2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba herkese nasılsınız

tülayım günaydın tatlım dün için çok teşekkür ederim bitanem bizi çok iyi ağırladın sana zahmet verdik eşimlede eşinin anlaşmasına çok sevindim:)))))))))))))) bugün yine geleceğiz eve bakmaya iki ev arasında kararsız kaldık

kızlar tülayın kardeşi bize iki ev gösterdi birisi 2+1 sıfır diğeri dubleksk 180 m2 ama dört yıllık içinin biraz masrafı var kararsız kaldık sizce sıfır mı almak mantıklı diğeri mi herkesib fikrini bekliyorum

incihancım sağol canım inşallah hepimizin gönlümüze göre olur istekleri hayırlısı olsun herşey için

Allah kabul etsın dualarını arkadasım.Valla bebek düşünücem heralde Tuba.Tek cocuk olmıycağına gore bende benlıkten gecmısken olsun oda dıyorum.Ama Gulsah gıbı 6 ay cok korkutuyo benı.Aralarında 3 yas olursa Borada okula baslar daha kolay olur.Sonrada ben hayatıma kaldığım yerden devam ederım.Bırde Alıye abla varken ve annem ıyıyken bu ısı aradan cıkarmam lazım.Tabı alp bunları duymasın o hala ıstemedığımı sanıyor.

hayırlııs olsun banu
ev alırken onemlı olan depremden sonra yapılması bılıyosun deprem yonetmenlıgıne gore yapılması zorunlu 99 depremınden sonra cıkan yasaya gore o yuzden yenı bına olması onemlıydı benım ıcın
bız sıfır ev aldık ama senın butcenle ılgılı antalya bıraz daha rahat deprem yonunden o yuzden 5 10 yılı gecmıyen bı ev bence mantıklı
buarada sıfır evın ıcıne gırmek daha masraflı aklında olsun

Günaydın kızlar,
Ben Duru'nun kahvaltısını yaptırmaya çalışıyodum.Bir saati geçti hala bitiremedi.Bıraktım bende.Sabah mamurluğu var hala bende kafam biraz sersem.Canım da sıkılıyo ama gidecek yer yok ya.Evde çok sıkılıyor insan.
Duru'nunda düşmeleri başladı.Dün beraber banyoya girdik.Başını musluğa çarptı.Akşamda uyku sersemliğiyle kaşını zigon sehpaya çarptı.İçim gitti valla.Ama alılmak lazım herhalde bundan sonra bunlar olcak.
Şimdi de yanlız başına koltuklara çıkmayı öğrenmiş.İnmiyo tepelerinden.Korkuyorum ya bi şey olcak diye.Rabbim korusun bebişlerimizi.
Şimdi kaynanam aradı gel de halalara gidelim dedi.Hava sıcak ama ne yapayım canım sıkıldı.Kızı hazırlayıp çıkçam şimdi.
Görüşürüzzzz

Selam kızlar a.s.

Ben geldim artık,nihayet evimdeyim..Güzel bi tatil yaptık eşim gelince daha da iyi oldu,Dağhandan dolayı denize biraz az girebildik ama olsun dinlenmek güzeldi herşeye rağmen.Tatil iyiydi ama bizim için sonu biraz can sıkıcı oldu.

Pazar akşamı saat 10 gibi eve geldik,kapıyı açtık eve girdik,gözüm horidordaki komidine ilişti,ilk çekemcesi açık içinden bir iki parça biley çıkmıştı,Anıl son anda bişey aldı heralde diye düşündüm sonra bide ileriye doğru göz attımki,çeyiz sandığım komple boşalmış,gözlerime inanamadım,hemen mutfağa girdim Anıl hırsız girmiş dedim,ne hırsızı yaa diyo Anılda şaşırdı kaldı adam git bak istersen heryer darmaduman dedim,ama adam belki hala evdedir dye korktuk,yatak odasına doğru gidemedik,komşuyu çağırdık,hemen indi neyse anılla bi geçtiler ki arkaya,gördüğümüz o manzara aklımdan hiç silinmicek kızlar,bitane çekmece bile kalmamış boşaltmadığı.Hepsi açık odanın içi yığıntı halinde,iç çamaşırlarım,giysilerim çoraplarım dahi hepsi heryana dağılmış.Deli gibi ağlamaya başladım,Dağhanın odasına geldik,yavrumun odasını altüst etmiş resmen heryer korman çorman.Zaten onun odasının camından girmişler.Offf hala kalbim hızla atıyo düşündükçe,tüğlerim diken diken oluyor.çıldırdım resmen tek tesellim,hiçbişey alamadan evden çıkması oldu,ufak tefek şeylerim vardı onlarda yanımdaydı zaten,salonda hiç girmemiş yoksa dvd yi filan alabilirmiş.Ya ses filan duydu yada biz geldik o anda bilmiyorum ama sanki yarım kalmış giibiydi.çok korktuk geldiğimizden beri çamaşır yıka,heryeri dezenfekte et öldüm resmen.Dağhanı da odasına yatıramaz olduk iki gecedir yanımızda yatıyor.o da çok korktu.Allah belasını versin,avcunu yaladı ama bana bıraktığı korku,yorgunluk,tiksinti kar kaldı.Bütün iç çamaşırlarım meydandaydı yaa nasıl sinirlerim bozuldu anlatamam kızlar size..

