gülhan ya beni kitaba teşfik ettin bir sürü kitap aldım:)) internetten:))
yaa bana iştahsızlık demeyin!!Ayyy ne kadar kısa yazmısım bee:))
Ayse hosgeldın kk ya ve evıne canım.Insanın kendı evı gıbı yok valla.
Hmm aklımdayken kızlar ıstahsızlıktan cok dertlıyım Borada herdeyse 10 gundur corba yemıyor ya.Kahvaltı gece muhallebı bıraz daha az sorunlu ama gun ıcınde cok sorun cıkarıyo.Hava mı dıs mı nedır cozemedım ama sabrı kalmadı artık.Oyunla yerdı sımdı kandıramıyor hıcbırseyle.Baby tv ye bakarken verıyordum kucukken yerde yatırarak.Ole mı yapsam yıne ama bu seferde alıskanlık yaparsa dıye korkuyorum.Off bı gorsenız yemek saatlerınde kasığı gorunce cığlık cığlıga ağlayarak kacıyor.Doktora soyledım zaten olculerı normal zorlama dıyor surup fılan kesınlıkle onermedı zaten hıc ılac vermez bılıyosunuz.Bıraz meyve bıraz su ıcsın bırsey olmaz dıyo.Ama dayanamıyorum butun gun ac gezmesıne.
hoşbuldum canım sağolasın:))Tünaydin Kizlar,
Gülhan dedigin kitaplara bende bakayim canim, okuyucu yorumlarida önemli bir referans oluyor, sürekli kitap aldigim bir site var, göz atayim birazdan. Istahsizlik demissin, bizde de durum ayni. Simdi hasta oldugu icin daha da beter durum, dün aksama kadar birsey yemedi. Bende israr etmedim, aksam yemegini yedi ama sorunsuz, insan nasil seviniyor yediklerinde. Bence Bora'ya yenilme ve televizyon karsisinda yedirme derim ben. Ben hic sevmedigi bir ördegi var Dorugun, onunla kandirarak yediriyorum. Sen yemezsen ördek yer diye. Ya da bu aralar mp3 dinlemeyi kesfetti, müzikle costugu anda veriyorum caktirmadan caktirmadan.
Ayse hosgeldin canim, insan nereye giderse gitsin, evini cok özlüyor. Kolay gelsin bu arada.
Kizlar, keyifsizim bugün. Dün yine tartistik esimle. Ne kadar basit seylerden insan kirabiliyor birbirini. Cok kirici olabiliyor bazen. Dogru iletisim kurunca hatamizi ikimizde anladik ama kaba davrandigi icin, icim hala küs ona. Ben kavga etmeyi severim ve dogruda bulurum. Insana cok sey kazandirir kavgalari bence. Ama kavgalar insanlarin birbirini rencide edip, güc savasina dönüstürdügü kisir döngü olmamali hic bir sekilde. Umarim yasamayiz bir daha. Cünkü aslinda ikimizde birbirimize deger veriyoruz ve bu deger kirlenmemeli...
Bunun haricinde ay basinda ya da ortasinda Annemlere gitmeye karar verdim. Doruk'la gidecegim ve 7-8 saatlik bir tren yolculugu yapacagim. Nasil yapacagim bilmiyorum ama macerali olacagina eminim. Esim biraz mirin kirin ediyor ama sanirim sorun cikartmaz. Birde yeni yilda 1 haftalik tatili varmis, ailecek degisik bir yerlere tatile gidelim dedi. Benim canima minnet, zaten bu sene birsey anlamadim tatilden, hic degilse yeni yila güzel girelim. Her zamanki gibi plan kurma isi bana ait ama kafam iki gündür iflas etti resmen. O mevsimde denize giremeyecegimize göre, sehir turu yapacagimiz kesinlesti. Büyük ihtimalle Londra olacak ama Roma-Floransa ya da Viyana, Prag'da kafamdan geciyor. Aslinda Doruk olmasaydi, söyle uzak cok uzak yerlere gitmek isterdim. Ne bos zaman gecirmisiz ya, insan evliliginin ilk yillarini kesinlikle cok iyi degerlendirmeli bence.
sağol canım benim. zaten 1 haftam okul başlamadan. hergün bir odaya girsem tamamdır.Gözün aydın canım evine kavuştun.Oğluşumda sabah erkenden kalkıyo demek Yağızda öle sabah uykuları bize haram uzun zamandır.İşler içinde acele edip yorma kendini yaparsın yavaş yavaş.
.[/B]
ayy canım,hayırlı uğurlu olur inşallah!Özlemle konuştum az önce sesi iyi geliyordu çok şükür.Oğluşunda testleri yapılıyormuş,genel durumuna göre küveze alıcaklarmış.
Ayrı kaldım oğluşumdan dedi
bana da fikir oldu. arasıra yazın da böyle kızlar, kitap alırken kararsız kalmayalım.Bende sabah vermiştim siparişi,Gülhan daha erken yazsaydı o kitabıda ekliycektim.Neyse önce bunlar bitsin.Sabiha Paktuna Keskin'in;
Bana Seni Anlat Anne
Anne İş'te
Çocuklarla Doğru İletişim
Bana Seni Anlat Baba
kitaplarını aldım.
gülhan ya beni kitaba teşfik ettin bir sürü kitap aldım:)) internetten:))
Özlemle konuştum az önce sesi iyi geliyordu çok şükür.Oğluşunda testleri yapılıyormuş,genel durumuna göre küveze alıcaklarmış.
