geçmiş olsun Pınarcım,gerçekten annenin olması büyük nimet bak ben bukadar olaya yapayalnızımSelam bacılar a.s.
Doktordan geldim şimdi. Ayağımı hallettik sonunda. Doktor kesti , biçti, 3 dikiş attı yolladı beni. Yarına kadar üzerine hiç basma dedi. Yarın kontrolüm var. Bikaç gün sonrada dikişler alınacak heralde. Şimdi uzattım ayağımı size bakayım dedim a.s.
Annem ütülerimi halletti sağolsun. Defdoş'u uyuttum bende. Akşam içinde kayınvalidem gelicek. İdare edicez artık.
Havada fena sıcak ya. Anam taksiyle gittim geldim yine de piştim yani. Allah dışarı da çalışanların yardımcısı olsun a.s.
cnm soruyu sen sordun cevabıda verdin,anlarsın işte..Boşverdim gitti zaten ...gecmıs olsun pınarım inşallah son olur bukez.ne guzel annen hep yanında yardımcı:)
ferdacım hayırdır canını bıseylere sıkmışsın bellıkı...kayınvalıde yanına gıdınce normaldır canım booşverrr
Ooo Şile bizim artık bacım. Bi daha gidersen haberim olsun. Orda buluşuruz belki şurda iki adımda buluşamadık kaydirigubbakcemile3
Valla ben şimdiden seneye ile ilgili hayaller kuruyorum. Belli mi olur yapar bi plan gideriz belki birlikte a.s.
Sağolasın canım inşallah. Ay Allah anacığımdan bin kere razı olsun valla hep yanımda ya sağolsun çok şanslıyım o konuda :Saruboceq:
geçmiş olsun Pınarcım,gerçekten annenin olması büyük nimet bak ben bukadar olaya yapayalnızım(
cnm soruyu sen sordun cevabıda verdin,anlarsın işte..Boşverdim gitti zaten ...
doğru söylüyosun olurmu olur,inşallah cnm çok isterim.
şileye bı bana nasıp olmadı denızıne gıtmek barı onceden haber verınde bızde katılalım sızee aılecenekkk
Selam kızlar a.s.
Ben geldim artık,nihayet evimdeyim..Güzel bi tatil yaptık eşim gelince daha da iyi oldu,Dağhandan dolayı denize biraz az girebildik ama olsun dinlenmek güzeldi herşeye rağmen.Tatil iyiydi ama bizim için sonu biraz can sıkıcı oldu.
Pazar akşamı saat 10 gibi eve geldik,kapıyı açtık eve girdik,gözüm horidordaki komidine ilişti,ilk çekemcesi açık içinden bir iki parça biley çıkmıştı,Anıl son anda bişey aldı heralde diye düşündüm sonra bide ileriye doğru göz attımki,çeyiz sandığım komple boşalmış,gözlerime inanamadım,hemen mutfağa girdim Anıl hırsız girmiş dedim,ne hırsızı yaa diyo Anılda şaşırdı kaldı adam git bak istersen heryer darmaduman dedim,ama adam belki hala evdedir dye korktuk,yatak odasına doğru gidemedik,komşuyu çağırdık,hemen indi neyse anılla bi geçtiler ki arkaya,gördüğümüz o manzara aklımdan hiç silinmicek kızlar,bitane çekmece bile kalmamış boşaltmadığı.Hepsi açık odanın içi yığıntı halinde,iç çamaşırlarım,giysilerim çoraplarım dahi hepsi heryana dağılmış.Deli gibi ağlamaya başladım,Dağhanın odasına geldik,yavrumun odasını altüst etmiş resmen heryer korman çorman.Zaten onun odasının camından girmişler.Offf hala kalbim hızla atıyo düşündükçe,tüğlerim diken diken oluyor.çıldırdım resmen tek tesellim,hiçbişey alamadan evden çıkması oldu,ufak tefek şeylerim vardı onlarda yanımdaydı zaten,salonda hiç girmemiş yoksa dvd yi filan alabilirmiş.Ya ses filan duydu yada biz geldik o anda bilmiyorum ama sanki yarım kalmış giibiydi.çok korktuk geldiğimizden beri çamaşır yıka,heryeri dezenfekte et öldüm resmen.Dağhanı da odasına yatıramaz olduk iki gecedir yanımızda yatıyor.o da çok korktu.Allah belasını versin,avcunu yaladı ama bana bıraktığı korku,yorgunluk,tiksinti kar kaldı.Bütün iç çamaşırlarım meydandaydı yaa nasıl sinirlerim bozuldu anlatamam kızlar size..
Neyse biraz atlattık temizlik yaptım camlar kaldı,halıları yıkamaya verdik.şimdi kendimizi toplamaya çalışıyoruz.Sizi özledim bi bakıyım dedim,geçmişe bakamadım ama fırsat bulursam Dağhanı uyutmuşken bi göz atıcam.