Neyse biraz atlattık temizlik yaptım camlar kaldı,halıları yıkamaya verdik.şimdi kendimizi toplamaya çalışıyoruz.Sizi özledim bi bakıyım dedim,geçmişe bakamadım ama fırsat bulursam Dağhanı uyutmuşken bi göz atıcam.

Hepinizi öptüm şimdilik.

geçmiş olsun ferdacım(ayyyy benide korku aldı şimdi bizde gidicez cuma günü inşallah Allah korusun

Birsencim sıkma canını sonu iyi olur diliyorum bu günlerin.İnanaki herkes az çok iyi kötü bişeyler yaşıyor hayatında.Sende biraz daha sabırlı ol inşallah güzel günler çok yakında....

Banucum ev alıcakmışsınız ne güzel,bencede sıfır evi tercih et ama 2+1 de çok küçük değilmi cnm??

Gülhancım boranın iyileşmesine sevindim cnm..çocuk düşündende beni çok şaşırttı açıkçası :)) şaka şaka olucak tabi,unuttuk bile o günleri dimi...pazar günü Anıl biraz dinlensin diye ben kullandım bursaya yakın yerde,Anıla seslendim duymadı bende hızlı feribot tabelasına döndüm,meğer ordan değilmiş dönüş yalovaya kadra inicekmişim biliyodum ama yalova tabelası yoktu neyse Bursada bi tur attık,biraz kızdım kendimede ondada yoksa valla çıkıp gelicektim sana..vakit kaybıda olmasın dedim,sanki evin halini biliyomuş gibi...bu arada sen gelicektin ne oldu??

Pınar geçmiş olsun güzelim.çabucak atlatırsın inşallah..Şileyi bizde çokbeğendik..Haftosu gdip iki gece kalınabilir,denizinide Dağhan sevmişti.şansınıza kalabalıkmış ama!!

bu arada Bodrumda tatil yapan hatunlar,valla siz süpersiniz niye Bodrumu seçtiğinizi anladım 23 temmuzda Anılın doğumgününü orda kutladık yemek filan yedik gezip tozduk valla ben uzun zamandır gitmemiştim süper olmuş yaa çok beğendim seneye bizde kesin gidicez..Gerçi anıl kalabalıktan biraz sıkıldı ama olsun ben sevdim..

Kalkıp mutfağın camını siliyim bari,tülü yıkandı hemen asarım...

banucum cnaım benim aşkolsun ne zahmeti başımın üstünde yeriniz var.evet bende sevindim eşi çok fazla insanalrla samimi olup muhabbet etmez valla şaşkınlık içinde kaldım sevmiş eşini muhabebtini:)) canım fikrimi söyledim ben sana o fiyata dubleks zor bulunur ama masrafı var tabiki.ama sıfır olanda güzel artık akşam bir daha bakın hayırlısı hangisiyse o olsun cnaım benim..

ferda canım benim çok geçmiş olsun inan tüylerim diken diken oldu.bende giderken çok korkuyorum allahım korumuş ama ya evde olsaydı tekrar çokg eçmiş olsun canım.

gülhan canım iyiyim ben selinimde iyi teyzesi.ama çok yaramaz inan onun peşinde koşmaktan yoruldum.2.bebişe değinmişsin bende hem şu an yaşım geçmeden hem annem hazır ben bakarım sağlığım yerinde derken düşünüyorum tek korkutan benide sil baştan yaşamak herşeyi.o yüzden yakında iyi haberler getirebilirim size:))))))))))))))))))))

geçmiş olsun ferdacım
hoşgeldın buarada...allah beterınden saklasın canım ya sız evdeyken gırseydııı allah muhafazaa yaz geldı arttı hırsızlık olaylarıı

tatılınızın guzel gecmesıne sevındım opuyorum daghanı cokkk

buarada esen tatılemı gıdıyorum yazmıs bu haftaa ooo esen hanım hıc müjdede vermıyosun?
sevındım senın adına haftaya bende yokum hala nereye gıdecegımız muamma :roflol:bakalım hayırlıısıı

Sağolasın canım şimdi geldim doktordan iyiyim çok şükür a.s.

Sanada iyi kandiller canım a.s.

