2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Dün görümcemin pastasından getirmiştim eve. Anacığımla onu yedik. Öyle oturdum kaldım valla sıcakta mayıştım kafamçokkarıştı

geçmiş olsun Pınarcım,gerçekten annenin olması büyük nimet bak ben bukadar olaya yapayalnızım (
cnm soruyu sen sordun cevabıda verdin,anlarsın işte..Boşverdim gitti zaten ...

doğru söylüyosun olurmu olur,inşallah cnm çok isterim.

şileye bı bana nasıp olmadı denızıne gıtmek barı onceden haber verınde bızde katılalım sızee aılecenekkk

geçmiş olsun Pınarcım,gerçekten annenin olması büyük nimet bak ben bukadar olaya yapayalnızım (

cnm soruyu sen sordun cevabıda verdin,anlarsın işte..Boşverdim gitti zaten ...

Sağolasın canım benim. Allah yardımcın olsun seninde ne zaman bişeye ihtiyacın olsa yanında oluruz bunu bil olur mu a.s.

doğru söylüyosun olurmu olur,inşallah cnm çok isterim.

İnşallah canım a.s.

şileye bı bana nasıp olmadı denızıne gıtmek barı onceden haber verınde bızde katılalım sızee aılecenekkk

Olur bacım haberdar ederiz seni de gideriz inşallah birlikte a.s.

Ayağımın uyuşukluğu geçti fena ağrıyor kızlar ya. Canım öyle tatlı değildir bilirsiniz ama bu sefer fena valla oyy oyyy mafoldumben

Kayınvalidem de geldi. Kayınpederimle bi yere gidiceklermiş. Akşamda heralde biz onlara gidicez. Yarın kontrolüm falan varya kayınpederim götürür getirir. Bu akşam hayır yok benden Defdoş'un peşinde dolanamam belli oldu. Yarına geçer inşallah :Saruboceq:

Canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış ya evde olsaydınız Allah korumuş ,ama o korku kolay kolay gitmez içinden

inşallah bir daha sorun çıkarmaz ayağın çok geçmiş olsun

hadi bakalım inşŞeniz
geçmiş olsun cnm
annenin yakın olması süper bişey di mi
iyi düşünmüşsün cnm hadi bakalım 1 sene daha rahatsın
cnm ya çok geçmiş olsun neyseki siz yokmuşssunuz
inan sen yazdıkça gözümün önünde canlandı valla
bişey bulamamış iyi olmuş
yazık sanada ya kolay gelsin cnm
geçmiş olsun ferdacım(ayyyy benide korku aldı şimdi bizde gidicez cuma günü inşallah Allah korusun

iyi tatiller cnm
amanda masallah kayuda ızlerlermıs ana kıs ogul üçü bırarada:)
dıkkat et ozlem havalar cok kotu sende baya agırlasmışındır aman dıkkattt cnm sıcaklaraa
sanada ıyı kandıller cnm
ayy evet cnm ya çok sıcak bunalıyorum resmen
kuzu can derdinde kasap et derdinde olmuş kızzzkaydirigubbakcemile3
Özlem canımmmm zaman ıyıce daraldı desene.Hayırlı haberlerını beklıyoruz ınsallah.

.
1 ay kaldı cnm ya oyyyy
özlemcim canim heyecan durumlari nasil :) yormuyorsun dimi kendini? ay saka maka bitirdin kiz koca 9 ayi :) hayirlisiyla saglikla al inşaAllah kucagina mehmetimizi a.s.
bitti valla cnm ya inş sağlıcakla alırım oğlumu da kucğıma

geçmiş olsun cnm

Şu minoset denilen ağrı kesici bi halta yaramıyo ya offf !!!

Ayağımı yukarıya kaldırıp dinlendirirsem hafifliyor ama azcık yere bassam fena ağrıyor. Kayınvalidem yemek yapıyor annem sürekli Defdoş'un peşinde ama o da inatla beni istiyor oyyy oyyy

Ben kayınvalidemlere geçiyorum kızlar. Yarın kontrolden sonra akşam geliriz heralde eve. Öptüm sizi görüşürüz a.s.

ferdacım çok geçmiş olsun canım ya. okurken tüylerim diken diken oldu!! biz evimizi nerdeyse 2 aylığına terk ediyoruz,Allah korusun!!

istanbula gittiğimizde şileye bizde gitik. felaket rüzgarlıydı, hatta Melih Kaan'ı orda hasa ettik sanırım. bide denize girseydik sonunu düşünemiyorum!!

Banucum hakkınızda hayırlısı olsun. sıfır ev olsa,ilk sen girsen içine daha güzel olur tabiki ama,sıfırın evin masrafı daha çok emin ol!! biz sıfır aldık güya, yatak dolabı, kileri, güneş enerjisi,bahçe duvarı, yerin parkesi, çevre düzenlemesini de içine katsan, ooo semeriyle seksene mal oldu!! hem de 2 çocukla dubleks ev zor olmaz mı in çık in çık?

ikinci çocuk düşünen bacılarıma bravo:)) ev için kredi çekmiş olmasak, belki bende düşünebilirdim :)) ama 3 yıl yasak bize borç bitene kadar:))

kaynımgilde geldiler,bi odaya onlar bi odaya biz yerleştik. cümbür cemaat yaşıyoruz:)) neyseki uyuz kocamı ikna ettim, ağustosun 15-20si gibi gidiyoruz. bu hafta sonu da mersin'e geçecez. ordan da biraz annemlerde kalırız. ehh bayağı azaltık koloni yaşantısını:))