Hepinizi öptüm şimdilik.
Selam bacılar a.s.
Doktordan geldim şimdi. Ayağımı hallettik sonunda. Doktor kesti , biçti, 3 dikiş attı yolladı beni. Yarına kadar üzerine hiç basma dedi. Yarın kontrolüm var. Bikaç gün sonrada dikişler alınacak heralde. Şimdi uzattım ayağımı size bakayım dedim a.s.
Annem ütülerimi halletti sağolsun. Defdoş'u uyuttum bende. Akşam içinde kayınvalidem gelicek. İdare edicez artık.
Havada fena sıcak ya. Anam taksiyle gittim geldim yine de piştim yani. Allah dışarı da çalışanların yardımcısı olsun a.s.
hadi bakalım inşŞenizgülhan canım iyiyim ben selinimde iyi teyzesi.ama çok yaramaz inan onun peşinde koşmaktan yoruldum.2.bebişe değinmişsin bende hem şu an yaşım geçmeden hem annem hazır ben bakarım sağlığım yerinde derken düşünüyorum tek korkutan benide sil baştan yaşamak herşeyi.o yüzden yakında iyi haberler getirebilirim size:))))))))))))))))))))
geçmiş olsun cnmSelam bacılar a.s.
iyi düşünmüşsün cnm hadi bakalım 1 sene daha rahatsınAllah kabul etsın dualarını arkadasım.Valla bebek düşünücem heralde Tuba.Tek cocuk olmıycağına gore bende benlıkten gecmısken olsun oda dıyorum.Ama Gulsah gıbı 6 ay cok korkutuyo benı.Aralarında 3 yas olursa Borada okula baslar daha kolay olur.Sonrada ben hayatıma kaldığım yerden devam ederım.Bırde Alıye abla varken ve annem ıyıyken bu ısı aradan cıkarmam lazım.Tabı alp bunları duymasın o hala ıstemedığımı sanıyor.
.
cnm ya çok geçmiş olsun neyseki siz yokmuşssunuzSelam kızlar a.s.
Ben geldim artık,nihayet evimdeyim..Güzel bi tatil yaptık eşim gelince daha da iyi oldu,Dağhandan dolayı denize biraz az girebildik ama olsun dinlenmek güzeldi herşeye rağmen.Tatil iyiydi ama bizim için sonu biraz can sıkıcı oldu.
Pazar akşamı saat 10 gibi eve geldik,kapıyı açtık eve girdik,gözüm horidordaki komidine ilişti,ilk çekemcesi açık içinden bir iki parça biley çıkmıştı,Anıl son anda bişey aldı heralde diye düşündüm sonra bide ileriye doğru göz attımki,çeyiz sandığım komple boşalmış,gözlerime inanamadım,hemen mutfağa girdim Anıl hırsız girmiş dedim,ne hırsızı yaa diyo Anılda şaşırdı kaldı adam git bak istersen heryer darmaduman dedim,ama adam belki hala evdedir dye korktuk,yatak odasına doğru gidemedik,komşuyu çağırdık,hemen indi neyse anılla bi geçtiler ki arkaya,gördüğümüz o manzara aklımdan hiç silinmicek kızlar,bitane çekmece bile kalmamış boşaltmadığı.Hepsi açık odanın içi yığıntı halinde,iç çamaşırlarım,giysilerim çoraplarım dahi hepsi heryana dağılmış.Deli gibi ağlamaya başladım,Dağhanın odasına geldik,yavrumun odasını altüst etmiş resmen heryer korman çorman.Zaten onun odasının camından girmişler.Offf hala kalbim hızla atıyo düşündükçe,tüğlerim diken diken oluyor.çıldırdım resmen tek tesellim,hiçbişey alamadan evden çıkması oldu,ufak tefek şeylerim vardı onlarda yanımdaydı zaten,salonda hiç girmemiş yoksa dvd yi filan alabilirmiş.Ya ses filan duydu yada biz geldik o anda bilmiyorum ama sanki yarım kalmış giibiydi.çok korktuk geldiğimizden beri çamaşır yıka,heryeri dezenfekte et öldüm resmen.Dağhanı da odasına yatıramaz olduk iki gecedir yanımızda yatıyor.o da çok korktu.Allah belasını versin,avcunu yaladı ama bana bıraktığı korku,yorgunluk,tiksinti kar kaldı.Bütün iç çamaşırlarım meydandaydı yaa nasıl sinirlerim bozuldu anlatamam kızlar size..
Neyse biraz atlattık temizlik yaptım camlar kaldı,halıları yıkamaya verdik.şimdi kendimizi toplamaya çalışıyoruz.Sizi özledim bi bakıyım dedim,geçmişe bakamadım ama fırsat bulursam Dağhanı uyutmuşken bi göz atıcam.