Kuzum güle güle kullansın cicilerini a.s. Sende yorma kendini fazla a.s.

Allah kolaylık versin canım ya zor kalabalıkla ama idare edicen artık. En azından ramazanda evde olsaydın rahat olurdu a.s

Herkese hayırlı kandiller

İyi kandiller canım a.s.

Sağolasın canım benim ayağımı hallettim sesimde düzelirse tam süper olucak inşallah yerimseniben

Sağolasın canım benim a.s. Dediğin gibi hava fena sıcak insanlarda en yakın nereye bulsa oraya gidiyolar a.s.

Çok geçmiş olsun canım ya bu kuzular biraz daha yürüyene kadar heryere çarpacaklar anlaşılan a.s.

Canları istedi mi herşeyi yiyorlar istemezse çıkarıyorlar fena cadı bunlar valla yerimseniben

Amin canım ya sıcaklar fena valla. Bizim Defdoş'un da iyice kollarına yayıldı. BAkalım vücuduna da geçerse bi doktora götüreyim yarın CADIARZU

Canım inşallah gönlüne göre bulursun. 4 yıllık evde sıfır sayılır ya yeni neticede. Ama masraf durumu nedir :uhm: Bide öteki sıfır olan evde herşey hazır mı :uhm: Dubleks olan daha mantıklı gibi 2+1 2 çocukla yetecek mi canım :uhm:

Ay geçmiş olsun canım ya a.s.

Canım ya hoşgeldin diyecektim ama pek hoş olmamış. Çok geçmiş olsun ya. Yine de Allah korumuş en azından siz evde değildiniz yada geldiğinizde karşılaşmadınız. Allah bildiği gibi yapsın bu hırsızları ya insanı nasıl tedirgin ediyorlar çok geçmiş olsun tekrar a.s.

Çok sağolasın canım a.s. Şile'ye 5 yaşımdan beri her yaz giderim. Babanem, ananem orda yaşıyorlar. Artık Şile'li gibi oldum ama hiç bu haftaki kadar pis görmemiştim denizini. Normalde çok güzeldir şansımıza böyle oldu demek ki.

Bodrum gerçekten süper bencede. Ben çok seviyorum. Kalabalığı bile güzel. Başka bir yerde tatili hiç düşünmedik bile eşimle. Seneye bakarsın aynı yere gideriz yerimseniben Eşinin de d.günü kutlu olsun canım a.s.

Vayyyyy hadi bakalım Tülay'cım çalışmalar başladı mı kaydirigubbakcemile3

Selam bacılar a.s.

Doktordan geldim şimdi. Ayağımı hallettik sonunda. Doktor kesti , biçti, 3 dikiş attı yolladı beni. Yarına kadar üzerine hiç basma dedi. Yarın kontrolüm var. Bikaç gün sonrada dikişler alınacak heralde. Şimdi uzattım ayağımı size bakayım dedim a.s.

Annem ütülerimi halletti sağolsun. Defdoş'u uyuttum bende. Akşam içinde kayınvalidem gelicek. İdare edicez artık.

Havada fena sıcak ya. Anam taksiyle gittim geldim yine de piştim yani. Allah dışarı da çalışanların yardımcısı olsun a.s.

çok sağol cnm ,Alalh bildiği gibi yapsın ne diyim.

Ohh sen yabancı değilmişsin şileye ben ilk kez gitmiştim.Bodrum konusundada aynı fikirdeyim.Aslında ne güzel olur Gülhanlar gibi bizde gitsek birlikte..Bakarmısın yalnız daha bu yaz bitmeden seneye yazın planlarını yapıyoruz helal bize...Gerçi biz daha şurdan şuraya birbirimize gidemek ama olsun!!

çok sağol cnm aslında tatille ilgili anlatılacak çok şey var ama ne kafanızı şişrmeye değer ne de günaha girmeye boşver,içimde kalsın..

esen tatile gidiyormuş evet sizinde belli değil hala demek,neyse yaa bulursunuz elbet güzel bieyer..

gecmıs olsun pınarım inşallah son olur bukez.ne guzel annen hep yanında yardımcı:)

ferdacım hayırdır canını bıseylere sıkmışsın bellıkı...kayınvalıde yanına gıdınce normaldır canım booşverrr

Ooo Şile bizim artık bacım. Bi daha gidersen haberim olsun. Orda buluşuruz belki şurda iki adımda buluşamadık kaydirigubbakcemile3

Valla ben şimdiden seneye ile ilgili hayaller kuruyorum. Belli mi olur yapar bi plan gideriz belki birlikte a.s.

Sağolasın canım inşallah. Ay Allah anacığımdan bin kere razı olsun valla hep yanımda ya sağolsun çok şanslıyım o konuda :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…