Pınar canım çok geçmiş olsun. neyseki yardımcın var. Allah analarımızdan razı olsun!!

hayırlı akşamlar kızlara.s.
pınar geçmiş olsun canım Allahtan annenle kayınvaliden var da yardım ediyorlara.s.

ayşe sana da kolay gelsin koloni yaşantısı zordur di mi:)))

geçmişi çok okuyamadım tüm gün evde Ahsenleoynadıko uyuduğunda da temizlik yaptım kişisel temizliğimi de yaptım şükür ki aklımdaydı hep yaptım bitti gittizemuszemus

birazdan eşim gelicek canım kumpir istedi sahile çıkıp kumpir yiyeceğiz şimdi de Ahsen başımda yazdırmıyor zilli

Aaaa aşkolsun cnm haber vermezmiyiz tabikide hep beraber gideriz inşallah..
çok sağol cnm çocukla yardımı olmuyorki insanın yoksa biliyorum edeceğini..Allah razı olsun..
Ayy çok zor cnm yaaa..Çocuklarda böyle zmanları anlıyolar galiba ısrarlarını hiç anlamaıyorum..ama çocuk işte ne bilecek..
çok sağol cnm evet çok korktuk gerçekten...
sorma Özlemcim iyikide yoktuk,ama berbat bi duygu düşündükçe kötü oluyorum..
Sen nasıl oldun?Doğum ne zaman?yardıma ihtiyacın varmı cnm,yapılacak bişey varsa söyle ne olur??
Ben kayınvalidemlere geçiyorum kızlar. Yarın kontrolden sonra akşam geliriz heralde eve. Öptüm sizi görüşürüz a.s.
Git cnm git dinlen!!1
çok sağol Ayşecim,çok kötü bişeymiş...

Neyse sizin koloni yaşantısı nasıl gidiyor?Aslında kalabalık iyi olur ama anlaşabildiğin insanlarla dimi?

ohh güle güle kirlen güzelim ,benim kaş maş o bişim ama çıkmadımki kaç gündür şu işlerden..afiyet olsun bende çok severim kumpimi yerimede ye!!! :))

]
ohh güle güle kirlen güzelim ,benim kaş maş o bişim ama çıkmadımki kaç gündür şu işlerden..afiyet olsun bende çok severim kumpimi yerimede ye!!! :))

ohh gelin kızlar ben kuaförüm temizlerim ben hoş terzi kendi söküğünü dikemezmiş ama olsun siz beni bırakıın bende işten yağmurdan başımı alamıyorum dükkanım falan yok bebeğim olunca öğretmenliği yani usta öğreticiliğide bıraktım kaldım öle evde :) yağmur yesin diye anca yemek yapıyorum çocuk benden başka herkezden yiyor yaaa çıldırıcam artık dün gece 4 e kadar misafirim vardı sabahın köründede uyandım ev darman dumandı yağmurda uyanınca iyice batırdı sadece topladım ettim ama yağmurum süpürgeden korkuyor süpüremedim deişik benim kız yaa opuyorumnanaktan

iyi akşamlara.s.
ben kumpirimi yedim geldim zilloşu uyuttum şimdi sıra bende yatayım yarın bol bol ütü var yapılacak(

ferda senin yerine de yedim ama kilolar bende kalıcak heee:))

papatya bu aralar bütün bebeklerde iştah sorunu var canım bu arada kuaförmüşsün ne güzel buralarda olsan gelirdim bende öyle bir şans var ki kendime bir kuaför ediniyorum heh buldum bu benim kuaförüm olsun diyorum ay nı ay kapanıyor kuaför yaaa anlamadım gitti bahtsızmıyım neyim:uhm:
neyse ki son 3 aydır evimin yanında bir kuaför buldum kendime göre kapatmadı şükür:))
hadi ben kaçar öptüm sizlerii

selam kaçgündür hep geliyorum okuyamadan kaçıyorum canım da biraz sıkkın zaten Türkiz de uyku saatlerini iyice kaçırdı gece 4 e doğru uyuyor sabah 11 de kalkıyor erken kaldıramıyoruzda eyse bu sefer geçmişe bakmak istiyorum babası ilgilenirken kızımla

tülaycım tatlım iyiyim sen nasılsın fındık selinim nasıl:))ben çok heyecanlıyım iki gündür birlikteyiz akşamları yanımızda olduğun için teşekkürler tatlım Allah nasip kısmet ederse komşu olacağız iki dairedende fiyat alacaklar birinci kat ve diğer ikinci kattan bugün belli olacak hayırlısıyla canım ikinci kat olması daha iyi olur diye düşünüyorum ikimiz mutfağını falan beğenmiştik ya:)))

ferdacım hoşgeldin canım tatil dönüşü canınız sıkılmış çok geçmiş olsun benimde en çok korktuğum şeydir hırsız Allahtan içeride değildi siz geldiğinizde

pınarcım sanada geçmiş olsun inşallah bir daha tekrarlamaz

cerencim nasılsın sizde mi evi krediyle aldınız kaç yıl ödeyeceksiniz

ev için yorum yapan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim dubleksten vazgeçtik tülayla birlikte baktık 2+1 e karar verdik şimdilik küçükte olsa kira vermekten iyidir diye düşünüyoruz ileride ne olur bilinmez tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…