Hepinizi öptüm şimdilik.
iyi tatiller cnmgeçmiş olsun ferdacım(ayyyy benide korku aldı şimdi bizde gidicez cuma günü inşallah Allah korusun
ayy evet cnm ya çok sıcak bunalıyorum resmenamanda masallah kayuda ızlerlermıs ana kıs ogul üçü bırarada:)
dıkkat et ozlem havalar cok kotu sende baya agırlasmışındır aman dıkkattt cnm sıcaklaraa
sanada ıyı kandıller cnm
kuzu can derdinde kasap et derdinde olmuş kızzzkaydirigubbakcemile3ya kızlar dün girdim nete,vaktim de boldu. herkesten alıntıları yaptım.bi güzel cevapladım. tam göndericem pat pc kapandı!! neyse sonra bi daha yazdım hepsini üşenmeden. tam göndericem,pat yine gitti!! işte o zaman çıldırdım dandik bilgisayarı açmadım geri!!! o sebeplen kusuruma bakmayın artık(
bugünde kayınvalideler filan yoktu,tarsusa gittiler doktor kontrolüne. ben de arkadşımı çağırdım. okuldan öğretmen arkadaşım,onun annesigilin de evi var bizim yaylada. bu saate kadar oturduk. ohh bol bol dedikodu yaptık.:)) kısır poğaça filan yaptık,bide güzel yedik:))
kızlar,kaynımı işten çıkarmışlar. o da karısını almış yaylaya geliyormş şimdi. off yaa koloni halinde yaşayacaz artık burda kaldığımız günler( eski köy evlerindeki gibi. neyseki çocukları yok daha. ( valla millet işten çıkmasına üzüldü,ben buraya gelmelerine üzüldüm!! zaten hiç sevmem kendisini, aynı evin içinde en az 2 hafta daha budayız. kocama yalvarıyorum nerdeyse ramazanı evimizde geçirelim diye, yok anacım,zaten anasını babasını yazdan yaza görüyormuş,bırakacakmışım torunlarını doya doya seveceklermiş!! ya iyi bir kavga yapacaz,ya da sesimi çıkarmayıp oturacam burda. off yaaa!! ev ev üstünde lmuyor. kendi evim olsa burda sesimi çıkarmayacam mis gibi serin,temiz çam havası. ama misafir gibiyiz burda herşey valizlerde deli oluyorum!!! offf offff!!
amma yazmışım ha,napim çok sinirleniyorum aklıma geldikçe(
1 ay kaldı cnm ya oyyyyÖzlem canımmmm zaman ıyıce daraldı desene.Hayırlı haberlerını beklıyoruz ınsallah.
.
bitti valla cnm ya inş sağlıcakla alırım oğlumu da kucğımaözlemcim canim heyecan durumlari nasil :) yormuyorsun dimi kendini? ay saka maka bitirdin kiz koca 9 ayi :) hayirlisiyla saglikla al inşaAllah kucagina mehmetimizi a.s.
geçmiş olsun cnmHerkese Günaydın kızlar,yine işteyim( çok uykum var dün akşam Begüm koltuktan düştü alnı oyuncağına çarptı çizildi 5dk sonrada kapıya kafasını çarptı kocaman bir şişlik ve morartı aynı yeri bu ikinci vuruşu kuzucum çok ağladı,düşe kalka bir akşam geçirdik:)
doğru diyorsunuz kızlar artık tamamiyle başlamamız gerekiyor ara ara ne bulursam veriyorum işine geleni öyle güzel yiyorki cadı.
inşallah bir daha sorun çıkarmaz ayağın çok geçmiş olsun
geçmiş olsun cnm
annenin yakın olması süper bişey di mi
Ben kayınvalidemlere geçiyorum kızlar. Yarın kontrolden sonra akşam geliriz heralde eve. Öptüm sizi görüşürüz a.s.
Aaaa aşkolsun cnm haber vermezmiyiz tabikide hep beraber gideriz inşallah..şileye bı bana nasıp olmadı denızıne gıtmek barı onceden haber verınde bızde katılalım sızee aılecenekkk
çok sağol cnm çocukla yardımı olmuyorki insanın yoksa biliyorum edeceğini..Allah razı olsun..Sağolasın canım benim. Allah yardımcın olsun seninde ne zaman bişeye ihtiyacın olsa yanında oluruz bunu bil olur mu a.s.
İnşallah canım a.s.
Olur bacım haberdar ederiz seni de gideriz inşallah birlikte a.s.
