatırsın inşallah..Şileyi bizde çokbeğendik..Haftosu gdip iki gece kalınabilir,denizinide Dağhan sevmişti.şansınıza kalabalıkmış ama!!
bu arada Bodrumda tatil yapan hatunlar,valla siz süpersiniz niye Bodrumu seçtiğinizi anladım 23 temmuzda Anılın doğumgününü orda kutladık yemek filan yedik gezip tozduk valla ben uzun zamandır gitmemiştim süper olmuş yaa çok beğendim seneye bizde kesin gidicez..Gerçi anıl kalabalıktan biraz sıkıldı ama olsun ben sevdim..
Kalkıp mutfağın camını siliyim bari,tülü yıkandı hemen asarım...
gülhan canım iyiyim ben selinimde iyi teyzesi.ama çok yaramaz inan onun peşinde koşmaktan yoruldum.2.bebişe değinmişsin bende hem şu an yaşım geçmeden hem annem hazır ben bakarım sağlığım yerinde derken düşünüyorum tek korkutan benide sil baştan yaşamak herşeyi.o yüzden yakında iyi haberler getirebilirim size:))))))))))))))))))))
çok sağol cnm ,Alalh bildiği gibi yapsın ne diyim.Sağolasın canım şimdi geldim doktordan iyiyim çok şükür a.s.
Sanada iyi kandiller canım a.s.
Kuzum güle güle kullansın cicilerini a.s. Sende yorma kendini fazla a.s.
Allah kolaylık versin canım ya zor kalabalıkla ama idare edicen artık. En azından ramazanda evde olsaydın rahat olurdu a.s
İyi kandiller canım a.s.
Sağolasın canım benim ayağımı hallettim sesimde düzelirse tam süper olucak inşallah yerimseniben
Sağolasın canım benim a.s. Dediğin gibi hava fena sıcak insanlarda en yakın nereye bulsa oraya gidiyolar a.s.
Çok geçmiş olsun canım ya bu kuzular biraz daha yürüyene kadar heryere çarpacaklar anlaşılan a.s.
Canları istedi mi herşeyi yiyorlar istemezse çıkarıyorlar fena cadı bunlar valla yerimseniben
Amin canım ya sıcaklar fena valla. Bizim Defdoş'un da iyice kollarına yayıldı. BAkalım vücuduna da geçerse bi doktora götüreyim yarın CADIARZU
Canım inşallah gönlüne göre bulursun. 4 yıllık evde sıfır sayılır ya yeni neticede. Ama masraf durumu nedir :uhm: Bide öteki sıfır olan evde herşey hazır mı :uhm: Dubleks olan daha mantıklı gibi 2+1 2 çocukla yetecek mi canım :uhm:
Ay geçmiş olsun canım ya a.s.
Canım ya hoşgeldin diyecektim ama pek hoş olmamış. Çok geçmiş olsun ya. Yine de Allah korumuş en azından siz evde değildiniz yada geldiğinizde karşılaşmadınız. Allah bildiği gibi yapsın bu hırsızları ya insanı nasıl tedirgin ediyorlar çok geçmiş olsun tekrar a.s.
Çok sağolasın canım a.s. Şile'ye 5 yaşımdan beri her yaz giderim. Babanem, ananem orda yaşıyorlar. Artık Şile'li gibi oldum ama hiç bu haftaki kadar pis görmemiştim denizini. Normalde çok güzeldir şansımıza böyle oldu demek ki.
Bodrum gerçekten süper bencede. Ben çok seviyorum. Kalabalığı bile güzel. Başka bir yerde tatili hiç düşünmedik bile eşimle. Seneye bakarsın aynı yere gideriz yerimseniben Eşinin de d.günü kutlu olsun canım a.s.
Vayyyyy hadi bakalım Tülay'cım çalışmalar başladı mı kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun ferdacım
hoşgeldın buarada...allah beterınden saklasın canım ya sız evdeyken gırseydııı allah muhafazaa yaz geldı arttı hırsızlık olaylarıı
tatılınızın guzel gecmesıne sevındım opuyorum daghanı cokkk
buarada esen tatılemı gıdıyorum yazmıs bu haftaa ooo esen hanım hıc müjdede vermıyosun?
sevındım senın adına haftaya bende yokum hala nereye gıdecegımız muamma :roflol:bakalım hayırlıısıı
pınarcımmm geçmiş olsun canım inşallah geçer bu seferde kurtulursun.
çok sağol cnm ,Alalh bildiği gibi yapsın ne diyim.
Ohh sen yabancı değilmişsin şileye ben ilk kez gitmiştim.Bodrum konusundada aynı fikirdeyim.Aslında ne güzel olur Gülhanlar gibi bizde gitsek birlikte..Bakarmısın yalnız daha bu yaz bitmeden seneye yazın planlarını yapıyoruz helal bize...Gerçi biz daha şurdan şuraya birbirimize gidemek ama olsun!!
çok sağol cnm aslında tatille ilgili anlatılacak çok şey var ama ne kafanızı şişrmeye değer ne de günaha girmeye boşver,içimde kalsın..
esen tatile gidiyormuş evet sizinde belli değil hala demek,neyse yaa bulursunuz elbet güzel bieyer..
gecmıs olsun pınarım inşallah son olur bukez.ne guzel annen hep yanında yardımcı:)
ferdacım hayırdır canını bıseylere sıkmışsın bellıkı...kayınvalıde yanına gıdınce normaldır canım booşverrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?