Ayrı kaldım oğluşumdan dedi
yaa bana iştahsızlık demeyin!!( 15 gündür filan Kaan da öyle ki oğluşum artık çok güzel yemek yemeye başlamıştı. pütürlü taneli ayırt etmiyordu. ne olduysa oldu, en sevdiği şeyleri bile yemiyor! danoneyi bile ısrar ederek veriyorum düşünün artık! çorbalardan sadece yayla içiyor. cacık,süt filan. meyve suyuna,meyveye bile mırın kırın ediyor. karnı içine çöktü artık açlıktan. hemde reklam bile kar etmiyor artık. yemek istemedimi bitti!! zorla versem tükürüyor ki,zorla da vermek istemiyorum zaten. bekliyoruz bakalım. galiba oruç tutuyor bu zuzu da:))
Al bı tane daha anlasmalı bızı delırtıcekler bunlar yaa.Havalar sıcak ondan dedık ama sımdı sankı normale dondu ama değısen bı nane yok.
Canım uzak kaldınız bırbırınızden cok normal ole hıssetmen sımdı gelırsınız kendınıze uzulme.
ayy ben geldim ülen bi forma gidem dedim...
Alişle gittim ...bi arkadaşımın doğumgünü yarın hediye aldım yolladım ama canım çıktı ...azcık iyi hissettim kendimi ama şuan dökülüyorummmm
Yahu ben hastasın hem sokaklarda yatsana sen yaa.Valla canının kıymenıtını hıc bılmıyosun kızıyorum sana Bırso.
günaydınlarrr çok fenayım 4 yıldır astım tedavisi görüyorum bir kere nefes darlığı yaşamadım ben
ve bu gece hiç uyuyamadım..nefes alamıyorum...ağzımdan nefes aldım hep....ama yook burnumun tek tarafı akıyor akmayan taraf ise yanıyor ....sabah 5 den beri ayaktayım eczaneler açılır açılmaz annemi yollayacağım bu taraz ataklar için ilacım varmış recetemde gördüm...
bide vicks alacağım en büyük ilacım o olsaydı burnum şıp diye akardı...sabah kaynar su ile banyo yaptım yok her yerim ağrıyor zor geçireceğim bu hastalığı anladım...bide artık ay sonu geldi mevsim geçisi yaşayacağız oda tetikliyor olabilir.....
selam
kaynanamları agıradım sorunsuz gectş sükür dualarla tabii
geldiler iftara 45 dakka kala bende tam pilav pişiriyodum kıza yogurt ve mama almıslar
neyse yemek yedik kahve yapptım 2 gündür kaynanamın bası agrıyomus daha önce beyin kanaması gecirmişti ondan beri agrırı bası gözünü acamıyodu terafihe diye cıktılar cıkıs o cıkıs bende hemen kızı uyuttum 9 da
eger gec vakte yani 10 a kalırsa uyuyamıyor hatun neyse o uyuyunca sigara keyfi yaptım sorvivoru izledim şimdide yatıcam
hepinize iyi geceler görüşrürz
caNIM cok gecmıs olsun arıyamadım bende senı..inşallah daha ıyısındır opuyorum senı ve defnoşu cokselam canlar
bizim nette bi problem vra giremiyorum şimdi birsenle konuştum merak etmiş sogolsun aradı..
şimdi annemdeyim taksi cagırdım eve gidecegim kutlay cok geç geliyo..
cok öptm sizleri ve kuzuları özledim ya iyi geceler..
Bacılar selam a.s.
Ben geldim nihayet. Cuma anneme gittikten sonra eve geldim. Cumartesi nişan var diye kayınvalideme bi gittik şimdi girdik eve. Cumartesi, pazar gece hep dışarıdayız diye orda kaldık. Dünde eşimin akrabalarıyla Eyüp Sultan'a gittik iftara. Feshane şenlikleri falan derken çok geç geldik yine. Bugünde eşim işe gitmeyince biraz alışveriş yapalım dedik. İftradan sonra geldik nihayet evimize.
Kuzum arabada uyumuştu yatırdım şimdi yatağa. Kirlileri makinaya attım size bakayım dedim hemen.
Dün Eyüp Sultan'da röportaj yaptılar bizle de. Bu gece 22:30'da Tatlıses Tv'de yayınlanacakmış. Digitürk'te de yokmuş o kanal. Netten izleyeceğim bakalım meşhur olucaz mı kızımla birlikte kaydirigubbakcemile3
Yarın da eşim evde yine. O varken temizlik yaparım artık. Perşembe abime gidicez fırsatım olmaz.
Geçmişte fena birikmiş. Son sayfalara bakmaya çalışayım bari a.s.
Ayy ne kadar kotu alıntılar yapmısım pardon kızlar ben bıle yazdığımdan bı sey anlamadım.Öğleden sonra Bora beyın ılgısını ceker dıye gıttım renklı tabak canak bardak aldım onun ıcın.Ama yuzune bıle bakmadı hatta fırlattı attı yaa.Bıraz oncede uykuya gectı cok erken onun ıcın ınsallah sorunsuz bı gece gecer.
Alpte uyuklamaya basladı kaldım yıne yanlız.Sıkayetcıde deılım hanı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?