Ayy çok zor cnm yaaa..Çocuklarda böyle zmanları anlıyolar galiba ısrarlarını hiç anlamaıyorum..ama çocuk işte ne bilecek..Ayağımın uyuşukluğu geçti fena ağrıyor kızlar ya. Canım öyle tatlı değildir bilirsiniz ama bu sefer fena valla oyy oyyy mafoldumben
Kayınvalidem de geldi. Kayınpederimle bi yere gidiceklermiş. Akşamda heralde biz onlara gidicez. Yarın kontrolüm falan varya kayınpederim götürür getirir. Bu akşam hayır yok benden Defdoş'un peşinde dolanamam belli oldu. Yarına geçer inşallah :Saruboceq:
çok sağol cnm evet çok korktuk gerçekten...Canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış ya evde olsaydınız Allah korumuş ,ama o korku kolay kolay gitmez içinden
inşallah bir daha sorun çıkarmaz ayağın çok geçmiş olsun
sorma Özlemcim iyikide yoktuk,ama berbat bi duygu düşündükçe kötü oluyorum..
hadi bakalım inşŞeniz
geçmiş olsun cnm
annenin yakın olması süper bişey di mi
iyi düşünmüşsün cnm hadi bakalım 1 sene daha rahatsın
cnm ya çok geçmiş olsun neyseki siz yokmuşssunuz
inan sen yazdıkça gözümün önünde canlandı valla
bişey bulamamış iyi olmuş
yazık sanada ya kolay gelsin cnm
iyi tatiller cnm
ayy evet cnm ya çok sıcak bunalıyorum resmen
kuzu can derdinde kasap et derdinde olmuş kızzzkaydirigubbakcemile3
1 ay kaldı cnm ya oyyyy
bitti valla cnm ya inş sağlıcakla alırım oğlumu da kucğıma
geçmiş olsun cnm
Git cnm git dinlen!!1Ben kayınvalidemlere geçiyorum kızlar. Yarın kontrolden sonra akşam geliriz heralde eve. Öptüm sizi görüşürüz a.s.
çok sağol Ayşecim,çok kötü bişeymiş...ferdacım çok geçmiş olsun canım ya. okurken tüylerim diken diken oldu!! biz evimizi nerdeyse 2 aylığına terk ediyoruz,Allah korusun!!
istanbula gittiğimizde şileye bizde gitik. felaket rüzgarlıydı, hatta Melih Kaan'ı orda hasa ettik sanırım. bide denize girseydik sonunu düşünemiyorum!!
Banucum hakkınızda hayırlısı olsun. sıfır ev olsa,ilk sen girsen içine daha güzel olur tabiki ama,sıfırın evin masrafı daha çok emin ol!! biz sıfır aldık güya, yatak dolabı, kileri, güneş enerjisi,bahçe duvarı, yerin parkesi, çevre düzenlemesini de içine katsan, ooo semeriyle seksene mal oldu!! hem de 2 çocukla dubleks ev zor olmaz mı in çık in çık?
ikinci çocuk düşünen bacılarıma bravo:)) ev için kredi çekmiş olmasak, belki bende düşünebilirdim :)) ama 3 yıl yasak bize borç bitene kadar:))
kaynımgilde geldiler,bi odaya onlar bi odaya biz yerleştik. cümbür cemaat yaşıyoruz:)) neyseki uyuz kocamı ikna ettim, ağustosun 15-20si gibi gidiyoruz. bu hafta sonu da mersin'e geçecez. ordan da biraz annemlerde kalırız. ehh bayağı azaltık koloni yaşantısını:))
Pınar canım çok geçmiş olsun. neyseki yardımcın var. Allah analarımızdan razı olsun!!
hayırlı akşamlar kızlara.s.
pınar geçmiş olsun canım Allahtan annenle kayınvaliden var da yardım ediyorlara.s.
ayşe sana da kolay gelsin koloni yaşantısı zordur di mi:)))
geçmişi çok okuyamadım tüm gün evde Ahsenleoynadıko uyuduğunda da temizlik yaptım kişisel temizliğimi de yaptım şükür ki aklımdaydı hep yaptım bitti gittizemuszemus
birazdan eşim gelicek canım kumpir istedi sahile çıkıp kumpir yiyeceğiz şimdi de Ahsen başımda yazdırmıyor zilli
hayırlı akşamlar kızlara.s.
pınar geçmiş olsun canım Allahtan annenle kayınvaliden var da yardım ediyorlara.s.
ayşe sana da kolay gelsin koloni yaşantısı zordur di mi:)))
geçmişi çok okuyamadım tüm gün evde Ahsenleoynadıko uyuduğunda da temizlik yaptım kişisel temizliğimi de yaptım şükür ki aklımdaydı hep yaptım bitti gittizemuszemus
birazdan eşim gelicek canım kumpir istedi sahile çıkıp kumpir yiyeceğiz şimdi de Ahsen başımda yazdırmıyor zilli
ohh güle güle kirlen güzelim ,benim kaş maş o bişim ama çıkmadımki kaç gündür şu işlerden..afiyet olsun bende çok severim kumpimi yerimede ye!!! :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?